Alensa.be Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik nam contact op met Alensa omdat ik geen info kreeg omtrent een bestelling. Bleek dat de fout lag aan mezelf lag door foutief e-mailadres op te geven. Direct een persoonlijke chat met Corné die me o... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alles ok ,goede service Misschien op tijd kortingen aanmelden, Zeker voor trouwe klanten

Valutata 5 stelle su 5

Bij het doorgeven van mijn bestelling had ik mij vergist in de sterkte. Dit werd onmiddellijk rechtgezet. Snelle communicatie, snelle levering, en heel behulpzaam! Prijs is trouwens ook heel corre... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di lenti a contatto
  2. Grossista di occhiali
  3. Negozio di occhiali da sole

Informazioni su Alensa.be

Scritti dall'azienda

Gratis bezorging boven €45
De bezorging is gratis voor alle bestellingen boven de €45 en begint bij slechts €3.59 voor andere bestellingen. Alle bestellingen worden voorzien van een trackingnummer en de meeste bestellingen worden binnen 3 werkdagen bezorgd.

Gratis cadeaus boven €85
Kies een leuk cadeau bij aankoop van meer dan €85. De cadeaus veranderen regelmatig, dus blijf op de hoogte.

Snelle verzending
Elke maand verwerken we meer dan 200.000 bestellingen en we zijn er trots op dat we bijna 98% van deze bestellingen nog dezelfde dag verzenden.

Altijd lage prijzen
We doen er alles aan om je de laagste concurrerende prijs op de markt te bieden, en als je een betere aanbieding vindt, passen we ons aan.

Nr.1 Europese leverancier van contactlenzen
We zijn er trots op dat we de grootste voorraad contactlenzen en bijbehorende accessoires in Europa hebben, waardoor we lage prijzen en een perfecte service kunnen bieden vanwege de onmiddellijke verzending.

Hoogwaardige monturen
We hebben uitsluitend originele producten van alle grote fabrikanten op voorraad. Onze online shop biedt meer dan 19.000 modellen brillen en zonnebrillen van meer dan 80 merken, waaronder Ray-Ban, Polaroid, Crullé, Carrera, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Prada. We hebben alle monturen op voorraad en klaar voor onmiddellijke verzending.

TOP Kwaliteit van Brillenglazen
We laten alle brillenglazen op maat voor je maken in Europa. Hiervoor werken we samen met toonaangevende brillenglasfabrikanten zoals Zeiss, Adrial of Essilor. Onze artsen hanteren de hoogste normen bij de productie en assemblage van brillenglazen op sterkte.

Alensa.be
De kennis en ervaring die we in 20 jaar op de markt hebben opgedaan, hebben ons geholpen bij het ontwikkelen van een uitgebreide productcatalogus, een toegewijd klantenserviceteam en miljoenen tevreden klanten.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

3K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

303 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle en goede service. Graag tot een volgende keer!

Alles ok ,goede service

Alles ok ,goede service
Misschien op tijd kortingen aanmelden,
Zeker voor trouwe klanten

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor je review en je waardevolle tip! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We nemen je suggestie voor kortingen voor trouwe klanten zeker mee!

Vlotte levering

Vlotte levering, goede prijs

7 agosto 2026

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen. Graag tot een volgende keer!

Valutata 2 stelle su 5

The contact lenses were sent too late

The contact lenses were sent too late. Instead of 1-2 days it took 4 days and I could not use them on holidays

Risposta di Alensa.be

Thank you for your review. We’re sorry to hear that you didn’t receive your order until Tuesday and, as a result, weren’t able to take the contact lenses with you on vacation. Your order was shipped on Friday and delivered on Tuesday, which is within the specified 1–2 business days. We understand, of course, that this was inconvenient for you, and we hope to serve you better next time.

Valutata 5 stelle su 5

Al heel veel jaren klant hier

Al heel veel jaren klant hier. Veruit de beste prijs/kwaliteit daglenzen die ik heb gevonden. Ook hun service is top!

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor je trouwe klandizie en de mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je al jarenlang tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding én service. We waarderen je vertrouwen enorm!

Zeer tevreden

Alles naar wens verlopen.

29 luglio 2026

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. 😊 Graag tot een volgende keer!

Vlotte service

24 luglio 2026

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat je onze service als vlot hebt ervaren. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en heel goede prijzen

Deze site per toeval leren kennen omdat ik mijn voorraad lenzen moest aanvullen en ik prijzen aan het vergelijken was. Ze zijn veel goedkoper dan andere sites. Verder ging het bestelproces heel gemakkelijk en de levering ging ook erg snel. Alleen maar positieve ervaringen.

4 agosto 2026

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor je enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te horen dat je ons toevallig hebt ontdekt en dat je zo tevreden bent over onze prijzen, het bestelproces én de snelle levering. Heel graag tot een volgende bestelling!

Mooie ervaring

Goede correcte service voor een goede prijs

30 luglio 2026

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze service en prijzen waardeert. We zien u graag weer terug!

Au top merci !

Au top, envoi rapide et soigné comme toujours, les meilleurs prix pour mes lentilles de contact

6 luglio 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles et pour votre fidélité !

Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait(e) de nos prix ainsi que de la rapidité et du soin apportés à l’envoi de votre commande.

À très bientôt sur Alensa !

Cordialement,
L’équipe Alensa

Top service.

Zeer goede service en laagste prijs.

24 luglio 2026

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en prijzen. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Snel leveren

Snel leveren

21 luglio 2026

Risposta di Alensa.be

Hartelijk dank voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd. Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Site sérieux, envoi rapide et soigné

Site sérieux, les prix sont moins chers qu'ailleurs, envoi rapide et très soigné dans un emballage solide, merci !

26 maggio 2026

Bonjour Cécile,

Merci beaucoup pour votre avis et pour votre confiance.

Nous sommes ravis d’apprendre que vous avez apprécié notre sérieux, nos prix, ainsi que la rapidité et le soin apportés à votre commande. Votre retour nous fait très plaisir.

À bientôt sur Alensa !

Valutata 1 stelle su 5

De lenzen die ik aankocht voldoen niet

Ik nam telefonisch contact op, de vertegenwoodiger melde mij dat ik de lenzen die ik niet kon gebruiken kon terugsturen,ik stuurde een mail met de vraag hoe ik de retour kon doen,het antwoord op mijn mail was dat ik de lenzen niet kon retourneren,132 euro in de vuilbak,bij deze ga ik dan contact opnemen met een consumentendienst

23 luglio 2026

Beste klant,
Het spijt ons dat u teleurgesteld bent. Dit was de eerste keer dat u deze lenzen bestelde. Daarom raden we altijd aan om eerst een proefverpakking te testen of advies te vragen, zodat zeker is dat de sterkte en het type geschikt zijn. De bestelde sterkte bleek helaas niet de juiste te zijn. Omdat de verpakking reeds geopend is, kunnen we de lenzen om hygiënische en veiligheidsredenen niet terugnemen. Onze excuses als hierover telefonisch onduidelijkheid is ontstaan.

8 luglio 2026

Beste Iris Raes,

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling. We doen ons best om iedere bestelling zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen.

We hopen u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen bij Alensa! 😊

Heel goed!!

Heel goed!!

12 luglio 2026

Risposta di Alensa.be

Bedankt voor uw enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te horen dat alles naar wens was. We waarderen uw feedback enorm en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più