Valutata 1 stelle su 5

Parkerade på Torsplan 1, Sthlm. Betalar med app som jag har EasyPark, via områdeskod som stod när jag gick ut från garaget. Får sedan en faktura från Svea på uppdrag av Apcoa på ett högre belopp med f... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Deras arbetssätt liknar maffiametoder. Dolda avgifter, tveksamma böter, bonussystem för parkeringsvakter som bötfäller flest bilar och en kundservice som får Försäkringskassan att framstå som snabba.... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Kameraparkering vid Malmö central. Jag råkade komma inom synhåll när jag hämtade upp en försenad kompis och fick en parkeringsfaktura utan att ha haft som syfte att parkera ö h t. Apcoas kundtjänst ku... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Parkerade och laddade halvdyrt på en laddplats i Älvsjö (Götalandsgatan 216-218) och betalade dessutom parkeringsavgift via BW Sure Hotel i samma p-hus. Döm om min förvåning när jag trots detta fick... Leggi di più

1,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

51 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

0 Stars was not possible

0 Stars was not possible
I parked late in the evening at the hotel and paid for parking. I was using the same row at the parking lot as I had used previous days with no problem, but it seems that 2 spaces was reserved. as a foreinger it was not understandable. When I was going to the car next morning there was 2 fines - 1 from 18.37 and one from 00.15... As a parking attendant you must know that people at the hotel dosn`t go down and check the car during the night to see if you parked correctly.
After this episode it is a jungle to get in contact with apcoa.se

25 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Syna parkeringsbolagens verksamhet- APCOA rena lurendrejerin

Parkeringsbolagens verksamhet borde synas och regleras. De bedriver olaglig verksamhet och enda syftet med deras existens är att blåsa folk, använda sig av lurendrejeri och en massa påhittade avgfter. Och sedan om minsta lilla möjlighet finns, då blir det böter som inte kan bestridas eller ens diskuteras.

11 aprile 2026

Usch

Mycket dåligt kundservice. Jag har hållit på i 2 dagar för att kunna komma fram. Ringde kundtjänst, där jag kunde välja att bli uppringd. Fick efter 2 timmar ett sms att om jag hade fått en påminnelse skulle jag kontakta Svea ekonomi. Men mitt ärende gällde hur jag ska betala. Det fanns ingen betalautomat.
De ringde inte ens upp mig.
Detta var parkering med kameraövervakning. Hur ska man kunna betala om det inte finns någon betalstation. Det fanns ej heller någon QR Kod att scanna så att man kunde betala.
Rekommenderar att man inte parkerar i Apcoas garage om man ej har app eller är kund.

USCH

17 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Detta företag förtjänar minus poäng

Detta företag förtjänar minus poäng. Dubbel fakturerar på hyrd parkering. Detta har hänt vid 3 skillda tillfällen. Senast var det 3 månader det gällde. Kontakt med kundtjänst som återbetalar summan. Men redan nästkommande räkning blir dubbel

31 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Böter på grund av deras egna system

Glöm inte att man får inte stå på platsen man betalar för, även om deras egna hemsida inte fungerar så man kan lägga till sin registreringsskylt.

Sen skriver man till deras kundtjänst som totalignorerar ärendet, för att nu förmodligen ha betalt 800 kr för en böter, på en plats som de chockhöjt från 150 kr per månad till över 430 kr per månad (sedan Riksbyggen tyckte att APCOA skulle hantera det).

Tydligen ska man stå någon annanstans isåfall, fick jag reda på. Detta hände också när någon annan hade parkerat på min plats för ungefär ett år sen. Då fick jag ställa mig på en annan plats, för att då betala en dygnsparkering som jag inte fick tillbaka för "jag hade ju valt att lösa det så".

Härligt.
Tumme upp för dessa svindlare.

13 marzo 2026

5600kr i böter

Medvetet förvirrande system som gör att många får böter. Jag får böter på 5600kr sammanlagt för att jag saknar ”parkeringstillstånd” när jag har köpt en periodbiljett på 30 dagar. Vilket personen i kundsupporten inte kan förklara skillnaden mellan.

24 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Fakturerad för en tjänst jag inte har…

Fakturerad för en tjänst jag inte har tillgång till. Beställde en extranyckel till garage med startdatum 1 april – fick ändå fakturor för januari, februari och mars. Har bestridit skriftligen vid upprepade tillfällen utan att få ett enda svar, trots att APCOA bevisligen läser sina mail (de svarade på ett annat ärende under samma period). Nu har det eskalerat till påminnelsefaktura. Totalt ointresserade av att rätta till sitt eget fel. Aldrig varit med om en så usel kundhantering.

17 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Supporten slutar svara och ignorerar problemet

En automatisk betalning på 15 kr går inte igenom av okänd anledning i appen. Jag har pengar på kortet. Istället för att notifiera mig via appen så skickas en faktura med 75 kr i fakturaavgift.

Jag har hört av mig till supporten för att få reda på varför betalningen inte gått igenom, så att jag kan slippa samma sak igen, men dom slutar svara trots mina otaliga påminnelser.

Ett tecken på världens sämsta support är helt klart när dom bestämmer sig för att ignorera en betalande kund.

Jag hoppas ni skäms supporten.

