Zonnebrillen op Sterkte Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een express bestelling gedaan en ze belde me op dat het wat langer ging duren. Maar ze boden me een prima oplossing zodat ik mijn bril toch op tijd in huis had.

Valutata 5 stelle su 5

Het team van Zonnebrillen op sterkte is meer dan in staat om de aanschaf van iets persoonlijks als een sportbril op sterkte soepel te laten verlopen. Vragen worden direct beantwoord en het advies... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ottico
  2. Negozio di occhiali da sole
  3. Optometrista

Scritti dall'azienda

Wij zijn jouw online opticien! Bij ons kan je gemakkelijk jouw zonnebril op sterkte online bestellen. Met slechts jouw brilrecept maken onze opticiens hem op maat! Wij bieden een ruim assortiment merkzonnebrillen voor heren en dames.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

67 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Eindelijk een webshop die meedenkt.

20 agosto 2026

Hallo Martijn,

Bedankt voor je eerlijke review.
Je was een van de eersten die een ZOS Express-bestelling plaatste, en daarbij bleek dat jouw sterkte net buiten ons voorraadbereik viel. Daarom hebben we je inderdaad gebeld, om dit op te lossen.

Inmiddels is dit aangepast op de website, zodat de bezorgdatum op je scherm altijd klopt.

Veel plezier met je nieuwe zonnebril! :-)

Valutata 5 stelle su 5

Top Bril en op tijd geleverd

Top Bril en op tijd geleverd. Communicatie is ook echt goed !

10 agosto 2026

Hallo Kenny,

Bedankt voor je review, en veel plezier met je nieuwe zonnebril! :D

Prima service, prachtige bril

Prima service, makkelijk met brilrecept. Snelle levering en ook in mooie verpakking! Top geregeld.

28 luglio 2026

Hi,
Bedankt voor jouw mooie review! Heel veel plezier van je bril gewenst :-)

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk als je alle gegevens hebt

Als je alle gegevens hebt is het geweldig gemakkelijk en heb je idd ray-ban glazen op sterkte aan de prijs van goedkope glazen die je in de brillen-ketens betaalt. De Ray-Ban glazen geven echt een HD-zicht in vergelijking met de standaard glazen van de grote ketens.

12 luglio 2026

Hallo Pieter,
Bedankt voor je review en veel plezier met je nieuwe zonnebril :-)

Valutata 5 stelle su 5

Ik navolging op mijn succesvolle…

Ik navolging op mijn succesvolle aankoop van een Ray Ban zonnebril (superblij mee) heb ik mij laten overhalen om tegen 35% ook nog een gewone bril van Ray Ban aan te schaffen. Ook weer superblij met deze aankoop, snel geleverd en prettige communicatie. Helaas voor zonnebrillen.nl ben ik nu weer goed voorzien van brillen 😀 … tot over een paar jaar maar weer 👋🏼

4 luglio 2026

Hallo Arthur,
Bedankt voor deze mooie review!
Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe zonnebrillen :D

Valutata 5 stelle su 5

Het team van Zonnebrillen op sterkte is…super!

Vragen worden direct beantwoord en het advies is erg goed.
Daarnaast is de service perfect, er wordt meegedacht en extra moeite gedaan om problemen op te lossen.
Ik kan iedereen die een sportbril op sterkte wil, aanraden om contact met Zonnebrillen op sterkte op te nemen.

19 giugno 2026

Hallo Robin,
Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in ons!
We wensen je veel plezier met je sportbril :)

Perfecte bril kijkt prima

Perfecte bril kijkt prima! Goed op sterkte geslepen! Heel blij mee! 👌

18 giugno 2026

Hoi Jan,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je er blij mee bent, heel veel plezier met je nieuwe zonnebril :)

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en er wordt meegedacht!

De eerste zonnebril op sterkte die ik bestelde ging niet. Mijn brillenglazen icm het gekozen modelbpaste niet. Meteen de volgende dag werd dat medegedeeld en een dag later had ik mijn geld terug. Er werd meteen andere modellen geadviseerd. Die heb ik meteen besteld. Bril is inmiddels binnen, en is helemaal naar mijn zin. Ik ben dus super tevreden.

