Zizzi Recensioni 7.487

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat Zizzi kläder under lång tid, alltid lika nöjd! Bra kvalitet och så lätt att beställa hem, prova och passar det inte så är det lätt att byta storlek eller skicka tillbaka. Tack Zizzi för at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gillar generellt Zizzi. Bra och sköna material och stor variation på storlekar dock känns kläderna lite "damiga" ibland och utbudet för oss med smal midja och stor rumpa är rätt dåligt tyvärr. Jag h... Leggi di più

1. Shopping e moda

Scritti dall'azienda

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

4,7

2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Gillar modellen mycket

Gillar modellen mycket, men det är ingen bra kvallitet. Nopprar sig väldigt fort. Så de får bli en innejumper.

17 febbraio 2026

Hej Christina

Vi förstår verkligen din poäng, och det är samtidigt fint att höra att du gillar modellen.

Det är såklart tråkigt att kvaliteten inte har levt upp till dina förväntningar och att plagget har börjat noppa sig så snabbt.
Det ska kännas bra att använda våra plagg, så vi förstår att det här blev en besvikelse för dig.

Om du vill är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se, så kan vi titta närmare på ditt ärende.

Valutata 4 stelle su 5

Bra kvalitet på kläder och bra utbud

Bra kvalitet på kläder och bra utbud. Är väldigt glad för denna butik, och önskar att mer kläder fanns i fysisk butik så mer saker kunde provas innan köp. Tror det hade lett till fler köp för min del.

Det som Zizzi gör som är mindre bra det är antal utskick när man är medlem. Minst 2 utskick VARJE dag, och då och då fler än så. Jag har redan gått ur som medlem två gånger, för att slippa dessa utskick. Det känns trist, då man missar så mycket. Men att få ett mail i veckan, med mer samlad info om händelser planerade framåt hade verkligen uppskattats.

27 marzo 2026

Hi

Vad roligt att höra att du är så nöjd med kvaliteten på våra kläder och vårt utbud, och vi uppskattar verkligen din tanke om att ha fler plagg i fysisk butik så att ännu mer kan provas innan köp.
Vi förstår också din synpunkt om medlemsutskicken - att få flera mejl om dagen kan kännas för mycket, och vi är glada att du delar med dig av ditt önskemål om färre och mer samlade utskick.

Om du vill att vårt kundserviceteam tittar närmare på detta är du alltid välkommen att kontakta oss på kundservice@zizzi.se.

Vanlig hilsen,

Valutata 1 stelle su 5

Extremt dålig kundservice

Extremt dålig kundservice, fick ej returnera varorna.

24 marzo 2026

Hej Emma!

Vi är ledsna att läsa detta, eftersom det inte speglar hela situationen.

För öppenhet för alla som läser: vår returpolicy tillåter returer inom 30 dagar från leverans. Detta kommuniceras tydligt på vår hemsida, i vår FAQ och i våra villkor. Vi har ingen anledning att dölja detta - och vi tror att 30 dagar är en bra servicenivå, särskilt eftersom det lagliga kravet är 14 dagar.

I det här fallet kontaktade Emma oss angående returen 67 dagar efter beställningen, vilket är långt efter returdatumet. När vi sedan bad om mer information för att undersöka beställningen, blev det ytterligare en fördröjning på 13 dagar innan vi fick svar. Vid det laget hade 89 dagar gått sedan beställningen gjordes.

Även om vi alltid försöker vara flexibla i situationer där det är möjligt, gäller detta vanligtvis för mycket korta förseningar eller tekniska problem. Tyvärr kan vi inte förlänga returperioden med flera veckor utöver tidsfristen, eftersom vi måste se till att det är rättvisa och lika villkor för alla kunder.

Vi förstår att detta kan vara nedslående, men baserat på tidslinjen har vi följt vår policy korrekt och konsekvent.

Valutata 3 stelle su 5

Dyra plagg för kvaliteten

Tyvärr har era kläder tappat väldigt mycket i kvalitet. Priserna har stigit och kläderna har blivit sämre.
Plus för snabb leverans.

