3,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Fijne communicatie en service

Ik had nog niet eerder een review geplaatst, maar Zoef verdiend het zeker, dat ik hier even tijd voor maak. Ik heb Betsie nu 3 jaar en ons gazon is altijd netjes. Helaas was een wieltje losgeraakt, maar bij Zoef hebben ze de maaier snel en tegen relatief lage kosten gerepareerd. De communicatie met de verkoop en service afdeling, is vriendelijk duidelijk en snel! Top bedrijf!

28 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Het bedrijf heeft mij al meerdere jaren…

Het bedrijf heeft mij al meerdere jaren uitstekende service verleend. Daarom afgelopen jaar daar weer een maairobot gekocht. ‘Hans’ heeft een seizoen zonder mankementen goed gedraaid. Bij aansluiting vorige week was er een probleem met Hans. Ook nu weer een super service gekregen waardoor hij nu weer top maait.
All met al een bedrijf wat ik bij iedereen aan kan raden.
Gr. Jaap Fikse

26 marzo 2026
Valutata 2 stelle su 5

Robot Hans.

Robot Hans.
Wordt verkocht als Nederlands product,maar komt regelrecht uit China,het enige Nederlands is de importeur!
Maait slecht,kwaliteit slecht,drie maal mes verloren en twee maal gebroken maaischijf.
Zou 2000m2 moeten doen met moeite 1000m2

3 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Robotmaaier maait het gras niet mooi.

Robotmaaier maait het gras niet mooi.
Paar jaar terug robotmaaier had veel problemen na derde maal terug gestuurd eindelijk vervangen dit had zo lang geduurd dat ik ondertussen een andere aanschafte en zoef aan vriend gegeven. Nu naar nieuwe woning terug een zoef gekocht en hop weeral pech werkt perfect maar gazon maaien is een ramp trekt op niks. Andere gekocht en nu prachtig gazon. Twee keer dat robotmaaier slecht resultaat geeft isl voor mij geen toeval. Ben het zo beu met zoef dat ik zelf geen contact meer heb opgenomen. Dus na een jaar deze naar Containerpark gebracht 900 euro kwijt voor mij nooit meer een zoef er zijn veel betere.

29 ottobre 2025

top klantenservice

Het bedrijf levert niet alleen een goed product, maar heeft ook een geweldige klantservice. Toen ik een probleem met het oplaadstation had werd dit direct en naar behoren opgepakt.

27 ottobre 2025

Wat een fantastische maaier

Wat een fantastische maaier. Nu 6 maanden in gebruik. Handige app en maait netjes ik heb de Katrien. Fijne service als je belt en ik had iets te veel besteld en kon het terug sturen. Helemaal top.

3 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Na een telefonische uitleg over de…

Na een telefonische uitleg over de aanleg en besloten bij Zoef mijn robotmaaier te bestellen. De levering was snel en de instalatie ging ook goed. De maaier rijdt lekker zijn rondjes. Gelukkig niet meer zelf maaien.

15 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Eerst een ontvangen met een kapotte…

Eerst een ontvangen met een kapotte accu, daarna de ervaring van een apparaat dat Blauwe strepen geeft en het raam niet helemaal af werkt. Ondanks contact met de service geen oplossing voor dit probleem gevonden. Wij kunnen Bobby alleen gebruiken als we na ieder raam het schoonmaakdoek een sopje geven.

2 giugno 2025
Valutata 2 stelle su 5

Onbetrouwbare review

Mooi dat ze allemaal positieve reviews op hun eigen product pagina's hebben, echter als je er zelf 1 indient, dan verschijnt deze natuurlijk niet en hoor je niks van ze....

Dan maar hier:

Het zal aan mij liggen, maar ik kon aan de tekst niet achterhalen dat het stroomsnoer continu aangesloten moet worden. Er wordt gesproken over accu opladen, dus leek me logisch dat er geen netsnoer meer nodig was. Dit samen met het veiligheidssnoer wat je overal moet gebruiken, maakt het de robot totaal onbruikbaar. Idee is mooi, maar totaal niet praktisch uitgevoerd.

20 dicembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Goede service en prima product

Ik had per ongeluk het klepje van de Zoef robotgrasmaaier afgebroken. Na contact met ZoefRobot werd aangeboden om het apparaat op te sturen, maar kon ook zelf gerepareerd worden als je handig genoeg was. Ik heb gekozen voor zelfreparatie en het onderdeel werd keurig opgestuurd. Ook kreeg ik een goede handleiding via e-mail, waarmee de reparatie zelf goed uit te voeren was. Het apparaat is ook prima en kan ook goed gedemonteerd worden om hem helemaal schoon te maken. Erg tevreden over dit bedrijf en hun product!

24 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende producten en service!

Ik heb net mijn tweede Zoefrobot gekocht. Hoop dat die even lang blijft werken als mijn eerste - langer dan vier jaar!
Ook de service is uitstekend. Toen de eerste zending werdt vermist, heeft Zoefrobot direct een andere zending verstuurd.

27 giugno 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più