2 giugno 2026

Hallo Edwin,
Bedankt voor de mooie review!
Heel veel plezier met je nieuwe zonnebril :-)

Valutata 5 stelle su 5

Ben blij met mijn Ray Ban zonnebril met…

Ben blij met mijn Ray Ban zonnebril met originele g15 glazen. Snel geleverd en goede prijs

18 maggio 2026

Hallo Kees,
Bedankt voor je review!
Heel veel plezier met jouw nieuwe zonnebril op sterkte :-)

Valutata 5 stelle su 5

Eerder gekochte zonnebril op sterkte gemaakt

Prima service, snelle levering. Ik had vorig jaar een zonnebril gekocht voor sporten. Helaas kon ik niet wennen aan lenzen dus nu de bril op sterkte laten aanpassen. Met bril recept die ik al had van een andere opticien hebben ze dit netjes geregeld.

5 maggio 2026

Hi Willem
Bedankt voor je review!
Veel plezier met je zonnebril op sterkte :)

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben blij met mijn serengeti montuur en glazen op sterkte

Mooie bril zien, recept hebben en bestellen maar. Helemaal tevreden met de bril. Puntje voor verbetering is dat de bril nog de ‘pen’ op het glas had staan voor het positioneren vermoed ik, die had er wel afgepoetst mogen worden.

25 aprile 2026

Hoi Frans,

Bedankt voor je review! en veel plezier met je zonnebril :-)

Valutata 5 stelle su 5

De bril is de juiste sterkte

De bril is de juiste sterkte, en hij is netjes verpakt en snel geleverd.

21 aprile 2026

Risposta di Zonnebrillen op Sterkte

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met de levering :)

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling.
De kwaliteit is verrassend goed voor deze prijs.

28 aprile 2026

Risposta di Zonnebrillen op Sterkte

Bedankt voor je mooie review! en veel plezier met je nieuwe zonnebril :D

Valutata 5 stelle su 5

Alleen maar lof voor Zonnebrillen Op Sterkte!

Wat een geweldig mooi bedrijf is dit. Ik had een zonnebril met multifocus glazen besteld en per ongeluk de laatste 2 cijfers van mijn montuur verwisseld. Toen mijn bril kwam en ik hem opzette, kon ik meteen goed zien, maar toen ik in de spiegel keek, zag ik meteen dat er iets niet klopte. Dit was echt een heel ander montuur dan ik in de winkel op had gezet. Na het weekend contact opgenomen met Z.O.S. en ik kreeg direct een antwoord dat dit onder de 30 dagen niet goed, geld terug garantie viel. Ik kon het hele pakket geatis retourneren en binnen een week had ik het geld keurig terug op mijn rekening. Direct daarna de juiste zonnebril besteld en gisteren binnen gekregen. Dit is de goede, hij kijkt meteen goed en zit gelijk lekker. Ik ben er heel erg blij mee en zou iedereen die twijfelt of je wel een bril online zou moeten kopen, willen aanraden om dit gewoon te doen. Ook een dikke pluim voor iedereen op de klantenservice!

25 aprile 2026

Risposta di Zonnebrillen op Sterkte

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is opgelost en dat je tevreden bent met je nieuwe zonnebril. Veel draagplezier gewenst en bedankt voor het vertrouwen! :D

Zonnebril voldeed aan alles

Zonnebril voldeed aan alles, binnen afgesproken periode correct geleverd, bril zat perfect, en Multifocal gedeelte was perfect, geen waszige overgang,
Top

18 aprile 2026

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen en veel plezier met je zonnebril :D

Scherpe prijs

Scherpe prijs, fijne klantenservice en keurige levering

31 marzo 2026

Hoi Rene,
Bedankt voor jouw mooie review! Daar doen we het voor. :-)

Veel plezier van je bestelling!

Geweldige rayban samengesteld

Geweldige rayban samengesteld. Eindelijk een perfecte zonnebril van ray ban op sterkte met spiegelglazen nog wel. Ik ben super tevreden. Mooi verpakt ook. Helemaal top. Hier kun je met een gerust hart bestellen

31 marzo 2026

Hallo Roy,
Bedankt voor je review!

Heel veel plezier en zonnige dagen toegewenst met je nieuwe zonnebril :D

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più