Kundeservicen står til stryk. Hvis man først finner en ansatt i butikken i Bergen så skal man ha en god porsjon flaks om vedkommende er innstilt på å hjelpe kunden. Styr unna og gå til en av de andre... Leggi di più
Bestilte 4 varer. De ankommer i 3 ulike forsendelser. Bestilte alle i M . Jeg bruker normalt str 36/38 og ligger mellom Small og medium. Alle klærene var feilmarket,De tilsvarer small, ekstra smal... Leggi di più
Vi kjøpte 10 par bukser som alle viste seg å være ubrukelige fordi strikken i linningen mistet elastisiteten etter kun en gangs bruk. Buksene ble kjøpt hos Zara på Las Vistas, Tenerife. Vi tok dem me... Leggi di più
Kundeservice er helt krise. I flere dager nå. De snakker helt klart ikke norsk, å bare oversetter det du skriver. Så det blir misforståelser hele tiden. De klarer ikke å svare deg på helt enkle spør a... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
elendig kundeservice
bestilte en jakke som ikke passet. returnerte den for over 2 uker siden. har ikke fått noen mail, og det er helt umulig å få tak i kundeservice! skjønner ikke at det er mulig
Helt elendig kundeservice
Helt elendig kundeservice… vært innom 5 ulike chatter og får ingen svar. Tilrettelegger for de med ordrenummer og ID på plagg men personene jeg prater med bare slutter og svare… får beskjed om å vente et øyeblikk takk også går det over 30 minutter uten at noe skjer… kommer nok aldri til å handle på Zara igjen for dette er helt tragisk…
ELENDIG KUNDESERVICE
ELENDIG KUNDESERVICE! Forferdelig kundeservice. Ingen hjelp å få noen plass. De har kun en chatte side og en facebook side hvor man kan kontakte dem. På chattesiden avsluttet de samtalen fordi de ikke klarte å svare på spørsmålene. Fikk heller ingen hjelp på facebook. Skulle returnere noen varer kjøpt fra nettsiden deres. Har ikke en Zara butikk i nærheten og har ikke en printer. Fikk beskjed om å dra på et kjøpesenter med noen venner å printe ut retur vedlegget??? Hvor I F kan man printe ut på et kjøpesenter?? De har ingen andre tilretteleggelse for oss som ikke har printer, de sender altså ikke retur vedlegg i posten som de fleste andre butikker gjør om en ikke har printer. Hold dere langt unna zara!
Ubrukelig app …
Jeg skulle gjerne å legge inn en bestilling, i tillegg til en bursdagsgave. Det kan ikke levere til min adresse, ikke til noe hente plass, bare på butikk, men her ikke finnes lengre Zara butikk, og jeg avinstallert deres App. Ubrukelig app , det har jeg aldri opplevd tidligere. Jeg som bor i stor by. Så skuffende 😖
Zara mottok returen for over 2 uker…
Zara mottok returen for over 2 uker siden. Purret på dem 3 ganger om hvor refusjonen er. Får ingen svar annet enn å KANSKJE få svar om ytterligere en uke. Det er helt utrolig. Om du handler fra Zara, bruk hvertfall ikke bankkort, bruk klarna.
Siste gang jeg gidder å bestille fra Zara
Kunne man gitt 0 så hadde de fått det
Kunne man gitt 0 så hadde de fått det! ELENDIG!!! kundeservice. Har ventet 2 timer på svar. Når man endelig får respons avslutter de chatten!!!
Helt ubrukelig kundeservice
Helt ubrukelig kundeservice. Her må forbrukertilsynet på banen og få ordnet opp. Ikke mulig å ringe Zara i Norge. Blir henvist til ubrukelig chat hvor de legger på om spørsmålene blir for vanskelige.
Jeg har bestilt fra Zara for første…
Jeg har bestilt fra Zara for første gang nylig, ville returnere to av plaggene da de ikke var slik jeg trodde men har ventet i chat på kundeservice i over 1 time uten å få tak på noen 2 ganger i dag! Jeg har ikke tid til dette.. det er det ingen som har.. skal ikke være så vanskelig å bare få en returlapp, og jeg bor ikke nærme en Zara butikk. Fine klær men kundeservice er ekstreemt dårlig, så dårlig at klærne ikke er verdt det..
Elendig returordning
Elendig returordning! Ifølge info i bestillingsbekreftelsen skal man "søke om retur" ved å bruke en lenke som fins i mailen. Dette ble starten på en loop som gjorde at returen ble umulig å få til. Til alt overmål har alle Zara-buksene vi har kjøpt, revnet bak langs lomma.
Dette var helt forbanna dårlig
Dette var helt forbanna dårlig! Jeg hadde bestilt en genser den 28 mars. fikk ny dato på når den skulle bli sendt og da sa de 6-10 april(forsinket dato) jeg tenkte at det gikk greit og det er sikkert normal. 14 april kontaktet jeg posten fordi på appen hadde jeg ikke fått en eneste oppdatering. De sa at de ikke hadde mottat genseren engang. Jeg kontaktet zara og de sa at de ikke hadde sendt den engang, ETTER 17 DAGER så var den ikke sendt. Burde ha fått en tilgodeslapp men fikk heldigvis en refusjon.
