Banner for Woonsquare - Heerlen

TrustScore 4.5 su 5

In de Cramer 76, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

We zijn ontzettend fijn gehopen door verkoopmederwerker Mike, welke ons eerst vrijbijvend de optie heeft gegeven om een bank samen te stellen. Eenmaal onze match gevonden hebben we de kleur en opste... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij binnenkomst heel vriendelijk begroet, gevraagd of we wilden rondkijken, aangegeven als er vragen zijn hoor ik u heel graag. Personeel heeft ons rustig de tijd gegeven om tekijken, dat vonden wij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele fijne winkel. Overzichtelijk en rustig. Prettige verkoopmedewerkers die ons de ruimte lieten en ondersteunden en adviseerde waar nodig. Uiteindelijk een bed gekocht waarbij er ook nog genoeg werd... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 69% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

2077 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle en goede onderhandeling van…

Snelle en goede onderhandeling van Matthijs. Blij met de bank die aangekocht is.

20 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Jane, bedankt voor de review, fijn dat u zo blij bent met de hulp en onderhandeling. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en zien u graag weer terug in onze showroom.

Valutata 1 stelle su 5

Bank gekocht bij Woon Square Heerlen in…

Voor de mensen die nog twijfelen; er is een openbare Facebook pagina genaamd: WoonSquare klachten groep
Lees alle ellende mbt WoonSquare die hier dagelijks gepost wordt.

Een hele Facebook-pagina met enkel ellendige verhalen mbt de kwaliteit en service van WoonSquare!!!!

Bank gekocht bij Woon Square Heerlen in april 2024. Anderhalf jaar later bleken de kussens van deze bank op het zitgedeelte enorm door te zakken. Zo ver zelfs dat je het hout voelde van het frame! Een garantie claim ingediend bij WoonSquare waarna zij een monteur gestuurd hebben. Deze monteur heeft de bank aan de onderzijde geopend en de kussens gevuld met extra schuim. Dit bleek echter maar een oplossing te zijn van korte duur. Enkele weken later waren de kussens weer net zo doorgezakt als daarvoor. Wederom een garantie claim ingediend bij WoonSquare. Van hun het bericht gekregen dat de monteur had beoordeeld dat het geen fabricagefout was en daarmee is de claim afgewezen. Op een ingebrekestelling met een termijn van 14 dagen is door Woon Square niet gereageerd. Rechtsbijstand erop gezet en afwachten hoe woont Square verder gaat reageren. Voor mij is er in ieder geval duidelijk dat ik bijwoon Square nooit meer een bank zal kopen. Wat een waardeloze service.

Aanvulling: als het geen fabricagefout is, waarom voert jullie monteur dan werkzaamheden uit? U heeft verder gelijk, de rechtsbijstand is er mee bezig en zal dit verder afhandelen.

Risposta di Woonsquare - Heerlen

[UPDATE] Helaas hebben wij geen ordernummer ontvangen. Daar u de keuze heeft gemaakt om de communicatie via uw rechtsbijstand te laten verlopen, kunnen wij verder geen inhoudelijke uitspraken doen op dit platform en zullen wij het verder overlaten aan onze Klantenservice.

---

Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de uitkomst van uw servicemelding.

Uit uw eigen review blijkt dat wij uw melding wel degelijk serieus hebben genomen. Er is een servicemonteur langs geweest, de bank is beoordeeld en er zijn werkzaamheden uitgevoerd om uw klacht te verhelpen. Dat de geboden oplossing volgens u niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, betekent niet automatisch dat sprake is van een fabricagefout.

De beoordeling van onze servicemonteur is hierin leidend. Op basis van zijn bevindingen is vastgesteld dat er geen sprake was van een fabricage- of constructiefout, waardoor een vervolgclaim is afgewezen.

U geeft daarnaast aan dat uw rechtsbijstand inmiddels betrokken is. Nu de kwestie langs die weg wordt behandeld, zullen wij de verdere afhandeling via de daarvoor aangewezen kanalen laten verlopen.

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent met de uitkomst.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Vriendelijk personeel!

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dag Tamara, bedankt voor uw positieve review voor de meubelwinkel in Heerlen

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies en duidelijke uitleg

Goed advies en duidelijke uitleg.
Vriendelijk personeel

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Bedankt voor uw positieve en enthousiaste review voor onze woonwinkel in Heerlen.

Namens het hele team alvast veel plezier gewenst van uw aankoop.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen
Heel vriendelijk en behulpzaam

16 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Bedankt voor uw positieve review voor de woonwinkel te Heerlen en alvast ontzettend veel plezier van uw aankoop.