19 marzo 2026

Hej Jonna!

Tack för din feedback!

Vi är verkligen ledsna att höra att du upplever att kvaliteten på våra plagg har försämrats. Det är definitivt inte den upplevelse vi vill att du ska ha, och vi tar kommentarer som dina på allvar. Din feedback är viktig för oss, och vi kommer att ha den i åtanke när vi fortsätter att arbeta med att förbättra våra produkter.

Valutata 4 stelle su 5

Bra o snygga skor i stora storlekar ,nu…

Bra o snygga skor i stora storlekar ,nu också extra vida

18 marzo 2026

Hej Merilyn

Vi är glada att du tycker våra skor är både bra och snygga, särskilt i de stora storlekarna och nu även extra vida. Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt sortiment.

Valutata 5 stelle su 5

Tycker om utbudet .finns alltid något…

Tycker om utbudet .finns alltid något man tycker är snyggt och prisvärt.sist beställde jag ett par svarta ballongbyxor som både var prisvärda och väldigt fina på.är supernöjd😀

9 marzo 2026

Hej Marianne!

Tack för din feedback!

Vi är glada över att du gillar vårt sortiment och att de svarta balloonbyxorna både är prisvärda och vackra – det är fantastiskt att höra att du är supernöjd! 😀

Valutata 1 stelle su 5

Jag är faktiskt ganska besviken på den…

Jag är faktiskt ganska besviken på den här butiken.

Vi köpte en ganska dyr jacka eftersom personalen sa att den var väldigt vattentät. Det var typ hela anledningen till att vi valde just den. Men efter att ha använt den märkte vi att den inte alls är så vattentät som de sa.

När vi gick tillbaka för att reklamera fick vi istället höra att den “inte är så vattentät” och att det är normalt. Det kändes konstigt eftersom det var något helt annat de sa när vi köpte den.

En annan sak som störde mig var bemötandet. Innan de visste att det gällde en reklamation var personalen trevlig. Men så fort vi tog upp problemet blev det väldigt kort och stressat. Vi fick snabbt skriva våra uppgifter och det kändes mest som att de ville bli klara och att vi skulle gå därifrån.

När de ringde upp senare var det också ett väldigt kort samtal. Jag hann knappt säga något eller ställa frågor innan det avslutades.

Hela upplevelsen känns bara dålig. Det känns som att man får en bild när man köper något, och en helt annan när man behöver hjälp efteråt. Tyvärr har jag tappat förtroendet för butiken.
UPPDATERING:

Företaget bad mig kontakta deras kundtjänst, vilket jag gjorde.

När jag väl tog kontakt fick jag istället besked att de inte kan göra någonting alls och att beslutet redan är taget av butiken. Ärendet stängdes utan att någon lösning erbjöds.

Det känns väldigt märkligt att först be kunden att höra av sig för hjälp, och sedan inte ta något ansvar när man faktiskt gör det.

Problemet från början var att vi fick felaktig information vid köpet om att jackan var mycket vattentät, vilket påverkade vårt beslut. När vi reklamerade ändrades informationen helt.

Min upplevelse är att man som kund inte får någon riktig hjälp när något går fel.

Tyvärr har detta gjort att jag tappat förtroendet för företaget.
Det ni skriver nu stämmer kanske med era produktbeskrivningar i efterhand, men det är inte det jag fick höra vid köpet.

I butiken beskrevs jackan som mycket vattentät, vilket var hela anledningen till att jag valde att köpa den. Nu i efterhand hänvisar ni istället till att den bara är vattenavvisande. Det är två helt olika saker.

Problemet här är alltså inte produkten i sig, utan att jag som kund fick felaktig information som påverkade mitt köpbeslut.

Att ni samtidigt skriver att ni vill hjälpa och ber mig kontakta kundtjänst, för att sedan stänga ärendet utan någon lösning, gör tyvärr att det känns som att ni inte tar ansvar när något faktiskt går fel.

