Kameraparkering vid Malmö central. Jag råkade komma inom synhåll när jag hämtade upp en försenad kompis och fick en parkeringsfaktura utan att ha haft som syfte att parkera ö h t. Apcoas kundtjänst ku... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Avoid APCOA – extremely poor customer service and dispute handling
I booked parking online at Emporia but cancelled the booking one day before the parking period was due to begin. Despite this, APCOA did not register the cancellation and later sent me an invoice. After three months, they are now claiming that I never cancelled the booking.
Their customer service has been extremely difficult to deal with. There was no clear way to register my dispute, reaching them by telephone was difficult, and when I finally spoke with them, I received assurances that the matter would be handled. Instead, the case was delayed, additional charges were added, and it was eventually forwarded for collection through Kronofogden.
I have now paid the amount to prevent further charges and consequences, but I strongly dispute how this case was handled. In my experience, APCOA’s cancellation process, communication, and complaint handling were completely unacceptable.
I recommend that customers keep screenshots, cancellation confirmations, emails, payment records, and notes from every telephone conversation. I also believe the relevant consumer authorities should review APCOA’s dispute and debt-collection practices.
i would not recommend to use apcoa parking along svea invoice collection, and both have no coordination.
Deras arbetssätt liknar maffiametoder
Deras arbetssätt liknar maffiametoder. Dolda avgifter, tveksamma böter, bonussystem för parkeringsvakter som bötfäller flest bilar och en kundservice som får Försäkringskassan att framstå som snabba. Undvik i den mån det går
Absolut värdelöst
Fruktansvärt oseriöst företag
Fruktansvärt oseriöst företag. Jag valde automatisk förnyelse på 24 timmars parkering. Efter 24 timmar valde företaget att dra för tre dygn på en gång. Ingenstans i deras information framkommer att de kommer dra för mer än ytterligare en 24-timmars period. I min värld är det uppenbart att förnyelse av en biljett för 24 timmar innebär ytterligare en period på 24 timmar inte flera dagar framåt.. Ringde deras kundtjänst som meddelade att man måste lämna skriftligt klagomål på detta och att de inte kan återbetala pengar. Lämnat skriftligt klagomål och fått ett ärende nummer men trots att det nu gått flera månader ännu inte fått något form av återkoppling från företagen. Uppfattar detta som stöld.
Sanslöst dåligt
Parkerade på Torsplan 1, Sthlm. Betalar med app som jag har EasyPark, via områdeskod som stod när jag gick ut från garaget. Får sedan en faktura från Svea på uppdrag av Apcoa på ett högre belopp med faktureringsuppgift på 47kr. Bestrider fakturan men Svea säger att jag måste betala för de hade scannat mitt reg.nr när jag körde in. Alltså ska jag betala 2gånger för samma parkering! Undviker nu att parkera i Apcoagarage.
Mycket otydligt betalningssystem
Mycket otydligt betalningssystem
Jag blev mycket besviken över hur otydligt APCOA betalningssystem är. Min parkeringsavgift var endast 16 kr, men slutade på 79 kr efter att en fakturaavgift lagts till av SVEA Bank.
Det finns alldeles för många olika sätt att betala, och det framgår inte tillräckligt tydligt vilket alternativ som gäller eller vad man som kund måste göra för att undvika extra avgifter. Som kund förväntar jag mig att informationen ska vara enkel, tydlig och omöjlig att missförstå.
När en parkeringsavgift på 16 kr växer till 79 kr känns det orimligt. Det ger intrycket att intäkterna från administrativa avgifter har blivit viktigare än att hjälpa kunderna att göra rätt från början.
APCOA borde lägga betydligt mer fokus på tydlig information och en enklare betalningsprocess. Det skulle skapa större förtroende och minska risken för att kunder får en obehaglig överraskning i efterhand.
Eftersom kamerorna inte kunde hitta…
Eftersom kamerorna inte kunde hitta tiden på mitt regnr, så fick jag själv skriva in tid och betala, vilket jag gjorde. Tydligen hade jag lagt in kortet, så då drog APCOA pengarna från mitt konto. Jag ringer kundtjänst och då ska jag själv skicka in kontoutdrag, vilket jag inte känner för när detta endast handlar om 20 kr. Alltså har APCOA fått 20kr för mycket för tid som ingen har utnyttjat, men kan inte betala tillbaka dessa utan att jag ska bevisa detta för dem. Detta borde de kunna se på ekonomiavd. Dåligt
Idiotisk hantering av laddnings och parkeringsavgift
Parkerade och laddade halvdyrt på en laddplats i Älvsjö (Götalandsgatan 216-218) och betalade dessutom parkeringsavgift via BW Sure Hotel i samma p-hus. Döm om min förvåning när jag trots detta fick en p-bot på 900 kronor! Varför måste man betala ladd och parkering separat och varför säger er app ingenting om detta!?!
