Zoologisk Have København Recensioni

TrustScore 2 su 5

2,1

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Blev mødt ved billetsalget,af en stemme fra en højtaler. Det er dælme ikke kundeservice. Der var beskidt på bordene. Og synes ikke i dagens Danmark,vi kan har så små forhold til dyrene. Selvfølgelig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En dejlig oplevelse havde vi i dag med børnene i Zoo København. Nu er mine børn blevet ægte Naturhelte. Skønt 🤩Vi havde mange unge kloge Zooguider som hjalp os undervejs ved Havens forskellige akti... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Zoo
  2. Centro divertimenti

Scritti dall'azienda

Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

41 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Vi ankom til en monsterkø

Vi ankom til en monsterkø. Børnene var positive. Så kom vi op til indgangen. Her var ingen mulighed for at købe en billet. Så gik vi i kø igen. Meget lang og med utilfredse voksne som ikke havde overskud til mere kø.
Så det store spørgsmål er:
Hvorfor så I ikke skiltet med køb billetter her?
Fordi det var i den anden ende ved billetkontoret🫩
Råd: skilt bedre og meget mere!
Endelig i haven. Nu var her.
Vi vandrede rundt i en zoologisk have med meget få dyr tilgængelige. De fleste var søgt i skjul for solen, andre var lukket inde, mens der blev gjort rent i deres bure. Hvilket vi godt forstår, men kom for at se dyrene, ikke rengøring kl 1200.
Vi valgte at finde et bord til vores medbragte mad. Toiletterne var lukket af der, hvor vi havde fundet et bord. Ingen skiltning om lukkede toilette. Vi løb med en på næsten 3 og en på 5 for ikke at tisse i bukserne.
Senere ville vi købe churros. Vi bestilte tre churros i tre kopper og en til isen.
Dette blev responderet med “du skal betal for emballagen”
Vi fik tre kopper med churros, tre små med is kopper og en mellem is.
Da vi gjorde opmærksom på fejlen, hev ekspedienten koppen ud af hånden på mig, rystede kopperne for at få isen ud, jeg gav hende en gaffel sagde værsgo!
Hun tømte dem ned i den store kop. Bagefter vrissede hun her!
Ikke en behagelig oplevelse.
Vi var i zoologisk have 3 timer og 30 min.
Det var en utrolig sørgelig oplevelse for allebørn og voksne

21 luglio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Blev mødt ved billetsalget,af en stemme…

Og synes ikke i dagens Danmark,vi kan har så små forhold til dyrene. Selvfølgelig er der nogle fine forhold ved feks elefanter, leopard. Men i har stadig det gamle anlæg til isbjørne. Hvor der gik en isbjørn frem og tilbage... Kameler på en lille fold. Løver på en lille ø. Håber det snart bliver bedre

7 luglio 2026

Kære Christina
Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.
Vi er kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det kan virke upersonligt at blive mødt af en stemme i en højtaler ved vores billetsalg.
Da billetsalget er adskilt fra gæsterne med en glasrude, er vi nødt til at benytte et højtalersystem, så vi kan kommunikere tydeligt. Hvis man foretrækker den personlige betjening ansigt til ansigt, er man altid velkommen til at komme ind i Zookortsalget, hvor vi også sælger billetter og står klar til at hjælpe.

Vi beklager også, at du oplevede beskidte borde under dit besøg. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere. Vi er midt i vores højsæson, og selvom vores medarbejdere gør deres bedste for at holde Haven ren og ryddeligt, kan der desværre i perioder opstå borde, som ikke når at blive rengjort med det samme. Samtidig står alle vores borde og bænke udendørs og er derfor udsat for vind og vejr, hvilket også kan påvirke, hvor rene de fremstår i løbet af dagen.

Vi sætter pris på, at du deler dine tanker om dyrenes anlæg. Zoologisk Have arbejder løbende på at udvikle og forbedre faciliteterne for vores dyr, men sådanne projekter er omfattende og tager desværre tid. Dyrenes trivsel og velfærd er vores højeste prioritet, og alle vores anlæg lever op til de gældende krav. Samtidig bliver de løbende vurderet og udviklet på baggrund af den nyeste viden om dyrevelfærd.

