123materialen Recensioni 219

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 4 stelle su 5

Goedenavond 123materialen, Ik heb bij jullie een brandstofdruk sensor besteld voor mijn Lexus. Hierover heb ik een negatieve review geplaatst over de levertijd en afkomst van dit product. Hie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super klantvriendelijk. Eerst een te lichte pomp besteld. Met kleine bijbetaling makkelijk omgeruild. Vervolgens na 5 weken gebruik defect. Weer makkelijk omgeruild zonder kosten. Bij dit bedrijf zou... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Besteld kwam netjes verpakt en zeer snel top service volgende keer bestel ik weer

Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Heb 25 jan

Heb 25 jan. Besteld tot op de dag van vandaag niks ontvangen paar mails gestuurd maar totaal geen reactie

25 gennaio 2026

Risposta di 123materialen

Beste Milana, Deze website is al meer dan 1 jaar geleden gesloten, de website is al meer dan 1 jaar offline en dus ook al meer dan 1 jaar kunnen er geen bestellingen geplaatst worden. Kunt u nakijken op de factuur waar u wel besteld heeft?

Valutata 1 stelle su 5

Bestel niets meer bij hun

Bestel niets meer bij hun.
Komt echt niet aan. Allemaal beloftes
Rogier lacht zich suf maar weet niet dat ik weet waar die zit. Dan ga ik lachen

27 dicembre 2025

Risposta di 123materialen

Fred, zoals ook bij de andere reviews gezegd, dit bedrijf is al meer dan 1 jaar geleden gesloten, niemand kan bestellen bij ons want de website is offline. Ik heb overal gezegd dat ik graag help maar dat ik niet weet wie u bent, deel aub even uw telefoon nummer dan helpen wij graag verder waar u wel besteld heeft zodat u bij het juiste bedrijf een oplossing kan krijgen.

Valutata 2 stelle su 5

Weer een beetje net zoals andere…

Weer een beetje net zoals andere klachten .
Gewoon niet op tijd leveren .
En tot nu toe helemaal nog niets ontvangen .
Bestelling 01 12 2025

Heel jammer , maar op deze manier bestel ik er niets weer natuurlijk !
Zeer teleurstellend mensen !!

16 dicembre 2025

Risposta di 123materialen

123materialen.com (deze website die u nu beoordeeeld) is al meer dan 1 jaar gesloten, U heeft dus niet hier besteld. Niemand kan namelijk wat bestellen. Controleer aub waar u besteld heeft, mocht u daar hulp bij nodig hebben deel even uw email of telefoon nummer dan helpen wij u graag verder, als u het juiste bedrijf gevonden heeft kunt u daar dan een oplossing bespreken.

1ste reactie: Vervelend dat u een vervelende ervaring heeft gehad bij een ander bedrijf

Wij zijn al 1 jaar gesloten dus vermoed dat er een misverstand ontstaan is was u besteld heeft. Want dit is niet bij ons geweest.

Zou u even uw e-mail of telefoon nummer kunnen delen dan helpen wij i graag verder te achterhalen waar u wel besteld heeft. Groet en hopelijk tot snel.

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf bestelling gedaan betaald niks gekomen. Mail contact met een heer die rogier heet excuus gekregen post waarschijnlijk pakket kwijt geraakt wij sturen nieuwe. Helaas weer niet gekomen en krijg ook geen contact meer. Blamage.

1 dicembre 2025

Valutata 3 stelle su 5

Product in November 2024 besteld en tot…

Product in November 2024 besteld en tot op heden nooit geleverd gekregen. En volgde ook geen enkele update over de ststus en ze zijn inmiddels ook niet meer bereikbaar en website is uit de lucht. Mijn aankoopbedrag van 41,99 ook nooit retour mogen ontvangen.

Update 31-01-2025 naar aanleiding van deze post ben ik alsnog benaderd en hebben zij de situatie toegelicht en uitgelegd waarom de activiteiten zijn gestopt en waarom de website offline is. Ze hebben mijn aankoopbedrag alsnog binnen 2 dagen retour gestort en dit alsnog zeer netjes opgelost. Mijn dank hiervoor!

30 gennaio 2025

Contactgevens 123materiaal

Had bij bedrijf wat besteld betaald maar nooit ontvangen en kon hierna niet meer in contact komen met 123materialen.
Nu is door mijn review hier contact opgenomen en alles opgelost en zal het bedrag teruggestort worden.

28 gennaio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Nooit geleverd, uiteindelijk wel geld terug

Levering nooit ontvangen. Elke keer werd gezegd dat ik nog even moest wachten. Inmiddels is de webshop blijkbaar opgeheven.
Update: inmiddels toch contact gehad, en vier maanden na bestelling mijn geld terug gekregen.

6 settembre 2024

Een kinderkrukje besteld

Een kinderkrukje besteld. Het duurde lang voor het kwam maar daar werd duidelijk over gecommuniceerd. Echter het verkeerde krukje werd geleverd, erg vervelend. Ze boden aan om de helft van het aankoopbedrag terug te storten maar wij willen dit krukje niet. We willen het bestelde krukje of ons geld retour.
Nu is er gehele stilte vanuit de klantenservice, ze reageren niet meer op onze mailtjes. Zo ga je niet met klanten om, heel erg jammer dat het zo moet.
Ik hoop dat er toch nog een oplossing komt.

