Yourskin Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke website, goede prijs met vaak leuke aanbiedingen. Snelle bezorging van de Vichy producten en altijd een leuke attentie erbij. Ik had een vraag per e-mail gesteld en kreeg daar meteen antw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

PostNL was mn pakje kwijtgeraakt erover contact gehad met beide partijen. Pakje was vermist na onderzoek bij postNL kreeg net de mail dat ze het me opnieuw opsturen. Top klantenservice dit!

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Centro spa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Heeft u een vraag over onze website, onze service of over een product? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactgegevens. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

437 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Product niet leverbaar ivm licenties

Ik had een product besteld die op hun website staat. De volgende dag zou het geleverd worden. Echter na 4 dagen nog niets ontvangen, wel een track en trace code, maar PostNL kende het niet. Gemaild naar de klantenservice en vervolgens bericht ontvangen dat zij dat product niet mogen leveren ivm licenties. Vreemde gang van zaken. Wel vlot reactie ontvangen na mijn mail en geld terug gekregen.

23 febbraio 2026

Klantvriendelijk en deskundig

Maak altijd gebruik van de apotheek bij de huidkliniek, omdat ik altijd vriendelijk en deskundige medewerkers tref.
Een extra compliment en dank je wel voor Claudia.

11 settembre 2025
Non scritta su invito

Paasheuvelweg 28

Paasheuvelweg 28

Mijn complimenten voor de dames hun geduld, meedenken en goeden adviezen.
Ik raad het een ieder aan. Dit nooit eerder meegemaakt.🙏🏾

18 settembre 2025
Non scritta su invito

Super!!!

Ben super blij met het product, het werkt super goed, snel besteld en geleverd gewoon top!

1 ottobre 2024

Vichy nachtcrème

Ik heb een nachtcrème besteld die niet meer te krijgen is bij de apotheek waar ik hem altijd haalde. Zeer snelle service en goed verpakt!

6 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen…

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen en geen vergoeding ontvangen

3 gennaio 2022

Risposta di Yourskin

Helaas ontbreekt de nuance een beetje in deze review, die ik wel graag wil toevoegen. Het pakket is op 28 december 2021 volgens PostNL afgeleverd bij uw buren, omdat er niemand thuis was. Dat hebben we u naar aanleiding van uw vraag eind december aan onze klantenservice ook direct laten weten. U hebt 7 januari 2022 aan ons teruggekoppeld dat het pakket daar niet te vinden is en ook niet bij de andere buren. We hebben een onderzoek laten opstarten door PostNL, maar tegelijkertijd aangeboden uw bestelling opnieuw op te sturen (indien de producten voorradig zijn) danwel uw geld terug te storten (omdat we niet willen wachten op de uitkomst van het onderzoek van PostNL). We vinden het vervelend dat de zending niet tijdig bij u is aangekomen wat u wel had mogen verwachten, maar we hoopten hiermee een passende oplossing geboden te hebben. Mocht dit niet zo zijn, dan verneemt onze klantenservice dat graag van u. ^Paula

Valutata 4 stelle su 5

levering van producten…

levering van producten heeft enkele dagen geduurd omdat het adres foutief was. het huisnummer stond op nummer 5 terwijl ik toch echt in het account nummer 5-B heb. M.a.w. het pakketje is op nummer 5 geleverd en het duurde enkele dagen voordat deze mensen er achter kwamen dat het voor mij was op nummer 5-B

maar verder natuurlijk uitstekend

12 ottobre 2021

Risposta di Yourskin

Dag mevrouw Knobbout, ik heb het even nagekeken in ons systeem en daar staat als huisnummer '5B'. Dat zou dus goed moeten gaan. We zullen uw opmerking doorgeven aan PostNL zodat een volgende levering hopelijk ook weer de volgende dag in huis is. Met vriendelijke groeten ^Danielle

Valutata 2 stelle su 5

Ik bestel al jaren bij Yourskin en dat…

Ik bestel al jaren bij Yourskin en dat gaat altijd goed. Echter onlangs ontving ik een product dat in het verkeerde doosje zat en heb hierover geklaagd bij de klantenservice. Hun oplossing was om het terug te sturen, dan zou ik het geld terug krijgen. Ik gaf aan dat ik het product dan liever zou houden, omdat ik het toch wel gebruik. Het ontbrekende product moest ik dan echter nabestellen. Het viel mij tegen dat er niet aangeboden werd dan de verzendkosten te vergoeden o.i.d. want je moet immers meer dan 50 euro uitgeven als je geen verzendkosten wil betalen. Dus deze oplossing vond ik niet netjes.

11 ottobre 2021

Risposta di Yourskin

Dag Nathalie, jammer om te lezen dat je nu een keer niet zo'n goede ervaring met ons hebt gehad. Helaas is er kennelijk iets misgegaan bij onze leverancier, maar wij hadden je natuurlijk moeten aanbieden om het andere gewenste product gratis te verzenden. Ik heb begrepen dat hierover ook extra contact met je is geweest en nu alles naar tevredenheid is opgelost. We zien je graag weer snel terug! ^Paula

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più