REALLY BAD CUSTOMER SERVICE!!
REALLY BAD CUSTOMER SERVICE!!
I was by Zara - Carl Johan, on friday 17.03.23.
My friend and I was shocked on your customer service.
I wanted to try this long, pretty skirt, but the size xs was not to find in the store.
I see the same skirt hanging on the mannequeng, in the right size xs, so I kindly ask one of your workers, if she can help me with the size and that the last xs is hanging on the mannequeng.
She refusert to take the skirt of the mannequin and sends me to try to find the right size of skirt, in another Zara store, in Bogstaveien.
As i told her, this was the first time ive ever experience a worker refusing to help, when the right size is not to find hanging in the store, but right in front of her on the mannequeng. This has never been a problem in other stores before.
No, she refuses again, telling us to go to Zara, in Bogstaveien.
Ive never been so unhappy and treatened this way before, crazy!
We didnt want to argue with her or make a scene, so we went away shocked, without no purchase from your store. Better spend the money other places, where at least they care about the customer.
Betale for varer man har returnert!
Jeg returnerte noen varer, og siden vi ikke har Zara i min by, så sendte jeg det istedenfor å returnere i fysisk by. Når jeg fikk oppdatert faktura fra klarna, sa de at den ene varen ikke var med, så jeg må betale for en vare jeg har sendt til dem i retur…. Skikkelig forbanna.
Liker klærne - kan ikke utstå kundeservicen
Jakkene jeg bestilte er det ingenting å si på, men siden leveransen angivelig ikke kunne leveres og endte opp til henting i en butikk langt utenfor sentrum, måtte jeg kontakte Zara via chat. Da forklarte jeg at det ikke er mulig for meg å hente så langt unna og at vi faktisk var hjemme på leveringstidspunktet. Det eneste svaret jeg endte med å få var at de kunne kontakte leverandør men jeg kunne ikke forvente svar før tidligst innen 48 timer!? Da ringte jeg leverandør selv og de fikset leveranse samme kveld. Hvorfor ikke Zara kunne fikse dette er mer enn jeg kan forstå! Veldig sløv kundebehandling.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. Chattet med en medarbeider på zaras nettide ang. en retur, var midt i en melding da de bare avsluttet chatten.
Reklamasjon i fysisk butikk
Jeg skulle returnere en bukse der glidlåsen røk etter første bruk. Buksen var kjøpt i fysisk butikk i Oslo, men jeg ønsket å returnere varen i Kristiansand da dette var nærmere. Jeg ringte til Zara og spurte om dette lot seg gjøre. Jeg fikk til svar at det ikke var noe problem. Da jeg kom til Zara i Kristiansand med buksen og kvitteringen fikk jeg ikke returnere buksen og fikk beskjed om at viss jeg hadde laget en avtale med Zara i Oslo så måtte jeg fikse problemet der. Jeg skulle trodd butikkene hadde lik praksis for reklamasjon og retur av vare? De er jo tross alt samme kjede.. Jeg kommer ikke til å handle i fysisk Zara butikk igjen.
Helt ekstremt dårlig kundeservice fra…
Helt ekstremt dårlig kundeservice fra personalet og generelt hele kjeden. Ufattelig lite behjelpelige, på tross av at det var de som hadde gjort en feil.
Etter å ha bestilt på nett, kunne jeg endelig hente pakken etter en ventetid på 3 uker, men da fikk jeg feil vare. Ender opp med å bli henvist til returneringsdisken, for så å stå i en kø i 20 minutter. Etterhvert får jeg beskjed om at de ikke kan hjelpe meg i det hele tatt, for så at de ber meg ta kontakt med kundeservice via appen. Jeg stod altså i returneringsdisken uten å kunne returnere den feilleverte varen. Istedenfor måtte jeg ta med meg den feilleverte varen hjem, for så å skrive ut en returlapp, og returnere denne selv via posten.
Deretter var det helt håpløst å få hjelp gjennom kundeservice, hvor jeg måtte forklare samme situasjon flere ganger. Det var nesten som å snakke med et barn. Eneste alternativet er å kontakte dem gjennom chat via appen, som teknologisk sett er helt tullete elendig. I tillegg er de ansatte alltid sure og virker som de gir fullstendig blaffen i hvor lange køene er.
Videobevis av retur eller bruk fysisk butikk!
Leser her at flere har samme opplevelse som jeg. Zara påstår at de ikke har fått en vare i retur (blant flere i pakken) og tilbakebetaler derfor ikke for den. Eneste forklaringen de er interessert i er at jeg er en tyv. Selve tilbakebetalingen tar unødvendig lang tid og skjer først etter flere purringer. Når pengene kommer har de altså holdt tilbake et beløp. Jeg prøver å argumentere med at pakken umulig kunne veid såpass (har sporing og vekt fra posten - var pakken hel ved mottak? osv) men har mer konstruktive samtaler med chatbot enn med kundeservice. Skal du returnere ta videobevis av hele pakkeprosessen og vekt til slutt eller returner i fysisk butikk! Denne lærdommen kostet meg 600 kr og en anmeldelse på Trustpilot.
Klærne tåler ingenting!
Har en bukse derfra som er kjøpt for 2 måneder siden. Knappen ved smekken har allerede dettet av.