Jeg er virkelig skuffet over min oplevelse med Abelstedt. Min kæreste købte en ring derfra, men allerede efter blot 4 måneder begyndte stenen at sidde løst. Det var ikke bare en lille smule – de... Leggi di più

Jeg returnerede en ellers utrolig smuk ring hen over sommeren. Desværre var den synsmæssigt for stor til min hånd. Sommeren gik, og jeg havde endnu ikke fået penge refunderet. Jeg sendte en enkelt mai... Leggi di più

Jeg købte sidste sommer en Oxford oval guldbelagt ring, som desværre tabte sin guldbelægning efter 4 dage og nu 3/4 år efter begynder den at tabe den beskyttende belægning de har givet den... Jeg kon... Leggi di più

Jeg elsker alle Abelstedt flotte varer 😉 Deres service og levering er SÅ perfekt og jeg vil anbefale dem til alle og jeg vil altid handle der. Jeg håber alle vil prøve at handle der, Abelstedt er b... Leggi di più

1. Gioielleria

Welcome to the sparkling world of Abelstedt

3,7

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Ærgerligt smykkefirma

Ærgerligt smykkefirma.
Priserne på smykkerne er desværre alt for dyre i forhold til at de mest af alt ligner noget fra SHEIN. Meget ærgerlig oplevelse.
Derudover Sendte jeg retur for næsten en måned siden og har endnu ikke modtaget mine penge eller hørt noget som helst fra virksomheden, til trods for at jeg kan se, at den er modtaget??

9 aprile 2024

Took to long time,

Took to long time,
Haven’t got it yet

17 aprile 2024

Hi Johan,

It looks like Postnord made a mistake with the delivery, causing a delay with your package. I'm happy that our customer service team stepped in to make things right and issued a refund for the shipping cost too.

Best
Julie Abelstedt

bartekgolda961

four stars for long delivery, 4 weeks, gift nicely packed and made, if it weren't for the mistake in the shipping address, it would be 5 stars

6 aprile 2024

Thank you Julie

Brilliant Products,
And one of a kind customer service.

Had a little issue that lead to a minor misunderstanding, however julie reacted extremely professionel and fast even i did not purchase anything expensive, still I a service that should be mentioned and everyone should know.

Happy customers is always a priority for Abelstedt.
No matter what I urge everyone to reach out and communicate as they will help you.

1 aprile 2024

Leverer ristet smykker

Levere ristet smykker, og returnere ikke det fulde beløb af sig selv.

Jeg bestilte et dyrt guld armbånd med sten på. Men da det ankom var det fuld af små ridser over det hele... Meget Åbenlyst at de ikke havde chekket smykket inden det blev sendt.

Minus 2 stjerner - det er bare IKKE i orden..

Den eneste måde man kan oprette en reklamation på er ved at skrive på mail ... hvis man vil oprette via deres side så skal man betale porto til dem ???

Minus en stjerne for ikke at ku oprette reklamation sag på deres side.

Da jeg så får en retur porto og sendt det retur. Så refunderer de sørme ikke portoen jeg har betalt da jeg købte det ???
- det er decideret ulovligt ikke at returnere HELE beløbet når det er dem der har lavet en fejl.

Minus 1 stjerner for ikke at returnere det fulde beløb når de har begået en fejl.
- det er slet heller ikke i orden.

Den eneste grund til at jeg giver 2 stjerner isted for en er:

De svare hurtigt og venligt, og var meget forstående og endte også med ret hurtigt at ha returneret det fulde beløb.

Så stor ros for hurtig effektiv kunde service, men stor kritik for at de sender skadet smykker, og at jeg skal faktisk fat i dem igen for at få returneret min porto.

I alt 2 stjerner.

Jeg tør godt bestilte der fra igen, men jeg vil nok chekke varen grundigt igennem for fejl. For deres QA ha i hvert fald fejlet i min ordre ...

21 dicembre 2023

Kære Søren

Først og fremmest vil jeg gerne takke dig for at dele din oplevelse med os. Jeg er glad for at høre, at vores kundeserviceafdeling kunne håndtere din sag hurtigt og effektivt, selvom jeg forstår, at dette ikke helt opvejer de udfordringer, du har oplevet.

