Valutata 1 stelle su 5

God mat men extremt dålig lösningsorienterad kundtjänst. Råkade betala kommande veckas faktura i förtid och förväxlade veckan innan. Såg mitt misstag och betalade samma dag som jag fick påminnelse.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har använt Svarta Lådan ett tag nu och är imponerad av kvaliteten på maten och den smidiga leveransen. Varje måltid har varit av bra kvalitet och smak, även om alla kanske inte passat min palett.... Leggi di più

1. Negozio di alimentari

1 stella

Ha risposto al 20% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Valutata 5 stelle su 5

Svarta Lådan är fantastiskt!

Svarta Lådan är fantastiskt! Jag anpassar min leverans och väljer oftast 10 portioner varannan vecka. Bra variation på rätterna som är vällagade och välsmakande. Någon enstaka gång kan lite extra örtsalt behövas. Har ätit denna härliga mat i snart 6 månader och tröttnar inte på maten, den passar mig perfekt. Har hjälpt mig att lyckas minska i vikt med ca 35 kg. Smidig leverans till dörren av bra transportör (Gordon) har aldrig fallerat. Är så glad att jag hittade Svarta Lådan som dessutom är så enkel att hantera via hemsida. Inte särskilt kostsamt heller då det är genomgående bra kvalitet. Fortsätt så, ni är bara bäst!!

20 febbraio 2026

extremt dålig kundtjänst

De pausade leverans som följd och kunde ej ordna leverans trots jag betalt nästkommande i förskott... Sa upp abb efter detta. Långsam respons på mail och svara inte ens på mitt sista mall.
Kan tillägga att jag är egen företagare och innan dess jobbat på kundtjänst tidigare också, kunderna är viktigast!

12 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Not sure I agree with all the negative…

Not sure I agree with all the negative reviews on here in terms of the food / quality / product / service. I have been using this service now for well over 6 months and never had a single issue. Most of the dishes I find are wholesome, delicious, tasty, super convenient and value for money. I am very happy and would certainly recommend it.

9 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Svindyrt och vad frakten kostar är…

Svindyrt och vad frakten kostar är tydligen hemlig.
Man måste gå igenom hela beställs proceduren till slut.
Den så kallade kundtjänsten svarar med ett ickesvar.
MEN, jag har i nåt oklart skede tackat ja till att bli spammad.
Det har jag INTE!!
Välj nåt annat bättre och billigare alternativ.
Nä usch!!!

24 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Blev matförgiftad av deras svampsoppa

Blev matförgiftad av deras svampsoppa. Kontaktar dom och meddelar detta, får en Swish tillbaka för soppans kostnad 89kr. Blev jätte dålig och kunde inte jobba, förlorade en dags inkomst och lidande, fin kompensation…. Kommer inte beställa där ifrån igen med tanke på vad som hände. Tycker kundservicen var riktig dålig också.

16 ottobre 2025

Katastrof

Fick meddelande om ny leverans.Mailade S.L via mail.Automatisket svar.Mailade igen.Har fått 7-8 automatiska svar.Försökte ringa.En dam Louise svara och lovade meddela ansvarig att jag inte ville ha leverans.Hon skulle vidarebefordar detta till ansvarig,.Ingen respos Jag kontaktade då deras ,Transportföretaget Gordons .Gick inte heller att få tag i.Skrev en lapp på dörren till Gordons att inte läma varor utanför dörren då jag inte var hemma.Grannar meddelar mig att 2 paket står utanför min dörr.Ingen kan ta in paketen.Upplyser S.L om detta och ber dem hämta tillbaka varora.Ingen respåons.Ringer igen på det nummer jag har för att försöka få tag i Louise igen.Nu svara
ren Jonas,som uppger att han bara svarar i telefon och kan inte kontakt S.L.Dom har semester till 11.8.Ingen bakjour.Mailar igen och får faktiskt ett svar.Dom tar inget ansvar för detta.Jag har beställt låcor från dom 1 gång.Får en faktura på både lådor och frukostpaket mm som jag inte beställt och inte fått.Ber om en korrekt faktura, ingen respons .Detta förefaller vara ett otroligt oseriöst företag,och jag vill varna alla för att använda dem.Mina lådor står tydligen kvar vid min dörr och snart kommer de att lukta i hela trapphuset.De få ggr de återkommit till mig via mail har de varit oförskämda och inga förslag hur de kan lösa situationen.Skandal!!!!!!VARNING!!!!

6 luglio 2025

Risposta di Svarta Lådan

Hej Irene, vi beklagar din upplevelse i somras under våra semestertider. Vi ser att din ärende har hanterats hos oss, skulle det vara något som fortfarande behöver besvaras är du varmt välkommen att kontakta oss igen. Vi beklagar det sena svaret på din recension.

Bästa matlådan

Jag har testat Factor Meals och Träningsmat och varit nöjd men Svarta Lådan är min favorit. Absolut godaste rätterna, mycket vegetariska alternativ och jag blir mätt men utan att känna mig däst efteråt. Smidigt att man kan pausa leveranser och lägga till mellanmål/frukost. Trevlig kundservice. Det enda minus är att det inte går att välja bort deras tråkiga soppa på plastflaska och att de av någon anledning sällan lyckas packa med tillbehör som frötopping som ska ingå till den.

