Parkerade på Torsplan 1, Sthlm. Betalar med app som jag har EasyPark, via områdeskod som stod när jag gick ut från garaget. Får sedan en faktura från Svea på uppdrag av Apcoa på ett högre belopp med f... Leggi di più
Deras arbetssätt liknar maffiametoder. Dolda avgifter, tveksamma böter, bonussystem för parkeringsvakter som bötfäller flest bilar och en kundservice som får Försäkringskassan att framstå som snabba.... Leggi di più
Parkerade och laddade halvdyrt på en laddplats i Älvsjö (Götalandsgatan 216-218) och betalade dessutom parkeringsavgift via BW Sure Hotel i samma p-hus. Döm om min förvåning när jag trots detta fick... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Helt hopplöst att nå dom varken på…
Helt hopplöst att nå dom varken på telefon, chatt eller mail. De har t.om stängt telefonen när de säger att det ska vara öppet.
Verkar vara riktigt oseriöst företag. Undvik dom till alla pris.
Wow (på ett dårligt sätt)
Wow. Lååång tid sedan jag har sett så dårlig en webb-sida. Som om dem inte bryr sig alls. Ingen info om betalning. Webb fel (404s) som inte hanteras. Man kan logga in, men inte göra ett nytt konto. Enda bra är chat-botten.
Appen ofta fungerar dåligt och/eller…
Appen fungerar ofta dåligt eller inte alls.
Parkerade på p huset Drottninggatan Gbg…
Parkerade på p huset Drottninggatan Gbg (Apcoa)betalade 40:- vid apparaten innan utfart,
Fick senare fatura från Svea bank 99:- på detsamma, ringde sedan dit men dom kunde inget göra, ringde även Apcoa som lovade ta bort fakturan,, men inget händer, får ånyo krav från Svea bank,, med långa tel-väntetider.
Ringer Apcoa igen men nu har dom data o tel problem o kan ej svara,, Riktiga skräpföretag !
Undvik detta Phus ,,! Bondfångeri!
Svårt att få igenom betalningen
Svårt att få igenom betalningen. Ointresse av personal vid kontakt. Lätt att förstå varför föreraget får så dåligt omdöme. Mycket missnöjd kund.
Gör det så svårt och krångligt som…
Gör det så svårt och krångligt som möjligt att betala via nätet så det slutar med påminnelseavgift. Bedragare!
Riktigt pissföretag som verkar ha satt…
Riktigt pissföretag som verkar ha satt i system att lappa bilar felaktigt för att sen göra sig okontaktbara när man ska överklaga. Verkar vara deras affärsidé.
Otydligt om betalning där jag parkerade…
Otydligt om betalning där jag parkerade en kort stund och sen kommer faktura med fakturaavgift som en total överraskning.
Det finns ingen möjlighet att undkomma fakturaavgift, då man inte vet att det skall betalas något.
Dålig information. Maktfullkomlighet.
Vet nu att man aldrig skall komma i närheten av något som har med Apcoa att göra.
parkeringsvakten ser inte linjerna så…
parkeringsvakten ser inte linjerna så jag får böter för att inte stå i en parkeringsruta - vid samtal inte deras fel att linjerna är dåliga, ligger på markägaren
han har gått där flera år men nu närmar sig julfesten så de behöver ha in pengar
Apcoa rövarpriser
Gbg central; rena rövarpriserna! 75 kr för 12 minuters parkering, dvs 375 kr/timme!!!!!
Ockerpriser
Göteborgs central. stod 17 min varav 10 min är fritt. Fick betala 75 kr för detta, verkar ta ut evenemangstaxa även vid korttidsparkering för hämtning vid tåget. Rena rama lurendrejeriet!!!!!!! Undvik detta företags parkeringar
Kameraparkering vid Malmö central
Kameraparkering vid Malmö central. Jag råkade komma inom synhåll när jag hämtade upp en försenad kompis och fick en parkeringsfaktura utan att ha haft som syfte att parkera ö h t. Apcoas kundtjänst kunde inte förklara ifall hela hämta-lämna-slingan är bevakad eller bara den sträcka där man parkerar med flit s a s. Har betalat eftersom tid är pengar även efter ett övergrepp som detta. Maktbalansen är skev mot denna typ av företag vilket inte är bra för hjärtat.
Skumma affär, höll dig borta
Hade laddat ned appen för att parkera på Tåå parkering vid Skavsta. Appen fungerade långsamt o kändes dåligt, men till slut lyckades jag. Problemet var att jag såg inte att när jag ändrade slut tiden på när jag skulle komma tillbaka så ändrades start tiden också (vilket jag valde rätt innan). Jag märkte inte att appen ändrade start tiden automatiskt. Fick betala 800kr i avgift, gick inte resonera med kundtjänst. Skiit företag.
