Ik had een defecte kabel ontvangen maar kreeg na het melden hiervan dezelfde dag een nieuwe opgestuurd. Sowieso zijn de powerbanks van Xtorm mijn favoriete modellen. Ik gebruik ze al jaren!
L'azienda ha risposto
I gave Xtorm a chance and ordered a Powerstation (Mini Power Station 200W Extreme Power). Big big mistake it seems. What I received was a device unable to get switched on. In my message to the custome... Leggi di più
Ik had een Xtorm powerstation de voorloper van powerstation-smart-600w die net binnen de 2 jaar niet meer helemaal goed functioneerde. Heb eea opgestuurd en kreeg zonder veel gedoe een vervanging aa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel goede service en snelle ondersteuning via de klantendienst bij het oplossen van ons probleem. Wij ontvingen een nieuw toestel "Xtorm Powerstation" ter vervanging van ons defect toestel dat het... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Duurzaam, Snel en Handig. Bekijk hier de hoge kwaliteit Power Accessoires van Xtorm. Powerbanks en Powerstations die jaren mee gaan. Ontdek ons uitgebreide assortiment.
Hoofdveste 19, 3992DH, Houten, Paesi Bassi
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Mijn Xtorm snellader werkte niet zoals het hoorde. Door de snelle opvolging & super service heb ik een nieuwe snellader toegestuurd gekregen.
Wesley
While Xtorm processed immediately an order that I placed, the delivery of the item that I ordered was delayed on the carrier's (Post NL) responsibility. After protracted delays by Post NL, Xtorm refunded the item. Full professionalism and respect for the customer and prompt replies to my communications to them. Happy to do business with Xtorm.
Top service
Snel service en heel goed qualiteit producten.
Uiterst vriendelijke klantenservice
Ik ben momenteel een student, die vaak in de bib vertoeft waar weinig stopcontacten zijn. Ik heb namelijk 2 jaar geleden een powerbank gekocht bij Xtorm zelf de XB401. Door het intens gebruik is deze na een jaar kapotgegaan en heb ik enkele stappen moeten volgen om hem alsnog te repareren. Helaas heeft het niet mogen baten en heb ik mits enkele video’s als bewijs een nieuwe gekregen. Ik kan echt niets negatief zeggen over hun service! Als ik mensen ken die opzoek zijn naar een powerbank, koop die rechtstreeks bij Xtorm kan misschien iets duurder zijn dan bij andere webwinkels maar hier krijg je wel goeie service!

Risposta di Xtorm
Ik gebruik al jaren powerbanks van Xtorm. Mijn powerbank heeft het helaas afgelopen maand begeven, nadat de usb c port was afgebroken. Ik had de powerbank bijna 3 jaar, en binnen de verlengde garantie na registratie kreeg ik na het tonen van het probleem een nieuwe opgestuurd! Ontzettend blij met de service.

Risposta di Xtorm
Ik heb hier een aantal USB kabels gekocht, van het merk Xtorm en ze bevallen goed. Ze zijn stevig, werken goed.

Risposta di Xtorm
Na het ontvangen van een verkeerd pakketje van Xtorm.nl, nam ik contact op met hun klantendienst. De fout lag bij de verzendfirma.
Binnen drie werkdagen ontving ik de juiste producten dankzij hun snelle service, waardoor ik geen werkzaamheden hoefde uit te stellen.
Ik ben zeer tevreden met de Xtreme Powerstation 500W UK + EU Editie en de FS5 Magnetische Powerbank van 10.000 mAh.
Het powerstation, dat een degelijke en mooie afwerking heeft, zal voor professionele doeleinden worden gebruikt.

Waardeloze powerbank.
Na ong. een jaar laadde dat ding nog maar voor 50 % op.
Xtorm gevraagd hoe dat nou kan.
Ja, eh, weten we niet.
Nou ik weet het wel.
Voor mij geen Xtorm meer !
Rommel.

