Valutata 1 stelle su 5

ON-GE-LOOFLIJK waardeloze zoef 2 ramen robot. halfjaar ergernis noooooit enig resultaat en slechte service. GEKOCHT ECOVACS w2 omni pro 200 euro duurder maar wat een genot!!!!!!! Professioneel appa... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Direct bij het eerste gebruik deed de Zoef niet wat hij hoorde te doen. De klantenservice tweemaal een mail gestuurd, nooit reactie gehad. Geen aanrader.

Valutata 1 stelle su 5

2 dagen voor t feest geeft cateraar geannuleerd - zoef zeer slecht bereikbaar (telefoon nr niet actief en andere telefoonnr's die via internet te vinden zijn, zijn niet actief of horen niet bij dit... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Op 7 juni 2019 een bestelling gedaan en direct moeten betalen via ideal. Op 10 juni heeft Zoef.com de bestelling geannuleerd. Het geld zou binnen drie werkdagen teruggestort worden. Heeft nog steeds n... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Società di motori di ricerca

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Klanten die het gehele bestelproces doorlopen ontvangen van ons een reviewverzoek voor Kiyoh. Kijk ook daar eens, via onderstaande link, voor nog meer positieve ervaringen van klanten met ons bedrijf. https://www.kiyoh.nl/zoef_com/.

1,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

nepsite !

er klopt niets van de slogan dat de keus zo ruim is, er wordt gewoon gekeken naar de leveranciers in je buurt er met hun assortiment moet je het doen.

10 luglio 2017

beste Hans,
graag horen wij in een persoonlijk bericht (info@zoef.com) waarom je zo ontevreden bent. Wij voeren inderdaad een (algemeen) assortiment dat de meeste verhuurders in hun voorraad hebben. Dit kan soms iets afwijken van wat er op de site staat, maar dit wordt altijd gecommuniceerd door de verhuurder. Graag horen we via de mail (of telefoon) hoe we je kunnen helpen als er iets niet naar wens is verlopen.
mvg Zoef.com

Valutata 2 stelle su 5

Ietwat teleurgesteld

Ietwat teleurgesteld. Na het voltooien van een bestelling, gelijk te betalen en een e-mail te krijgen waarin de order is bevestigd ontving ik diezelfde dag een e-mail waarin vermeld werd dat de bestelling niet kon worden geleverd. Zonder alternatief.
Hierna gevraagd of zij een goed alternatief kunnen bieden of mij kunnen doorverwijzen naar iemand, waarop ik een telefoonnummer kreeg en een naam van een ander bedrijf. Met de sub-text 'Het is niet ons probleem.'

5 luglio 2017

Risposta di Zoef.com

Beste Robbie, dit is natuurlijk nooit de bedoeling en wij hebben even gekeken of er werkelijk zo met jouw vraag is omgegaan. Het klopt dat er een ander bedrijf is doorgegeven om te zorgen dat zij het wel nog konden leveren. Helaas komt dit soms voor als veel partners alles hebben verhuurd. Zou je ons een mailtje willen sturen of even bellen zodat wij je kunnen compenseren? mvg Zoef.com

Teleurstellend

Van tevoren hier ook de minder positieve reviews gelezen, maar toch besloten te bestellen. Helaas is mijn order geannuleerd omdat er ´geen leveranciers in de buurt waren´ voor het leveren van mijn order. Dit komt nogal vreemd over wanneer je wel een bestelling kunt plaatsen en daarbij de bezorglocatie dient in te vullen. Aan de hand daarvan wordt er een prijsberekening gemaakt, waardoor je er als klant vanuit gaat dat het product geleverd kan worden. Nog groter is mijn verbazing dat ik werd gebeld met de optie het product alsnog te kunnen leveren maar dan met een meerprijs van 30 euro. Het gaat hier om een twister spel dat in eerste instantie al 60 euro kostte voor 1 dag inclusief levering en ophalen. Ik snap wel dat jullie er ook iets aan willen verdienen, maar 30 euro extra bovenop de 60 euro berekenen voor bezorging en afhalen van een spel voor 1 dag lijkt me nogal overdreven. De afstand van de verhuurder tot mijn woonadres is namelijk maar 25 km, dus vraag ik me af wat jullie dan verstaan onder in de buurt wonen van een leverancier. De 3 sterren zijn voor de moeite, omdat jullie na mijn bestelling op zondag, op maandag direct contact opnamen en ik daarom de tijd heb gehad om een order bij een directe verhuurder te plaatsen.

12 giugno 2017

Zoef.com=Afzetters!

