Ben al 9 jaar klant, voorheen Private lease en overgenomen door Arval Justlease. Nu heb ik een lekke band gehad, en tot mijn verbazing wordt dit doorbelast, men heeft bedacht dat dit onder het eig... Leggi di più
Scritti dall'azienda

Duwboot 10, 3991 CD, Houten, Paesi Bassi
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Nu heb ik een lekke band gehad, en tot mijn verbazing wordt dit doorbelast, men heeft bedacht dat dit onder het eigen risico valt. 🤮
Dit was onder Private Lease wel anders, ook de service was vele malen beter als bij Just Lease.
Maar ja, moet ik maar beter uitkijken, de schroef kwam tenslotte van rechts🙈

Risposta di Justlease
Het proces van reserveren en accepteren ging vrij vlot bij mijn occasion. Daarna was het wachten. Opzich geen ramp en de klantenservice was elke keer vriendelijk, maar uiteindelijk duurde dit 7 weken. In de afgelopen periode heerlijk en zorgeloos gereden. Wel de auto al naar de garage moeten brengen voor een servicebeurt. Snel ingepland via de app. Al met al tot nu toe tevreden met de auto en de diensten van justlease, klantenservice is altijd enorm snel met hun reactie!

Risposta di Justlease
Arval/ Just Lease is dezelfde maatschappij.!!Kijk aub naar andere lease maatschappijen, deze is niet transparant, de eerste betaling is meteen 2,5 maand en dus een hoog bedrag, je krijgt een halve auto waar van alles aan mis is, ze doen verder niets om het op te lossen dan behalve alles papegaaien, ook een duurdere leaseauto gaan ze niet in mee, hier zitten wij nog bijna 5 jaar aan vast, wat een drama, had ik maar naar de reviews gekeken dan had ik nooit voor deze maatschappij gekozen, wat een spijt heb ik!!!!!!
Nu er een review op trust pilot staat gaan ze reageren, nou die mogelijkheid hebben ze genoeg gehad, referentie is het kenteken van de auto T-563FJ

Risposta di Justlease
Ik ben zeer positief over de contacten en oplossingen geboden door Justlease. Helaas heb ik veel pech gehad met een nieuwe auto, wat iedereen kan overkomen. Maar iedere keer werd ik goed en snel geholpen en vooral meedenkend en vriendelijk. Ik ben door de jaren heen door veel mensen geholpen en net weer door Daphne en Bjorn. Ondanks de auto pech ga ik wel weer voor een nieuw contract.

Risposta di Justlease
Op zich prima bereikbaar en goed geholpen. Het afleveren van de auto moet beter. De occasion die ik lease werd afgeleverd zonder schouwing of samen doorlopen van eventueel al aanwezige schades. Ik moest er foto's van maken en opsturen. Bleek ook nog eens veel aan de auto te mankeren. Flinke schades, versleten ruitenwissers en wiellagers achter. Dealer heel vriendelijk en behulpzaam maar de auto was duidelijk niet goed nagekeken. Deze wordt nu opgehaald en in order gemaakt.

Risposta di Justlease
Ik lease een Citroën C4 via Justlease en mijn ervaring is ronduit slecht. Op 20 maart heb ik een klacht ingediend omdat de auto meerdere keren stilviel en diezelfde dag twee keer naar de garage moest. Ondanks de ernst van de situatie heb ik nooit meer iets van Justlease gehoord.
Vandaag ben ik opnieuw stilgevallen midden voor een stoplicht, waardoor ik de auto moest laten duwen om hem aan de kant te krijgen. Pas na meerdere keren het contact uit- en aanzetten kon ik weer rijden. Daarnaast kreeg ik wederom gearbox‑foutmeldingen, wat duidelijk wijst op een structureel technisch probleem.
Ik moet dagelijks door de drukke spits voor mijn werk en ik durf simpelweg niet meer met deze auto de weg op. Het is onveilig, onbetrouwbaar en totaal niet wat je mag verwachten van een leasemaatschappij.

Risposta di Justlease
Ik kreeg snel contact, vriendelijk geholpen en geadviseerd door medewerker Huub.

Risposta di Justlease
Heb een leasecontract bij Justlease met WA+Casco.
Na 2 jaar rijden is er een steeninslag in de voorruit.
Volgens mijn contract heb ik een eigen risico van € 0,00.
Volgens de verzekeringskaart (WA+Casco) op de site van Justlease staat onder "wat is verzekerd?" dat ruitschade ingeval van Cascoverzekering, ook verzekerd is.
Bij navraag bij Justlease hoe te handelen werd mij erop gewezen dat ruitschade eigen rekening zou zijn.

Risposta di Justlease
De aanvraag voor een occasion lease gaat zeer snel, na het tekenen van het digitale contract wordt de auto gereserveerd en volgt het acceptatieproces. Na telefonisch contact met Huub ontving ik een set met foto's van de gekozen auto. Over een paar weken staat de auto voor mij klaar!

Risposta di Justlease
Prima ervaring met bestellen private lease auto. Echter, de inkoopmanager reageert te langzaam waardoor ongewenste levering Tesla geriskeerd wordt. Onnodig complicerend.