23 luglio 2025

Maten är smaklös

Maten är smaklös, och inte bra alls, tyvärr, leveransen gick till soporna, köttfärs rätterna är mosiga, konstig konstitens på köttet kycklingen är kokt och okryddad, likaså med riset och quinoan,samma trista tomatkross till alla rätter, och nejlika i såser, usch.. dyrt och jag la ner prenumeration rätt snart, mellan målen funkar dock, men det är allt 🤮🤮🤮
Kockarna, 🤔🤔🤔🤔

25 aprile 2025

Risposta di Svarta Lådan

Hej Jasmin. Vad tråkigt att vår mat inte föll dig i smaken. Vi är glada att du har gett vår gluten- och laktosfria mat en chans.

Valutata 2 stelle su 5

Tyvärr alldeles för smaklöst och…

Tyvärr alldeles för smaklöst och blaskigt rakt igenom. För upp till 144kr per matlåda, så måste det smaka bättre än en Gooh eller Findus matlåda man kan köpa på ICA för typ hälften. Nu är det högre priser än lokala lunchrestaurangen och dessa, men mycket sämre smak.

21 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bristfällig information om val av rätter och dåligt kundbemötande

Jag fick inte information om att man inte kan byta rätter efter att man betalat och fick därför hem 5 av 10 rätter som jag inte kan äta. Betalningen skedde i samband att jag signade upp på svarta lådan och det stod att man kunde välja rätter så därför trodde jag att jag skulle kunna justera för detta i efterhand.

Kontaktade svarta lådan direkt efter leverans då jag såg detta och fick jättedåligt bemötande. Hade höga förhoppningar på konceptet så blev väldigt besviken av det.

23 marzo 2025

Risposta di Svarta Lådan

Du kontaktade oss efter det att din mat hade levererats hem till dig. Vår hemsida beskriver väldigt tydligt när en leverans kommer att ske och vad den innehåller. Vi skickar informationsepost före varje orderstängning, allt för att ge kunderna möjlighet att stoppa eller ändra sin order. Vi försöker också vara flexibla efter det att sista beställningstiden har gått ut, även om vi lagar all mat efter det att kunden beställt den. Men som du säkert förstår, kan vi inte göra något efter det att maten har levererats hem till dig. Vi tackar för att du gav oss chansen genom att prova vår mat

Valutata 1 stelle su 5

I forgot to pause the delivery for 30…

I forgot to pause the delivery for 30 December and immediately called to cancel it, they didn't care and said to send email. I sent email and they said they don't care about it, despite I did it immediately. After being a customer for many months I have to say this is disappointing. I also had 2 past cases where they said they would help but just didn't follow-up. Their customer service doesn't care about their customers at all.

24 dicembre 2024

Hej Mimi,
Tack för att du hörde av dig. Jag förstår att situationen kan vara frustrerande och jag beklagar verkligen om detta har orsakat besvär. Eftersom vi arbetar med färska råvaror och planerar våra leveranser noggrant har vi fasta bryttider för att säkerställa högsta kvalitet och minimera svinn. Detta informerar vi om i våra allmänna villkor som du har godkänt när du skapade ditt konto hos oss.
Vi uppskattar din återkoppling och tar den på största allvar. Även om vi tyvärr inte kan göra undantag från våra avtal, vill vi försäkra dig om att vi alltid strävar efter att förbättra vår service och kundupplevelse.
Tveka inte att höra av dig om du har några ytterligare frågor.
Kundtjänst Svarta Lådan

Varning för detta företag

Varning för detta företag. Bryr sig endast om pengar och noll om sina kunder.

På grund av arbete hade jag inte tillgång till telefonen på hela dagen. När jag kommer hem sent på kvällen så ser jag att man levererat maten utanför dörren i ett flerfamiljshus. Dels är lådan öppnad och dels är maten givetvis varm och obrukbar efter att ha stått framme i flera timmar. Jag hade INTE godkänt leverans denna tid och dag, mitt i veckan.

Kontaktar support och ber dem lösa problemet, men kvinnan i kundsupporten är helt empatilös och saknar helt fingertoppskänsla och hänvisar till villkor som mer eller mindre friar dem från allt ansvar.

Jag är en prenumerationskund som betalat för ett ganska dyrt paket sedan en tid tillbaka. Hade inga planer på att säga upp tjänsten, men nu tappar man en kund. Riktigt oseriöst.

3 dicembre 2024

Hej Aaron,
Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera våra måltider på ett tryggt och smidigt sätt, och det är förstås väldigt olyckligt att din leverans hamnade i den situation du beskriver. Vi följer de leveransrutiner och villkor som anges vid beställning, men vi vill självklart att alla kunder ska känna sig nöjda.
Kundtjänst på Svarta Lådan

Valutata 5 stelle su 5

Smakat 16 lådor/rätter hitintills och…

Smakat 16 lådor/rätter hitintills och wow. Blir lika överraskad var gång. De sätter smakerna så brilliant. Idag var det mos och kyckling med dill...Hmm var min tanke, men som bästa restaurangen. Fisken alltid pefekt...Så nöjd :-)

6 novembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Maten är god och vällagad

Maten är god och vällagad. Fina ingredienser. Har provat flera lådor i olika storlekar (kcal) och iForm (tror jag den heter;)) är för liten för mig. Blir inte mätt på den så har ökat på till de andra lådorna. Tränar mycket styrka o kondition.

Det är enkelt att välja rätter och storlek på portionerna vid beställningen.

20 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Riktigt god mat levererat hem

Maten smakar riktigt riktigt bra. Bra råvaror. Smidig sida att välja sina måltider på. Mycket att välja på. Gillar att det finns mellanmål att beställa till. Perfekt att antal Kcal står med. Vid kontakt får man snabb och proffsigt svar. Rekommenderar starkt. Gott, smidigt & bekvämt i vardagen.

23 settembre 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più