Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk . Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliv... Leggi di più

Anna giver træning mening, effekt, styrke.. og gør det overskueligt og nemt. Og ret hurtigt, oplevede jeg forbedring i øvelserne, større smidighed, bedre balance og styrke. Men det kræver virkeli... Leggi di più

Jeg kan godt lide at trænings metoden tiltale alle slags kvinder på alle niveauer, man kan starte helt fra bunden. Selvom at nogen ting giver ikke mening endnu, jeg værdsætter rigtig meget at der er... Leggi di più

1. Servizio per il fitness e l'alimentazione
  2. Corsi di body shaping
  3. Nutrizionista

Anna Bogdanova er uddannet i adfærdsdesign, forandringsprocesser, træningsfysiologi og træningsernæring samt moderne smerteteori og stresscoaching. Hun er ekspert i stressfri træning med maksimal effekt og minimalt tidsforbrug med 12 års erfaring og har haft 14.000+ kvinder gennem sine online træningsforløb. Hun modtog i 2019 Talent 100-anerkendelsen fra Berlingske Business for sine innovative digitale træningsforløb, og i 2022 er hun af Dansk Erhverv udvalgt som én af de 25 danske kvindelige iværksættere, som du bør kende. Anna er også bestsellerforfatter (Skyhøj Forbrænding, Veldrejet, Smertefri og Express Opstrammer), fast træningsekspert for sundhedsmagasinet FIT Living og vicedirektør hos EuropeActive (en non-profit organisation), hvor hun er med til at sætte standarderne for onlinetræning i hele sundheds- og fitness-sektoren i Europa.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

4,7

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Højkvalitets træning med stor viden om det samlede system

Højkvalitets træning med stor viden om det samlede system - og dermed opbygning af træningsprogrammer, som sikrer etablering af en kropslig grundforståelse for gradvis opbygning/viderebygning af styrke, smidighed & eksplosiv kraft.

Tillige fantastisk stort tilbud af recovery programmer, således at man efter behov kan tilgodese særlige områder af kroppen samt super guiding & forslag til tilpasning gennem Forum.

Virkelig mange ekstra træningsmuligheder og dermed valg om, hvad dagens træning kan suppleres med eller erstattes af.

Sidst meget fine videooptagelser af alt, hvor Anna viser øvelsen og samtidig forklarer, hvordan den bedst udføres og hvorfor netop det foreslåede anbefales.

Min krop er max glad og det er jeg også:-)!

22 maggio 2026

Jeg er meget glad for hendes øvelser og…

Jeg er meget glad for hendes øvelser og har lært meget.

Det eneste jeg synes er lidt ærgerligt, er at der er så mange øvelser der går igen. F.eks har jeg en tre kurser efterhånden, hvor mange af de samme øvelser indgår. Herudover er der også en del øvelse der ligger gratis på youtube, som også indgår i kurserne.

18 maggio 2026

Risposta di Anna Bogdanova

Tak for din anmeldelse – og for det ærlige input, Helle!

Øvelserne er lidt ligesom ord: det er ikke ordet i sig selv, der afgør hvad det betyder – det er måden, det sættes sammen på. En squat er en squat, men der er kæmpe forskel på 3 x 10 med let vægt og 10 x 3 med en vægt, du maksimalt kan løfte 5 gange. Tempo, belastning, pauselængde, rækkefølge – det er det, der programmerer kroppen forskelligt.

Det samme gælder YouTube: du kan sagtens finde en squat der. Men dét du ikke finder, er instruktion i hvordan du, med dine specifikke forudsætninger, bliver motorisk bedre til at udføre den — så du med tiden kan løfte mere, med bedre kontrol og få mere effekt. Den læring opstår i mødet mellem øvelsen, instruktionen og det, der kommer før og efter.

Men jeg noterer mig, at det ikke er tydeligt nok kommunikeret. Det er god feedback.

BH Anna.

Super god service og meget venlig…

Super god service og meget venlig betjening og vejledning.

15 maggio 2026

Risposta di Anna Bogdanova

Jeg er rigtig glad for at høre om din oplevelse. Tusind tak for din anmeldelse😊
Mvh Theodora, kommunikationsassistent hos Anna Bogdanova

Mere og mere imponeret - og mere og mere tillid

Jo længere tid, jeg har været i træningsklubben, des mere tillid får jeg til, at dette er det rette for mig og at hér er alt, jeg behøver - og mere til. Jeg oplever, at det tager tid at opdage, hvad dette univers faktisk har at byde på - og jeg oplever igen og igen, at kvaliteten, af dét, der tilbydes bare er i top - og jeg lytter mere og mere til Annas guidning...eller også er det min krop, der lytter mere og mere efter, da den virkelig kan bruge denne guidning til noget i forhold til at komme dybere ind i øvelserne og få rettet på de skavanker, der kan opstå hos mig, når jeg er utålmodig og bare vil videre.