Jag har parkerad och betalat via appen…
Jag har parkerad och betalat via appen men sen fick fakturor efter två veckor från deras partner Riverty. När kag ringde Riverty så sa de att ringa apcoa pch apcoa säger ring riverty. Deras telefon kör är runt en timme
59 kr fakturaavgift
Går inte att betala i appen, får faktura med hög fakturaavgift. Uppenbart tänkt att förstagångskunder ska misslyckas så att man kan sno dem på lite extra pengar. Så först får jag slösa tide med att förgäves få deras app att fungera och sedan får jag en extra avgift för det nöjet.
Felaktig böter 3 gånger i rad vid Linköpings centralstation!!!!!!
Sanslöst. Det här företaget har gett mig felaktig parkeringsböter vid Linköpings centralstation tre gånger av tre möjliga trots att jag betalat avgift.
Första gången fick jag böter för att de jämfört områdesnummer mot Järnvägsgatan i Nyköping.
Andra gången är det oklart hur de gjorde fel men jag försökte sakligt påtala att det var andra gången och be dem se över sina rutiner utan att få någon återkoppling alls.
Och nu fick jag felaktig böter för tredje gången. Detta trots att jag betalat dygnsbiljett via Apcoaflow som marknadsförs på skyltar med områdesnummer några meter från min parkerade bil.
Man skulle nästan kunna tro att detta är någon systematisk strategi där man chansar på att ge böter felaktigt och hoppas att folk ska betala. I vilket fall är det hög tid att Europark/Apcoa ser över varför det blir fel varenda gång vid Linköping central/resecentrum.
Trist att parkeringen på en så viktig plats sköts såhär pass illa.
Kan ikke engang finde ud af at give en bøde korrekt?
Jeg anmeldte en bil til dem som havde blokeret boligforeningen 15-minutter-max plads i over et døgn og ikke engang havde sat en p-skive. Det gad de ikke engang finde ud af at gøre noget ved.
Varning
Tyvärr måste jag konstatera att Apcoa ägnar sig åt ett slags modernt bedrägeri som hamnar i en juridisk och moralisk gråzon. För några veckor sedan parkerade jag min bil på en plats där Apcoa erbjuder sina tjänster. Där gäller tre timmar gratis parkering och därefter 20 kr per påbörjad timme.
Jag har länge använt parkeringsappar och aldrig tidigare haft några problem, även när gratisperioder har funnits. Men Apcoa drog 20 kr direkt från start, och det mest allvarliga är att det i appen inte går att se villkoren eller vad som gäller i förväg. Efter att jag kontaktat dem och förklarat situationen fick jag i princip bara svaret att det var mitt eget fel. De vägrade dessutom att rätta till felet, vilket innebär att de utan tvekan tar betalt för en tjänst som aldrig levererades – och anser att det är acceptabelt.
Frågan jag ställer mig är: är det verkligen ett sådant samhälle vi vill bygga och leva i? Små ohederliga handlingar normaliserar ett beteende som i längden leder till större samhällsproblem. Att polisen dessutom saknar resurser att agera mot denna typ av mindre bedrägerier gör situationen ännu mer bekymmersam.
Jag förstår att det bara handlar om 20 kr i just mitt fall, men det är inte summan som är avgörande, utan principen. 20 kr gånger otaliga ”tysta fall” kan dessutom snabbt växa till mycket stora belopp.
Svänger in i jakt på en…
Svänger in i jakt på en parkeringsplats. Bilen registreras innan villkoren står klara för mig. I och med registreringen påbörjas en fyrtiofem-minutare á 85 spänn. Bondfångeri!
Tjänar pengar på faktureringsavgift
Jag vill varna för parkeringstjänsten APCOA som jag blev bekant med för första (ochförhoppningsvis) sista gången på Tosselilla den 19 juni, med automatiskt avläsning av registreringsskylt. Jag lyckades inte betala via deras hemsida efter att ha lämnat parkeringen. Bilen var rätt registrerad men betaltjänsten fungerande inte trots flera försök. Jag felanmälde och innan de stipulerade 72 timmarna från att ha lämnat parkeringen fick jag mail om att faktura kommer att skickas och bilen fanns inte längre tillgänglig för betalning på hemsidan, trots att den ska finnas kvar där i 72 timmar. Jag åker då på en faktureringsavgift på 59kr utöver parkeringsavgiften på 50kr för att deras betaltjänst inte fungerar. Använd inte APCOA.