Risposta di Justlease
Telefonisch erg goed geholpen door Huub van Justlease. Alle informatie die ik nodig had voor mijn besluit kreeg ik direct. Aanrader voor mensen die voor het eerste willen gaan leasen.
Ben goed en vriendelijk geholpen door Huub. Blij dat ik er vandaag was en kijk uit naar het vervolgtraject.
Tot nu toe helaas een slechte ervaring. Op 12 februari mail gekregen dat de auto binnen 4 weken geleverd kan worden. Ik heb gebeld of dit kon op 13 maart. In eerste instantie was dat geen probleem. Niks gehoord, dus weer teruggebeld. Blijkbaar wordt er (al 4 weken?) gewacht op een parkeersensor.
Morgen, 13 maart, lever ik mijn oude auto in en ben ik autoloos met een partner die 34 weken zwanger is.
Vriendelijk te woord gestaan en accurate afhandeling door Cas Coenen. Fijne ervaring als klant
Duidelijke en ook een vrolijke geduldige uitleg door Cas Coenen.
Ik hing op met een heel goed gevoel. Dankje!
Wij zijn heel goed geholpen door Cas Coenen hij reageert heel snel en beantwoord alle vragen heel duidelijk
Op 3 januari heb ik mijn leasecontract bij Justlease ondertekend. Vooraf heb ik nog expliciet contact opgenomen om de levertijd te verifiëren, omdat dit voor mij belangrijk was. Toen werd mij duidelijk verteld dat de levering ongeveer vier weken zou duren. Op 9 januari kreeg ik een e-mail dat alles akkoord was bevonden en dat het vanaf dat moment nog circa vier weken zou duren. Helder, daar zou je als klant op moeten kunnen vertrouwen.
Vervolgens hoorde ik niets meer. Geen updates, geen voortgang, helemaal niets. Ik heb er continu zelf achteraan moeten bellen en mailen. Zelfs dan krijg je nauwelijks informatie: vage antwoorden, geen concrete status en vooral veel “we vragen het na bij voorraadbeheer”. De standaardzin “er wordt contact met u opgenomen” blijkt bij Justlease helaas weinig waard, want dat gebeurt simpelweg niet. Afspraken en toezeggingen worden niet nagekomen.
Ondertussen zit ik wél met de gevolgen. De auto is nog steeds niet geleverd, maar de kosten van mijn tijdelijke voertuig lopen gewoon door. Ik rijd hierdoor noodgedwongen in een kleinere auto en betaal daar zelfs meer voor dan voor de leaseauto die ik heb besteld. Daarbovenop ontvang je ook nog een factuur voor een volledige maand, die nog niet eens is verstreken. Dit terwijl de vertraging volledig aan Justlease ligt. Het voelt alsof de financiële gevolgen zonder enige schaamte bij de klant worden neergelegd.
Wat hier vooral ontbreekt is regie, transparantie en klantgerichtheid. Vertraging kan gebeuren, maar wekenlang geen duidelijkheid geven, zelfs niet als de klant zelf belt en ondertussen wél kosten doorberekenen, is gewoon slecht geregeld.
Mijn ervaring tot nu toe: mooie verkooppraatjes vooraf, maar zodra je hebt getekend is de service ver te zoeken.
Ik heb contact gehad met Huub van der Tuin n.a.v. mijn vraag of hij mij advies kon geven over een lease auto (private lease). Huub heeft mij goed geholpen, stelde de goede vragen en ik kon hiermee verder.
Als het gaat om de klantenservice kan ik alleen maar complimenten geven. Allemaal vriendelijke, behulpzame en meedenkende medewerkers @Tomvanzuylen @stijn en collega’s. Bedankt voor jullie geduld.
Maar als je zzp’er bent kan ik dit bedrijf sterk afraden! Ik had eerder bij Ayvens een aanvraag voor een xc40 met leasebedrag van € 811.00 per mnd. Deze werd zo goedgekeurd. Maar de kleine lettertjes daar stonden me niet aan dus ging ik naar justlease. Daar wil ik een xc40 p8 leasen uit 2020 voor een scherp bedrag van € 616,00 per mnd. Wordt deze afgewezen door de toetsingsafdeling van Justlease/Arval. Terwijl ik prima cijfers heb, een goede onderbouwing en al 20 jaar met mijn eigen volvo gemiddeld op € 700,00 per jr zit aan kosten. Dat is bijna € 100,— meer per maand dan leasen! De medewerker die ik sprak gaf aan dat ze inderdaad een streng toetsingsbeleid hebben. Ze kwam volgens hun berekening op een maandsalaris uit die ruim € 2000 (!!) onder mijn werkelijke salaris ligt, die ik maandelijks uit de zaak naar privé overboek. Echt bizar! Heb geen schulden/bkr registratie. En ik heb nu zonnepanelen dus zou 350 euro aan brandstofkosten uit kunnen besparen ten opzichte van € 700 wat ik gemiddeld al jaren aan totale kosten heb met mijn benzine auto. Dus leasen electrisch met zonnepanelen zoveel voordeliger. Daarnaast ben ik bijna 30 jaar fulltime ondernemer dus ik hoef het niet meer bewijzen. Wat een toetsingsbeleid!! Als ik een medecontractant zou laten tekenen zou het wel mogelijk zijn gaf de medewerker aan. Dus alleenstaande, fulltime ondernemers met goede cijfers; kijk vooral verder!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.