Uselt skött - INTE NÖJD!
More a mafia than a company
More a mafia than a company. As someone said, not possible to give 0 starts. I had a contract parking and after all effort and time because their customer service is the worse and you wait several weeks for any confirmation, update or email. I still managed to receive a new invoice when period is already over. So going again to this torture of contacting customer service to fix the problem this company is originating
Kundtjänst klickade mig flera gånger då…
Kundtjänst klickade mig flera gånger då jag försökte få hjälp när de fakturerat mig p-avgift trots att jag hade automatisk avläsning av regskylten..Fick vackert betala igen 😈
Dårligt betalings info
Dårligt info betaling,der er åbenbart,3 firmaer
Der er omfattet.Europark.Apcoa.og Hojob
Urdåligt
Urdåligt. Appar fungerar inte, automat fungerar inte. Ringer support ingen svarar. Man har gjort vad man kan. Ändå får man faktura med 47 kr i extra avgift. Om inget fungerar ska man tydligen komma ihåg att gå in på deras sida inom 72 timmar och betala. Urdåligt oseriöst företag. Använd om möjligt inte deras appar och parkeringar. Man kan dessutom inte betala när man parkerar utan bara när man åker därifrån. Finns inga bommar eller påminnelser när man åker ut från parkering.
Bluffbolag
Helt plötsligt får jag ett SMS meddelande om obetald p-avgift. Får inget besked om var och när parkering skett, bara ett ärendenummer. Har heller inte fått någon lapp på rutan. Går inte att få kontakt med bolaget då inga länkar på hemsidan fungerar. Jag uppmanas betala via kreditkort. Det känns inte Ok att lägga in mina kortuppgifyer på deras uppmaning.
Vägrar betala och polisanmäler.
P bot trots betald avgift
P bot trots betald avgift, 2 gånger samma parkeringshus…
Parkerat vid 2 separata tillfällen vid tv4 parkeringshus.
Första gången - Betalat, pengar har dragits men får ändå p bot. Överklagar och skickar in info från bank. Dem nekar för att de inte hittar transaktionen?!
Gång 2, betalar i automat. Kontrollerat att pengar dras från kortet… när jag kommer tillbaka så är det en p bot trots betalning?! När jag sedan ska gå in och ta screenshot på transaktionen så är den borta?! Så bara betala igen!
Visa mindre
Avaktiverat mitt betalkort för…
Avaktiverat mitt betalkort för automatiskt dragning men ändå drog dom pengar på parkering jag inte står längre vid öresundsterminalen
Felaktig fakturering
Parkerade 9/6 klockan 12. 05 - 16.25
Har för mig att man får parkera gratis 3 timmar ( Allums p- hus)
Har fakturerats 97kr
Har försökt nå kundtjänst/ tel och mejl men har inte fått kontakt med Apcoa
Jag kommer inte att besöka Allum köpcenter framöver om det inte är nödvändigt
Tänker att jag inte är ensam om känslan av att ha blivit lurad
Hur ser affärsidkarna på detta kan man undra, färre kunder på grund av dyr och besvärlig / felaktig parkeringsavgift
Obehagligt företag.
Obehagligt företag.
Fått kontrollavgift för att ha stått på parkering för rörelsehindrad i ett p-hus på ett köpcentrum. Platsen saknar skyltar helt och hållet. Skylt för områdesparkering finns vid infarten. Bredvid aktuell plats finns 2 platser för rörelsehindrad tydligt uppmärkta.
Varken Europark/Apcoa eller Hojab har någon gång bemödat sig att bemöta överklagan. Nu efter flera veckors tystnad får jag ett inkassokrav under pågående överklagan utan de bemöter mig på något sätt, vilket strider mot juridisk sed.
Lagen är tydlig när det gäller utmärkning av parkeringsplatser för rörelsehindrad. Europark har tydligt struntat helt i detta. Som vanligt är det skillnad på att ha rätt och att få rätt.
Parkera inte på Europark/Apcoas parkeringar.
Sk-tföretag!!😡
Undvik autogiro
Jag betalar min parkeringsplats vid bostaden med autogiro. Plötsligt en månad så betalas inte en faktura, trots att tillräckliga medel finns på kontot. Banken säger att inga uppgifter om fakturan kommit in till bankgirocentralen från APCOA. Nu sitter jag med ett inkassokrav och kundservicen på APCOA tycker att det är mitt fel att jag inte kollade att dragningen genomfördes.
Dålig kundservice
Sämst kundservice. Hundratals före i telefonkö.
Skickar räkningen till fakturadress, som följd får man inkasso ärenden.
Har fått en faktura från Apcoa som är…
Har fått en faktura från Apcoa som är fel. Försöker komma i kontakt med deras kundtjänst. Suttit i kö över 25min och haft könummer 54 hela tiden. Fruktansvärd dålig kundservice! Under all kritik!