Afzetters. Huurde via Zoef.com een speakerset en beamerscherm, zogenaamd met 10 % korting betaalde uiteindelijk het dubbele van wat de leverancier er rechtstreeks voor vroeg. Bemiddeling is ok, maar ruim €100 om iemand door te verwijzen lijkt mij wat gortig. Dit was de laatste keer dat ik de zakken van Zoef spek.
Nav antwoord Zoef:
U zegt een “kleine commissie” te vragen volgens uw site 20+2,5= 22,5% over een bedrag van €207.76 (inclusief 10% korting en BTW) is ruim €45. De leverancier rekent op zijn site €50+€15+€20 = €85 voor geluidsinstallatie, beamer en vervoer (inclusief BTW). Je komt als bedrijf toch niet geloofwaardig over wanneer je je klant zo afzet:
Geluidsinstallatie: Zoef €136,13 verhuurder €50
Beamerscherm Zoef € 54,45 verhuurder €15
Vervoer Zoef € 36,24 verhuurder €20
10% korting Zoef -€ 19,06
Totaal Zoef: € 207,76 verhuurder €85

Jullie vangen 22,5 % van die €207,76 (€46,75) en de verhuurder de rest (€160) eigenlijk zeggen jullie met al die transparantie achteraf, dat ik de verliezer ben.
Zoals u zegt geven jullie landelijke prijzen af terwijl ik regionaal bestel.Uiteraard zijn er verschillen op basis van vraag en aanbod. Het zou pas transparant zijn wanneer je dat duidelijk maakte
Ik zet het sommetje als antwoord op uw domme uitleg (‘we dwingen niemand’ ??) op de site en neem geen woord terug van hetgeen ik eerder heb geschreven: afzetters dus (u mag kiezen wie) !

30 maggio 2017

Beste Robert ,

Ik begrijp dat u hier boos over bent maar ik zou graag wat duidelijkheid geven hierover.
De leverancier die uw order heeft uitgevoerd (****** in dit geval) ontvangt dit totale bedrag en wij ontvangen slechts een kleine commissie voor u als klant. Sommige leveranciers kunnen goedkoper zijn en sommige ook duurder. In dit geval heeft de leverancier uw order opgepakt en was op de hoogte van dit bedrag.

Wij bieden een landelijke dekking met een breed assortiment en de prijzen die wij dus tonen zijn ook landelijk en kan in sommige gevallen hoger zijn (denk aan de randstad etc) maar in sommige gevallen ook lager dan de meeste verhuurders.
In uw geval was een verhuurder bij u in de buurt dus een stuk goedkoper maar hebben zij wel de order gewoon opgepakt en zij innen ook het geld.

Wat betreft de transparantie staat dit gewoon op onze site en is er dus geen sprake van diefstal. Iedereen is vrij om op het internet te zoeken naar de beste deal. En meer dan 1000 partners hebben zich met volle tevredenheid bij ons aangesloten omdat ze daardoor gewoon omzet kunnen binnenhalen. Wij dwingen niemand maar het kan natuurlijk voorkomen dat een klant niet tevreden is.

Helaas dat deze leverancier u een ander beeld heeft gegeven.

Valutata 1 stelle su 5

Schandalige gang van zaken.

Nieuw:
Na enige mail wisseling zijn wij met Zoef tot een oplossing gekomen. Uiteindelijk toch nog opgelost!

Bij bestelling telefonisch afspraken gemaakt om een luchtkussen 1 dag te huren. Deze werden geaccepteerd en ons luchtkussen werd geleverd en dezelfde dag weer opgehaald.
Op de factuur stonden 2 dagen huur en een veel te hoog bedrag. Dit kon niet meer hersteld worden omdat de eerste afspraak op papier over 2 dagen ging, terwijl de luchtkussen maar van 12 tot 5 heeft gestaan!
Van te voren betaald en Zoef! wil geen geld meer terug storten.
Schandalige gang van zaken!

Reactie op onderstaande reactie van zoef ..

Bij bestelling is meteen telefonisch aan gegeven dat we het luchtkussen maar 1 dag gewenst was. Hier is helaas mondeling akkoord op gegeven en niet om bevestiging gevraagd.. en als dit een misverstand is, waarom kan het dan niet alsnog hersteld worden?

22 maggio 2017

beste,
spijtig dat het zo gelopen is. Wij hebben contact gehad met het verhuurbedrijf dat geleverd heeft en zij hebben op uw verzoek het luchtkussen dezelfde dag nog opgehaald (wat normaal extra kosten met zich meebrengt) en zij gaven aan dat u het kussen gereserveerd had voor 2 dagen en dus dan ook niet verhuurd kan worden aan anderen. Daarom hebben zij het normale tarief gehanteerd dat wij dus ook aan hen hebben betaald. Zij hadden er geen probleem van gemaakt als alles ruim van te voren was aangegeven. (dat u eigenlijk maar 1 dag nodig had en zelfde dag wilde laten ophalen). Wij zullen dit ook duidelijker gaan communiceren om misverstanden in de toekomst te voorkomen.

NIEUW: ik heb u een mail gestuurd, zou u hier even naar willen kijken?

Projectiescherm zo snel geregeld

Op zoek naar een projectiescherm voor een zakelijke bijeenkomst kwam ik terecht op de site van Zoef.
Handige en snelle bemiddelende service!
Ook telefonisch contact gehad voor advies en verheldering: ik werd vriendelijk en accuraat geholpen door Floris.

