Højkvalitets træning med stor viden om det samlede system - og dermed opbygning af træningsprogrammer, som sikrer etablering af en kropslig grundforståelse for gradvis opbygning/viderebygning... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt. Og ret hurtigt, oplevede jeg forbedring i øvelserne, større smidighed, bedre balance og styrke. Men det kræver virkeli... Leggi di più
Jeg kan godt lide at trænings metoden tiltale alle slags kvinder på alle niveauer, man kan starte helt fra bunden. Selvom at nogen ting giver ikke mening endnu, jeg værdsætter rigtig meget at der er... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.
Informazioni di contatto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Svar på indlæg fra 30 juni 2021 Kære Anna Bogdanova/ Mette Marie
Kære Anna Bogdanova/ Mette Marie. Dette er en replik til jeres svar på min anmeldelse af 30 juni 2021. Har skrevet til jer igen igen på supporten og bedt om assistance til at få et overblik - og mangler svar. Måske i er blevet for store til rent faktisk at kunne tilbyde den hjælp i reklamerer med? Mvh Lone
Dette er en replik til Anna Bogdanovas svar. på ovenstående - og ikke en egentlig redigering. Håber det giver mening for de, der læser med.
Kære Anna,
Først og fremmest mange tak for dit detaljerede svar. Sætter stor pris på dette. Ville have været rigtig godt, hvis der havde været samme omhu i svarene fra supporten. Men rigtig godt med grundigt svar, om end jeg vil tillade mig at komme med nedenstående kommentarer.
1. Opkald til min telefon. Der er et enkelt opkald i dag, fra et for mig ukendt nummer, tænker det må være jer. Det kom mens jeg underviste. Der er ingen besked på telefonsvaren. Jeg ringede tilbage uden held.
2. Har haft en enkel 1:1 med min 1:1 coach og da jeg brækkede min skulder dagen efter, har jeg hverken trænet efter hendes vejledning, eller givet feedback på at det var brugbart og gav færre smerter. Jeg havde ingen smerter på tidspunktet for den ene 1:1. Men prøvede at få styr på mine kettlebells.
3. Har skrevet til support og ikke min 1:1 coach direkte. Coachen skriver på et tidspunkt direkte til mig (på baggrund af et af mine forløb med supporten), at hun er ked af problemet med min skulder. Så er vi to. Hun beder mig skrive tilbage til support, når jeg er klar.
4. Har prøvet at skrive i FB gruppen. Og fået svar. Men jeg er ikke egnet til de åbne fora og har netop derfor prioriteret at betale ekstra for 1:1. Præcis som du beskriver.
5. Havde en samtale med en fra jeres team 2/7. Hun nævnte at min 1:1 coach har været sygemeldt og derfor ikke kunne svare på mine henvendelser. Troede netop det var derfor, jeg skulle skrive til support direkte og ikke til 1:1 coachen! Må indrømme jeg blev lettere forvirre ved denne udmelding. Har forgæves afventet en email bekræftelse på af samtalen. Det er derfor, i modtager en besked fra mig i supporten - igen.
6. Rigtig god ide at få fundet en fornuftig løsning. Har en del møder torsdag d. 22/7 - men kan træffes efter 12:30.
Mvh Lone
p.s. Har benyttet skulder nakke programmet, men kan ikke alle øvelser, da suprapinatus er delvist overrevet og knoglen brækket, hvor supraspinatus udspringer. Men med rette vejledning fra min fysioterapeut, fik jeg sorteret i øvelserne. Dem jeg benytter virker fint. Tak.

Risposta di Anna Bogdanova
En faglig powercocktail
En faglig powercocktail. Holdbare og effektive råd. Og så simpelt at man i lang tid tror det er løgn. Men det er det ikke. Jeg slipper aldrig Anna og teamets blide og Holdbare tilgang.
Dette ef en anmeldelse af nyhedsbreve
Træningen er super og kan ikke sammenlignes med noget andet 💫
Men nyhedsbrevene tangerer efterhånden til at være trussels breve og ikke nyheder.
Sætninger som “Dørene lukkes og åbner ikke mere i år” som i hvis du ikke kommer med nu så er du overladt til dig selv
Hele undertonen i nyhedsbrevene er helt forkert og meget negativt ladet
“Nej Anna, jeg har ikke glemt det” 🙏🏻 Som du også skriver i dine nyhedsbreve. Men jeg tænker at jeg vil prøve at klare mig selv des uagtet du påstår at det ikke er muligt

Risposta di Anna Bogdanova
Annas træning og tilgang til krop og…
Annas træning og tilgang til krop og sind er helt fantastisk. Det er holistisk, effektivt og klogt ❤️. Ville ønske at alle gav sig selv muligheden for at prøve, hvad det kan at lytte til sin krop.
