123materialen Recensioni 219

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 4 stelle su 5

Goedenavond 123materialen, Ik heb bij jullie een brandstofdruk sensor besteld voor mijn Lexus. Hierover heb ik een negatieve review geplaatst over de levertijd en afkomst van dit product. Hie... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Slecht bedrijf bestelling gedaan betaald niks gekomen. Mail contact met een heer die rogier heet excuus gekregen post waarschijnlijk pakket kwijt geraakt wij sturen nieuwe. Helaas weer niet gekomen en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Besteld kwam netjes verpakt en zeer snel top service volgende keer bestel ik weer

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een defect product gekregen en…

Ik heb een defect product gekregen en ik krijg maar geen reactie

Updat 27 -11 -24
Ik ben erg goed geholpen , en krijg mijn geld terug

26 novembre 2024

Risposta di 123materialen

Update: Fijn dat wij het samen hebben kunnen oplossen Collin! Mochten er nog vragen zijn kunt u mij altijd mailen

Beste Collin,

Ik heb direct uw case en onze email geschiedenis erbij gepakt om te zien wat er precies aan de hand is. Ik zie dat ik gisteren contact met u hebt gehad mbt een defect products, nogmaals excuus heel vervelend en dit gaan wij natuurlijk netjes oplossen.

Ik had gisteren gevraagd of u wat fotos zou kunnen delen zodat ik op afstand kon meekijken en direct een oplossing kon gaan zoeken. Uw reactie kwam dinsdag laat binnen en daarom heeft u nog geen reactie ontvangen van mij, ons doel is altijd binnen 24 uur elke klant te beantwoorden. Dus geen zorgen hoor ik ben u niet vergeten.

Ik zal zo direct alle retour informatie delen per email en om het contact nog wat vlotter te laten verlopen en om misverstanden te voorkomen bel ik u vanmiddag ook nog even op

Bespreken wij alles en zorgen wij dat het direct opgelost wordt

Tot straks!

Valutata 5 stelle su 5

Ze denken met je mee geven snel…

Ze denken met je mee geven snel antwoord op je mail , pakje was lang onderweg maar na het te vragen gaven ze netjes antwoord waardoor dat kwam
Pakje kwam nog sneller dan verwacht
Een tevreden klant

25 novembre 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen met al uw vragen.

Wij zien u graag weer terug in onze shop!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn fout perfect opgelost!

Ik had per abuis een verkeerde maat besteld van een onderdeel en met bedrijf gemaild. Kreeg zeer snel een reactie dat het zou worden aangepast en ik het goede onderdeel zou krijgen. En zowaar dat is gelukt! Ook in de mail zeer vriendelijk te woord gestaan en perfect geholpen. Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Bedankt!

23 novembre 2024

Beste Olaf,

Bedankt voor uw mooie review. Ik ben erg blij om te horen dat u zo tevreden bent over het contact en de algemene service.

Goede service. Meteen contact
Leuk en goed product zelf goedkoper dan op temu

19 novembre 2024

Goedemorgen Patrick,

Fijn om te horen dat u ons zo goed het ervaren. Wij zien u graag weer terug in onze winkel!

Valutata 5 stelle su 5

Snel hulp geboden bij fout afleveradres

Mijn pakketje werd niet op het juiste adres bezorgd. Ik heb gemaild met 123materialen en kreeg snel reactie. In de mail gaven ze mij het onjuiste afleveradres door. Hier heb ik het kunnen afhalen. Prima service: snel en effectief geholpen

18 novembre 2024

Hey Renier,

Bedankt van het delen van uw positieve ervaring. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag.

Snelle service

We hadden een adapter opgestuurd gekregen.die t niet deed...contact gezocht en binnen zeer korte tijd het probleem opgelost ...we kregen een nieuwe opgestuurd...super service!!!

12 novembre 2024

Goedemorgen,

Wij zijn blij dat wij u zo goed hebben kunnen helpen met uw probleempje! Wij zien u graag weer terug in onze shop.

Valutata 5 stelle su 5

Top service bij dit bedrijf

Top service bij dit bedrijf. Snelle reactie als je een berichtje stuurt en alles wordt snel opgelost.

1 novembre 2024

Goedemorgen Rick,

Bedankt voor de lovende woorden! Fijn om te horen dat we alles vlot hebben kunnen oplossen.

Herziening negatieve review

Goedenavond 123materialen,

Ik heb bij jullie een brandstofdruk sensor besteld voor mijn Lexus.
Hierover is door jullie vervolgens een meer dan keurige persoonlijke, transparante uitleg en update gegeven de volgende dag.
Ik hoop dat meerdere bedrijven hier een voorbeeld aan nemen.
Ik begrijp daarom jullie hoge score op Trustpilot ook volkomen.

Mgv M. v. Lun

24 ottobre 2024

Hey Misja,

Bedankt voor ons gesprek en dat wij de nodige zaken hebben kunnen uitleggen.

Ik heb u een follow up mailtje verzonden met belangrijke informatie over uw bestelling. Ik heb enkel het e-mailadres van uw vrouw dus daar heb ik hem naar verzonden.

Ik zal u ook via de mail op de hoogte houden over het verloop van de verzending.

U hoort spoedig weer van mij!

Bastiaan

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, Goede producten!!
Met de track&trace zijn de producten goed te volgen.
en snel in handen.

Perfect!

18 ottobre 2024

Beste Roel,

Bedankt voor uw mooie review! Ik vind het erg fijn om te horen dat alles naar wens was!

Goede klantenservice

Goede klantenservice, goede productkwaliteit. Van mij krijgen jullie 5 sterren!

