Zoologisk Have København Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,2

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Generelt tilfreds med at besøge haven. Sjældent vi bruger restauranter, boder mv. bortset fra boder med churros derfor denne bemærkning om dette generelle problem.: Måger, et barnebarn blev r... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Blev mødt ved billetsalget,af en stemme fra en højtaler. Det er dælme ikke kundeservice. Der var beskidt på bordene. Og synes ikke i dagens Danmark,vi kan har så små forhold til dyrene. Selvfølgelig... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Mine børn elsker zoologisk have. Men bordene udenfor er meget beskidte, de bliver aldrig vasket. De er dækket af støv og fugleklatter. Det er farligt for helbred, små børn rører ved det med hænderne... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vi besøgte Zoologisk Have i København og ville spise aftensmad hos FLAVOUR. Ifølge Zoos egen hjemmeside lukker FLAVOUR først en halv time før havens lukketid. Alligevel var de i fuld gang med at l... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Zoo
  2. Centro divertimenti

Scritti dall'azienda

Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

43 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Super dårlig internet side +…

Super dårlig internet side + information derpå.
Jeg køber en entrébillet på hjemmesiden nogen dage før vi skal i zoo. Der kommer en masse reklamer med at man kan få refunderet pengene ved opgradering af til zoo kort. Dette virker så ikke da entre billetten er købt med rabat. Ej men hold nu. Om der bliver trukket 212 kr fra mit årskort som koster 559 eller 249.. det bliver skuda for pokker det samme i sidste ende. I får endda flere penge ud af det 🤷🏼‍♀️

Når man så kigger på trust pilot, så er anmeldelserne ikke for gode alligevel. Så det var vel nok bare sidste gang at jeg besøgte det sted .. øv også!

18 aprile 2024

Trist trist

Jeg har ikke besøgt zoo i mange år. Savannen var fin. De tre næsehorn var ikke i godt humør. Mangler de noget at lave? Flodhestene lignede også nogle, der kedede sig😥 Det værste var isbjørnen og den brune bjørn😠
Det var ubærligt at se, hvordan de travede frem og tilbage. Isbjørnen lignede en brun bjørn. Den var beskidt og trist😠 Det burde forbydes, at dyrene holdes fanget på den måde.
Hvis de ikke har ordentlige forhold, så vil jeg hellere undvære at se dem i zoo. Da jeg var barn, gik alt for mange dyr i små bure. Travede frem og tilbage. Det var så trist. I dag var det også trist at opleve flere dyr på den måde. Københavns zoo I burde skamme Jer😭😭😭😭

16 aprile 2024

Kun fastfood til gæsterne

Jeg har i 4 år inviteret børn, svigerbørn og børnebørn i zoo inklusiv frokost, vi plejer at spise på PanPan med stor tilfredshed. Nu er den eneste mulighed for frokost fastfood, jeg vil finde en anden destination næste år

5 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Dårlig service og veteran aber

Mit besøg i den zoologiske have har været helt ufatteligt dårligt, og jeg ville klart aldrig komme tilbage. For det første var servicemedarbejderne uhøflige og stride. Jeg spurgte en ung dreng, hvor toilettet var, og han svarede så med 'find selv ud af det' og gik videre. Jeg var helt i chok. Jeg kan godt forstå, at deres arbejde kan være frustrerende indimellem, men at det går ud over kunderne, er ikke til at forstå.

For det andet så dyrene livløse og deprimerede ud. Løverne lignede de skulle til at krasse af, det samme gjaldt for isbjørnene. De var alle sammen misfarvede, og nogle af dem havde ar på deres kroppe! Aberne så ud, som om de lige var kommet tilbage fra Syrien, med ar på arme og ben, og nogle havde fået deres hår revet ud. Det var ikke et godt syn.

Min familie og jeg er utroligt skuffede og vil helt klart aldrig komme tilbage. Vi spildte penge og tid, som vi aldrig kan få tilbage.