Tak fordi du delte din ærlige feedback. Den er værdifuld for os og indgår i vores fortsatte arbejde med at skabe gode oplevelser for både dyr og gæster.

Rigtig god sommer.

Zoo vildleder om årskort

Jeg har købt og betalt et årskort i butikken ved Zoos indgang. Men jeg fik ikke noget fysisk årskort, istedet skal jeg bruge app’en. Der vil de så have mine betalingskort oplysninger for at give mig adgang til det kort jeg allerede kat købt og betalt.

Zoo har efterfølgende svaret mig at det står på deres hjemmeside og det fremgår også af deres handelsbetingelser. Men det var altså ikke noget de oplyste mig om, inden jeg købte kortet i butikken.

Det er ren bondefangeri. Jeg er sikker på, at de prøver at forny det automatisk om et år, selvom det ikke er noget vi ønsker.

25 giugno 2026

Kære Steffen,
Tak fordi du igen tog dig tid til at anmelde Zoologisk Have.

Som vi tidligere har skrevet, kan du nemt afmelde dit betalingskort via din profil. Når kortet er afmeldt, bliver dit Zookort ikke automatisk fornyet.

Hvis du ikke ønsker at have dit Zookort i vores app, har du også mulighed for at købe et fysisk Zookort for 50 kr. i vores Hovedindgang.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt afmeldingen er gennemført korrekt, eller ønsker hjælp til at sikre, at der ikke sker en automatisk fornyelse, er du meget velkommen til at kontakte os på zoo@zoo.dk eller ringe til os mandag–fredag mellem kl. 9.00 og 15.00. Så hjælper vi dig gerne.

Rigtig god dag.

Urimelig prisstigning for adgang

Vi har som pensionister besøgt ZOO nogle gange årligt. Det er normalt hyggeligt, men specielt efterår og vinter er det underligt at indgangsprisen ikke er lavere - der er jo intet at se.

Nu har man så valgt at sætte prisen for pensionister op med 40%!!

Det er så langt ude i skoven at man må tage sig til hovedet.
Nærmest en slags omvendt Robin Hood.

Det ener med at ZOO mister 2 kunder på den her måde, og mon ikke mange andre også forlader dyrene.

11 giugno 2026

Kære Willy,
Vi beklager, at ændringerne på vores Zookort har været en skuffelse for dig.
For at sikre, at vores produkter fortsat understøtter både driften af Zoologisk Have og vores arbejde for natur og dyreliv, har vi været nødt til at gennemgå vores korttyper. I den forbindelse har vi valgt at udfase Zookortet for pensionister. For pensionister som var på automatisk fornyelse, betyder det en prisstigning på 81 kr. om året - svarende til 6,75 kr. om måneden.
Samtidig har vi foretaget andre ændringer, blandt andet ved at hæve aldersgrænsen for børn, så de først overgår til voksenpris som 15-årige. Derudover har vi styrket medlemsfordelene i Zookortet med blandt andet rabat på gæstebilletter, forkøbsret til særlige oplevelser og rabatter hos udvalgte samarbejdspartnere.
Vi forstår, at prisændringer kan vække frustration, og vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Pas på med årskort!

Pas på med årskort!

Stop med at købe årskort eller overhovedet at støtte denne virksomhed før de får en anden ledelse, der har fokus på det de er, nemlig en del af Københavns kulturelle billede.

Lige nu prøver de at snyde kunderne ved abonnementløsninger på årskort og manglende informationer omkring det.

1 giugno 2026

Kære Carsten.
Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse af Zoologisk Have.
Vi beklager din frustration over at vi tilbyder automatisk fornyelse når et Zookort oprettes.
Når et Zookort oprettes, oprettes der samtidig et løbende medlemskab, som automatisk fornyes, indtil det opsiges. Dette oplyses i forbindelse med oprettelsen af medlemskabet på vores hjemmeside, samt står det i vores handelsbetingelser.
Som en ekstra service sender vi en påmindelse via e-mail cirka 10 dage før fornyelsen, så der er mulighed for at opdatere betalingsoplysninger eller opsige medlemskabet inden næste betalingsperiode. Vi er naturligvis kede af det, hvis denne oplysning er blevet misforstået eller er blevet overset.
Mvh. Monica, Zoologisk Have

Valutata 1 stelle su 5

Direkte i modstrid med deres egne åbningstider – vildt skuffende

Vi besøgte Zoologisk Have i København og ville spise aftensmad hos FLAVOUR. Ifølge Zoos egen hjemmeside lukker FLAVOUR først en halv time før havens lukketid. Alligevel var de i fuld gang med at lukke det hele ned to timer før lukketid, så vi ikke kunne få noget at spise.

