Deze site per toeval leren kennen omdat ik mijn voorraad lenzen moest aanvullen en ik prijzen aan het vergelijken was. Ze zijn veel goedkoper dan andere sites. Verder ging het bestelproces heel gemakk... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik nam contact op met Alensa omdat ik geen info kreeg omtrent een bestelling. Bleek dat de fout lag aan mezelf lag door foutief e-mailadres op te geven. Direct een persoonlijke chat met Corné die me o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alles ok ,goede service Misschien op tijd kortingen aanmelden, Zeker voor trouwe klanten
L'azienda ha risposto
Bij het doorgeven van mijn bestelling had ik mij vergist in de sterkte. Dit werd onmiddellijk rechtgezet. Snelle communicatie, snelle levering, en heel behulpzaam! Prijs is trouwens ook heel corre... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Alensa.be - Expandeco, Lucia Kovacova Nieuwe Weerd 22, 3650 , Dilsen Stokkem, Belgio
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Snelle communicatie, snelle levering, en heel behulpzaam!
Prijs is trouwens ook heel correct.

Risposta di Alensa.be
Prijs kwaliteit verhouding is heel goed

Risposta di Alensa.be
perfect altijd goed product - en steeds snel geleverd - als de post niet staakt natuurlijk :-)

Risposta di Alensa.be
Les meilleurs lentilles du marché !
J’en ai essayé plusieurs, celles-ci sont un peu plus cher mais tellement plus efficaces et plus confortables

Risposta di Alensa.be
Eerlijke prijs en snelle service.
Minpuntje bezorgdienst....
Pakje aan de deur gelaten.
Wat als ik er niet thuis was... ??misschien verdwijnen,dat is het spijtige..

Risposta di Alensa.be
Altijd alles in orde en een snelle levering!! Gewoon top!!

Risposta di Alensa.be
Bij de bestelling van mijn sportbril zijn een aantal dingen niet helemaal verlopen volgens het normale proces. Maar dit werd geweldig goed opgelost door de medewerkers van Alensa. Er was een foutje gemaakt in mijn bestelling en ik kon mijn bril kosteloos retourneren. Toen merkte ik pas op dat ik mijn bestelling had geplaatst bij Alensa.be in plaats van Alensa.nl. Het retourneren verliep daarom iets anders en mijn pakket werd thuis bij mij opgehaald. De glazen werden aangepast en de bril werd weer mijn kant op verstuurd. In het verzendingsproces is PostNL mijn pakket kwijtgeraakt en moest er dus een nieuwe bril gemaakt worden. Dat pakte Alensa vlug op en de klantenservice is gelukkig goed bereikbaar en zeer behulpzaam.
Enige tijd later was mijn eerder vermiste pakket plots wel aangekomen en kon ik mijn zonnebril eindelijk in ontvangst nemen. Het heeft allemaal veel langer geduurd dan verwacht maar nu kan ik genieten van mijn sportzonnebril. Bedankt Alensa voor de service en het goede contact. Ik zal in de toekomst zeker opnieuw een bestelling plaatsen nu ik vertrouwen heb in het oplossend vermogen als er toch iets verkeerd gaat.

Snelle levering 🚛
Snelle antwoord bij gestelde vragen !⁉️
Uitstekende dienst na verkoop bij problemen 🧐

Risposta di Alensa.be
Delivery was exceptional, prices are extremely competitive and the selection is very broad. Nothing to expect more fromt his service, it's just perfect.

Risposta di Alensa.be
Duidelijke website, alle gevonden wat ik nodig had. Snel geleverd. Ik bestel mijn volgende lenzen + producten zeker nog bij jullie!