Højkvalitets træning med stor viden om det samlede system - og dermed opbygning af træningsprogrammer, som sikrer etablering af en kropslig grundforståelse for gradvis opbygning/viderebygning... Leggi di più

Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Leggi di più

Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt. Og ret hurtigt, oplevede jeg forbedring i øvelserne, større smidighed, bedre balance og styrke. Men det kræver virkeli... Leggi di più

Jeg kan godt lide at trænings metoden tiltale alle slags kvinder på alle niveauer, man kan starte helt fra bunden. Selvom at nogen ting giver ikke mening endnu, jeg værdsætter rigtig meget at der er... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  2. Corsi di body shaping
  3. Nutrizionista

Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

4,7

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bedste træningskoncept

Har kun positive ting at sige om Annas træningskoncept! Det virker, det kan tilpasses hverdagens udfordringer, man kan skrue op og ned efter behov, Anna og team er altid klar med svar og ideer. Elsker det!

1 luglio 2021

Annas træning har ændret mit liv!

Annas træning har ændret mit liv til det bedre. Jeg har færre smerter, mere glæde, er stærkere, har fået hjælp til problematikker andre fagpersoner opgav for årevis siden.
Annas træning er holistisk, hende og temaet er omsorgsfuldt, favner alles behov og der er altid en god tone. Øvelserne gør det muligt at træne effektivt på kort tid og der er variation så man ikke keder sig. Videoerne med øvelserne er grundige og man forstår altid hvordan man udfører øvelserne korrekt. Jeg er SÅ glad for at jeg opdagede Anna!

1 luglio 2021

Vær opmærksom på at tilmelding er bindende

Vær opmærksom på, at tilmelding er bindende i 1 år. Desværre ikke muligt at melde sig ud. Desuden beholder man ikke programmerne, selv om man har betalt for dem i et år.

Logo di Anna Bogdanova

Risposta di Anna Bogdanova

Kære Hanne!

Jeg kan se, at du har været deltager på det sidste hold af vores 1-årige forløb Uimodståelig og benyttede dig af vores tilbud om at skifte over til En Stærk Sag medlemsklubben i resten af din periode uden ekstra betaling.

Vær opmærksom på, at ifm dit Uimodståelig forløb har fået adgang til en Alumni pakke med et bredt udvalg af programmer og vaner, selvom du valgte at skifte til En Stærk Sag undervejs.

(Som der står i vores betingelser og på salgssiden, er “En Stærk Sag er en klub - ikke et forløb eller et træningsprogram. Medlemsskab giver adgang til det, der ligger i klubben, så længe du er medlem. Når du melder dig ud, mister du adgang til klubbens indhold”. Du kan sammenligne det med tjenester som Netflix eller Spotify.)

Men du har som sagt adgang til din Alumni pakke uanset.

Har du svært ved at finde dit materiale, skriv gerne til os på support@annabogdanova.dk og vi hjælper dig med login oplysninger :)

Kh Anna.

Anna giver træning mening

Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt.
Men det kræver virkelig også en kold tyrker mentalt i starten, hvis man har trænet efter - jo større udmattelse, sved og ømme muskler, jo bedre. For her vender Anna tingene på hovedet. Men giv tid, det gør dig godt👍

30 giugno 2021

Nemt, overskueligt og effektivt.

Annas træningsprogrammer passer i en travl og presset hverdag. den korte intensive og hyppige træning sikrer en stødt men sikker progression og med tiden øget styrke og spændstighed. Jeg er fan .

30 giugno 2021

Træning, der føles som en gave

Den første træningsform, som jeg føler er helt perfekt til mig. Anna kombinerer de bedste elementer fra fitnesscenteret og yoga-shalaen og krydrer sin træning med tonsvis af viden om anatomi, neurovidenskab og kost, så ikke bare musklerne men også hjernen vokser. En gave til den voksne kvinde. Helt fantastisk.

30 giugno 2021

Anna tager over hvor alle andre har…

Anna tager over hvor alle andre har givet op. Hun får en tilbage på sporet, hvis man i årevis har gået lidt for meget på kompromis med sin sundhed eller over sine grænser. Anna lærer dig at lytte til dig selv, og ikke presse unødigt hårdt på for at skabe resultater.

Gennemtænkt og fantastisk

Annas træning er det hele værd 🤩. For 1 år siden betegnede jeg mig selv som en regnorm uden rygrad ifht træning, da det aldrig har interesseret mig. Idag er jeg igang - og er på sporet og når jeg falder af, er det nemt at komme igang igen. Jeg troede aldrig kettlebells ville være noget for mig, men Anna har overbevist mig. Kom med i klubben og mærk forskellen 💪🏻

Transformerende træning

Transformerende træning! Hele min opfattelse af og tilgang til træning har ændret sig med Annas træning. Jeg føler mig mere balanceret og bliver ikke udmattet og vred dagen efter træning længere. Min krop bliver også “fikset” undervejs fordi jeg med den detaljeorienterede træning finder mine blinde vinkler og skævheder og opdager muskler der nærmest ikke er kontakt til. Og det selvom jeg har dyrket yoga i mange år og også har styrketrænet før. For mig virker det næsten som fysioterapi. Det er IKKE et quickfix til bikiniform - det er en langt sundere og mere holdbar løsning og jeg kan se resultaterne og stille og roligt og jeg kan mærke jeg bliver stærkere og mere kropsbevidst - også i de “døde” områder.
Kan varmt anbefale Annas træning!

30 giugno 2021

Man skal give sig selv den chance at…

Man skal give sig selv den chance at træne efter Anna’s metoder. Hun fortæller om hver øvelse og nogen kan det ikke, men de går glip af rigtig meget, for det er netop derfor, man undgår skader. Anna formår at finde en masse muskler man ikke aner, man har og ALLE kan være med!

30 giugno 2021

Det giver mening - og virker!!

Annas træning er det første program, hvor jeg har tænkt, at "det giver bare mening". Der er altid en god "nørdet" men samtidig passende populær forklaring på, hvorfor øvelserne virker. - Og de virker!!!
Jeg kan mærke, at jeg er blevet betydeligt stærkere i hverdagens gøremål, såsom slå græs, flytte havemøbler og løfte indkøbsposer.
Træningen er on-line - man klikker ind i træningslokalet og har Anna helt for sig selv. Hendes inspirende stemme guider sikkert igennem træningen og følger med ud af lokalet. Som, når man senere på dagen skal slå græs: "plads i skulderen, ikke hænge i håndledene, armhulerne mod hoften"..
Fantastisk :-)

Meget dygtig

Meget vidende om alle facetter omkring styrketræning, og en meget dygtig og motiverende formidler.

Helt unikt

Anna Bogdanovas trænings- og kropsaktiveringsprogrammer er helt unikke. De er gennemarbejdede og detaljerede i en grad, jeg ikke før er stødt på. Der ligger en helt særlig intelligens bag enhver bevægelsessammensætning, som ikke kun har fokus på de enkelte muskelgrupper og et quickfiks, men på samspillet mellem led- og muskelsystemet, kredsløbet, nervesystemet, det endokrine system, immunsystemet, fordøjelsessystemet, sanserne og den indre homøostase.
Når jeg møder andre trænere, så rammer de ind i mellem nogle af de principper, som Anna Bogdanova arbejder med, men aldrig det hele i kombination.
Hun har lavet træningsprogrammer til alle kropstyper og de fleste livsfaser og situationer.
Jeg har kendt til Annas træningsprincipper siden 2015 og har ikke fundet et andet alternativt, der bare kommer i nærheden samme kvalitet.