6 aprile 2026

Hej Henriette,
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at tilliden stiger, når du opdager nye ting i træningsklubben, og at kroppen efterhånden lærer at lytte med. Det er præcis dén rejse, Anna ønsker at skabe rammerne for, at man kan komme dybere ind i øvelserne i sit eget tempo og få guidning, som møder kroppen dér, hvor den er.
Vi er glade for at have dig med i klubben😊

Verdens bedste træning

Verdens bedste træning. Anna er eminent og ved helt utroligt meget.

12 aprile 2026

Hej Lene,
Tak for dine fine ord. Rigtig god træningslyst!!😊

Årshjulet

Årshjulet, lærer mig fra grunden, hvordan jeg bedst træner. Det er overskueligt, videoerne med øvelserne er gode.
5 - 10 min træning dagligt, whats not to like. 😊

21 marzo 2026

Risposta di Anna Bogdanova

Hej Pia, hvor er jeg glad for at høre om din oplevelse. Årshjulet er nemlig en super smart måde at få tildelt det rette træningsniveau.
Fortsat god fornøjelse med træningen!

Er mega tilfreds

Er mega tilfreds. Jeg er vild med den måde træningen er bygget op på.

14 marzo 2026

Risposta di Anna Bogdanova

Hvor er vi glade for, at du er vild med træningen🤩
Fortsat rigtig god træningslyst.
Bedste hilsner fra Theodora, kommunikationsassistent hos Anna Bogdanova

Får min hverdag til at gå op

Jeg har mulighed for at træne hjemme, men stadig med guiden, og kort tid men dagligt passer godt til min hverdag
Mvh. Stina

9 marzo 2026

Hej Stina,
Dét med kort, men intens træning derhjemme kan gøre en stor forskel. Vi er glade for at høre, at du er glad for træningen!
Mvh Theodora, kommunikationsassistent hos Anna Bogdanova

Mere styrke, mere smidig, mere glad

Hvis jeg kunne ville jeg give 10 stjerner til Annabogdanova.dk .
Anna giver en grundig vejledning til hver eneste træning , og det er varierende træning i forskellige sværhedsgrader, og der bliver taget hensyn til vores forskellige behov.
Der er noget på alle hylder til alle os i STRONG THINGS. Det er ren luksus.
Træningen har givet mig en bedre holdning, smidighed, mere styrke end nogensinde (som 69-årig) og efter mange år med duft- og kemikalie overfølsomhed ,og det er blevet væsentlig bedre .
Desuden hjælper det også på humøret.

8 febbraio 2026

Risposta di Anna Bogdanova

Sikke en dejlig anmeldelse – tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse! Det er skønt at læse, hvordan træningen har gjort en forskel for både holdning, smidighed, styrke og humør. Det er præcis det, vi håber at opnå for alle i STRONG THINGS. Du er en stor inspiration! 😉❤️

Kommunikationsassistent hos Anna Bogdanova

Helt fantastiske nyskabende programmer…

Helt fantastiske nyskabende programmer lavet på solid faglig baggrund.

9 febbraio 2026

Risposta di Anna Bogdanova

Mange tak for de fine ord! Det betyder meget, at du sætter pris på både nytænkningen og den faglige kvalitet – det er noget, Anna virkelig prioriterer. Vi glæder os til at fortsætte med at levere programmer, du elsker! ⭐

Kommunikationsassistent hos Anna Bogdanova

Jeg er sikker på at alt er fantastisk

Jeg er sikker på at alt er fantastisk - men jeg har ikke haft brugt det- desværre, derfor kan jeg ikke udtale mig så meget

9 febbraio 2026

Risposta di Anna Bogdanova

Tak for din anmeldelse og for dine venlige ord. Jeg er ked af at høre, at du ikke nåede at bruge STRONG THINGS.
Hvis du nogensinde har lyst til at give det en chance til, så står vi klar til at hjælpe dig godt i gang. Du er altid velkommen til at række ud på support@annabogdanova.dk. 😊

Øvelserne er grundigt vist

Øvelserne er grundigt vist. Det er alligevel svært at se om de bliver udført rigtigt af mig selv. Der gives også fint feedback hvis der er problemer med det tekniske i forhold til pc' en.
Alligevel ville det være skønt med et fysisk rum og fællesskab.
Men kan godt se hele ideen med hjemmetræning. Det kræver rygrad!
Måske vil jeg give 4 stjerner - der er intet galt med øvelserne. Det kan forvirre, at der er så mange øvelser, hvor skal jeg ende og eller begynde.

7 dicembre 2025