Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompli... Leggi di più

Jeg købte via Click og connect. Vi kørte ind i gården hvor vi skulle hente varen. Der gik ikke 1 minut,så stod medarbejderne og hjalp. Det er imponerende 👏 Vi prøvede det 2 gange på en uge og beg... Leggi di più

Betingelserne sagde to til fem dages leveringstid, hvilket jeg synes er lang tid for en dansk webshop. Det accepterede jeg ved ordreafgivelse, og jeg fik mine varer på fjerdedagen, så butikken har... Leggi di più

Jeg havde egentlig bestilt flyttekasser hos en konkurrent, men syntes at prisen for fragt var for høj. Undersøgte derfor prisen hos XL Byg Selv om jeg i begge byggemarkeder havde bestilt samme anta... Leggi di più

1. Mercato di materiali edili
  2. Negozio di arredamento da giardino
  3. Negozio di barbecue
  4. Rivendita di legname
  5. Negozio di articoli per la pittura
  6. Negozio di utensili

Her kan du anmelde din købsoplevelse på XL-BYG.DK eller i din lokale XL-BYG forretning. XL-BYG er Danmarks næststørste byggecenterkæde med 79 lokale forretninger fordelt over hele landet. Vores butikker er en vigtig del af lokalsamfundet og arbejder for at styrke fællesskabet. På XL-BYGs webshop finder du et stort udvalg til hus og have, og varerne leveres fra din lokale XL-BYG forretning. God rådgivning og hurtig, pålidelig levering er kerneværdier i det gode forhold til vores kunder. XL-BYG webshop tilbyder et bredt sortiment inden for hus og have og har XL-BYG kædens forretninger som leverandører. Du kan derfor vælge at hente din webshop ordre i dit lokale XL-BYG byggemarked tættest på dig og samtidig få god rådgivning med på vejen. Handel trygt på XL-BYG.DK og i din lokale XL-BYG.

4,1

Molto buono

TrustScore 4 su 5

4K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

4,1

Tutte le recensioni

586 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

mangler endnu at modtage en havelåge

mangler endnu at modtage en havelåge, som jeg bestilte den 31.7 . Har selv måtte ringe for at rykke og vente forgæves. Havde bestilte håndværker som jeg måtte betale kørsel og timeløn til. Havde bestilt ham til at sætte lågen op. (der stod at lågen var der 3-5 arbejdsdages levering på). Gad vide hvornår jeg får den?

31 luglio 2026

Dårlig leveringsservice

Dårlig leveringsservice. Jeg bestilte 4 afslutningslister (1 med mindre skade) og nogle skruer til min lejligheds adresse i København.

Jeg modtager først information om at ordren er afsendt via e-mail 2 dage efter den er ankommet. Varerne blev læsset af nede i foyeren foran alles postkasser…

Levering uden forudgående varsel om ankomstdag eller et forventet tidsrum er ikke godt nok.

Jeg bestilte varer for lidt over 900 kr. Levering kostede 500kr + et pallegebyr på 125kr. Der var ingen palle. Simpelthen absurd.

10 agosto 2026
Logo di XL-BYG

Risposta di XL-BYG

Hej Sebastian

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget, at leveringen i dette tilfælde ikke sad lige i skabet. Din ordre er blevet leveret direkte fra leverandøren, og det er desværre gået galt med koordineringen denne gang. At du derudover har betalt for en palle, som ikke er blevet leveret, er en fejl fra vores side, og du får naturligvis de 125 kr. retur.

Jeg håber, at du på trods af leveringsoplevelsen er tilfreds med produkterne.

Med venlig hilsen

Niels Bang, Websupport

Havde bestilt online

Havde bestilt online, næste morgen stod min vare klar, da den blev hentet var de utrolig hjælpsomme med at få pakken ind i bilen, den havde en total vægt på 34 kg
Tak til Farum XL byg/ Fogh

10 agosto 2026

Håbløs click&collect

Et døgn efter ordrebekræftelse fra afhentningssted kørte jeg forbi. Undrede mig over at det kunne tage så lang tid at flytte en vare fra hylden til kassen. Fik at vide at det var “meget mere kompliceret”.
Varen stod dog klar, jeg skulle blot oplyse navn.
To dage senere fik jeg besked om at varen var klar til afhentning, dvs. tre døgn efter bestilling.
Ethvert andet sted gør click&collect livet lidt enklere. Det gælder absolut ikke hos XL.

4 agosto 2026
Logo di XL-BYG

Risposta di XL-BYG

Hej Mirjam

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager dinoplevelse med Click & Collect i XL-BYG, og vil meget gerne følge op på sagen, så vi kan finde ud af hvor det er gået galt. Du må derfor gerne sende dit ordrenummer til:
websupport@xl-byg.dk

Med venlig hilsen