Det bliver kun mere grotesk af, at Zoo samme dag havde lavet et opslag på Facebook om, at man skulle prøve deres nye kiosk. Da vi gik derhen, var døren låst og helt lukket.

Helt ærligt, det holder simpelthen ikke. Man kan ikke reklamere aktivt for sine madsteder på sociale medier og skrive officielle åbningstider på hjemmesiden, hvis virkeligheden er, at personalet lukker biksen flere timer før tid. Det er dårlig service og gav en vildt skuffende oplevelse.

6 giugno 2026

Hej Jens.
Vi beklager, at du har haft en skuffende oplevelse under dit besøg i Haven den 7. juni.
Vi beklager, hvis du fik indtryk af, at Flavour var ved at lukke ned under jeres besøg. Vores stadeholdere har en række rengørings- og kontrolopgaver, som skal gennemføres hver dag i løbet af åbningstiden. De burde derfor ikke have afvist dig, da der fortsat har været salg frem til deres normale lukketid den 7.6.
Vi beklager, hvis vi ikke har været tydelige nok under dit besøg
Mvh. Monica, Zoologisk Have

Valutata 2 stelle su 5

bordene udenfor er meget beskidte

Mine børn elsker zoologisk have. Men bordene udenfor er meget beskidte, de bliver aldrig vasket. De er dækket af støv og fugleklatter. Det er farligt for helbred, små børn rører ved det med hænderne og putter derefter mad i munden.
Jeg efterlader denne anmeldelse i håb om, at der vil blive truffet foranstaltninger.

5 giugno 2026

Kære Magdalyna
Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmelde af Zoologisk Have.
Vi beklager, at vores faciliteter fremstod beskidte under jeres besøg. Vi bestræber os på at holde Haven ren og indbydende hele dagen, og vi har personale på arbejde i hele åbningstiden til at rengøre og vedligeholde borde, affaldsområder og øvrige gæstefaciliteter.
Da mange af vores faciliteter er udendørs og benyttes af et stort antal gæster hver dag, kan der desværre opstå perioder, hvor de ikke fremstår så rene, som vi ønsker. Det ændrer dog ikke på, at vi forventer en høj standard, og vi beklager, at dette ikke har været din oplevelse.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forholdene. Din feedback er værdifuld og hjælper os med at forbedre gæsteoplevelsen.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kan desværre kun tilslutte mig de…

Jeg kan desværre kun tilslutte mig de mange negative oplevelser med kundeservice.

Vi blev overraskede over at opdage, at vores årskort automatisk blev fornyet, da der pludselig blev trukket knap 1.500 kr. fra vores konto, selvom vi ikke ønskede at forlænge medlemskabet. Vi havde ikke været opmærksomme på, at et årskort blev fornyet automatisk, og kontaktede derfor kundeservice med det samme.

Ventetiden i telefonen var lang, og da vi endelig kom igennem, var der ingen hjælp at hente – på trods af at der kun var gået to dage siden fornyelsen. Det efterlod os med indtrykket af, at ordningen i højere grad er indrettet til at fastholde automatiske fornyelser end til at hjælpe kunder, der ikke ønsker at fortsætte.

Det fremgår ganske vist af handelsbetingelserne, hvilket vi efterfølgende kunne konstatere. Det er naturligvis vores ansvar at læse disse, men jeg havde alligevel forventet en mere imødekommende og løsningsorienteret dialog fra en virksomhed som Zoologisk Have.