Jeg beklager dybt, at du har oplevet problemer med det guldarmbånd med sten, du bestilte. Det er beklageligt at høre, at smykket ankom med ridser, og jeg forstår din frustration over, at det ikke blev tjekket ordentligt inden afsendelse. Dine kommentarer om manglende kontrol af smykket er blevet taget til efterretning, og vi vil stræbe efter at forbedre vores kvalitetskontrolproces yderligere.

Hvad angår reklamationsprocessen, beklager jeg eventuelle udfordringer, du har oplevet. Det er vores mål at gøre det så let som muligt for vores kunder at indsende reklamationer. Vi vil undersøge, hvordan vi kan forenkle denne proces yderligere, og jeg sætter pris på, at du har gjort os opmærksom på dette.

Jeg vil også gerne beklage for eventuelle forvirringer omkring refundering af portoudgifter. Vi forstår vigtigheden af at refundere alle relevante omkostninger. Dette skulle ikke have været en kilde til bekymring, og jeg undskylder for enhver ulejlighed, det har forårsaget.

Kærlige hilsner,

Kanon god service

Min mand og jeg bestilte ringe som skulle bruges til vores vielse, men desværre var den ene ring ikke korrekt størrelse. Dette fandt vi desværre først ud af på dagen for vielsen. Men vi fik utrolig god service fra Julie, der tilbød at vi kunne bytte ringen til en anden. Det endte med at vi sendte ringen retur og byttede.
Tusind tak for kanon god service, kanon hurtig svar tid og for hjælpen! Det er ikke sidste gang vi shopper hos jer!

20 dicembre 2023

Save your money, don’t buy from Abelstedt.

My husband surprised me with a jewelry piece of Abelstedt. In 1 month time it changed color. And Abelstedt claims i have to pay to get it regold plated.
I always wanted to buy from them but after this i will not be anymore. Customer service is not helpful because it is impossible that in one month time it changes color and i have to pay to get it fixed.
I would not recommend.

6 dicembre 2023

Dear Luinice

I sincerely apologize for the inconvenience you've experienced with our jewelry, and I truly understand your frustration. It's disheartening to hear that the piece changed color within a couple of month.

We want to make things right for you. To address the misunderstanding, we were offering to re-plate the ring, clean it, and polish it at no cost as we texted you on email, if you wanted to send it back to us. We acknowledge this shouldn't happen so soon, and we are committed to ensuring your satisfaction. <3

Your feedback is crucial to us, and we appreciate the opportunity to rectify this situation. Please let us know how we can proceed to make things better for you.

Hugs
Julie

Er så glade for alle mine ringe fra…

Er så glade for alle mine ringe fra jer. Det er udelukkende jeres jeg samler og alt er smukt pakket når man modtager sin ringe eller andre smykker. I yder godt og hurtigt service og er altid til, at tale med hvis der er spørgsmål eller andre ting. KÆMPE anbefaling!

20 novembre 2023

Ærgerlig håndtering

Købte sidste år en ring, som jeg gerne ville have ombyttet til en større størrelse. Blev lovet gang på gang pr. mail, at den ville komme indenfor x antal uger. Hver deadline fik jeg dog at vide, at den stadig ikke var kommet. Så jeg endte med at sende retur.

Efter et år har jeg så opdaget, at ringen endelig var på lager igen og skyndte mig at bestille den i den rigtige størrelse.

Da jeg modtager den kan jeg rigtigt nok se, at den føles og ser mindre ud. Jeg går til en guldsmed, som bekræfter, at ringen ikke er den angivne størrelse som jeg har bestilt.

Jeg kontakter endnu engang Abelstedt, som fortæller mig, at ringen i min størrelse er udsolgt! Hvorfor i alverden fremgår det så på jeres hjemmeside - og hvorfor sender i den forkerte størrelse under påskud af, at det er den rigtige størrelse?

Det er bare sådan en omgang ærgerlig kundeservice.

31 ottobre 2023

Hej Mia,

Beklager virkelig, at du har ventet på den rigtige størrelse og modtaget en forkert. Vi er kede af det. Vores kundeservice har tilbudt dig to ringe til prisen af én for at kompensere.

Vi forstår, hvis det ikke fuldt ud opfylder dine forventninger, men vi håber, det bringer et smil på dine læber. Vi beklager igen for enhver ulejlighed og sætter pris på din tålmodighed.

Stort kram