17 maggio 2017
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling wordt spontaan duurder dan de prijs op de site

Bestelling gedaan en betaald maar ze konden het later niet leveren. Order werd geannuleerd en een nieuwe offerte geplaatst die heb ik geaccepteerd voor het bedrag dat op de site vermeld stond en nog altijd staat. Daarna werd ik gebeld dat het moeilijk was om te leveren in Z-Limburg maar voor 75 euro extra kon het wel, schandalig. Op de site kan ik de bierpullen van 1liter nog altijd bestellen maar leveren voor de vermelde prijs... ho maar. Het is toch schandalig dat als je afspreekt dat het prijs A kost dat de prijs later wordt verhoogd met ruim 50% alleen omdat de afstand groot is. Vermeld er dan vantevoren bij dat de prijs kan verschillen door de afstand die moet worden afgelegd. Vervolgens werd er telefonisch niks met mijn klacht gedaan!!

13 maggio 2017

Tegenvaller

Tegenvaller!!

Helaas een teleurstellende ervaring gehad, een bestelling voor het huren van Xl spelen gedaan en zelfs betaald dan denk je dat alles geregeld is, krijg je s avonds een mailtje dat de bestelling geannuleerd is en het geld teruggestort wordt,
Stuur je een mailtje erachter aan wat er dan wel te huren is maar daar wordt niet meer op gereageerd dus zelf de volgende dag maar eens gebeld werd ik wel vriendelijke te woord gestaan en afgescheept met een telefoonnummer van een verhuurder in de buurt.
Heel jammer dit, ik zou zeggen controleer eerst of je de wensen van de klant na kunt komen voordat je iets bevestigd en de klant laat betalen!!

2 maggio 2017

Geen service.

Ik wilde een stretchten huren maar had een vraag over de plaatsing. De klantenservice kon mijn vraag niet rechtstreeks beantwoorden en stelde zelf voor dat ik een mailtje zou sturen. Dat heb ik dan ook gedaan (en is ook bevestigd), maar daarna nooit meer iets over gehoord. Gewoon helemaal niets meer.

29 aprile 2017

Onprofessionel, geen klantgerichte bedrijf

Slecht bedrijf!
Had eergisteren spullen besteld voor school. Voor het plaatsen van de bestelling met 2 medewerkers dubbel gecheckt voor de beschikbaarheid en afhaalafspraken. Het werd door die twee medewerkers verzekerd dat de spullen beschikbaar zijnen zeer zeker (!!!) binnen én in alle gevallen in de straal v 15 km opgehaald kunnen worden. Dus per online de bestelling volgens hun advies besteld en betaald (!!). Tegen 17:00 kreeg ik een telefoontje van een van dezelfde medewerkers, lachend zei hij: Ja, we hebben de bestelling geannuleerd, we kunnen niet leveren. Je moet er zelf achteraan. Hij legde het probleem bij de Klant. Volgende dag gebeld naar de andere medewerker en later de "eigenaar" of volgens hem: "hij hoort bij het bedrijf". Hetzelfde aantwoord, geld is "teruggestort" en ik moet het maar zelf oplossen. Raar concept voor het runnen van een bedrijf, zeer onbetrouwbaar, onprofessioneel en kent geen klantvriendelijkheid. Ze durven wel hun rare manieren van doen in de email te zetten.

31 marzo 2017

Goed geholpen!

De site is gebruiksvriendelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke klantenservice (via de mail dan..). Helaas ging de order niet door, werd netjes verwijderd en kreeg zelf 10% korting voor volgende keer.

13 dicembre 2016

Kan beter

Ik heb een austin powers kostuum gehuurd, deze zag er alles behalve uit als austin powers. De pruik sloeg totaal nergens op. De prijs kwaliteit verhouding vind ik dan ook slecht. €45.- totaal. Pakket werd ruim van te voren onaangekondigd bezorgd en het afhalen door post NL is nog erger. De bezorger wordt verwacht tussen 08.30 en 21.30 uur.

15 agosto 2016

Goed geholpen per telefoon

Had bij Zoef zwarte glitterpakken besteld 2xS 5xM 1xL 1xXL,
Ze zouden vrijdag 13-05 binnen komen komen ze woensdag 11-05 onaangekondigd binnen maar dat is nog niet het ergste. Heb ze uitgepakt
Nu zat er 7xS 1xL 1xXL in. Heb opgebeld werd er gezegd dat ze groot vallen dus ze hebben maar een s gegeven ipv een m. Ik bestel toch een M dan verwacht ik dat ook te krijgen.

13 maggio 2016
Valutata 5 stelle su 5

Great Customer Service

What a great company! It's so nice to see such great customer service. The team were very helpful - particularly Jesse who helped me find great solutions for our event. I definitely plan to use this company on a regular basis. Thanks guys!

3 marzo 2016
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più