14 marzo 2024

Snydt for årskort

Vi fornyede dagen for tur i zoologisk have vores årskort. Derudover købte vi årskort til vores datter, som nu er blevet 3 og skal være betalene. Noget går galt så jeg pludselig kun har et årskort til barn på app’en og altså ikke mit eget årskort - pengene for begge blev dog trukket fra kontoen. Jeg henvendte mig i kundeservice som undskyldte for fejlen og ville sørge for at få det på plads hurtigst muligt, i mellemtiden fik vi adgang til zoo og så ville de få det klaret. MEN da vi forlader zoo har jeg endnu ikke modtaget den lovede mail når alt var på plads. Derfor henvendte jeg mig igen i kundeservice, som undskyldte for de endnu ikke havde nået det, men at det kom på plads hurtigst muligt. Dette er nu over en uge siden. Da vi jo gerne vil benytte de årskort vi har betalt for har jeg forsøgt at kontakte kundeservice pr. Mail flere gange, men får intet svar.
Det er simpelthen for dårligt når man betaler 1000kr for at have 2 årskort, men ikke kan få adgang til haven!! Vi føler os snydt og ret så dårligt behandlet- samtidig med vi har en datter der bare gerne vil i zoologisk have. ØV siger jeg bare!

25 marzo 2024

Fik 3 biletter i gave til zoo

Fik 3 biletter i gave til zoo. Der var ingen problemer med at komme ind - dog var indgangs lågen i stykker så man kunne egentlig bare gå ind.

Men der hvor skoen trykker det er sgu alt andet.
Det er et trist anlæg, alt er slidt og brugt på den dårlige måde. Ved isbjørnene der hænger løse ledninger fra overvågningskamera. Snuskede anlæg. Der er rigtig lang vej til et sted der er værd at bruge tid og penge på

Samtlige dyr ser ikke super interesserede i at leve. Men jeg er heller ikke uddannet i dem så jeg ved ikke hvordan de har. Men de ligner ikke nogen der har det godt.

Videre til priserne - alt er dyrt. Og ikke på en måde hvor man tænker "det er okay, lidt dyrt men alligevel fin til prisen" ikke her. Dyrt mad som er i dårlig kvalitet og meget små portioner.

Købte en Kina lavet bamse til 200kr. Slet ikke i en kvalitet der passer til prisen

31 marzo 2024

Var i zoo for første gang i 23 år

Var i zoo for første gang i 23 år
Og jo der er blevet flot med alle de huse til div dyr men priserne i zoo

Ak en stor isvaffel med drys 51 kr og ja jeg vil ikke kalde den stor som man for den andre steder da den havde en lille str

Og så manglet der en magnet med pandaen i fuld str

Men ellers et flot sted om end jeg stadig fortrækker givskud og se dyerne i virkeligheden i Afrika

Og ja så manglet der en isbjørn da den åbenbart ikke ville ud den dag

30 marzo 2024

Dårlig services.

Dårlig services.. vi kom skærtorsdag mine forældre havde forinden fået en ekstra regning for deres årskort og hun havde ringet for at høre om der var problemer med kortet da hun skulle ind skærtorsdag. Hun fik garanti for at der ikke ville være problemer og en kvittering på at hun havde betalt. Mine forældre måtte bruge en halv time, men en person bag glasset som ikke ville lukke dem ind da hun åbenlyst ikke troede på hendes kvittering. Min kones digitale årskort virkede heller ikke og manden ved indgangen kunne kun forslå at hun købte en billet, hvilket hun gjorde. Efterfølgende skrev hun en mail da appen virkede derhjemme, og fik svaret at hun selv har ansvaret for at det virker…. Helt ærligt billetterne er alt for dyre i forvejen men konen måtte betale dobbelt og mine forældre har betalt for to årskort hver uden at komme ind. Få styr på jeres kundeservice

28 marzo 2024

Helt ubrugeligt app system

Vi har tilmeldt os automatisk opdatering af zoo kort. Men på trods af at vi automatisk får trukket pengene, opdateres vores profiler ikke. Man skal selv via hjemmesiden opdatere hvilket på ingen måde fungerer intuitivt. Faktisk er det endnu mere tidskrævende end da man i første omgang skrev sig op til et medlemsskab.
Jeg synes at dette giver en super dårlig kundeoplevelse. Man kan ikke tillade sig at kalde det automatisk opdatering når opdateringen af adgangen på ingen måde er automatisk.

26 marzo 2024

Kære Julie

Vi vil meget gerne i kontakt med dig og vil sætte pris på, hvis du kan kontakte os på zookort@zoo.dk.

Jeppe, Zoologisk Have

Valutata 3 stelle su 5

Jeg havde givet min søn en…

Jeg havde givet min søn en indgangsbillet i julegave,den duede til 2025,da vi i dag skulle derind skulle han betale kr.40 p.g.a.at priserne var steget
Det var altså en indgangsbillet,jeg kunne forstå hvis jeg havde købt et gavekort,man kan da ikke være bekendt at forære noget væk,og så skal modtageren selv betale et beløb
Så aldrig købe indgangsbillet som gave mere,synes ellers at det var en god ide

15 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Man bliver meget ked af det....

