Banner for Woonsquare - Heerlen

Woonsquare - Heerlen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

In de Cramer 76, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

Valutata 5 stelle su 5

Große Auswahl an Möbeln und auch unterschiedlichen Designs. Die Verkäufer waren ausgesprochen freundlich und sehr kompetent. Ich habe mich sehr gut beraten gefühlt und komme gerne für den nächsten Ein... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren op zoek naar een 3+2 zit bankstel en een aparte relaxstoel. Bij binnenkomst werden we meteen goed opgevangen en begeleid door Marcedes. Zij gaf ons goede adviezen en heeft ook haar best geda... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over deze meubelwinkel! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het personeel (Mathijs) nam de tijd om mee te denken en gaf eerlijk advies, zonder opd... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bij binnenkomst werden we direct aangesproken,door de aanwezige dame. Normaal iets waar we doorgaans een hekel aan hebben. Maar nu ervaarde we het anders, we werden ergens opgewezen waar we wel ie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2571 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijke verkoper

Vriendelijke verkoper, goed advies.
Ik ben goed geslaagd

3 marzo 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Bedankt voor uw goede review en alvast veel plezier!

Valutata 1 stelle su 5

Onbetrouwbare werkwijze en hoge annuleringskosten

In januari 2026 kocht ik een bank bij Woonsquare. In de winkel werd sterk aangedrongen op het direct plaatsen van een review — wat vreemd voelde. Thuis zag ik waarom: bijna alle positieve reviews gaan alleen over het verkoopgesprek, terwijl de echte productreviews vooral negatief zijn.
Ook bleek de afgesproken levertijd van 12 weken ineens 19 weken te zijn, en je mag pas een leverafspraak maken na volledige betaling. Hierdoor verloor ik direct mijn vertrouwen en annuleerde ik binnen twee uur. Toch rekent Woonsquare €780 annuleringskosten op een bank van €2.600 — mogelijk zelfs meer.
Onredelijk en klantonvriendelijk. Ik kan Woonsquare absoluut niet aanbevelen.

17 gennaio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Anoniem, wij betreuren het dat u het zo ervaart en komen graag met u in contact om uw review en ervaring met u te bespreken en u tevens goed te informeren over de afspraken die u samen met de verkoper op papier heeft gezet.

Wij hebben via Trustpilot aanvullende gegevens opgevraagd en zijn in afwachting van uw reactie.

Valutata 5 stelle su 5

Rustig kunnen rondkijken en goede prijs!

Rustig kunnen rondkijken en uiteindelijk een aankoop kunnen doen! Mede door de goede prijs en het in alle rust kunnen rondkijken.

26 febbraio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Ricardo, bedankt voor uw review, bij Woonsquare kunt u altijd eerst rustig rondkijken en de tijd nemen.
Fijn dat het zo goed is bevallen.

Valutata 1 stelle su 5

Eerste en laatste keer voor mij!

UPDATE:
10-03 Niemand heeft tot heden contact opgenomen.

Ordernummer 10291967

Helaas zeer slechte ervaring gemaakt. Op 1 November een Bank besteld met aanbetaling waarbij me beloofd werd 8-12 weken levertijd en er werd een spoedopdracht van gemaakt. Na tig keer bellen en vragen wat de stand van zaken is heb ik dan op 19 Februari te horen gekregen wat mijn bank verwacht (!) wordt eind Maart / begin April. Al die tijd heb ik dus maar lekker zonder bankstel moeten doen. Als je dan je koop wilt annuleren vragen ze zich 50% van het hele bankstel wat ik nog niet eens heb. Dan zou je denken misschien komen ze de klant een beetje tegenmoet voor de extreem lange wachttijd, maar nee hoor, ze vertellen me nog wat van CBW voorwaarden waardoor ze het nog een maand extra zouden kunnen uitstellen. Ik vind het belachelijk! Met vriendelijke groet, de nog steeds op zijn bank wachtende klant :-)

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Marvin, Bedankt voor uw review en het achterlaten van uw gegevens. Wij zullen deze week nog contact met u opnemen om uw zaak inhoudelijk met u te bespreken en daar waar mogelijk met u te kijken naar een oplossing.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, vandaag gekomen, gekocht en hij staat!