Risposta di Xtorm
Februari een powerbank voor mijn verjaardag gekregen van het merk Xtorm. 2 keer een week gebruikt en wil hem voor mijn volgende vakantie gereedmaken komt er tot mijn verbazing een ontplofte powerbank uit de lade. Accu is compleet opgezwollen en uit zijn behuizing gescheurd. Natuurlijk net over de 2 jaar heen dus de Bever waar die gekocht is wil met niet verder helpen en schiet meteen in de weerstand dat die kapot is door gebruik. Contact opgenomen met Xtorm en hun vinden het blijkbaar ook heel normaal dat een product van hun zo snel kapot gaat ook komt het bij Xtorm op neer dat die door gebruik kapot is gegaan. Wel kan ik 20% korting op een volgende aankoop krijgen deze heb ik vriendelijk geweigerd geen Xtorm meer voor mij. Als je denkt een kwalitatief goed product te kopen voor een hoop geld dan is dit bij Xtorm zeker niet het geval. Na wat meer ervaringen gelezen te hebben ben ik blijkbaar niet de enigste die problemen met producten van dit merk heeft. Koop maar gewoon een ander merk dit is niks!!
NIET KOPEN ALS JE GAAT TREKKEN/WILDKAMPEREN ETC.
Drie keer binnen een jaar terug moeten sturen omdat de powerbank het niet meer deed en de vervangers daarvan ook niet. Na een paar keer gebruik gaan ze kapot en stoppen de zonnepaneeltjes met werken. De powerbanks van de action zijn nog betrouwbaarder dan dit, die laden tenminste op in de zon en ze laden je telefoon op. Iets dat ik over de xtorm helaas niet kan zeggen. Gelukkig had ik mensen om me heen met goedkope d***thlon paneeltjes (die het heeel goed doen, niks wegen en je bovenop je rugzak kan vastmaken). Hetzelfde gebeurde bij de xtorm van een andere reisgenoot (de persoon die mij deze had aangeraden). Ook hij heeft een nieuwe gekregen die na een tripje weer kapot ging. Heel jammer. De klantenservice was erg vriendelijk en behulpzaam maar wel extreem moeilijk te bereiken. Al met al raad ik dit merk af voor iedereen die afhankelijk is van een powerbank. Deze zijn alles behalve betrouwbaar dus verspil je geld er niet aan.
Krijg geen factuur. Dan maar alles teruggestuurd. Nu krijg ik geen terugbetaling noch creditnota.
U bent gewaarschuwd.
I purchased a power bank, which turned out to be defective. It was replaced with another one... which is also defective.
It doesn't charge the device fully, after a few minutes or hours it stops. So to be usable if you charge it during night you are supposed to put an alarm and turn on the charging button on... ridiculous!
I lost time sending emails, speaking with the customer service, arranging a delivery with a package. All for nothing!
Powerbank 1 binnen 1,5 jaar defect.
Powerbank 2 binnen 2,5 jaar defect, had een mail met verlengde garantie, echter garantieverlenging vlgns xtorm te laat aangevraagd en dus geen garantie meer. Waardeloze producten, waardeloze service.
Zonnepaneel en powerbank besteld .
Een paar uur daarna geannuleerd.
Na 5 bankwerkdagen juist een bedrag van 295 € teruggekregen.
De 1305€ is nog niet terug betaald .
Heb afspraak met de politie om een pv te laten opmaken, om mijn geld terug te krijgen !
Ze werken met een systeem BOILLIE ……MAAR MIJN GELD STAAT OP 1 klik op hun rekeningnummer.
Maar geld terugbetalen met ( Boilli) op 5 kalenderjaren gaat niet bij dit bedrijf …😡
Als klant heb je geen affiniteit met hun betaalsysteem!
Ik had gebeld , en ze zeiden morgen staat het op je rekening…..
Idd 0,00€ NIET DUS , ook niet na 6 dagen
Mijn zoon had een fuel series 10,000 powerbank gekocht voor zijn reis naar India, helaas op de eerste dag in Mumbai bleek het apparaat defect te zijn.
Ik had namens mijn zoon contact opgenomen met de mensen van Xtorm, wat een verademing dat ik zelfs telefonisch contact had ! (zoals jullie weten is dit vaak niet het geval tegenwoordig)
Na wat overleg en een paar filmpjes doorgestuurd, heeft deze vriendelijke mevrouw mij verteld dat ze een nieuwe exemplaar zou opsturen zodat ik het kan doorsturen naar mijn zoon, en dan wel inclusief alle papierwerk die nodig is voor de douane!
Vandaag is het pakketje binnengekomen :)
En dan komt er ook nog bij dat mijn zoon het apparaat bij een bekende electronica winkel had gekocht, en dus niet direct bij Xtorm.
Service en klantvriendelijkheid op en top!
Dezelfde dag van mijn online bestelling kreeg ik bericht dat alles verzonden was. Bijna een week later is mijn bestelling nog steeds niet geleverd. Op een e-mailtje naar Xtorm kwam geen enkele reactie. Op de tracking site van DPD geen enkele info mbt de leveringsdatum. Ik ben zeer teleurgesteld over de slechte service.
Powerbank was bijna 3 jaar oud en begon op te zwellen. Na emailcontact service medewerker Xtorm, werd zeer vriendelijk en correct gereageerd en bevestigd dat dit euvel onder de verlengde garantie viel en dat men mij een evenwaardige vervanging zou toesturen. Enkele dagen later de nieuwe powerbank ontvangen.
Topservice!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.