Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Højkvalitets træning med stor viden om det samlede system - og dermed opbygning af træningsprogrammer, som sikrer etablering af en kropslig grundforståelse for gradvis opbygning/viderebygning... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt. Og ret hurtigt, oplevede jeg forbedring i øvelserne, større smidighed, bedre balance og styrke. Men det kræver virkeli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan godt lide at trænings metoden tiltale alle slags kvinder på alle niveauer, man kan starte helt fra bunden. Selvom at nogen ting giver ikke mening endnu, jeg værdsætter rigtig meget at der er... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  2. Corsi di body shaping
  3. Nutrizionista

Scritti dall'azienda

Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hej Anna

Hej Anna
Kunne jeg tage stjernehimlen ned til dig ville jeg gøre det, det fortjener du. Jeg har fulgt dig gennem årene både gennem dine bøger og programmer og via link. Jeg må høre til "Det ældre segment" men har stor glæde af din faglige viden og dine instruktioner/programmer og ikke mindst det, at kunne skalere op og ned afhængig af hvordan min krop og sind har det og det er guld værd for mig.
Mange forårshilsner til dig
Anne-Lise

Lise

8 maggio 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Hvor er det bare skønt at høre, Anne-Lise. Virkelig! :)

Det betyder rigtig meget for os! Det er lige præcis sådan en oplevelse, vi i teamet arbejder for at give alle vores kunder.

Ønsker dig fortsat god træningslyst - og også forårshilsner til dig.

Valutata 5 stelle su 5

Annas online kurser er noget af det…

Annas online kurser er noget af det bedste, de er nemme at lære efter, selv om det er svære øvelser! Anna er meget grundig i sine videoer, man lærer øvelserne trin for trin! Jeg er meget begejstret!
Ingrid Andersen

2 maggio 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Skønt! Det er vi rigtig glade for at høre, Ingrid.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er jo lige sådan vi gerne vil have, at alle vores kunder oplever det. :)

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt og afstemt til dig!

Anna Bogdanovas produkter/træning/ydelser er altid perfekte, velkomponeret og lige til at implementere! Snyd ikke dig selv for en herlig oplevelse 👌

29 aprile 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Det er vi rigtig glade for at høre, Neel. Tusind tak for den fine anmeldelse og anbefaling til andre. :)

Valutata 3 stelle su 5

Så fint

Så fint, så vidt jeg kan se er det meste spørgsmål.
Ville gerne kunne finde øvelser nemmere.
kh. Birgit

22 aprile 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Kære Birgit! Jeg tænker, det er fordi du befinder dig i Forum, hvor al sparring foregår og vi rådgiver omkring, hvilken træning er den rigtige for dig at starte med - og hvordan du tilpasser den.

Alle træningsvideoer tilgår du via https://staerk-sag.simplerosites.com/ (lukket medlemsside, som du har fået login til på mail) - du kan gå til træning via menuen “træning” og her kan du både vælge helkropsprogrammer, specialprogrammer, smertelindrende øvelser og meget mere.

Skriv gerne til os i kundeservice på support@annabogdanova.dk, hvis du har brug for hjælp :)

Kh Anna

Helt fra bunden!

Jeg er målløs over hvor detaljeret og dybdegående Annas viden er.
At få genopbygget stabilitet og mobilitet og andre grundlæggende styrker, før man går i gang med den reelle styrketræning, giver bare så god mening.
Hele 'maping' idéen med at gøre hjernen tryg og få ro i nervesystemet, for mig efter stress og inaktivitet, giver også rigtig god mening.
Glæder mig til at se, hvor min krop og jeg ender henne 😁

18 aprile 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Dét bliver da også spændende! Vi håber at vi må høre mere om det, undervejs i din rejse, Kitta.
Det betyder rigtig meget for os, at du er glad for træningens opbygning og sammensætning - og oplever at den giver god mening for dig. Det er absolut dét vi i teamet arbejder for at give alle vores kunder.

Valutata 5 stelle su 5

Anna er en fantastisk formidler

Anna er en fantastisk formidler. Jeg føler mig i de tryggeste hænder og kan se hvor vildt hendes træning metoder virker på både krop, sind og energi! På den mest bæredygtige og selvkærlige måde. Nu er der sjovt at træne og jeg glæder mig til det hver gang.

8 aprile 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Hvor er det bare skønt at høre, Nickoline.
Især at du synes træning er blevet sjovt og noget du glæder dig til. :D

Valutata 5 stelle su 5

Anna Bogdanova har ramt plet i forhold…

Anna Bogdanova har ramt plet i forhold til hvordan jeg kan hjælpes. Så det passer til min hverdag. Tak Anna🥰

27 marzo 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Tusind tak for den flotte ros og anmeldelse, Luise

Valutata 5 stelle su 5

Det er de bedste penge jeg nogensinde…

Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt på træning. Materialet er så gennemarbejdet og der er videnskab bag. Jeg elsker Anna's evne til at formidle svær teori, så man bliver klogere på, hvorfor man møder forhindringer og kroppen ikke altid gør som man forventer og ønsker, hvordan man kommer videre når det sker. Jeg er endelig sådan en der føler, at jeg fast træner styrke, og jeg kan mærke at det gør en forskel! Tak Anna og team for det fantastiske koncept. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med En stærk Sag - Transformation Edition

27 marzo 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Tusind tak for din anmeldelse og store ros, Signe.
Det er præcis det vi arbejder utrætteligt for - at skabe løsninger, som nøje passer til de behov, som vores kunder oplever gennem livets forskellige faser.

