In de samenwerking met Ayvens bleek de automatische kredietcheck niet te werken. Vervolgens handmatig informatie moeten aanleveren. Er kwam uiteindelijk een eis om alle complete IB belasting a... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het eerste contactmoment was het vriendelijk en men luisterde naar wat wij wilden wat wij nodig hadden. Alle tijd om het juiste model uit te zoeken en tevens de tijd om de bestelling in orde t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We waren op zoek naar een elektrische gezinsauto en via anwb vonden we een goede selectie tegen scherpe prijzen. Omdat er een actie was op Renault modellen zijn we bij een scenic etech electric uitgek... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben de Peugeot 2008 gekozen en omdat dit een goede aanbieding was. Aanvraag ging moeiteloos en we werden goed op de hoogte gehouden wanneer de auto werd besteld en wanneer die afgeleverd was bi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een gloednieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand? Kies dan voor ANWB Private Lease. Geen onverwachte kosten meer en je hoeft alleen nog maar de benzine te betalen. En mocht je pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht. ANWB Private Lease is een samenwerking met LeasePlan.
Scritti dall'azienda
Wassenaarseweg 220, 2596CE, Den Haag, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di ANWB Private Lease
We hebben de Hyundai Inster private lease. Leuke, compacte auto. En, geeft een hoger rijbereik dan voorspeld.
Hele fijne auto!!
Ik vergeet te vermelden, ANWB private lease is ook geweldig. Goede service via Ayvens, echt aanrader

Risposta di ANWB Private Lease
ik heb een half jaar een short lease used electrische Hyundai Kona gehad. De auto werd te laat, vies en stinkend bij mij afgeleverd. Er was geen afleverrapport of inspectie. Hiervan heb ik melding gemaakt. De auto laadde niet goed op en was op een gegeven moment leeg. Kon ik niet naar mijn werk. ANWB langs laten komen, die zei dat de auto waarschijnlijk niet geupdate was. Lang rondgebeld bij ayvens om te zorgen dat de auto naar de garage kon. De auto werd thuisgebracht en zou weer in orde zijn en de 1e keer dat ik wil weg rijden is de accu weer leeg en kon ik weer niet naar mijn afspraak. Deze keer kon de auto niet opgeladen worden en is weggesleept. Ik kreeg een hybride auto als leenauto en na 2 weken kon ik de auto ophalen 20km van de plek waar hij naartoe was gesleept. Het contract is met 6 maanden beëindigd, vanwege de hassle met deze auto. Vervolgens krijg ik een rekening met 2 schades ad 450 euro aan de auto en EUR 20 aan brandstofkosten van de leenauto. Ik heb alleen gereden van en naar de plek waar de Kona was, dus hoe dt 20 euro kan kosten is een raadsel. Ik heb geen schade gereden, dus ik heb bezwaar gemaakt. Alles per mail, want telefonisch wordt je van de ene kweenie naar de andere gestuurd.Vervolgens komt er een verhaal terug dat 1 schade überhaupt niet bestond en de andere schade al bij de vorige berijder bestond. Heel slordig. Vervolgens blijven ze mij aanmaningen sturen, terwijl ik recht op geld terug heb, omdat meer maandhuur is geïncasseerd dan afgesproken. Nu net krijg ik bericht van Ayvens binnen dat ik het zelf maar moet uitzoeken met de afdeling collections. ik heb klachtmanagement, de berijdersservice en collections op cc staan iedere keer en het is blijkbaar te moeilijk om hun eigen admin te voeren en de verschuldigde 90 euro terug te betalen. Private Lease is voor mij in ieder geval niet voor herhaling vatbaar

Risposta di ANWB Private Lease
Goede afhandeling van de overeenkomst

Risposta di ANWB Private Lease
Dit is na 5 jaar de tweede keer dat ik private lease via de ANWB. De aanvraag is makkelijk te doen en het contact met de leasemaatschappij - Ayvens - is ook prima. Ik vind private leasen ideaal omdat, behalve de benzine, alle kosten zijn inbegrepen en voor het onderhoud wordt ook gezorgd. Verder heb ik nu een hele leuke nieuwe leaseauto, een Hyundai i10.

Risposta di ANWB Private Lease
Van aanvraag tot aflevering duidelijke informatie
Zeer fijn autootje
Prima voorwaarden
Goede communicatie

Risposta di ANWB Private Lease
Eindelijk geen zorgen meer over onderhoud, pech enz. Met een gerust hart onderweg met kleindochter van 8 maanden. Dan wil je niks aan je hoofd hebben onderweg. En genieten van de moderne technieken.

Risposta di ANWB Private Lease
Hele fijne leaseauto gevonden via de ANWB. Super snel geleverd, binnen een paar dagen. Ook het onderhoud gaat goed via de dealer.
Heel blij met de auto en het autoabonnement van de ANWB.

Risposta di ANWB Private Lease
De auto waar de anwb heeft besteld heeft mij goed geholpen.

