Zizzi Recensioni 7.487

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat Zizzi kläder under lång tid, alltid lika nöjd! Bra kvalitet och så lätt att beställa hem, prova och passar det inte så är det lätt att byta storlek eller skicka tillbaka. Tack Zizzi för at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gillar generellt Zizzi. Bra och sköna material och stor variation på storlekar dock känns kläderna lite "damiga" ibland och utbudet för oss med smal midja och stor rumpa är rätt dåligt tyvärr. Jag h... Leggi di più

1. Shopping e moda

Scritti dall'azienda

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Bra passform

Bra passform, snygga kläder med rätt stil. Gillar Zizzis jackor. De sitter bra och är ofta a linjeformade.

21 febbraio 2026

Hej, Malena

Tack så mycket för din härliga recension!
Vi är jätteglada att höra att du gillar passformen och stilen på våra kläder och speciellt våra jackor. Härligt att veta att de passar bra och har den form du letar efter.

Valutata 5 stelle su 5

Bra utbud och snygga kläder!

Bra utbud och snygga kläder!

20 febbraio 2026

Hej, Jessica

Tack så mycket för din härliga recension!

Vi är glada att höra att du gillar vårt utbud och tycker om kläderna.

Valutata 5 stelle su 5

Jag gillar era skjotor och blusar som…

Jag gillar era skjotor och blusar som är enkla,långa och långärmade.senaste säsongen blev inte så mycket såna produkter.
Ett förslag:testa producera med ännu mindre storlek än xs.tror blir det fler som är intresserade.

17 febbraio 2026

Hej, Zainab

Tack så mycket för din feedback!

Vi är glada att höra att du gillar våra enkla, långa skjortor och blusar med långa ärmar. Vi uppskattar din kommentar om förra säsongens utbud och kommer att vidarebefordra den till vårt inköpsteam.

Tack också för ditt förslag om att erbjuda ännu mindre storlekar. Vi uppskattar verkligen sådana här synpunkter och kommer att dela dem internt för framtida överväganden.

Valutata 5 stelle su 5

Individuella mått och enkelt köp

Det är enkelt att handlaoch en enkel hemsida. Bra med mått på varje plagg då det kan skilja mellan olika modeller, även bra att det står mått på överarmar då det spar många återköp om storlekar inte passar!

13 febbraio 2026

Hej Elinor,

Stort tack för din fantastiska recension och för att du delar med dig av dina tankar!

Vi är glada att höra att du uppskattar vår hemsida och de detaljerade måtten på våra plagg. Det är viktigt för oss att göra shoppingupplevelsen så smidig som möjligt och att hjälpa våra kunder hitta rätt storlek direkt.

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Älskar bara jeansen jag köpte så sköna

Älskar bara jeansen jag köpte så sköna. Snabb o smidig leverans

13 febbraio 2026

Tack så mycket för din härliga recension!
Vi är så glada att höra att du älskar dina nya jeans och tycker att de är bekväma – det är precis vad vi strävar efter. Härligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt också.

Hej fantastisk jacka

Hej, fantastisk jacka jag köpte i Zizzi. Mjuk, passar bra. Zizzi min favorit affär

7 febbraio 2026

Hej, Mariya

Tack så mycket för din härliga recension!

Vi är glada att höra att du älskar din nya jacka och att den passar bra och känns mjuk. Det betyder mycket för oss att Zizzi är din favoritbutik.

Fantastisk klänning

Fantastisk klänning, med underbar kvalitet...

6 febbraio 2026

Hej, Christin

Tack så mycket för din fina recension.

Vi är glada att höra att du älskar klänningen och att kvaliteten motsvarade dina förväntningar. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser.

Vi hoppas att du kommer att njuta av att ha på dig den och ser fram emot att välkomna dig igen snart.

Valutata 5 stelle su 5

Köpte byxor som jag lämnade i retur

Köpte byxor som jag lämnade i retur. Inga problem alls butiken tog emot och fixa resten . Pengarna kom nästan direkt tillbaka. Mycket smidigt.

26 gennaio 2026

Hej, Kerstin

Tack så mycket för din fina recension.

Vi är glada att höra att din retur gick smidigt och att butiken kunde ta hand om allt åt dig. Det betyder mycket för oss att återbetalningen hanterades snabbt och att hela processen kändes enkel och problemfri.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser. Vi hoppas att vi snart får välkomna dig igen.

Valutata 4 stelle su 5

I ordered with express delivery but it…

I ordered with express delivery but it didn’t arrive in that time frame, unfortunately. So I no longer needed what I ordered. I ordered late in the first place, which is why I added express delivery. It wasn’t end of the world by any means but disappointing. But customer service was quick in their reply and refunded my delivery fees right away! I’m going to return my items by mail and assume it’ll go smoothly as well. I look forward to future shopping!

21 gennaio 2026

Hi Rachel

Thank you so much for your thoughtful review.

We’re truly sorry that the express delivery didn’t arrive within the expected timeframe and completely understand how disappointing that must have been. At the same time, we’re really happy to hear that our customer service could assist you quickly and refund the delivery fee.

We hope your return goes just as smoothly, and we’re very glad to hear that you’re looking forward to shopping with us again in the future.