Det blev ikke bedre af, at medarbejderen oplyste, at han kunne se, at jeg havde læst den e-mail, der varslede den kommende fornyelse, den 18. maj kl. 10.07. Jeg forklarede, at jeg først havde læst mailen cirka 10 minutter før opkaldet, og at den indtil da havde stået som ulæst. Efter samtalen kunne jeg imidlertid se, at mailen først var modtaget den 18. maj kl. 15.30, hvilket gjorde mig endnu mere forvirret over medarbejderens oplysninger.

Jeg oplevede desværre ikke en reel vilje til dialog eller forståelse for situationen. Tværtimod sad jeg tilbage med følelsen af, at ansvaret blev placeret hos mig, samtidig med, at der ikke blev vist nogen fleksibilitet i forhold til en fornyelse, som vi ikke ønskede. Det er efter min opfattelse ikke den kundeservice, man bør kunne forvente af en så stor og veletableret virksomhed.

Kære Camilla.
Vi beklager, at fornyelsen af dit Zookort er kommet som en overraskelse.
Når et Zookort oprettes, oprettes der samtidig et løbende medlemskab, som automatisk fornyes, indtil det opsiges. Dette oplyses i forbindelse med oprettelsen af medlemskabet på vores hjemmeside, samt i vores handelsbetingelser.
Som en ekstra service sender vi en påmindelse via e-mail cirka 10 dage før fornyelsen, så der er mulighed for at opdatere betalingsoplysninger eller opsige medlemskabet inden næste betalingsperiode. Vi er naturligvis kede af det, hvis denne information ikke er nået frem eller er blevet overset.
Da medlemskabet ikke blev opsagt inden for den gældende frist, er fornyelsen gennemført i overensstemmelse med medlemskabets vilkår. Derfor har vi desværre ikke mulighed for at refundere den nye medlemsperiode.

Pengemaskine

Hold da op. Længe siden jeg har været så skuffet over en dansk virkelighed. Udelukkende pengemaskine.
Ingen påmindelse om fornyelse af zoo kort ingen info om det ved køb. Og så bliver det tilmed fornyet til en højere pris en vi gav da vi købte dem. Jeg er målløs.

Kære Ammanda.
Vi beklager, at fornyelsen af dit Zookort er kommet som en overraskelse.
Som en ekstra service sender vi en påmindelse via e-mail cirka 10 dage før fornyelsen, så der er mulighed for at opdatere betalingskortoplysninger eller opsige medlemskabet inden næste betalingsperiode. Vi er naturligvis kede af det, hvis denne information ikke er nået frem eller er blevet overset.

Vi beklager, at prisstigningerne har givet anledning til frustration. For at sikre, at vi fortsat kan opretholde den daglige drift af Zoologisk Have samt støtte vores arbejde for naturbevarelse og beskyttelse af truede dyrearter både i Danmark og internationalt, er vi desværre nødt til løbende at justere vores priser.

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice. Havde forsøgt at afmelde automatisk fornyelse af årskort rettidigt. Har dog taget fejl af hvor det skulle afmeldes men har troet i god tro at det var afmeldt. Kontakter zoo samme dag jeg får mailen om fornyelse da jeg i god tro jo troede at det var afmeldt. De vil intet gøre og vil ikke refundere beløbet.

Kære Mia.

Forfærdeligt sted!

En ren pengemaskine! Pas på de fornyer årskort automatisk hvilket der ikke bliver gjort opmærksom på når man opretter. Og vil ikke give pengene retur. Så dårlig service!

Kære Fie.

Valutata 3 stelle su 5

Sørg for du får din rabat inden du går ind

Var i zoo i går og skulle købe årskort til mig og mit barnebarn da jeg skulle betale sagde jeg til zoo medarbejderen, at jeg ikke kunne forstå det blev over 100 kr mere end jeg havde set på nettet, hvortil hun bare svarede at det var prisen, mens vi er i zoo går det op for mig at det var fordi jeg ikke havde fået pensionist prisen, da vi er på vej ud går jeg ind og forklare at jeg har betalt for meget for mit års kort, hun svare at det kan Hyundai ikke gøre noget ved d jeg jo har brugt kortet, virkelig dårlig service da jeg jo ikke var gået ud af haven endnu, og deres priser er i forvejen pænt dyre.
De kunne som det mindste at givet mig et tilgode bevis på de 120 kr jeg har betalt for meget

16 maggio 2026

Kære Sussie Heidi
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.
Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med købet af dit Zookort under dit besøg i Zoologisk Have.
Vi beklager, at du har fået købt med et voksen-Zookort frem for et pensionist-Zookort.
Vores medarbejdere forsøger altid at afklare, hvilken type Zookort gæsterne ønsker, når de sælger Zookort, da det ikke altid er nemt at se, om en gæst er pensionist, kan der desværre opstå misforståelser.

