In de Cramer 76, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL
L'azienda ha risposto
Ontzettend prettige ervaring bij Woonsquare. Goed geholpen door de medewerkers bij het vinden van een geweldig bed. Er wordt écht meegedacht. Super service!
L'azienda ha risposto
Fortsetzung Kauf Ecksofa. Ich warte bereits 6 Tage auf die Lieferung der Schrauben. Es wurde mir zugesagt, dass diese per Express zugeschickt werden. In der Zwischenzeit erhielt ich Antwort, bezügli... Leggi di più
In de Cramer 76, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 52% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Fijn geholpen door proffesioneel personeel. Super service en aardige verkopers niet opdringerig en we hebben een mooie stoel voor thuis

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Fijn geholpen door het personeel. Echt een top service! De stoel wordt snel geleverd en we kunnen snel genieten van de stoel.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Mooi assortiment. Fijne medewerkers. Goed geholpen!

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Hele fijne winkel. Overzichtelijk en rustig. Prettige verkoopmedewerkers die ons de ruimte lieten en ondersteunden en adviseerde waar nodig. Uiteindelijk een bed gekocht waarbij er ook nog genoeg werd gedaan aan de prijs!

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Goede verkoper, heeft ons terug naar binnen gehaald en heeft een goede prijs voor de salontafel van ons kunnen regelen.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Zijn heel goed geholpen en er is goed rustig en aandachten met ons meegekeken door mike. Verder heeft hij ons ook alles goed uitgelegd.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
We zijn ontzettend fijn gehopen door verkoopmederwerker Mike, welke ons eerst vrijbijvend de optie heeft gegeven om een bank samen te stellen. Eenmaal onze match gevonden hebben we de kleur en opstelling bepaald onder kundig advies. We hebben een leuke en mooie bank uitgezocht.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Zeer vriendelijk personeel. Goed geholpen met een bank uitkiezen en welke opties er allemaal zijn.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Goed geholpen, veel keuze, aardige verkopers, goede kwaliteit!

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Goede service, vriendelijk personeel en een snelle levertijd.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Zeer goed geholpen door Yvon. Top korting ontvangen. Vriendelijk en behulpzaam.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
We were by Woonsquare in Herleen and we are really satisfied with our new sofa! The woman there was really helpful and communicative!
Thank you Woonsquare team!

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Slechte kwaliteit bank. Na vier maanden waren de veren al te voelen. Contact opgenomen, na twee maanden kwam er eindelijk iemand kijken. Letterlijk kijken want heeft alleen in de deuropening gestaan. Probleem kwam omdat ik op de bank lag, daar is een bank niet voor. Let wel, ik heb een hoekbank met slaapfunctie maar je mag er niet op liggen! Tevens is het ook niet de bedoeling dat je in de hoek van een hoekbank zit, daar is een hoekbank ook niet voor. Volgens mij is het de bedoeling dat ik er alleen van een afstand naar kijk. Zeer slechte ervaring dus voor mij geen tweede keer meer bij Woonsquare.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Goed, deskundig en snel geholpen.
Zeer professioneel.

Risposta di Woonsquare - Heerlen
We gingen de bank ophalen bij Woonsquare Heerlen.
Thuis aangekomen paste de pootjes niet onder de bank.
De schroeven waren te dik voor de schroefdraad in de bank. Sowieso vind ik dit al niet kunnen als je een dure bank koopt daarnaast wilden we bellen met de locatie Heerlen en waren deze niet bereikbaar alleen het hoofdkantoor van ma tm vr.
Dus mijn man is naar de winkel gereden, heeft daar gevraagd om hulp en er werd gezegd dat ze niks konden doen. We mochten ABSOLUUT NIET op fe bank gaan zitten. Hij moest maar het service formulier op de website invullen. Er is nu een lang weekend (met koningsdag) en we hebben de oude bank vanochtend laten ophalen, dus we hebben niks om op te zitten.
We hebben het formulier ingevuld en nu maar afwachten hoelang het gaat duren. Ondertussen wel al zelf andere pootjes gehaald bij de bouwmarkt voor dit weekend te kunnen overbruggen zodat we toch op de bank kunnen zitten. Wat schandalig, dan leg je zoveel geld neer en dan niet eens meedenken of service bieden!

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Goed, vriendelijk en meedenkend in oplossingen die passen bij onze wensen en mogelijkheden ✅
Geholpen door Matthijs 👌🏼

Risposta di Woonsquare - Heerlen
We zijn heel goed geholpen door Mathijs bij het uitzoeken van een passende bank

Risposta di Woonsquare - Heerlen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.