Hvor er vi bare glade for at læse om din succes med din træning. Stort tillykke med din indsats og dine resultater. Vi glæder os rigtig meget til at have dig med på En Stærk Sag - Transformation Edition.

Valutata 5 stelle su 5

Alle produkter hos Anna Bogdanova er…

Alle produkter hos Anna Bogdanova er troværdige, professionelle, videnskabeligt velfunderede. Og teamet er sindssygt dygtige og kompetente.

26 marzo 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Tusind tak for den flotte ros og anmeldelse, Malene.
Det betyder rigtig meget for os. Det er nemlig lige præcis dét du beskriver, som vi arbejder for at give med vores ydelser.

Valutata 5 stelle su 5

Super konkret og effektiv træning med…

Super konkret og effektiv træning med dejlig jordbunden og letforståelig guidning hele vejen igennem. Jeg har lært en masse mere om at støtte min krop, både når jeg træner men også når jeg ikke er på toppen og ikke kan træne. Anbefaler Annas træning til alt og alle der vil blive stærkere og sundere.

26 marzo 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Tusind tak, Helle, fordi du ville dele din oplevelse. Hvor er vi bare glade for at læse om din succes med at blive stærk ud i at støtte din krop - både under træning og i perioder, hvor den har særligt brug for det.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk med faglig kompetence og…

Fantastisk med faglig kompetence og forståelse for sine kunders behov.

25 marzo 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Tusind tak, Helle! Det arbejder jeg utrætteligt på – at skabe løsninger, der nøje passer til de behov, som mine kunder oplever igennem livets forskellige faser.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg er ret skuffet

Programmerne er gode, og undervisingen er instruktiv. Jeg er ret skuffet over, at jeg ikke kan tale i telefon med Anna og teamet og få råd og vejledning telefonisk.

25 marzo 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Kære Vibeke, tak for din feedback. Det produkt, du har købt, indeholder adgang til online programmer og personlige svar fra træningsspecialister i et lukket medlemsforum. Personlig telefonisk rådgivning er desværre ikke en del af dette format.

Jeg kan dog se, at min kollega har sendt dig nogle direkte links til de øvelser, du efterspurgte. Vil du gerne tilkøbe 1:1 rådgivning, så skriv til os i kundeservice, så finder vi en løsning!

KH Anna.

Valutata 5 stelle su 5

21 dage til sprødere silhuet!

Jeg har fulgt Anna i mange år og er vild med hendes tilgang til træning.
Jeg købte 21 dage til sprødere silhuet, da det udkom første gang og har kørt efter det flere gange.
Nu er der kommet en ny version med træninger inden (reboot) som forbedrer teknik og forbereder kroppen på træningen den skal igennem.
Det er første gang at jeg har gennemført ALLE træningerne i programmet. Selvom det var hårdt den sidste uge, så havde jeg overskud til at tage flere runder med tungere vægt og stadig god teknik.

Kan virkelig anbefale programmet og generelt det der kommer fra Anna Bogdanova, da det er meget gennemtænkt.

19 marzo 2022

Risposta di Anna Bogdanova

Tusind tak, Natasja, fordi du ville dele din oplevelse. Hvor er vi bare glade for at læse om din succes med programmet! Kæmpe tillykke med din indsats og dine resultater.

Du skal være hjertelig velkommen til at skrive til os på support@annabogdanova.dk hvis du gerne vil have råd om, hvilket program du med fordel kan træne efter herfra. :D

Valutata 5 stelle su 5

EJ det er altså vildt det her

EJ det er altså vildt det her.
Ens stærk sag er bygget op med flere programmer hvor man kan bruge dem der passer til en, om du er tyk eller tynd, trænet eller utrænet, hvis man er smerteplaget, har begrænsninger i sin fysiske form.
Jeg har været gæst ved en kiropraktor ugenligt. Efter dette online program, har jeg ikke været der i mange måneder.
Igennem enkle øvelser på få minutter om dagen kan man få styr på smerter og fysisk problemer. Der er naturligvis også komplekse styrke programmer disse har jeg endnu ikke prøvet da jeg skal have styr på min krop og smerter først.
Jeg har lige haft denne oplevelse er syg og, har ikke lavet andet end 2 øvelser for nogle dage siden.
Jeg er på vej i seng og taber noget på gulvet. Jeg vil samle det op. Jeg går ned i knæ, helt ned som i bootstrapper (en øvelse) helt ned, lisom en tumling kan stå, det går først op for mig da jeg er helt nede helt stabilt, hælen er i gulvet og jeg fatter ikke jeg lige har gjort det uden at tænke over det. Jeg har siden mine teen år med dårlige knæ bukket mig ned i ryggen og ikke brugt knæene da lægen frarådede mig det. 🤐 og jeg har på ingen måde balance eller en core styrke jeg kan prale af.