Vi beklager også, hvis du oplevede, at du ikke fik den nødvendige hjælp, da du henvendte dig til vores medarbejdere på vej ud af Haven. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Hvis du sender os en e-mail til zoo@zoo.dk, vil vi meget gerne gennemgå din ordre fra maj og undersøge sagen nærmere.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse. Din feedback hjælper os med løbende at forbedre vores service og kommunikation.

Valutata 1 stelle su 5

Pas på! Automatisk fornyelse af årskort

ZOO fornyer årskort automatisk uden en reminder om, at seneste mulighed for at afmelde fornyelsen er 4 dage før udløb.

Da jeg kontaktede kundeservice var svaret, at det står i deres handelsbetingelser.

Nå, men det var tilgengæld ikke noget, der blev gjort opmærksom på ved køb af årskortet, eller i forbindelse med udløb af årskortet - sjov nok.

Råd til ledelsen: Gør noget radikalt andet, og skam jer lige lidt.

Tak for feedback?

Det var så lidt. Jeg sender fakturaen på 878 kr. (Det beløb der automatisk blev trukket for fornyelse af årskort for 1 voksen og 1 barn).

10 maggio 2026

Kære Kira.
Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse af Zoologisk Have.
Vi beklager, at fornyelsen af jeres Zookort er kommet som en overraskelse.

Valutata 2 stelle su 5

Slush-ice er en ren joke...

Har købt Zoo årskort til mig selv og datteren, og kan se på andre anmeldere, at man åbenbart skal være obs på, at Zoo i bedste abonnementsfælde-plattenslagerstil selv fornyer årskort... Det er jo ikke ok !... Virkelig dårlig stil, Zoo.. !.... Var selv en tur i Zoo med datteren i dag 9/5, og stod i lang kø over 25 min. for at købe en simpel tag-selv slush-ice. Zoo´s ledelse synes åbenbart det er super genialt, at een og samme stakkels skoleelev skal ekspedere både slush-ice OG producere nogle ekstremt langsomt-tilvirkede candyfloss.. OMG et slow-slow-slow-cirkus.. Ingen logisk effektivitet overhovedet... Da vi endelig fik lov at købe den slush-ice (datteren valgte lilla tutti-frutti), så smagte den af absolut ingenting... Det var praktisk talt ren knust is med lidt lilla farve i, og uden skyggen af smag overhovedet.... En total skuffelse, 45 kr. spildt... og jeg orkede ikke at belemre den stakkels skoleelev med en berettiget reklamation, da han åbenlyst ikke havde kapacitet til meget andet end blot at overleve sit utaknemmmelige Zoo-lortejob her og nu... Så det bliver i stedet herinde jeg åbenbarer, at Zoo´s slush-ice med tutti-frutti er en ren turistfælde..... Kan absolut ikke anbefales...

9 maggio 2026

Kære Mikkel
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde og feedback til Zoologisk Have.

Vi beklager den oplevelse, du havde under dit besøg i maj.
Jeg har sendt din tilbagemelding videre til vores stadeholder, som står for salget af slush-ice. Næste gang er du også meget velkommen til at henvende dig direkte til medarbejderen ved boden, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger. En slush-ice skal naturligvis smage af saft – ikke af isvand.

Vi er også kede af at høre, hvis anmeldelser fra andre gæster har gjort jer utrygge omkring den automatiske fornyelse af Zookort. Den automatiske fornyelse er en service, som mange af vores Zookortindehavere sætter pris på, men den kan naturligvis til enhver tid afmeldes, så længe det sker inden 4 dage før udløbsdatoen.