18 ottobre 2024

Hey Milan,

Bedankt voor de 5 sterren! Wij zien u graag weer eens terug bij ons in de winkel ;)

Valutata 5 stelle su 5

Een vergissing werd op een zeer persoonlike manier naar alle tevredenheid opgelost

Nadat 123 Materialen mij per vergissing een verkeerde alarminstallatie had toegestuurd, werd er op een zeer persoonlijke manier een goede oplossing aangeboden veel waardering hiervoor

15 ottobre 2024

Goedemorgen Anton,

Fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen met uw probleem!

Wij zien u graag spoedig weer terug bij ons in de shop.

Valutata 5 stelle su 5

Goed product en snelle after sales…

Goed product en snelle after sales service n.a.v. mijn vragen.

11 ottobre 2024

Goedemorgen Ron,

Bedankt voor uw mooie review! Ik ben blij om te horen dat wij u goed hebben kunnen helpen.

Mocht er nog iets zijn waarmee we u kunnen helpen kunt u ons altijd mailen.

Arjen

service

vragen worden goed en snel beantwoord.
top service !

1 ottobre 2024

Beste Nick,

Wij hebben u graag geholpen! Zien wij u weer eens terug bij ons in de shop?

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk. Eerst een te lichte pomp besteld. Met kleine bijbetaling makkelijk omgeruild. Vervolgens na 5 weken gebruik defect. Weer makkelijk omgeruild zonder kosten. Bij dit bedrijf zou ik zo alles kopen. Je loopt totaal geen risico. Ga zo door.

30 settembre 2024

Hey Dennis,

Bedankt voor de lovende woorden! Fijn dat wij alles naar wens hebben kunnen oplossen ;)

Onberispelijke klantenservice

Onberispelijke klantenservice!
Een echte aanrader voor behulpzame, attente, proactieve en efficiënte klantenservice.

19 settembre 2024

Beste Giorgia,

Wow wat een mooie review! Fijn dat ik u goed heb kunnen helpen met uw bestelling.

Ik hoor het graag wanneer u weer opzoek bent naar iets online ;)

Indrukwekkende goede service

Onder de indruk van dit bedrijf.
Ik bestel veel online, maar dit bedrijf wint als het gaat om service.
Ik was op zoek naar een kogelkraan welke elektrisch open en dicht gaat, en had er 1 gevonden. Ze nemen ruim de tijd om alles rondom je vraag en waar je het voor wilt gebruiken uit te zoeken, en in mijn geval kwamen ze met nuttige tips en een veel beter alternatief.
Arjen, thanks voor alle info, de interesse en de tijd wat je er in hebt gestoken, en tot een volgende order. 🙂

2 settembre 2024

Goedemorgen Marcel!

Wij vinden het super te horen dat wij het perfecte item voor u hebben gevonden en deze elektrische klep goed werkt voor uw eenden.
Als u opnieuw iets specifieks zoekt zullen wij u uiteraard graag verder helpen.
Hierbij onze dank voor uw positieve review en wij hopen u terug te mogen zien bij ons.

Arjen

Valutata 5 stelle su 5

Alleen maar hulde voor dit bedrijf

Alleen maar hulde voor dit bedrijf. Post NL heeft mijn pakket zonder dat ze het bij mij aangeboden hebben weer teruggestuurd naar123materialen.com. Nadat ik 123materialen een mail gestuurd heb is er direct een nieuwe order geplaatst en die heb ik wél ontvangen. Dank je wel Noël, voor de goede service.

19 settembre 2024

Goedemorgen!

Fijn dat wij dit helemaal naar wens hebben kunnen oplossen. Jammer dat het in de eerste instantie zo was verlopen. Natuurlijk lossen wij alles netjes met u op!

Groeten en alvast een fijn weekend!

Valutata 5 stelle su 5

Levertijd ivm meenemen naar andere land

Bij bol.com een product besteld maar heb het product niet compleet gekregen. Nu bij 123materialen.com proberen. Hopelijk is het voor 25 september binnen. Want het gaat mee naar een andere land al deze goede reviews gelezen dus heb wel hoop
Er is geen telefoonnummer om contact op te nemen met jullie. Mijn BESTELNUMMER 123M35624

16 settembre 2024

Beste Adnan,

Bedankt voor uw bestelling. Ik heb u direct alvast een mailtje verzonden met wat extra informatie.

Ik begrijp dat u nog verdere vragen heeft.

Dus ik zal u vandaag nog even persoonlijk bellen zodat wij samen uw bestelling kunnen bespreken.

Groeten & tot snel!

Bastiaan
Manager Klantenservice

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb snel een nieuwe batterij…

Ik heb snel kosteloos een nieuwe batterij opgestuurd gekregen, nadat bleek dat de eerder opgestuurde geen goede balans cijfers gaf op de capaciteit meter. Heel erg tevreden met deze actie..

10 settembre 2024

Goedemorgen Ben,

Het was inderdaad jammer dat het product niet helemaal correct werkte. Maar dat geeft ons wel een kans om onze service te bewijzen ;). Fijn dat het nu helemaal in orde is!

Zien wij u weer snel terug in onze shop?

Fijne klantenservice

Ik had helaas het verkeerde product ontvangen. Heb daar een mailtje over gestuurd en werd direct heel vriendelijk te woord gestaan. Ze hebben na het even na gekeken te hebben, snel het goede product opgestuurd. Heel tevreden.

4 agosto 2024

Goedemorgen Rowan,

Dank voor uw review. Mooi dat wij het correct hebben kunnen oplossen!

Ik hoor het graag als wij u nog ergens mee kunnen helpen :)

Noël

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più