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Hi Jessica, bedankt voor uw goede review, wat fijn dat de levering van uw bank zo naar wens is!

Valutata 1 stelle su 5

Waarschuwing: Koop hier nooit je bank!

In de meubelzaak in Heerlen vriendelijk geholpen. Na aanschaf van de bank is er van deze vriendelijkheid niets meer overgebleven vanuit Woonsquare. De meest onvriendelijke klantenservice die ik ooit ergens heb meegemaakt, waarbij er geen enkele service voor de klant wordt geboden. De bank is bijna 2 jaar geleden met gescheurde stiknaden gebracht, tot op heden nog steeds niet gemaakt en Woonsquare is ook niet van plan om dit op te lossen ondanks de garantieperiode!
Ik heb nog nooit een negatieve review voor iets/iemand geschreven, maar vond het nu echt nodig om anderen te waarschuwen: KOOP HIER NOOIT JE BANK!!! (want als er iets aan de bank is, wordt je niet meer verder geholpen).

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste M. Starmans, wij hebben u via Trustpilot om meer gegevens verzocht zodat wij contact met u op kunnen nemen om uw review en situatie te bespreken en daar waar mogelijk samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Valutata 5 stelle su 5

Bij woonsquare Heerlen ben ik goed geslaagd.

Bij woonsquare Heerlen ben ik goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe bank. Zeer behulpzaam en goed advies.

20 febbraio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Myrte, fijn dat u bent geslaagd. Bedankt voor uw positieve review en alvast veel plezier van uw nieuwe bank

Valutata 1 stelle su 5

Garantie en reparatieservice Woonsquare diep triest

Bij Woonsquare een bankstel gekocht met 1 relaxfateuille. Binnen de garantie is de relaxfateuille helemaal kapot gegaan onderin. Stang afgebroken en mechanisme kaduuk. Dat was in juni 2025. Meteen gemeld bij Woonsquare, het was nog binnen de garantie. Anno nu 14 feb 2026, is het nog steeds niet opgelost. Eerst maanden liggen bellen, mailen etc, voordat schoorvoetend t akkoord kwam dat ze het zouden gaan maken, daarna monteur gestuurd in januari 2026 met t verkeerde onderdeel, en dan de hele stoel opgehaald en nog steeds niet gerepareerd terug gebracht. Het vaste antwoord is dat je terug gebeld wordt... voor ons is dit de laatste keer dat we bij Woonsquare iets gekocht hebben. Service bij verkoop was prima, zolang je er niks aan krijgt...

14 febbraio 2026

Beste mevrouw Tanis,

Dank u voor het doorgeven van uw ordergegevens. Ik heb u net proberen te bellen, maar kreeg helaas uw voicemail.

Na het weekend zal ik u weer proberen te contacten, hopelijk treffen wij elkaar zodat we het gesprek aan kunnen gaan en indien mogelijk, samen naar een oplossing kijken.

Perfect shop

Perfect shop with perfect quality and staff...!

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dear Elena, thank you very much for your review and compliments to our personell!

Valutata 5 stelle su 5

Nice service and nice shop

Very warm people and helpful staff, we were very pleased.

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dear Cefo, thank you for the compliment and your positive review

Valutata 5 stelle su 5

Sehr nette und kompetente Beratung…

Sehr nette und kompetente Beratung durch Jasper. Wir sind sehr zufrieden mit der Abwicklung

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Vielen Dank für Ihre Bewertung und viel Freude mit Ihrem Kauf!

Super

Super, opnieuw een bank gekocht bij woonsquare in Heerlen. Kom hier graag terug, top service!

11 febbraio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Bedankt voor uw positieve review!

Goede hulp van Jasper gehad

Goede hulp van Jasper gehad! Bank gekocht!

10 febbraio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Marcia, dank u voor uw review en alvast veel plezier van de bank

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più