Zizzi Recensioni 7.487

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde bikini som var riktigt skön. Dock var överdelen lite för stor och behöver bytas. Så smidigt att göra byte. Bara logga in, välja byte, välja vad som behöver bytas och välja ny storlek. Pa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat Zizzi kläder under lång tid, alltid lika nöjd! Bra kvalitet och så lätt att beställa hem, prova och passar det inte så är det lätt att byta storlek eller skicka tillbaka. Tack Zizzi för at... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kläderna är trendiga och smickrar den större kroppen. Jag känner mig alltid välklädd och får mycket positiv respons från omgivningen. Kläderna stärker mitt självförtroende genom detta. Företaget är sn... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Gillar generellt Zizzi. Bra och sköna material och stor variation på storlekar dock känns kläderna lite "damiga" ibland och utbudet för oss med smal midja och stor rumpa är rätt dåligt tyvärr. Jag h... Leggi di più

1. Shopping e moda

Scritti dall'azienda

På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, alltid korrekt vara.

17 aprile 2026

Hi Kerstin Bengtsson

Vad härligt att höra att din upplevelse på zizzi.se har varit så bra. Vi är glada att både leveransen gått snabbt och att du alltid fått rätt vara.

Valutata 5 stelle su 5

Min favorit är strumpbyxor i 2pack och…

Min favorit är strumpbyxor i 2pack och jag köpte en klänning sist jag var hos er i Burlöv 👍

27 marzo 2026

Hi Tina

Vad härligt att höra att 2-pack strumpbyxorna är en favorit hos dig, och att du också hittade en klänning senast du var i vår butik i Burlöv 👍 Det gör oss verkligen glada att läsa.

Valutata 5 stelle su 5

Bra med fina kläder i stora storlekar

20 aprile 2026

Hi Anita

Vad härligt att höra att du uppskattar att vi har fina kläder i stora storlekar. Det betyder mycket för oss, och vi är glada att du trivs med zizzi.se.

Valutata 2 stelle su 5

Jag är lång har långa ben var tvungen…

Jag är lång har långa ben var tvungen ta en större storlek så den räckte fån axlar och ner till min rumpa vilket blev jätte vida över låten har smala långa ben nä blev inte bra 🤧 🥹

15 aprile 2026

Hej Mair

Vi förstår verkligen din poäng, och det är tråkigt att passformen inte blev bra för dig.

När man behöver gå upp i storlek för längden men plagget samtidigt blir för brett över lår och ben, kan det tyvärr kännas helt fel.
Vi beklagar att det inte levde upp till dina förväntningar.

Om du vill är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se, så tittar vi gärna närmare på din upplevelse.
Dina kommentarer om både längd och passform är värdefulla för oss och hjälper oss att bli bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans och bra passform

Sandalerna levererades snabbt, och när jag gjorde en retur samt ett byte av storlek så gick även det snabbt och smidigt. Mycket bra, bred passform, som är bekväm för mina bredare fötter.

16 aprile 2026

Hi Liv

Vad härligt att höra att sandalerna passade så bra och att den bredare passformen känns bekväm för dina fötter.

Vi blir extra glada att läsa att både leveransen, returen och storleksbytet gick snabbt och smidigt för dig.

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra kvalitet på era kläder till…

Mycket bra kvalitet på era kläder till bra priser och bra storlekekar när man har lite större kroppsvikt och snygga kläder.

18 aprile 2026

Hi Leena

Vad fint att höra att du uppskattar både kvaliteten, priserna och våra storlekar. Det betyder extra mycket för oss att våra kläder känns både snygga och rätt för kvinnor med kurvor.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kläder för bra pris!

9 aprile 2026

Hi Therese

Vad roligt att höra att du tycker att våra kläder är prisvärda och bra. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Bra kvalitet på kläderna och passformen…

Bra kvalitet på kläderna och passformen på dem.

16 aprile 2026

Hi Marie

Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten på våra kläder och passformen. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse av zizzi.se.

Valutata 4 stelle su 5

Lätt att hitta det man vill ha

10 aprile 2026

Hi Carolina

Vad roligt att höra att du tycker att det är lätt att hitta det du söker på zizzi.se. Det betyder mycket för oss att upplevelsen på webbshoppen känns enkel och smidig.

Valutata 5 stelle su 5

Ni har så härliga kläder m.m för oss…mulliga o gulliga tjejer

Ni har så härliga kläder m.m för oss lite mulliga o gulliga tjejer fina färger och bra modeller
Och tjejerna i butikerna är bara så fina och hjälpsamma

13 aprile 2026

Hi Ewa-Maria

Så fint att läsa - det gör oss verkligen glada att höra att du uppskattar våra kläder, färger och modeller.

Och extra roligt är det att du också lyfter tjejerna i våra butiker som fina och hjälpsamma - det betyder mycket för oss.

Valutata 2 stelle su 5

Har inte fått kläderna ännu.

Har inte fått kläderna ännu.

