Apuls24 Recensioni 92

TrustScore 4 su 5

3,8

Valutata 4 stelle su 5

Tyckte det tog längre tid än normalt för att få mattan jag beställde, ser sen att dom skickat den med Danska postnord? (stod iaf "PostNord DK" i mailet jag fick när dom meddelade att dom hade skickat)... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde en maskin för ca 9000kr i December. De hörde av sig efter en tid och bad om ursäkt och sa att leveransen skulle komma i Mars och erbjöd lite rabatt. Jag väntade till Mars och mejlade dem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Pga att jag lämnade mitt dåliga omdöme här på trustpilot blev jag snabbt uppringd av Apuls 24. Jag fick all hjälp jag behövde med min order och har fått allt levererat till mig. Stort TACK!! :D 2... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick fel vara levererad. Jag har på över en vecka sedan leveransen inte fått svar från kundtjänst, ingen info om vad som händer och inte ens en bekräftelse på att de mottagit mina e-postmeddel... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di attrezzature sportive
  2. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  3. Negozio di articoli per la corsa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Apuls24.se erbjuder allt inom fitness och träningsutrustning. Apuls24.se erbjuder allt inom fitness och träningsutrustning. Vi levererar produkterna snabbt och ge den bästa servicen i Sverige.

3,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Great quality

Great quality. Bought the 13 kilo west and fits great. Use if for running, walking and cross fit in general.
Best price compared to others as well. High recommend. Came within 4 working days

21 marzo 2023

Löste mitt problem

Hade problem där mitt paket hade skickats till fel address. Det tog lite tid att få tag på supporten, men när man väl kom fram var dom väldigt hjälpsamma och löste mitt problem på en gång!

20 marzo 2023
Logo di Apuls24

Risposta di Apuls24

Hi Felix

I'm so sorry to hear about your experience with us and that your order was delivered far from your home address.

I will make sure that we will handle the situation so that you can get your order. I've just sent you an email, that I hope you will respond so that we can make sure that you will receive your order from us.

Looking forward to hearing from you.

Best regards
Kevin, Apuls24.se

Valutata 4 stelle su 5

Lätt att beställa men vara uteblev utan…

Beställde vara men leveransen dröjde. Kontaktade företaget som svarade snabbt och visade god service. Mitt ärende hanterades på ett mycket bra sätt och jag fick kompensation. Trevlig och tillmötesgående kundtjänst.

10 marzo 2023
Valutata 4 stelle su 5

Beställde och betalade extra för…

Beställde och betalade extra för hemleverans för att inte behöva bära. Men ingen hemleverans. Leveranstid 2-6 dagar står det på hemsidan. Det är något de inte klarar. Jag har sökt kundtjänsten flera tillfällen men de har ännu inte svarat på något mail.

2023-02-13 Kundtjänsten svarade tillslut och gjorde 180grader. Det blev en ok lösning. 👍

11 febbraio 2023

Return of goods

Communication with Aplus24 was handled really well. I rearly come across such good customer service.
Thank you Aplus24 & Kevin!

12 gennaio 2023
Valutata 5 stelle su 5

Ändring från "dåligt" till BRA!

21/3
Har ringt och mailat fleeera gånger, men får inget svar. Får heller inte det som är beställt och inte någon info om det! 😡

21 marzo 2022

spinning cykel Odin s600

Very nice spinning cykel Odin s600 easy construction . I m satisfied!! The problem was only with delivery with Schenker but after many misunderstanding it went good. If You order something check first Spam on email because it is necessary to book a time for delivery. You also have to now that delivery is only to the ground floor and somebody need to write down the delivery. That s all. Thanks to Kevin Glad for help .

16 febbraio 2022
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più