Valutata 1 stelle su 5

Wat een k bedrijf bestelling niet geleverd krijg je 20% korting op je volgende bestelling en geld kwijt bij horren totaal dit is 1 pot nat alles op 1 adres

Valutata 3 stelle su 5

De leverantie van mijn kozijn met draaideur verliep niet zonder problemen. Enkele onderdelen klopten niet of kwamen te laat. Niettemin reageerde Yorway zeer correct. Kwam zelfs een bepaald onderdeel,... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

We genieten nu al 8 jaar van onze plissé hordeuren na alle tevredenheid. Omdat ik deze elk jaar in de winter weg haal zijn er wat bevestigingslipjes afgebroken na al die jaren. Bij de vraag wat deze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een service! Doordat onze hond in een wilde bui dwars door de hordeur was heengerend was er iets in de rails afgebroken. Dit gemeld en gevraagd of ik reserve onderdelen kon bestellen. Binnen een d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Een heel mooi verhaal opgehangen aan de…

Een heel mooi verhaal opgehangen aan de telefoon. Ik zou de overkapping zonder ervaring makkelijk kunnen monteren . Ook zou ik de overkapping op korte termijn uit kunnen bouwen. Zijkanten en voorkant.

Hele mooie praatjes. Deze overkapping vergt ervaring. Ook is het niet mogelijk uit te bouwen. Ze bezitten de onderdelen niet eens.

Flutkoopje dus, als je uiteinde een dichte veranda wilt.

Ook is het materiaal niet sterk.
Ik vroeg of het 2 staanders bevat of 3. 2 was het antwoord. Vervolgens krijg ik er 3, die niet compleet zijn. Ik mis een U profiel. Deze zouden ze na sturen. Ik zit al een maand te wachten en nog steeds niks binnen ik heb mijn klacht neergelegd bij hun en ik zou een telefoontje krijgen voor een passende oplossing. Ik ben niet gebeld en krijg geen antwoord meer via WhatsApp. Dit terwijl ik voor de koop bijna altijd meteen antwoord had.

Geen aanrader

25 gennaio 2022

Beste,

Wij vinden het erg vervelend dat uw ervaring niet geheel naar wens is geweest. Dit zou u niet van ons mogen verwachten. Onze excuses hiervoor. Wij hebben naar aanleiding van uw bericht dit intern opgepakt om dergelijk in de toekomst te kunnen voorkomen.

Met vriendelijke groet, Team Yorway

Valutata 5 stelle su 5

Degelijke materialen en goede klantenservice

De bestelde overkapping kwam iets later dan verwacht, maar daar ben ik netjes vooraf over gebeld. De onderdelen zijn degelijk en netjes verpakt. De meegeleverde handleiding bestaat voornamelijk uit gedetailleerde plaatjes, maar deze zijn eigenlijk iets te klein om goed te kunnen volgen. Na een dagje puzzelen staat er toch een prachtige veranda overkapping. Ook de klantenservice is erg netjes. Dennis neemt de tijd om je goed te woord te staan en de ontbrekende transformator voor de verlichting werd snel nagestuurd. Top Service!

6 dicembre 2021

Bedankt voor uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Yorway

Snel en netjes geleverd

Fijne en snelle afwikkeling. Levering is keurig volgens afspraak geleverd.

17 novembre 2021

Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Yorway

Valutata 4 stelle su 5

Nette en goede communicatie over de…

Nette en goede communicatie over de bestelling en mogelijke datum van levering. De levering zelf was minder goed...uurtje van te voren gebeld over de levering bij huis. Onhandig als je zelf 50 km verder weg zit.

8 novembre 2021

Risposta di Yorway

Bedankt voor uw feedback! Wij gaan dit bespreken met ons transportbedrijf. Groet, Team Yorway

Valutata 4 stelle su 5

Buiten de schuld van YorWay verkeerde…

Buiten de schuld van YorWay verkeerde polycarbonaat platen ontvangen.
Per omgaande de juiste platen verzonden.
Service zoals het hoort.

6 novembre 2021

Risposta di Yorway

Bedankt voor uw feedback! Goed dat het netjes is opgelost. Met vriendelijke groet, Team Yorway

Goedendag

Goedendag. Ik wil je bedanken voor mijn bestelling, hoewel het lang duurde, was de klantenservice erg aardig en vriendelijk. Heel erg bedankt voor alles.

30 ottobre 2021

Bedankt voor uw review! Groet, Team Yorway

Valutata 2 stelle su 5

Ik wacht al vanaf 15-09 op mijn…

Ik wacht al vanaf 15-09 op mijn veranda, 15 dagen levertijdt werft mij verteld. 22-10 bericht gehad dat ie binnen was en klaargemaakt zou worden voor transport.het is nu 27-10 . Na 41 dagen nog niks gekregen. Maar wel betaald

27 ottobre 2021

Risposta di Yorway

Bedankt voor uw feedback. Onze excuses dat de levering van de veranda langer heeft geduurd dan u van ons mag verwachten. We hopen dat het genot wat u ervan zult hebben dit een beetje kan verzachten. Met vriendelijke groet, Team Yorway

Eerder ongewoon ongemakkelijk!

Tot nu toe gaat het nog niet " ongewoon gemakkelijk" zoals ze bij Yorway zeggen.
Eerder ongewoon ongemakkelijk, de bestelde plinten zouden afgelopen donderdag òf vrijdag geleverd worden,maar helaas na 2 dagen wachten niemand vernomen.
Bij bellen geen contact, men was al gesloten. Ook op de app totaa GEEN reactie ontvangen!
Erg ongemakkelijk om de ingehuurde mensen te melden dat de beloofde producten niet zijn geleverd en ik dus geen klus heb.
Uiteraard kon dit op dergelijk korte termijn niet kosteloos geannuleerd worden!
Nu op maandag eindelijk contact gehad met Yorway,maar een excuus kon er niet vanaf.
Dus buiten de extra kosten én levertijd die ze niet nakomen is het afwachten hoe het product zelf is. We zullen nóg even 4 dagen moeten wachten!
Levertijd dus 8 dagen later dan besproken én extra kosten moeten maken, zal dit netjes worden opgelost? Ik ben benieuwd!
Hopelijk veranderd deze 1-0 ervaring alsnog door een passende oplossing, we gaan het afwachten

4 ottobre 2021

Overkapping

De overkapping binnen 15 werkdagen ontvangen en perfecte comunicatie betreft bezorg tijd!!
Yorway.nl zeker een aanrader
Bedankt
Ton, Apeldoorn

24 agosto 2021

Beste Ton,

Allereerst bedankt voor uw bestelling! Er stond inderdaad een fout in de bevestigingsmail, waarvoor onze excuses. De correcte levertijd is inderdaad 15 werkdagen.

Vriendelijke groet,

Team Yorway

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più