Man bliver meget ked af det..... Når man ser majestætiske dyr.... Med zoochosis 😪💔

10 novembre 2023

Kære Claus

Tak for din opmærksomhed og bekymring for Havens dyr.

Med Zoochosis tænker jeg, at du mener stereotypisk adfærd. Dyr danner sig hurtigt et såkaldt ”normalbillede” af deres omgivelser, og så længe dette normalbillede ikke ændrer sig væsentligt, føler de sig trygge. Stereotypierne opstår derfor, hvis der er noget i anlægget, dyrene ikke har det godt med. Det kan være anlæggets udformning eller den sociale sammensætning af gruppen.

I gamle dage forsøgte man at komme af med stereotypierne ved at blokere dyrenes stereotype bevægelser. Men det er jo kun symptombehandling, og med den viden, vi har i dag om stereotypiernes årsager, er det eneste rigtige at gøre, at forsøge at finde årsagen til stereotypierne og så fjerne problemet, ikke adfærden i sig selv.

Stereotypi behøver dog ikke være udtryk for, at de stadig har det dårligt, men at de blot falder tilbage i nogle gamle mønstre - ligesom hvis mennesker bider negle. I sig selv er stereotypierne derfor ikke noget problem for dyrene, tværtimod. De hjælper dyrene til at klare den situation, de ellers ville have svært ved at klare, simpelthen ved at udskille særlige hormoner, der giver dyret en følelse af velvære.

En stereotypi går ofte langt tilbage og er svær at komme af med, da gentagelsen udskiller endorfiner, som virker afhængighedsskabende. Vi har tidligere haft en elefant, som i sin unge dage havde været arbejdselefant i Myanmar, som også havde en stereotypi. Dengang lavede vi denne video, hvor vores adfærdsekspert beskriver, hvorfor det opstår, og hvad man kan gøre ved det:

Du kan læse mere om berigelse og naturlig adfærd her:

Jeppe, Zoologisk Have

Valutata 4 stelle su 5

Altid dejligt at komme os jer

Altid dejligt at komme os jer. Desværre puttede min søn en 20kr i jeres bamsemaskine, som ikke ville ud. I shoppen fik vi blot at vide at det var ærgerligt, og de kunne ikke give den tilbage. For så ville det ikke passe med deres lagerbeholdning, såfremt en heldig person nåede at putte en tier i og vinde en billig bamse. Til gengæld måtte vi gerne købe en bamse for en tier 😂 Lidt selvmodsigende men sjovt. Ikke den bedste service den dag.

18 febbraio 2024

Snyder folk til abonnement

Deres årskort betaling snyder folk til at oprette abonnement, der er ingen andre muligheder. Til de har rettet dette, får de 1 stjerne. De burde have 0 for at snyde.

26 febbraio 2024

Kære Sune
Tak for at du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse.
Jeg er dog ked af, at du føler dig snydt. Vores Zookort er en abonnementsservice, hvor man er medlem indtil man vælger at opsige. VI oplyser tydeligt omkring abonnementet i forbindelse med oprettelsen: https://www.zoo.dk/billetter-og-zookort/zookort
Abonnementet kan til enhver tid opsiges til udløb af gyldighedsperioden. Opsigelsen skal dog ske senest den 24. i den sidste gyldige måned. Opsigelse kan via medlemsprofilen, via mail zoo@zoo.dk eller tlf. 72200200 (hverdage kl. 9-15).

Valutata 1 stelle su 5

Alt for lidt plads til elefanterne !

Jeg kan ikke forstå at man bygger et nyt elefanthus med så lidt plads til elefanterne ! Jeg synes at det er forfærdeligt umoderne at fremvise dyr på den måde og jeg vil aldrig mere købe bilet til zoo.
Jeg ser den ny elefantunge på fjernsyn som de voksne elefanterne beskyder og gemmer med sine kroppe. Det undrer mig ikke når de ikke kan få fred og ro med en lille unge. Mine penge går til Knuthenborg der elefanterne får leve et værdigt liv. Jeg synes at zoo skulle sende sine elefanter til Knuthenborg.

20 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Mangel på kundeservice ...... !!

Kundeservice ....... det har de ikke lært det er helt sikkert.

Jeg har fået et årskort til min søn og vil købe årskort til mig selv.