Risposta di ANWB Private Lease
Wij zijn enorm tevreden over de ANWB
En over de auto zijn zo tevreden!!
Wat een geweldig auto.
Vele geweldige auto gereden maar deze overtreft alles.
Waar we totaal niet tevreden over zijn is de Ayvens.
De overgang van de ene private lease naar de nieuwe auto verloopt erg moeizaam met afwikkeling van de oude auto.
Constant facturen sturen van nieuwe maanden terwijl we auto niet meer hebben.
Zo vreselijk klant onvriendelijk zeker voor prive personen

Risposta di ANWB Private Lease
85 jarige man. Destijds een contract voor 5 jaar afgesloten via de ANWB bij Ayvens. Na 4 jaar krijgt de oude baas medische klachten en als gevolg daarvan tegen een paal. De huisarts raadt hem af om nog verder auto te rijden. Ayvens weigert echter het contract te ontbinden want dat staat niet in het contract. Weliswaar is dat het geval maar zou wel een ontbindende voorwaarde moeten zijn, m.i., de kans is namelijk wel groot als je tachtig bent dat je medische toestand achteruit kan gaan en je geen auto mag rijden. Verder gaat het contact met Ayvens heel stroef en is men heel vaag over de afkoopsom/afrekening. Ook krijg je minder gereden kilometers niet uitbetaald omdat je in de laagste schaal zit. Kortom, heel slechte voorwaarden. ANWB adverteert met zorgeloos leasen maar dat is het zeker niet.
Update n.a.v. reactie ANWB: Ik heb al telefonisch contact gehad met de ANWB en diverse malen met Ayvens. Vooral het contact met Ayvens verliep en verloopt nog steeds stroef. Met een geirriteerde helpdesk die geen antwoord geeft en dan maar de verbinding verbreekt. Ook nu, bijna 1 maand verder, nog steeds geen definitief bericht. Het contract is overigens inmiddels wel ontbonden omdat de auto total-loss is verklaard, dat is een gelukkige bijkomstigheid omdat anders een afkoopsom had moeten worden betaald. Ik stuur geen prive-bericht naar de ANWB via Whatsapp (welk nummer dan trouwens?) of via Facebook. Ik krijg niet de indruk dat dit zou kunnen helpen. Het kenteken is L109XJ, misshien kunnen jullie daar iets mee.

Risposta di ANWB Private Lease
We rijden al jaren in een auto van leaseplan/ayvens. Het bevalt prima,iedere maand weet je waar je aan toe bent, en dan bedoel ik het zelfde maand bedrag.

Risposta di ANWB Private Lease
Heerlijke auto! Zo blij mee.
Ayvens regelt alles perfect, snelle service.
Contract via ANWB ging wat moeizaam, maar uiteindelijk goed gekomen.

Risposta di ANWB Private Lease
Ayvens is een betrouwbaar bedrijf dat afspraken nakomt

Risposta di ANWB Private Lease
Super tevreden over jullie bedrijf👌👌
Contractafhandeling verliep heel vlot en vriendelijk.
De service was ook toppie, vooral de interactie met verschillende garages over het hele land.
Voorbeeld :
We hadden dinsdagochtend een lekke band in Pieterburen en we konden gewoon contact opnemen met de anwb. Die hebben onze band gepropt en nadien konden we bij Kwikfit in Groningen onze nieuwe band laten plaatsen.
Geen zorgen over waar, wie, hoe of wanneer. SUPER
Wij zijn 2 supergelukkige mensen die met een gerust hart kunnen genieten van onze auto dankzij jullie onvoorwaardelijke service.
Daar willen wij jullie ook voor bedanken en jullie kunnen er op rekenen dat wij jullie naam heel dikwijls in positieve zin zullen gebruiken.

Risposta di ANWB Private Lease
ANWB, Ayvens en de Kia dealer hebben alles prima geregeld. Zowel aanvragen, bestellen en afleveren gingen zonder enige moeite. De ondersteuning apps werken goed

Risposta di ANWB Private Lease
Even kijken bij de garage, proefrit en online de opties uitzoeken en bestelling plaatsen. Snelle levering, goede service.

Risposta di ANWB Private Lease
Het proces mbt het financieel goedkeuren gaat, zo lijkt het, geautomatiseerd. Als je niet in loondienst bent maar ondernemer dan kom je in een verwarrend gebeuren waarbij documenten worden gevraagd maar er wordt niet inhoudelijk naar gekeken op basis van jaarcijfers etc. HIerdoor eerst afgewezen op basis van een loonstrook. Alles bij elkaar ben ik 1,5 week bezig geweest inclusief veel bellen en discussie.
Op basis van jullie reactie het volgende.
31 juli aanvraag ingediend
Ondanks meerdere verzoeken pas reactie op 7 augustus dat ik papieren mag inleveren.
Aangegeven dat ik op vakantie was en dus lastiger te regelen.
Goedkeuring gekregen op 15 augustus maar wel nadat ik 2x vanuit Kenia heb moeten bellen om het uit te leggen nadat ik verkeerd ben geïnformeerd. Dit heeft me overigens € 80,00 gekost mbt belkosten en wachten in de rij.
Er wordt zogenaamd gecommuniceerd vanuit de naam van de ANWB, daardoor verwacht ik een betere dienstverlening.
Helaas zijn jullie slechts een schil en moet ik zaken doen met een leasemaatschappij en/of bank.
Dus met alle respect fijn dat jullie er blij mee zijn, ik wat minder.

Risposta di ANWB Private Lease
Tja wat moet ik zeggen. Na dag 1 moesten we onze Fiat grande Panda achterlaten bij de dealer. Ogenschijnlijk een simpel software dingetje. 7 weken verder, rijden we nog steeds in een vervangende auto. Ook een Panda, maar je wilt toch graag in je eigen auto rijden.
Niemand kwalijk te nemen, maar leuk is het niet en je weet niet wat je na zo lange uitzoekerij kunt terug verwachten. Vertrouwen is een beetje weg in deze kapotte auto.
Wie weet valt het toch nog mee....

Risposta di ANWB Private Lease
Snelle communicatielijnen. Duidelijke antwoorden en goede service