Ik had een defecte kabel ontvangen maar kreeg na het melden hiervan dezelfde dag een nieuwe opgestuurd. Sowieso zijn de powerbanks van Xtorm mijn favoriete modellen. Ik gebruik ze al jaren!
L'azienda ha risposto
I gave Xtorm a chance and ordered a Powerstation (Mini Power Station 200W Extreme Power). Big big mistake it seems. What I received was a device unable to get switched on. In my message to the custome... Leggi di più
Ik had een Xtorm powerstation de voorloper van powerstation-smart-600w die net binnen de 2 jaar niet meer helemaal goed functioneerde. Heb eea opgestuurd en kreeg zonder veel gedoe een vervanging aa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel goede service en snelle ondersteuning via de klantendienst bij het oplossen van ons probleem. Wij ontvingen een nieuw toestel "Xtorm Powerstation" ter vervanging van ons defect toestel dat het... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Duurzaam, Snel en Handig. Bekijk hier de hoge kwaliteit Power Accessoires van Xtorm. Powerbanks en Powerstations die jaren mee gaan. Ontdek ons uitgebreide assortiment.
Hoofdveste 19, 3992DH, Houten, Paesi Bassi
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Heel goede service! Er was iets mis met de powerbank en ik krijg direct reactie dat ik een nieuwe opgestuurd krijg! Ik bestel zeker nog bij jullie! :)
Erg fijne en snelle klantenservice, die goed heeft geholpen bij omruilen van een product.
Hele goede service. De powerbank heb ik destijds geregistreerd voor verlengde garantie (3 jaar) en ik merkte ongeveer 1,5 maand geleden dat hij bol begon te staan. Na contact met Xtorm kreeg ik direct een nieuw product aangeboden. Omdat het oude product niet meer leverbaar was, krijg ik nu een nieuwere variant van het product opgestuurd. Ben nog in afwachting van de levering maar tot nu toe zeer tevreden over de snelle en fijne serviceverlening van (Monique) Xtorm!!
Uitstekende service na defect.
Nadat de powerbank niet meer oplaadde, kreeg ik zonder problemen een nieuwe thuisgestuurd. Klasse X-storm!
Snel en efficiënt geholpen via email.
Zelfs in het weekend.
Hopelijk worden de werknemers hiervoor beloond @xtorm management!
Ik heb 2 xstorms gehad allebij stuk na hetzelfde verloop van tijd. Voor mij geen xstorm meer
De 1e een
Powerportable 70
En de xstorm 20.000 mah versie
Niet fijn op 1,5 jaar gebruik stuk.

Risposta di Xtorm
Zeer goed geholpen door klantenservice qua info en aftersales. Ook toen de powerbank niet werken. Hier werd snel en klantvriendelijk op gereageerd
Top en dank je.
Sehr freundlicher, hilfsbereiter und professioneller Service. Top Beratung bzw. Hilfestellung. 100% zu empfehlen. Hartelijk dank!
Betrouwbaar, Overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen, vlotte levering daags na plaatsen bestelling. Problemen met het registeren van de toestellen voor een extra jaar garantie . Ingebeld , direct antwoord en verder geholpen. Topservice !
Ik kocht vorig jaar mijn vierde xtorm product, en ben altijd heel tervreden geweest over de prestaties. Nu ik uitstekend geholpen ben voor een kleinigheidje van een probleem dat op z'n tijd een groot probleem kon worden, ben ik zo enthousiast geworden dat ik zelfs een review achter laat. (Dat doe ik nooit), mijn 4e in mijn leven 🙂 , perfecte service

Risposta di Xtorm
De goede ervaring zit in het feit dat men zeer klantvriendelijk is en een goede service verlenen, het probleem isdus naar wens opgelost, dank Xtrom
Met nog 3 dagen over van de 2-jarige garantie ging mijn powerbank stuk. Deze werd direct zonder problemen vervangen. Fantastische service!
Klantenservice was makkelijk te bereiken, handelde vlot en vriendelijk. Zeer tevreden van Xtorm!

Risposta di Xtorm
Very friendly and helpful telephone hotline. She helped me in a very short time and a comfortably way. Thank you!
Good product range and good service
I purchased an xtorm magnetic powerbank for my iphone. After 2 weeks of use the unit died. I contacted Xtorm and they have been highly responsive and have now sent me a new unit with UPS. I am impressed by this level of customer care. Well done Xtorm.
Twee jaar geleden een powerstation met solar panel gekocht.
Werkt fantastisch en doet wat er beloofd wordt.
Contact gehad met XTORM om de mogelijkheid om het panel aan te sluiten op de huishoud accu van onze camper te bespreken.
Hier prima advies over ontvangen welk snoer en connectoren aan te schaffen.

Risposta di Xtorm
Degelijke producten en een prima aftersales.
Nice products but way to expensive for what they are!! Especially when you order directly from the Xtorm website you probably pay a lot more than if you buy the same product via other than their own website. Also keep in mind that they will charge you in case of a return despite the higher price you pay when doing direct business with them!! I will never buy (directly) from them again.

Risposta di Xtorm
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.