2 keer gebeld en mijn goederen zouden reeds vertrokken zijn en geleverd worden. Op de dag van levering nogmaals gebeld want had niets ontvangen, blijkbaar diezelfde dag pas 's avonds (na mijn telefoon... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Het screen is gekreukeld geleverd, waardoor de rits niet werkt. Ik heb meermaals contact gezocht, maar ik krijg geen reactie.
3 maand later nog steeds geen oplossing voor de verkeerde motor die zij geleverd hebben, krijg altijd maar te horen dat ze afhankelijk zijn van hun leverancier... maar heb de indruk dat ze zelfs de... Leggi di più
Zojuist bij Multilogo in St.Annaparochie geweest, om een knikarmscherm te bestellen dat op de website werd vermeld voor een prijs inclusief electrische bediening. Volgens verkoopster was dat een fout... Leggi di più
Online verkoop van zonwering, rolluiken, en terrasoverkappingen. Laagste prijzen van Nederland & België. Snelle verzending en gratis bezorgen!
Nij Toerenburg 9, 9076 MA, St. Annaparochie, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Snelle levering de volgende dag bestelling in huis!
Ik heb in het verleden al een rolluik hier besteld. Destijds, zeer netjes geïnstalleerd door de vakman. Bij deze bestelling heb ik samen met de monteur gekeken naar de beste mogelijkheid voor installatie en wat precies besteld moest worden. Monteur heeft goed meegedacht en bij de vervolgafspraak alles netjes geïnstalleerd. Mooi afgewerkt, goed gecommuniceerd en ook een nette opvolging.
Gewoon toppie dus!!
De medewerkers van Zonweringtekoop.NL denken met je mee. Zijn klantvriendelijk, Snelle reacties op je vragen zowel telefonisch of per mail. Zijn pro actief, kijken of het benodigde onderdeel niet ergens anders uit te halen is, waardoor ze toch kunnen leveren.
Na terugsturen van de goederen, snelle terugbetaling.
Gewoon voor ons een top bedrijf.
Ik was zeer tevreden over de snelle service en levering.
Uitstekende prijs/kwaliteit
prima service
Bestelling online geplaatst, meetaanwijzing opgevolgd en zonder problemen kunnen monteren.
Werkt precies zoals het hoort.
Super! Goed meegedacht! Het resultaat is prachtig!
Cash afrekenen is niet meer van deze tijd, mobiele pin aanschaffen voor de rest goed.
Duidelijke website, goede levering!
Wij zijn tevreden!!!!
Super.had per ongeluk de verkeerde maat genomen,kon het zonder problemen retour zenden en omruilen zonder extra kosten.
Ik ben dus zeer tevreden.
Snelle service, ook als blijkt dat een onderdeel niet werkt.
Bedrijf heeft telefonisch afspraak gemaakt, maar kwamen niet opdagen. Gebeld met het contactnummer kreeg antwoordapparaat dat zij met de bouwvak zijn... Tja...

Risposta di zonweringtekoop.nl
Op site jaloezieën besteld (duidelijke uitleg) en zeer snel geleverd! Ik zou zeggen: ga zo door!.
Na een aantal vergelijkingen waarbij we specifiek naar Verano knikarmschermen keken bij Zonweringtekoop.nl uitgekomen. Duidelijke site en concurrerende prijs. Vragen werden snel per mail beantwoord en ook het "tegelijkertijd leveren met buren" werd soepel geregeld. Verbeterpunten zijn er in communicatie rond aflevering: na twee dagen kregen we mail dat bestelling onderweg was. Zo snel? Nee bleek alleen bevestigingsmaterialen. De schermen werden na twee weken perfect geleverd (rechtstreeks vanuit fabrikant) alleen niet van tevoren gemeld, dus gelukkig dat we thuis waren. Overall: zeer tevreden met bestelling en geleverde kwaliteit!