För mig handlar detta om förtroende – och i det här fallet har det tyvärr gått förlorat.

19 marzo 2026

Hej Ayoub!

Vi är ledsna att läsa om din upplevelse och förstår varför den här situationen har gjort dig besviken.

Vi vill klargöra några punkter angående ditt ärende. Den aktuella jackan är utformad för att vara vattenavvisande, inte helt vattentät. Det innebär att den kan stå emot lätt regn, men vid längre exponering för regn kan viss fukt tränga in, särskilt runt områden som ärmar och sömmar. Efter att ha granskat jackan i butiken hittades inget produktionsfel, vilket är anledningen till att reklamationen inte godkändes i enlighet med konsumentlagstiftningen.

När det gäller hanteringen av ditt ärende följde butiken rätt procedur genom att bedöma varan och fatta ett beslut baserat på produktens skick och gällande riktlinjer. Eftersom jackan köptes för en tid sedan (2024) och användes under en längre period innan reklamationen gjordes, spelar detta också en roll i utvärderingen.

Som sagt är vi naturligtvis ledsna att höra att förväntningarna som ställdes vid köpet inte stämde överens med din upplevelse. Det är inte det intryck vi vill lämna, och vi tar din feedback om kommunikationen i butiken på största allvar.

Du ska alltid känna dig hörd och korrekt vägledd, både när du handlar och om något inte uppfyller dina förväntningar.

Vi förstår att detta inte är det resultat du hoppades på, och vi är ledsna att detta har påverkat ditt förtroende för oss. Din feedback har delats internt så att vi kan fortsätta att förbättra både vår kommunikation och kundupplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Köpte ett par jeans Bootcut jeans med…

Köpte ett par jeans Bootcut jeans med hög midja, för 749,95 Uppmärksammande dock inte att det var "Diskret råkant" hade önskat att det stod tydligare att byxan inte var upplagd/uppsydd.
Första gången jag känner mig besviken när jag beställt varor från er. Hälsningar Marie Janzon

16 marzo 2026

Hej, Marie

Tack för ditt meddelande, och vi är verkligen ledsna att höra att det var din upplevelse. Vi förstår helt hur besvikande det kan kännas när något inte är som förväntat.

För denna specifika stil är jeansen designade med en "diskret rå kant" längst ner, vilket innebär att de avsiktligt inte är uppslagna. Denna detalj är en del av designen och nämns i produktbeskrivningen som "en diskret rå kant längst ner".

Vi förstår att denna detalj kan vara lätt att förbise, och vi uppskattar din feedback om att göra den tydligare. Det är definitivt något vi kommer att ta hänsyn till framöver.

Om du inte är nöjd med jeansen är du naturligtvis välkommen att returnera dem.

Tack för din ärliga feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Kanonföretag med snygg och modern…

Kanonföretag med snygg och modern design i stora storlekar - kan inte bli bättre!

12 marzo 2026

Hej Eva,

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är så glada att du hade en bra upplevelse hos oss. Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd med både våra produkter och vår service. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka för din nästa shoppingupplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

Som vanligt snabbt och bra.

9 marzo 2026

Hej, Mona

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att du hade en snabb och bra upplevelse, som alltid. Vi uppskattar verkligen att du fortsätter att ha förtroende för oss.

Valutata 4 stelle su 5

Här finns fina kläder och skor ( breda…

Här finns fina kläder och skor ( breda skor yippie!) för oss som behöver större storlekar! Lätt att beställa och lätt om man måste returnera!

12 marzo 2026

Hej, Helene

Tack så mycket för din härliga recension!

Vi är verkligen glada att höra att du gillar urvalet, särskilt de breda skorna. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda snygga alternativ i större storlekar och göra shopping- och returprocessen enkel också.

Valutata 5 stelle su 5

Super med stora storlekar till schysta…

Super med stora storlekar till schysta priser alltid fina kampanjer och snabba leveranser

Hej, Cecilia

Tack så mycket för din härliga recension!