Men jeg gik ubevist ned på den rigtige måde og ikke mindst jeg kom fint og kontrolleret op igen, som i ALLE mine 120 kg kom fint op igen. Det er en sejr i sig, for det er ikke noget jeg "bare" har kunnet.
En stærk sag er ikke kun din personlige træner, men er din personlige kiropraktor og panodil. Man lærer at bruge sin krop.

11 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Flotte markeret lår og et seriøst løft til numsen

Vil man have flotte markeret lår, numse, arme, (you name it), og har prøvet alt andet, skal man blot vende blikket mod Annas programmer. Jeg har bl.a. dyrket kickboksning i +15 år. Trods det, kan jeg med hånden på hjertet sige, at aldrig har mine muskler været så stærke, flot markeret samtidig med, at jeg kan regulere min appetit meget bedre, som efter jeg begyndt med Annas træning. Jeg har flere af hendes programmer (mellem 5-15 minutter) og variere lidt i løbet af året.

27 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Træning i topklasse for alle

Er 48 år. Har trænet med Anna og en stærk sag i knap 2 år. Helt fantastisk træning for alle mulige skavanker og kropslige udfordringer. Jeg har haft en lang liste af skavanker som stress, kroniske smerter, skævt bækken, skulderskade, nedsunken forfod, delte mavemuskler, fordøjelsesproblemer, hovedpine, kæbespændinger m.m
Min fysiske formåen i starten var meget begrænset, både pga skader og stress. Jeg har lært at lytte til min krop. Er gået fra at kunne løfte 5 kg til nu 14 kg og fra 2 til nu 6 km. Men mest af alt har fremskridtene haft en kæmpe betydning for hele min hverdag og er for mig en investering i en bedre overgangsalder og alderdom.

19 gennaio 2022

Anna Bogdanova’s univers har og kan alt 🌟

Jeg sidder og er dybt taknemmelig for at kende Anna Bogdanova og hendes fantastisk team 💞

Og ja sidder! For i sidste uge havde jeg et grimt styrt i fjeldet.

Og hvordan hænger det så sammen med at være taknemmelig? Lige startet på et nyt spændende år, motiveret, energifyldt, med en plan og så ….

Faktisk er jeg lige blevet medlem af Annas “En stærk sag” Wow den bedste gave til mig selv EVER. Jeg kendte i forvejen Annas fantastiske bøger og havde investeret i “Hold på kuglerne” (hmmm min mand elsker den titel 😅)

Jeg var kommet rigtig godt fra start med helt fantastisk “Express opstrammer” og så….

Men sådan er det nok ofte “Intet er så skidt at det ikke er godt for noget” og siddende i al min selvmedlidenhed støder jeg i stedet på programmet:

INTEROCEPTION - at arbejde med sin 7. sans, kropsfornemmelsen 🧠👄🦷🫀🦻👁🫁👅

Som altid formidler Anna ALT, så jeg ikke er spor i tvivl om hvad, hvornår, hvorfor og hvordan 👏🏼 Jeg er vild med de øvelser, mig der ellers helst vil “hiking in the mountains 🧗🏼‍♀️” løb, eller løfte kettlebell. Men altså den øvelse med Vagusflow, jeg smelter helt 💧💧💧

Nu tænker jeg faktisk, at det var universet ⚡️ der lagde mig ned, så jeg bliver tvunget til at gøre noget helt andet, for jeg er temmelig stresset.

Og at lytte til Annas smukke stemme berette om, at det at arbejde med INTEROCEPTION betyder, at jeg bl.a. kommer i kontakt med mit appetitreguleringscenter 🤩 Det er balsam for mig, som kæmper med at føle mæthed. Og selvfølgelig forklarer Anna alt om, hvorfor jeg har mistet den fornemmelse.

Jeg smiler ligefrem igen ☺️ 1.000 tak for og til Anna som favner så bredt, både i viden, kompetencer, måde at formidle på og tilbud 💪🏽 Også en tak til hele teamet bag Anna, for al den støtte og hjælp, som I giver. Jeg er TOPfan!

13 gennaio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Intelligent træning med plads til alle niveauer

Fantastisk træningsportal, som jeg varmt kan anbefale! Intelligent træning med plads til træning på alle niveauer, lige fra genoptræning af skavanker og efter stress til intensiv træning med kettlebell og kropsvægt på højt niveau. Systemet er virkelig gennemtænkt og sammensat på en måde, så hele kroppen kommer på arbejde. Kost, nervesystem og arbejde med gode vaner er også indtænkt. På samme tid er det uhyre nemt at gå til - det hele er sammentænkt i programmer og kurser, du kan følge. Du skal bare tænde for videoen og træne med. Hertil kommer et superdygtigt team, der er helt utrolig søde til at rådgive i individuelle spørgsmål, og et meget velfungerende Facebook-fællesskab, som hjælper og støtter hinanden.

8 agosto 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più