Problemet er at jeg ikke vidste at årskortet STARTER når du for ordrebekræftelsen. Så det går 2 måneder før jeg køber mit eget i slut november og derfra prøver at registrerer vores kort på deres VIRKELIG DÅRLIGE app som hele tiden ikke fungerer. Jeg tager endelig derind i december og vi bliver afvist fordi vi ikke kan bruge appen og jeg ikke vil betale for en indgangsbillet eller et fysisk kort.

Jeg tager så derind igen i januar og får hjælp til mit eget årskort og kan gå ind. Men kan stadig ikke få min søns årskort på. De prøver at sende en mail hvor jeg skal gendanne koden. Men det virker stadig ikke og de er ved at lukke. Så vi kører hjem uden det virker.
Jeg klager også over de manglende måneder og de giver mig en mail til chefen jeg kan skrive til.

Det er bare som at snakke til en dør. Jo vi kan se årskortet ikke er brugt men og men og men fuld at dårlige undskyldninger.
De kan ikke forlænge kortet, selvom det er deres app der ikke har virket. De kan INTET tilbyde i kompensation. Og de kalder mig iøvrigt mellem linerne en løgner, ved at sige at de ikke vælger at tro på en medarbejder har sagt til mig som jeg forklarer. !!

Iøvrigt skal man også lige huske på at det ikke er et årskort men et abonnement der bliver automatisk gen betalt.

Jeg kommer ikke til at bruge en krone herinde mere. Vi må ha alt med selv fremover og så behøver jeg vist ikke at sige at årskort ABONNEMENT ikke bliver betalt når reminderen kommer. !!

Jeg betaler hellere og tager i en anden Zoo så. Helt vildt ærkeligt for vi elskede at komme i zoo. Men måske det bliver Pangea park som jeg har hørt meget godt om.

14 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Vores familieudflugt i sommer.

Vores familieudflugt i sommer til Zoologisk Have i København var en uforglemmelig oplevelse. Haven, som er rummelig og velholdt, tilbød en enestående mulighed for at observere en bred vifte af dyr i naturlige og velplejede omgivelser. Hver dyreart var informativt præsenteret, hvilket gjorde det til en lærerig oplevelse for både børn og voksne. Haven er let at navigere rundt i, og de mange faciliteter, som f.eks. spisesteder og legeområder, gjorde besøget behageligt og afslappende. Personalet var venligt og hjælpsomt, hvilket bidrog til en varm og indbydende atmosfære. Alt i alt var besøget i Københavns Zoologiske Have en fantastisk måde at tilbringe dagen på, fyldt med sjov, læring og beundring af dyrelivet.

29 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

Boder og caféer lukkede. Totalt forladt og INGEN vi ter festival

Vi besøgte i går Zoo og jeg må sige det var en flad fornøjelse. Ikke pga dyrene, men pga af at ALT stort set alt var lukket. Caféen ved legepladsen lukkede mere end 30 min før lukketid.
Vi følte vi gik rundt i en fulstændig forladt zoo. Bevares der var da mennesker men stort set alle boderne, candyfloss, is og alt de stadig formår at holde åbent andre steder fx Tivoli var simpelthen lukket.
Jeg synes det er uacceptabelt at vi ikke bliver meddelt at tingene er lukkede inden vi køber dyre billetter. Det fremgår på hjemmesiden at der er vinterfestival. Der er ikke dét der ligner!

Det er tarveligt at lade gæster betale fuld pris for en halv oplevelse UDEN at oplyse om at haven stort set er lukket.

25 gennaio 2024

Gå ikke i Zoo efter 15 det er mørkt og man kan ikke se dyr

Jeg var så dum, at hoppe på tilbuddet besøg ZOO for halv pris. Vi ankom kl 15:45 og nåede at se pandaen, som er virkelig sød. Men derudover så var det mørk og dyrerne havde gemt sig for at sove. Vi gik gennem kænguru parken og kunne se et omrids og ved siden af en mørk plet af et dyr. Eter ca 30 min gik vi til indgangen, hvor der sad en og talte rigtig nedladende til os. Nu har jeg sendt den en mail, hvor de har svaret, at mørket og det at man ikke kan se noget er grunden til til halve pris ?? Måske de skulle gøre opmærksom på det inden de smilende sælger dig en billet, som de allerede ved at de intet får ud af. Det kan de simpelhen ikke være bekendt. Svaret på mailen var lige så nedladende og henviste til børne aktiviteter ?? Vi var 2 voksne og aberne ?? Det er i min optik at snyde folk i slowmotion og jeg kunne ligeså godt bare have doneret pengene for jeg fik INTET ud af dem.

15 dicembre 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più