Vi sender altid en påmindelse via e-mail cirka 10 dage før fornyelsen, så der er god tid til enten at opdatere betalingsoplysninger eller opsige medlemskabet, inden den næste betalingsperiode påbegyndes.

Vi håber, at dette er med til at skabe lidt mere tryghed, og vi beklager, hvis der er opstået usikkerhed omkring ordningen.

Rigtig god dag.

Great Zoo, but beware of Parking zones

We had a wonderful day at the Zoo, but it was ruined by a predatory parking situation that the Zoo management really needs to address.

The parking lot (Zone 3319) is right next to the municipal street parking (Zone 2000). The parking app defaults to the wrong zone because they are inches apart. Despite having a fully paid session in the 'wrong' zone right next door, the parking company issued a massive fine and their website explicitly says they don't care about 'mistakes.'

Zoo Management: Please advocate for your visitors. Either unify these zones with the municipality or instruct your contractor to recognize good-faith payments. It’s a shame to leave such a world-class attraction with a bitter taste in your mouth over a clerical error that clearly shows I paid to be here.

⭐ UPDATE:
My appeal was predictably rejected by Q-Park's automated "we don't care about mistakes" system. However, after contacting the Zoo directly, the Zoo contacted Q-Park to reconsider my case.
Thank you so much to the team at the Zoo that spotted and helped with this!

29 aprile 2026

Dear Juan Manuel,
Thank you for taking the time to review Copenhagen Zoo.
We are sorry to hear that you received a parking fine, even though you had paid for parking using the wrong parking zone.
I'm not sure which of the parking zones you parked in.
Could you please send an email to zoo@zoo.dk and attach both your proof of parking payment (using parking zone 2000) and a copy of the parking fine?
We will then look into your case and see if we can help resolve the issue.
We look forward to hearing from you.
Kind regards,
Monica, Copenhagen Zoo

Hvis jeg kunne give -10 stjerner

Hvis jeg kunne give -10 stjerner, ville jeg gøre det. Der blev trukket 559 kr. fra mit konto uden at få en email ang. påmindelse om fornyelse af mit årskort, og så får man at vide, at det er mit eget ansvar.

Ud over det har min mand pludseligt 2 årskort på hans navn og 1 årskort på mit navn i sin app. Jeg har i min app 1 årskort på mit navn, og vores barns årskort er forsvandt uden grund. Når man ringer til kundeservice efter 10 minutters ventetid (var nr. 1 i kø), bliver man henvist til at skrive en email til dem, da de ikke kan gøre noget ved det mens jeg ringer, siger de..... fuldstændigt elendig og inkompetent kundeservice der findes i Zoologisk Have!!!!!!!

28 aprile 2026

Kære Jana
Vi beklager, at fornyelsen af dit Zookort er kommet som en overraskelse.
Som en ekstra service sender vi en påmindelse via e-mail cirka 10 dage før fornyelsen, så der er mulighed for at opdatere betalingskortoplysninger eller opsige medlemskabet inden trækning af næste betalingsperiode. Vi er naturligvis kede af det, hvis denne information ikke er nået frem eller er blevet overset.

Derudover beklager vi, at jeres Zookort ikke vises korrekt i appen, og at det har givet anledning til udfordringer.
For at vi kan undersøge og løse problemet, må du meget gerne kontakte os på zoo@zoo.dk og oplyse dit medlemsnummer eller den e-mailadresse, som medlemskabet er registreret med. Så vil vi gennemgå sagen og hjælpe med at få de korrekte oplysninger vist i appen.
Du kan blot henvise i mailen til denne anmeldelse.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bordet fanger

Jeg er desværre endt i samme situation som mange andre: Zoologisk Have har hævet betaling for tre nye årskort uden min accept.

Da jeg købte kortene sidste år, var jeg opmærksom på muligheden for automatisk fornyelse - og jeg valgte aktivt, at dette IKKE skulle ske. Derfor gik jeg naturligvis ud fra, at aftalen ikke ville blive fornyet. Alligevel bliver der pludselig trukket 1.437 kr. fra min konto.

