Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har handlat Zizzi kläder under lång tid, alltid lika nöjd! Bra kvalitet och så lätt att beställa hem, prova och passar det inte så är det lätt att byta storlek eller skicka tillbaka. Tack Zizzi för at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gillar generellt Zizzi. Bra och sköna material och stor variation på storlekar dock känns kläderna lite "damiga" ibland och utbudet för oss med smal midja och stor rumpa är rätt dåligt tyvärr. Jag h... Leggi di più
L'azienda ha risposto
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Danimarca
Gillar modellen mycket, men det är ingen bra kvallitet. Nopprar sig väldigt fort. Så de får bli en innejumper.

Risposta di Zizzi
Bra kvalitet på kläder och bra utbud. Är väldigt glad för denna butik, och önskar att mer kläder fanns i fysisk butik så mer saker kunde provas innan köp. Tror det hade lett till fler köp för min del.
Det som Zizzi gör som är mindre bra det är antal utskick när man är medlem. Minst 2 utskick VARJE dag, och då och då fler än så. Jag har redan gått ur som medlem två gånger, för att slippa dessa utskick. Det känns trist, då man missar så mycket. Men att få ett mail i veckan, med mer samlad info om händelser planerade framåt hade verkligen uppskattats.

Risposta di Zizzi
Extremt dålig kundservice, fick ej returnera varorna.

Risposta di Zizzi
Tyvärr har era kläder tappat väldigt mycket i kvalitet. Priserna har stigit och kläderna har blivit sämre.
Plus för snabb leverans.

Risposta di Zizzi
Bra o snygga skor i stora storlekar ,nu också extra vida

Risposta di Zizzi
Tycker om utbudet .finns alltid något man tycker är snyggt och prisvärt.sist beställde jag ett par svarta ballongbyxor som både var prisvärda och väldigt fina på.är supernöjd😀

Risposta di Zizzi
Jag är faktiskt ganska besviken på den här butiken.
Vi köpte en ganska dyr jacka eftersom personalen sa att den var väldigt vattentät. Det var typ hela anledningen till att vi valde just den. Men efter att ha använt den märkte vi att den inte alls är så vattentät som de sa.
När vi gick tillbaka för att reklamera fick vi istället höra att den “inte är så vattentät” och att det är normalt. Det kändes konstigt eftersom det var något helt annat de sa när vi köpte den.
En annan sak som störde mig var bemötandet. Innan de visste att det gällde en reklamation var personalen trevlig. Men så fort vi tog upp problemet blev det väldigt kort och stressat. Vi fick snabbt skriva våra uppgifter och det kändes mest som att de ville bli klara och att vi skulle gå därifrån.
När de ringde upp senare var det också ett väldigt kort samtal. Jag hann knappt säga något eller ställa frågor innan det avslutades.
Hela upplevelsen känns bara dålig. Det känns som att man får en bild när man köper något, och en helt annan när man behöver hjälp efteråt. Tyvärr har jag tappat förtroendet för butiken.
UPPDATERING:
Företaget bad mig kontakta deras kundtjänst, vilket jag gjorde.
När jag väl tog kontakt fick jag istället besked att de inte kan göra någonting alls och att beslutet redan är taget av butiken. Ärendet stängdes utan att någon lösning erbjöds.
Det känns väldigt märkligt att först be kunden att höra av sig för hjälp, och sedan inte ta något ansvar när man faktiskt gör det.
Problemet från början var att vi fick felaktig information vid köpet om att jackan var mycket vattentät, vilket påverkade vårt beslut. När vi reklamerade ändrades informationen helt.
Min upplevelse är att man som kund inte får någon riktig hjälp när något går fel.
Tyvärr har detta gjort att jag tappat förtroendet för företaget.
Det ni skriver nu stämmer kanske med era produktbeskrivningar i efterhand, men det är inte det jag fick höra vid köpet.
I butiken beskrevs jackan som mycket vattentät, vilket var hela anledningen till att jag valde att köpa den. Nu i efterhand hänvisar ni istället till att den bara är vattenavvisande. Det är två helt olika saker.
Problemet här är alltså inte produkten i sig, utan att jag som kund fick felaktig information som påverkade mitt köpbeslut.
Att ni samtidigt skriver att ni vill hjälpa och ber mig kontakta kundtjänst, för att sedan stänga ärendet utan någon lösning, gör tyvärr att det känns som att ni inte tar ansvar när något faktiskt går fel.
För mig handlar detta om förtroende – och i det här fallet har det tyvärr gått förlorat.

Risposta di Zizzi
Köpte ett par jeans Bootcut jeans med hög midja, för 749,95 Uppmärksammande dock inte att det var "Diskret råkant" hade önskat att det stod tydligare att byxan inte var upplagd/uppsydd.
Första gången jag känner mig besviken när jag beställt varor från er. Hälsningar Marie Janzon

Risposta di Zizzi
Kanonföretag med snygg och modern design i stora storlekar - kan inte bli bättre!

Risposta di Zizzi
Här finns fina kläder och skor ( breda skor yippie!) för oss som behöver större storlekar! Lätt att beställa och lätt om man måste returnera!

Risposta di Zizzi
Super med stora storlekar till schysta priser alltid fina kampanjer och snabba leveranser

Risposta di Zizzi
Lätt och smidigt att hitta på sidan. Bra leverans och betalningsalternativ

Risposta di Zizzi
Jag vet vad jag får, bra kvalité, konsekvent storlek som passar nästan varje gång.

Risposta di Zizzi
Fina kläder. Alltid snabba leveranser och nu kan man göra byte om t ex storlek inte passar. Kanonbra.

Risposta di Zizzi
Det finns inte så många affärer som säljer kläder för oss så är lite större

Risposta di Zizzi
Hade turen och kunde prova blusen när jag var med på personlig shopper. Fick så bra hjälp med vad som passar och hur tänka med kombinationer. Bäst av allt att kunna hämta upp i den lokala butiken där det är trevlig & hjälpsam personal. Återkommer till denna butik & handlar. Personligen tycker jag det är viktigt kunna prova kläderna på plats.

Risposta di Zizzi
Köpte jeans som passar så bra och bra kvalité på sina kläder.

Risposta di Zizzi
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.