Vi är jätteglada att höra att du uppskattar det stora urvalet av storlekar, de bra erbjudandena och de snabba leveranserna. Det betyder mycket för oss att kunna erbjuda trendiga stilar för olika kroppstyper till bra priser.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser.

Toppen

Lätt och smidigt att hitta på sidan. Bra leverans och betalningsalternativ

Hej, Linda

Tack för din recension.

Vi är väldigt glada att höra att du tyckte att det var lätt att navigera på webbplatsen och att du är nöjd med leverans- och betalningsalternativen. Att skapa en smidig och enkel shoppingupplevelse är väldigt viktigt för oss.

Konsekvent bra

Jag vet vad jag får, bra kvalité, konsekvent storlek som passar nästan varje gång.

20 febbraio 2026

Hej, Eliza

Tack för din recension.

Vi är verkligen glada att höra att du upplever konsekvent storlek och bra kvalitet. Det betyder mycket för oss att du vet vad du kan förvänta dig och att passformen fungerar bra för dig för det mesta.

Fina kläder

Fina kläder. Alltid snabba leveranser och nu kan man göra byte om t ex storlek inte passar. Kanonbra.

24 febbraio 2026

Hej, Soili

Tack så mycket för din underbara recension! Vi är glada att höra att du älskar våra kläder och är nöjd med de snabba leveranserna och de nya bytesalternativen. Vi finns alltid här för att göra din shoppingupplevelse så smidig som möjligt!

Valutata 4 stelle su 5

Det finns inte så många affärer som…

Det finns inte så många affärer som säljer kläder för oss så är lite större

24 febbraio 2026

Hej, Eva-Lena

Tack för att du delar med dig av dina tankar! Vi förstår hur viktigt det är att hitta kläder som passar och får dig att känna dig självsäker, och vi är stolta över att kunna erbjuda ett stort urval för alla kroppstyper. Vi är så glada att du är nöjd med din upplevelse på Zizzi!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans o bra storlekar

23 febbraio 2026

Hej, Annika

Tack för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du hade en positiv upplevelse med vår snabba leverans och bra storleksval. Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart!

Zizzi i Västerås

Hade turen och kunde prova blusen när jag var med på personlig shopper. Fick så bra hjälp med vad som passar och hur tänka med kombinationer. Bäst av allt att kunna hämta upp i den lokala butiken där det är trevlig & hjälpsam personal. Återkommer till denna butik & handlar. Personligen tycker jag det är viktigt kunna prova kläderna på plats.

27 febbraio 2026

Hej Virpi!

Det är underbart att höra att du hade en så bra upplevelse när du besökte butiken med en personlig shopppare. Att få hjälp med att hitta vad som fungerar och hur man kombinerar olika stilar kan göra shoppingen mycket roligare, så vi är väldigt glada att höra att teamet kunde hjälpa dig på det sättet.

Vi är också glada att du kunde hämta din beställning i din lokala butik och att personalen fick dig att känna dig välkommen och väl hjälpt. Att kunna prova kläderna och se hur de passar direkt är viktigt för många av våra kunder, så det är kul att höra att detta gjorde din upplevelse ännu bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Köpte jeans som passar så bra och bra…

Köpte jeans som passar så bra och bra kvalité på sina kläder.

Hej, Pia

Tack så mycket för din vänliga recension! Vi är glada att höra att du hittat de perfekta jeansen hos oss och att du är nöjd med kvaliteten på våra kläder. Vi strävar alltid efter att erbjuda bra passform och stil, och det är underbart att veta att du har haft en positiv upplevelse.

Vi ser fram emot att se dig igen snart!

Fint kvalitét

Fint kvalitet

18 febbraio 2026

Hej Miroslawa!

Härligt att höra att du är nöjd med kvaliteten. Vi är väldigt glada att du hade en bra upplevelse.

Team Zizzi

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più