12 aprile 2026

Hej Lena

Vi beklagar att höra att du fortfarande inte har fått dina kläder.

Vi förstår att det är frustrerande när en beställning dröjer och ännu inte har kommit fram som väntat.

Om du vill är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se, så kan vi titta närmare på din beställning och gå igenom leveransen tillsammans med dig.
Vi hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig vidare i ärendet.

Valutata 5 stelle su 5

Snygga skor och stövlar för oss med breda fötter och höga vrister

Äntligen har jag hittat snygga skor och stövlar som passar mina breda fötter och höga vrister. Mycket nöjd med mitt köp.

9 aprile 2026

Hi BH

Vad härligt att höra att du har hittat snygga skor och stövlar som passar både breda fötter och höga vrister. Det betyder mycket för oss att läsa, och vi är så glada att du är nöjd med ditt köp.

Jag blev nöjd med min beställning

Jag blev nöjd med min beställning

26 marzo 2026

Hi Maria

Vad härligt att höra att du blev nöjd med din beställning. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Snabba leveranser

Snabba leveranser , bra kvalitet på kläderna och allting har alltid passat perfekt ! 👍😁

8 aprile 2026

Hi Else - Maj Malmberg

Vad härligt att höra att du är så nöjd med både de snabba leveranserna, kvaliteten på kläderna och att passformen alltid känns perfekt. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Älskar zizzi bra service och…

Älskar zizzi bra service och snabbleverans och bra och hållbara kläder.

7 aprile 2026

Hi Jenny

Vad härligt att höra att du älskar Zizzi och att du är nöjd med både servicen, den snabba leveransen och våra hållbara kläder. Det betyder mycket för oss att få läsa, och vi hoppas att du kommer att fortsätta trivas med dina köp hos oss.

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att hitta sina favoriter

Enkelt att hitta sina favoriter, spara och skapa shoppinglistor med påminnelser och bra pris, utbud och storlekar. Att varje plagg är lappat med "Zizzi" gör att jag själv slipper lappa med mitt namn! Tack! /Cizzi

1 aprile 2026

Hi Cizzi

Vad roligt att höra att du uppskattar hur enkelt det är att hitta favoriter, spara dem och skapa shoppinglistor på zizzi.se. Det betyder också mycket för oss att du lagt märke till detaljer som märkningen på plaggen - och att det gör vardagen lite enklare. Tack för att du tog dig tid att skriva det.

Valutata 1 stelle su 5

Ombeds berätta om min upplevelse före beställningen ens skickats!

Jag fick ett email där jag ombeds berätta om jag är supernöjd med mitt senaste köp samt
dela med mig av min upplevelse på Trustpilot.

Eftersom emailet kom före paketet ens lämnats över till transportföretaget PostNord så är det lite att gå händelserna i förväg! Buuu!

6 aprile 2026

Hej Nattfjäril,

Jag förstår verkligen varför det kändes fel, och tack för att du uppmärksammade oss på det.
Trustpilot-mejlet skickas automatiskt en viss tid efter att en order har skickats från vårt lager. I det här fallet verkar mejlet ha nått dig vid en olycklig tidpunkt i förhållande till din beställning.

Det är verkligen inte den upplevelse vi vill skapa, och vi uppskattar att du gjorde oss uppmärksamma på det. Vi tar med oss den här typen av feedback i vårt arbete med att förbättra kundupplevelsen framöver.

Om det är något mer du vill att vi ska titta närmare på är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@zizzi.se.

Valutata 3 stelle su 5

Bra och enkelt att handla.Stort utbud.

Bra och enkelt att handla.Stort utbud.
Ni är så snabba med bedömning att jag inte hunnit få mina varor.

5 aprile 2026

Hej Anneli,

Vad roligt att höra att du tycker att det är enkelt att handla hos oss och att du uppskattar vårt stora utbud.
Vi förstår samtidigt din poäng om att bedömningen kom snabbt innan du ens hunnit få dina varor, och det kan så klart kännas märkligt.

Bra hjälp i butiken

Jag beställde på nätet och hämtade i butiken på Erikslund, då jag är lite handikappad är det enklare. Plaggen passade inte men provade i butiken och fick väldigt bra hjälp av expediten att hitta en annan blus som passade. Har nu beställt en blus till som inte fanns i rätt storlek i butiken.

30 marzo 2026

Hi Britt-Inger

Vad fint att höra att du fick så bra hjälp i vår butik på Erikslund, och att expediten kunde hjälpa dig att hitta en blus som passade när de beställda plaggen inte gjorde det. Det betyder mycket för oss att du också valde att beställa en blus till efter ditt besök.

Valutata 5 stelle su 5

Underbara klänningar som var perfekt i…

Underbara klänningar som var perfekt i storlek. Nu har jag även köpt en 3:e i annan färg.

20 marzo 2026

Hi Anna B

Så härligt att höra att klänningarna satt perfekt i storlek. Det gör oss extra glada att du tyckte så mycket om dem att du även köpte en tredje i en annan färg.

Team Zizzi

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più