Fantastisk træning
Den bedste træning jeg har prøvet!!
Alsidig træning
Træn når det passer dig - træn det der passer til dig, det DU har brug for - mange forskellige træningsprogrammer hvor øvelsesteknikken forklares som om Anna står lige ved siden og ser dig - øvelser nørdes igennem med forslag til “nedbrydning” der hvor der kan være vanskeligheder. - Forum på hjemmesiden med mulighed for at at stille spørgsmål og få svar samt evt forslag til andre øvelser. Lukket FB-gruppe med masser af sparring.
Anna-træning er meget anderledes end anden træning
Jeg er total Anna-fan
Jeg er total Anna-fan. Selvom det er online-træning, føler jeg mig set og mødt i en grad, jeg ikke troede mulig. Der er altid er noget, der passer til mig og til min dagsform. Og Anna og hendes team er altid tilgængelige - både med opmuntring og svar på spørgsmål. Jeg har senfølger efter hjernerystelse og træningen har afhjulpet mange af mine symptomer. Som sidegevinst er jeg blevet mega stærk i min krop.
Træning med masser af positiv energi :-)
Med træning hos Anna Bogdanova får du:
- variation i din træning, så du ikke kører træt i de samme øvelsesrutiner
- lyst til at fastholde din træning, da du mærker progression og får tilsendt masser af nye træningsprogrammer
- gode chancer for at fastholde træningen, da træningsmængden kan klares på en halv times tid og udføres på et niveau, som passer til dig.
- mulighed for rådgivning, når du er i tvivl om din træningstilgang
- og en 'smittende positiv energi' fra Anna, der som regel afslutter sine træningsvideoer med et smil og 'godt arbejdet'.
Du får det bedste!
Med Den eneste ene får du den allerbedste, effektive og mest intelligente træning, du kan tænke dig. Den hurtige progression udgør i sig selv motivationen for at fortsætte træningen. Med Anna og hendes team i baghånden, får du svar på alle tænkelige spørgsmål og personlig vejledning ved fx at indsende en træningsvideo. Du bliver løbende opdateret med nyeste viden om træning, kost, nervesystem osv. Du får også adgang til og en indføring i flows - en slags yoga-/opvarmningsøveler, der giver ro på nervesystemet og forebygger/reparerer skader og smerter.
Den eneste ene er for ALLE, der gerne vil være stærke og få det godt i og med deres krop og sind.
Fantastisk træning
Fantastisk træning, uanset hvilke skavanker eller niveau man træner på. Rigtig gode follow along videoer til at træne efter 💪😊
Anna og hendes træningsklub “En stærk…
Anna og hendes træningsklub “En stærk sag” er intet mindre end genial!
Super træning
Anna leverer en gennemprøvet træning, der er meget let at følge. Hun gennemgår øvelserne og forklarer tydeligt og forståeligt.
Anna er er en stjerne - fuldendt fantastisk!
Anna er er en stjerne, når det kommer til effektiv intensiv træning og ændring af vaner. Hun ved ALT om, hvad hun taler om, hun er en blændende formidler og performer og fremstår meget troværdigt, skarpt og uden noget bull****
Anna har så mange strenge at spille på og bringer dem alle i spil i hendes programmer. Fuldendt fantastisk!
Den eneste træning
Den eneste træning, der har fået mig i gang og blive hængende (i 7 år nu)!
Overskuelig, kan tilpasses til min hverdag, plads til fejl, er nøgleord for mig.
Og…Anna og hendes team er altid der for at hjælpe, om det er råd til øvelser eller opmuntring.
Anna er super god til at formidle…
Anna er super god til at formidle træning og hvorfor og hvordan kroppen reagerer under forskellige forhold. Det er ikke kun et træningsfællesskab, men også undervisning på højt plan i kroppens anatomi og psyke. Det er super spændende og en genial måde at holde sin krop ved lige på. Jeg er kæmpe fan og regner med at følge Anna altid.
Jeg er medlem i En Stærk Sag og det…
Jeg er medlem i En Stærk Sag og det bliver jeg ved med at være, fordi jeg her bliver bedre og bedre til at skabe mig den hverdag, jeg gerne vil have, med en krop som i andre sammenhænge beskrives som én i kroniske smerter.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.