3,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Goed & betrouwbaar.

Altijd goed gegaan zeer tevreden alleen ik kan sinds kort niet meer bestellen ik loop vast met betaling met ideal en zie ook geen bankrekening nummer staan voor overschrijving wat sinds kort is veranderd waar ik een mailtje van kreeg en normaal krijg ik snel reactie op mijn mails nu niet meer weet iemand antwoord hierop.
BVD

11 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben dik tevreden over Doterx

Ik ben dik tevreden over Doterx, ben al jaren klant en heb altijd mijn pillen op tijd gehad. Echter ging het in januari mis door het slechte weer en/of door de post, ik kreeg mijn zending niet. Maar na contact met de klantenservice hebben zij kosteloos de zending opnieuw verstuurd en deze kwam wel op tijd binnen. Prima service!

5 febbraio 2026

Betrouwbaar

Er waren nogal leveringsproblemen, maar er was goed contact en zeer klantvriendelijk opgelost.
Ik blijf in ieder geval klant, omdat de afhandeling goed was gecommuniceerd, en de afspraken zijn nagekomen.

8 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Bericht ontvangen dat er wat problemen…

Bericht ontvangen dat er wat problemen waren met de leveringen. Had al een tijd niet besteld maar er was een kortingscode in de mail. Toch maar een bestelling geplaatst, op 19 december. Tot op heden niks ontvangen, geen reactie op mails. Erg jammer, door de tijd heen bestelde ik hier vaker.

Tot op heden dus niks ontvangen, geen product en geen reactie.

8 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar (ondanks huidige problemen)!

Deze ondernemers zijn echt betrouwbaar en een van de weinigen die de boel niet belazeren. Altijd goede service en producten gehad!
Ik ben al vele jaren een zeer tevreden klant, tot de logistieke problemen begonnen. Na 16 dagen wachten op mijn bestelling, stond ik op het punt om negatieve recensies te schrijven (en zelfs aangifte te doen), maar heb toch eerst een mail gestuurd die snel en adequaat werd beantwoord.
Alles werd goed uitgelegd: de logistieke problemen begonnen door het weer, gevolgd door een aaneenschakeling van omstandigheden en gebeurtenissen die geheel buiten hun schuld zijn ontstaan. Mijn aankoopbedrag werd snel teruggestort en ik weet nu dat ze keihard bezig zijn om dit allemaal op te lossen.
Succes jongens! Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken en jullie binnenkort weer probleemloos de producten en service kunnen leveren die alle vaste klanten al jaren van jullie gewend zijn!

2 febbraio 2026

All good!

First shipment was lost in transit, then resent promptly. All good, fully recommend.

2 agosto 2025

Service, service en service

Service, service en service... En ge-d-u-u-u-l-d is wat je nodig hebt soms. Mijn bestelling geplaatst op 11-6...
Mail gekregen dat 'het' onderweg was... Ondertussen wordt Nederland overhoop gegooid door een 'Top' waardoor Postnl ook (kennelijk) zijn werk niet fatsoenlijk kan doen. "Levering binnen 1-5 werkdagen..."
Dat werden er 6...7...8...11. Géén bestelling in de bus. Postnl amper gezien, wat ze wél brachten; zooi!
Ik in mijn toetsenbord geklommen; waar blijft mijn bestelling?! "Postnl en Top Den haag etc, onze excuses..."
Mail: Uw bestelling is onderweg. ?? Niks besteld... Dokterx zo vriendelijk geweest om een andere bestelling klaar te maken tegen €0.- NETJES!! Chapeau!

Vandaag de bestelling ontvangen...! Ik kan weer vooruit... en vooruit... en vooruit en dan nog wat vooruit! En dan nóg altijd vooruit...

Groot is mijn dank, Dokterx!! :D
Tot de volgende keer...!

27 giugno 2025
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più