All the best,

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans. Jag gjorde även en retur eftersom jag beställt fel storlek. Fick tillbaka rätt storlek jättefort.

4 febbraio 2026

Hej, Camilla

Tack så mycket för din fina feedback om vår snabba leverans!
Det är mycket uppskattat.

Valutata 5 stelle su 5

Jag hittar kläder som passar mig.

Jag hittar kläder som passar mig.
Kul med större storlek som visar ex, storlek S.
Fin kvalitet och det finns flera fina färger att välja på.
Läser alltid storleks förteckningen.
Priserna på kläderna gör att jag kan handla kläder anpassat för gym, ute kväll eller vardags klädsel.

11 gennaio 2026

Hej Monica!

Tack så mycket för att du delade med dig av dina upplevelser med oss.

Vi är glada att höra att du hittar kläder som passar dig bra och att du uppskattar den tydliga storleken, kvaliteten och det breda färgvalet. Det är fantastiskt att veta att vår storlekstabell hjälper dig att känna dig trygg när du väljer din storlek, och att våra priser gör det möjligt för dig att handla allt från träningskläder till aftonklänningar och vardagliga stilar.
Tack för att du tog dig tid att dela din feedback. Vi uppskattar det verkligen och ser fram emot att välkomna dig igen.

Kläderna är bra

Kläderna är bra, några lite märkliga i materialet, tyvärr finns det inga långa rymliga linnen utan endast åtsittande vilket jag inte vill ha med min kurviga kropp så det var inte genomtänkt då det är inriktning kurviga damer samt att priset på kläderna är lite väl dyrt.

22 gennaio 2026

Marie

Tack för att du tog dig tid att dela din ärliga feedback med oss.

Vi är glada att höra att du gillar våra kläder, men vi är ledsna att höra att några av materialen inte levde upp till dina förväntningar och att du saknar längre, lösare toppar i vårt sortiment. Vi förstår helt att passform och komfort är särskilt viktigt, och dina kommentarer om stilar för kurviga kroppar är mycket värdefulla för oss. Vi kommer att se till att vidarebefordra denna feedback till det relevanta teamet.
Vi förstår också din oro angående prissättningen. Vårt mål är alltid att erbjuda bra kvalitet och väl utformade stilar, men vi uppskattar att höra när priset inte känns rätt, eftersom det hjälper oss att utvärdera våra kollektioner och erbjudanden.

Tack igen för att du delar med dig av dina tankar. Din feedback hjälper oss att förbättra oss, och vi hoppas att vi i framtiden får möjlighet att erbjuda dig stilar som passar dig bättre.

Fina

Fina, lite annorlunda kläder av god kvalitet.

20 gennaio 2026

Risposta di Zizzi

Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att du uppskattar våra lite annorlunda stilar och den goda kvaliteten på våra kläder. Att skapa unika design med ett starkt fokus på kvalitet är väldigt viktigt för oss, så din feedback betyder mycket.

Valutata 5 stelle su 5

Bra leverans koftan var som jag…

Bra leverans koftan var som jag förväntade mig

20 gennaio 2026

Hej Peter!

Tack så mycket för din vänliga recension.
Vi är glada att höra att leveransen gick smidigt och att koftan var precis vad du förväntade dig. Det betyder mycket för oss att dina förväntningar uppfylldes.

Valutata 5 stelle su 5

Alla kläder som jag har köpt

Alla kläder som jag har köpt, har passat mig perfekt. Skönt att slippa skicka tillbaka.

15 gennaio 2026

Hej, Åsa

Tack så mycket för din recension! Vi är jätteglada att höra att allt du har köpt har passat perfekt. Det är alltid en vinst när det inte behövs några returer 😊

Supernöjd som alltid

Supernöjd som alltid! Bra sortiment & bra kundklubb som ger en fina rabatter! Bra storlekar!

14 gennaio 2026

Hej, Kristina

Tack så mycket för din härliga recension! Vi är jätteglada att höra att du gillar vårt utbud, storlekarna och rabatterna i vår kundklubb. Det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Valutata 5 stelle su 5

En butik och en webbsida som

En butik och en webbsida som är välsorterad och att det är enkelt att hitta

17 gennaio 2026

Hej, Ulrika

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du tycker att både vår butik och vår hemsida är välsorterade och lätta att navigera på.

Vi hoppas att vi snart får välkomna dig tillbaka.

Enkelt

Enkelt, lätt att beställa och smidigt att returnera. Bra kvalitet till bra pris.

14 gennaio 2026

Hej John!

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att det var enkelt för dig att beställa och returnera, och att du är nöjd med både kvaliteten och priset.

Vi hoppas att du kommer tillbaka snart!

bra hemsida

bra hemsida, lätt att beställa och returnera

1 gennaio 2026

Hej, Birgitta

Tack så mycket för din fantastiska recension!

Vi är glada att höra att du tycker att vår webbplats är lätt att använda och att både beställning och retur av varor gick smidigt. Att skapa en enkel och bekväm shoppingupplevelse är väldigt viktigt för oss, så din feedback betyder verkligen mycket.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina upplevelser. Vi ser fram emot att välkomna dig igen på Zizzi.

Team Zizzi

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più