1 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Apcoa Flow appen vill inte släppa min laddning

Apcoa Flow appen vill inte släppa min laddning som nu har pågått sedan över 180 timmar. Jag har dragit ut laddkabel, men applikationen låsas att bilen laddar fortfarande. Vid försök att stänga laddningen via appen får jag ett felmeddelande 'greenfluxAppResponseUnsucessful'. Det går inte heller att ta bort mitt konto p.g.a pågående laddning. Jag har skapat ett felärende via deras hemsida och får ingen uppföljning. Just nu sitter jag över 1 timma i telefonkö. Uruselt system urdålig service, synd att det inte går att ge 0 stjärnor då Apcoa verkligen förtjänar det.

27 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Fick parkeringsbot i Norge på ett…

Fick parkeringsbot i Norge på ett fordon jag inte ägde vid tiden för boten. Apcoa/Riverty Norway bemödade sej inte med att svara på mina mejl. Jag betalade boten för att inte riskera att hamna hos svenska fogden.

25 giugno 2025

Riktigt uselt företag

Riktigt uselt företag. Parkerade på Sthlm Central, letade efter parkeringsinfo men såg ingen. Bilen står på företag, fick reda på att det kostade pengar först när inkassobrev kom. Tack för den, 44kr kostade parkeringen men nu är det uppe i 92k ink fakturaavgift, 60kr påminnelse och 180kr inkasso. Svin.

17 dicembre 2025

Scam företag

Jag var på Skånes djurpark 13 september-2025 i februari-2026 kommer en faktura på parkering. Inga synliga skyltar på parkeringen utan tydligen kameraövervakning. Riktigt scamföretag som filmar en bil utan skyltar om detta, behåller ens personuppgifter I flera månader och sedan fakturerar en grovt. Djurparken själva står inte bakom detta.

9 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Kan inte betala. Parkplatsen finns inte.

Kan inte betala för mina 20 min i Åkersberga på hemsida eller app.
Parkeringen finns inte i systemet.
Meddelade en pvakt detta. Han skulle felanmäla då betalappen dessutom släckte ner sig efter några sekunder. Misstänker faktura på ingående. Får varna andra på FB.

29 gennaio 2026
Valutata 3 stelle su 5

Har de som uthyrningsansvarige för min…

Har de som uthyrningsansvarige för min parkeringsplats där jag bor och inte haft problem när det väl fungerar. När det inte gör det, är det omöjligt att kontakta de, arbetar och de har långa köer, e-post eller förfrågor skickade gneom deras hemsida svaras aldrig och nu sitter jag med ett inkasso kreav för en faktura som de aldrig skickade och som jag inte lyckats kontakta de sedan December förra året!

Fått hjälp och behöver inte betala inkassokravet mer än påminnelseavgiften vilket är rimligt. Ring ochj helst i slutet på veckan för att få snabbare support enligt kundtjänst.

29 gennaio 2026

Riktigt dåligt.

Riktigt dåligt.
Bara dålig erfarenhet av dom då dom tar betalt av flera än parkeringen räcker till.
Kommer hem sent på kvällarna pga jobb och andra angelägenheter
Skulle inte ens rekommendera till min värsta fiende

23 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ni får faaan skärpa er!!!

Ni får faaan skärpa er!!!!
Dottern har blivit dubbel debiterad, felaktigt debiterad.
Nu senast…. Fick ingen faktura, kom inte in på er app, mailade er 2 ggr utan få svar!!!
Försökt nå er på telefon utan framgång.

Nu har hon påminnelseavgift på fakturan hon inte fått och mailat om 2 ggr!! Problem efter problem.
Vad är ni för bluff företag ???
Väldigt smutsiga garage har ni oxå, som ni fått anmärkning på och Mail om, men där ni inte åtfärdat det heller. Detta är i våras!
Hört så mycket negativt om er så det är ju uppenbarligen så att ni inte klarar av att driva ett företag! Vad krävs för att ni ska sköta ert jobb??
Vill tillägga att dottern efter 50 min telefonkö nu fått tag på en personal nu… som dessutom var väldigt otrevlig så ännu mer minus.
Hade jag kunnat ge 0 stjärnor är det vad jag gett.
Dom får 1 stjärna bara för att jag ska kunna recensera.

14 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Apcoa är inte ens värd 1 stjärna!

Apcoa är inte ens värd 1 stjärna!!
Har nog fasen aldrig mött på ett sånt otrevligt företag i hela mitt liv.
Personalen på huvudkontoret har världens sämsta, värsta och lite till attityd man beskådat. Är så man har lust att spy

Är nog läge att skicka personalen på kurs i hur man ska bemöta folk.
Jag kommer aldrig att rekommendera apcoa i några former.

12 gennaio 2026

Oseriöst skräpföretag

Oseriöst skräpföretag. Tillåts ej betala för parkering på plats, utan det behövde man göra i efterhand inom 72 timmar på deras hemsida. Naturligtvis upplagt för att folk ska glömma bort det och de ska kunna ta ut sin fakturaavgift. Flertalet saker på deras hemsida, såsom vem som sköter deras fakturering samt kundtjänstens öppettider stämmer ej. När man väl kommer i kontakt med dem och ber om uppgifter för att betala vägrar de svara.

29 dicembre 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più