Jeg kontakter dem straks samme dag i håb om, at der er tale om en fejl, som kan løses. Men svaret er blot, at det er for sent “bordet fanger”. Medarbejderen indrømmer endda, at han godt kan forstå min opfattelse, men det ændrer ingenting.

Det er simpelthen ikke acceptabelt at drive forretning på den måde. Når så mange kunder misforstår jeres betingelser, er problemet ikke kunderne - det er jeres kommunikation og praksis.

Jeg kommer ikke til at besøge Zoologisk Have igen og kan ikke anbefale andre at støtte en virksomhed, der håndterer kunder på denne måde. Det efterlader en rigtig dårlig smag i munden.

27 aprile 2026

Kære Benedikte.
Tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse af Zoologisk Have.
Vi beklager, at fornyelsen af jeres Zookort er kommet som en overraskelse.

monica, Zoologisk Have

Valutata 5 stelle su 5

Elsker at komme med børnebørn og opleve…

Elsker at komme med børnebørn og opleve alt i haven

27 aprile 2026

Kære Lot
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Zoologisk Have.
Vi er meget glade for din flotte anmeldelse og de fine ord om dit besøg.
Det glæder os især at høre, at du og dine børnebørn har haft en dejlig dag i Haven, og at I har nydt både de mange oplevelser og den læring, som et besøg hos os kan tilbyde.

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Vi håber at kunne byde jer velkommen igen snart.

Valutata 1 stelle su 5

Skuffende oplevelse med automatisk fornyelse af årskort

Efter mange gode år som medlem hos Zoo har vi på det seneste oplevet flere frustrerende oplevelser med både vores årskort og håndtering af vores medlemsskab.

Vores årskort blev automatisk fornyet, selvom vi var i den klare opfattelse, at automatisk fornyelse var slået fra – ligesom på vores tidligere medlemskab. Sidste år kunne vi ikke forny det eksisterende kort og måtte derfor kontakte Zoo, som fik oprettet et nyt. I den forbindelse var vi i god tro om, at automatisk fornyelse fortsat var deaktiveret.

I Zoo-appen vises det gamle medlemskab stadig, hvor det tydeligt fremgår, at automatisk fornyelse er slået fra – og ikke det nye medlemskab.

Da vi kontaktede Zoo, afviste de at refundere beløbet med henvisning til deres vilkår om, at opsigelse skal ske senest 4 dage før fornyelse, selvom situationen efter vores vurdering skyldes manglende gennemsigtighed i deres systemer.

Havde det været tydeligt for os at gennemskue, at de nye medlemskaber havde automatisk fornyelse slået til, ville vi naturligvis slået det fra rettidigt.

Vi er derfor langt fra tilfredse med den måde, sagen er blevet håndteret på. Efter at have læst andre anmeldelser virker det desværre heller ikke som et enkeltstående tilfælde.

28 marzo 2026

Kære TreeHugger
Tak fordi du tog dig tid til at anmelde Zoologisk Have.

Vi beklager, at jeres Zookort ikke vises korrekt i appen, og at det har givet anledning til udfordringer.

Ud fra din anmeldelse ser det dog ud til, at du muligvis har benyttet vores tidligere app. I forbindelse med overgangen til et nyt medlemssystem i december lancerede vi en ny app, og Zookortene vises derfor ikke korrekt længere i den gamle.

Hvis problemet fortsat opleves i den nye app, vil vi meget gerne undersøge det nærmere. Du er derfor velkommen til at kontakte os på zoo@zoo.dk og oplyse dit medlemsnummer eller den e-mailadresse, som medlemskabet er registreret med. Så gennemgår vi sagen og hjælper med at få det løst.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Elendig kundeservice. Ren pengemaskine

Som mangeårig kunne siger jeg nu stop.
Elendig kundeservice.
Havde prøvet at annullere mit ene årskort og beholde resten, grundet familiesituation.

Der sker en fejl på siden - hvorefter jeg kontakter kundeservice, som påstår jeg ikke har været logget ind og fastholder dette.
Jeg bliver så trukket for alle kort - og efterfølgende medgiver kundeservice at jeg har været logget ind da jeg retter henvendelse , men at det nu er for sent at annullere kortet.
Elendig kundeservice!! Ren pengemaskine.

13 febbraio 2026

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più