14 gennaio 2025

Top service

Super service. Een product besteld, bij ontvangst anders dan verwacht. Er werd heel goed meegedacht en verschillende opties aangeboden en opgelost naar tevredenheid.

26 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service van deze webshop

Perfecte service van deze webshop. De bestelling werd door hen dagelijks opgevolgd en elke vraag werd duidelijk beantwoord. Zo werd het kerstgeschenk tijdig ontvangen. Zo moeten er meer zijn, zeker aan te bevelen! 100% correct.

17 dicembre 2024

Beste Eric,

Bedankt voor uw mooie review. Ik wens u alvast een gelukkig nieuwjaar!

Groeten,

Top!

Supervriendelijke en goede klantenservice.
Ze antwoorden snel op je vragen en mails. De track and trace is duidelijk en makkelijk te gebruiken.
Helemaal top dus!

20 dicembre 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw lovende woorden! WIj zijn blij dat u zo'n goede ervaring met ons heeft gehad.

Fijne kerstdagen!

Valutata 5 stelle su 5

Als ze net dat stapje verder gaan voor de klant ...

Communicatie was snel, vriendelijk en supervlot. Het probleem werd door 123materialen feilloos opgelost, zelfs toen de oorzaak bij de gebrekkige communicatie van de transporteur lag.

12 dicembre 2024

Beste Jax,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Als er nog vragen of hulp nodig zijn dan helpen wij u graag verder!

Groeten,

zeer klantvriendelijk

zeer goede service vooral bij de opvolging van de levering

14 dicembre 2024

Beste Marc,

Bedankt voor de lovende woorden! Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen horen we het graag via een mailtje ;)

Valutata 5 stelle su 5

goed product, snelle en zorgvuldige service

ik had een artikel besteld maar wist niet wat de levertijd was (veel dingen komen al de volgende dag) en stuurde een mailtje om ernaar te vragen. kreeg onmiddellijk een heel persoonlijk en zorgvuldig antwoord, en er was zelfs extra spoed op de bestelling gezet.
Ook een goed product, heel prettige service.

10 dicembre 2024

Beste Tamir,

Fijn om te horen dat wij u zo goed hebben kunnen helpen met uw vragen! Ik wens u nog veel plezier met uw product.

Tot de volgende keer!

Groetjes,

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site - snelle levering- correcte nazorg. Aan te bevelen wat mij betreft. Een plezier om mee te werken deze mensen,
Edwin,

9 dicembre 2024

Goedemorgen Edwin,

Bedankt voor de lovende woorden! Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Tot de volgende keer ;)

Customer service

Een zeer goede customer service wat zeer zeldzaam is in deze tijden. Ik had wat vragen over de levering en ik ben zeer snel en op een enorm vriendelijke manier geholpen geweest.

6 dicembre 2024

Hey An,

Bedankt voor uw mooie review. Ik ben blij om te horen dat wij ons hebben kunnen bewijzen als klantenserviceteam!

Als er verder nog iets is waarmee ik u kan helpen dan kunt u mij altijd een mailtje sturen.

Valutata 5 stelle su 5

Spanningsregelaar voor een zeer mooie prijs

Spanningsregelaar voor een zeer mooie prijs en zeer goed geholpen nadat transporteur POST NL in gebreke bleef. Joep heeft niet de procedure afgewacht met Post nl maar een nieuwe gestuurd. Super . De motor werkt weer. Vriendelijke en snelle reactie

3 dicembre 2024

Hey Joost!

Bedankt voor de mooie review. Ik ben blij dat wij hebben kunnen laten zien dat wij graag proactief problemen oplossen. Zodat u niet onnodig lang op een oplossing hoeft te wachten.

Tot de volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

Correcte afhandeling, wel zo belangrijk!

Ik heb via 123materialen een elektromotor gekocht, maar door het onzorgvuldig afhandelen van Postnl had ik mijn bestelling niet ontvangen. Na mijn contact met 123materialen en uitleg over het onzorgvuldig handelen van Postnl heeft 123materialen er voor gezorgd dat ik alsnog mijn bestelling geleverd heb gekregen! Ik ben blij met 123materialen omdat zij mijn klacht serieus genomen hebben (in tegenstelling tot Postnl) en snel actie ondernomen hebben. Met vriendelijke groet Gerald B.

8 novembre 2024

Hey Gerald,

Bedankt voor de lovende woorden! Fijn dat wij ons als klantenservice hebben kunnen bewijzen. Ik hoop u weer spoedig terug te zien in onze shop!

Tevreden klant

Ik heb oordopjes gekocht die naar een kort tijd stuk waren. Ik heb contact met 123materialen en ze hebben snel gereageerd. Ze waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik heb een nieuwe set gekregen. Ik ben erg blij.

27 novembre 2024

Hey Alda,

Fijn om te horen dat alles naar wens is opgelost. Tot de volgende keer!

Joep

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più