L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Het screen is gekreukeld geleverd, waardoor de rits niet werkt. Ik heb meermaals contact gezocht, maar ik krijg geen reactie.
3 maand later nog steeds geen oplossing voor de verkeerde motor die zij geleverd hebben, krijg altijd maar te horen dat ze afhankelijk zijn van hun leverancier... maar heb de indruk dat ze zelfs de... Leggi di più
Online verkoop van zonwering, rolluiken, en terrasoverkappingen. Laagste prijzen van Nederland & België. Snelle verzending en gratis bezorgen!
Nij Toerenburg 9, 9076 MA, St. Annaparochie, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Dir was de vierde keer dat we een zonnescherm/rolluitken bij multilogo kochten. Snelle levering, maten kloppen, heldere gebruiksaanwijzingen online. Bij elkaar uitstekend.
Prettig bedrijf om mee samen te werken, snelle levering van een top product! Zélf gemonteerd knikarmscherm hangt prachtig laat de zon maar komen!
* 2de beoordeling
(Via de mail 2x onderstaande vraag naar multilogo gestuurd)
Beste heer, mevrouw,
Ik heb half juni een review geschreven en las bij andere beoordelingen dat handleidingen op jullie site als pdf te downloaden zijn bij montagehandleidingen, maar ik kan ze niet vinden. Dit vraag ik, omdat ik in mijn review heb geschreven dat ik bij mijn markies van 2m60 twee katrollen en één koord heb ontvangen en volgens andere handleidingen op internet zou een markies van deze breedte voorzien moeten worden van 4 katrollen en 2 koorden.
Is dit zo? Zo ja, gaat dit bij mijn markies problemen opleveren?
*1ste beoordeling
De markies is een aanwinst voor ons huis, maar...
een verwachte leverdatum zou fijn zijn en één dag van tevoren bericht over de definitieve leverdatum vond ik wel aan de late kant. Verder zaten er maar 2 katrollen bij en 1 koord en volgens internet zou een markies van 2m60 met 4 katrollen en 2 koorden bedient moeten worden. Verder zaten er geen schroeven bij om de kap in elkaar te monteren. TIP: een montagehandleiding bijsluiten en de mogelijkheid een (RVS)schroevenset er bij te kunnen bestellen.
Er wordt goede informatie verstrekt zowel telefonisch als per mail.
De mensen zijn vakkundig en professioneel. Het ophangen ging zeer voorspoedig.
Echt top.
Zojuist bij Multilogo in St.Annaparochie geweest, om een knikarmscherm te bestellen dat op de website werd vermeld voor een prijs inclusief electrische bediening. Volgens verkoopster was dat een fout.Geen excuses, geen tegemoetkoming in wat voor vorm dan ook, waar wettelijk gezien de klant ( tenzij er overduidelijk sprake is van een vergissing) recht heeft op hetgeen wordt aangeboden. Kortom: klantbelang en nakomen van hetgeen wordt beloofd, speelt blijkbaar niet voor dit bedrijf. Bij thuiskomst blijkt de website al te zijn aangepast.
Op basis van reactie Multilogo gebeld. Geen excuses, wordt ontkend dat prijs inclusief el. bediening was. Dooddoener: U bent de eerste die klaagt
Vooraf gebeld en deskundig advies gehad. Besteld en binnen 24 uur in huis. Klasse.
2 keer gebeld en mijn goederen zouden reeds vertrokken zijn en geleverd worden. Op de dag van levering nogmaals gebeld want had niets ontvangen, blijkbaar diezelfde dag pas 's avonds (na mijn telefoontje) verstuurd dus niet echt eerlijk geweest. Een week geleden nog een mail gestuurd met een vraag tot toebehoren van mijn eerder ontvangen bestelling en nooit antwoord op gekregen. Voor mij absoluut niet ok!

Risposta di zonweringtekoop.nl
Nadat we bij Multilogo in St.Annaparochie informatie hebben gevraagd: Zelf besteld via internet, zelf opgemeten en opgehangen. Instructie ophanging via internet opgezocht. (zat niet in de verpakking) Keurig bezorgd door Multilogo, vriendelijke bezorger.
Ik heb een aantal bestellingen bij Multilogo gedaan. Vragen worden snel beantwoord en bestellingen direct verstuurd. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen, in een woord klasse!
Zeer tevreden over zonweringtekoop, Wij hadden een wat afwijkende vraag ten opzichte van het standaard aanbod. Maar in samenspraak met de heer De Geele zijn wij gekomen tot een uitstekende oplossing, waarbij er echt werd meegedacht om invulling te geven aan onze wensen. Ook het monteren van deze afwijkende constructie is door Torsten en zijn collega zeer zorgvuldig gebeurt. Kortom zeer tevreden met onze knikarmscherm en screen.
Zonweringtekoop.nl ga ik aan iedereen aanbevelen top service
Slecht, de jalouzie is na 3 weken nog steeds niet geleverd.

Risposta di zonweringtekoop.nl
Een super goede web winkel.
Dit bedrijf krijgt van mij de maximale score.
Je word er zeer correct behandeld.
Ik had na een paar dagen nog niks ontvangen.
En na een mailtje werd de bestelling alsnog zeer snel geleverd.
De fout lag bij een toeleverancier.
Het bedrijf doet alles om de klant tevreden te stellen.
Als ik weer iets nodig heb bestel ik het zeker bij dit bedrijf.
Het verduisterend rolgordijn is snel geleverd ondanks vakantieperiode.
Kwalitatief erg mooi rolgordijn met dito omkasting.
Gordijn paste netjes is de dagmaat.
Als ik had geweten dat de opgegeven maat van het gordijn exact geleverd wordt had ik een maat tolerantie van 2 mm durven nemen.
meer als 4 weken geleden besteld en nog steeds niets gehoord of thuis gekregen,ik wil de bestelling annuleren en mijn geld terug ontvangen op mijn rekening
Wij zijn inmiddels een maand verder en ik heb nog niets geleverd gekregen. Wel betaald, maar nog geen artikel
Ondanks misverstand, goede service. Chapeau voor de betrokkenheid van de medewerkers
behalve een bevestiging per mail NA 25 DAGEN niets gehoord..... niets gezien.... niets ontvangen
Het onderdeel dat ik nodig had was op voorraad en binnen 1 dag in mijn bezit.