Valutata 1 stelle su 5

Selbst ein Stern ist für dieses…

Selbst ein Stern ist für dieses katastrophalen Service viel zu viel!!
Wir haben Bett und Sofa in Heerlen gekauft. Das Bett war angeblich vorrätig, sollte aber mit der Couch zusammen geliefert werden. Die Couch kam an aber von dem Bett fehlt jede Spur. Außerdem hieß es die Möbel werden montiert und die Verpackung wird von denen entsorgt. Am Tag der Lieferung verweigerte die Spedition sogar die Auslieferung. Wir mussten zusätzlich zu den bereits vereinbarten Lieferkosten nochmal drauf zahlen. Montiert wurde gar nichts und der Müll blieb bei uns zurück.
Auf die Frage was dass sollte, obwohl uns das zugesagt wurde hieß es nur ja können wir nichts machen. Eine absolute Frechheit!!!
Das verdammte Bett will ich nicht mehr haben und soll mich mit dem Kundenservice rumschlagen. Service ist absolut katastrophal. Ich rate jedem davon ab in diesem Drecksschuppen zu kaufen. Hab sowas freches noch nie erlebt.
Behebt den Mist den ihr verursacht habt!!!!

12 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

[UPDATE] Leider haben Sie nicht auf unsere Bitte um Ihre Angaben reagiert, damit wir den Sachverhalt untersuchen und für Sie klären können.

Da Sie sich vulgärer und beleidigender Sprache bedient haben, können wir Ihre Bewertung nicht ernst nehmen.

---

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Da wir die von Ihnen geschilderte Situation anhand der Bewertung nicht überprüfen können, haben wir Sie um Ihre Bestell- bzw. Auftragsdaten gebeten. Erst danach können wir feststellen, ob die von Ihnen genannten Vereinbarungen tatsächlich so getroffen wurden und was genau vorgefallen ist.

Sollte sich herausstellen, dass die Situation so eingetreten ist, wie von Ihnen beschrieben, werden wir selbstverständlich prüfen, welche passende Lösung möglich ist.

Gleichzeitig möchten wir Sie bitten, auf beleidigende Formulierungen zu verzichten. Kritik ist selbstverständlich erlaubt, jedoch erleichtert ein respektvoller Umgang die sachliche Prüfung des Sachverhalts und ein konstruktives Gespräch erheblich.

Wir warten auf Ihre Rückmeldung und sehen uns den Vorgang dann gerne genauer an.

Fijne overzichtelijke winkel

Fijne overzichtelijke winkel. Geen zinloze verkooppraatjes, deskundig advies. Yvonne had een zeer klantgerichte en vriendelijke benadering.

11 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Wat prettig om te lezen dat u onze vestiging in Heerlen als overzichtelijk en prettig heeft ervaren. Een nieuwe bank of inrichting kiezen moet vooral een rustig en duidelijk proces zijn, zonder onnodige druk, dus het is fijn dat u dat zo heeft beleefd.

Uw complimenten over het deskundige advies en de klantgerichte benadering van Yvonne waarderen wij enorm. Persoonlijke aandacht en eerlijk meedenken staan bij ons hoog in het vaandel, en het is mooi dat dit in uw ervaring zo duidelijk naar voren komt.

Dank u wel voor het delen van uw feedback en veel plezier gewenst met uw aankoop en wooncomf

Valutata 1 stelle su 5

Op 2 januari bank gekocht met…

Op 2 januari bank gekocht met mondelinge toezegging levertijd 12-16 weken. Vandaar tot aankoop overgaan! Na aanbetaling krijg je order met leverweek 21 dat zou half mei worden, dit wordt ook niet vermeld in de winkel! Na meerdere mailtjes en telefoontjes tot nu toe nog geen bank of datum geleverd gekregen! Vorige week gaven ze in mail aan dat we in die week bericht kregen, echter weet niet gehad. Na telefonisch contact werd weer aangegeven eind deze week of begin volgende week. Echter tot heden nog geen bericht. Jammer dat er niet duidelijk gecommuniceerd wordt! Dit zal voor mij in de toekomst niet snel meer woonsquare worden! Hoop dat het nu snel opgelost wordt! Winkel zelf doet ook niet veel voor je! Zegt alleen dat je zelf contact met hoofdkantoor moet opnemen! Mijn geduld begint op te raken nu! Uiteindelijk nu een half jaar verder ipv 12-16 weken! Zeer triest!

10 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

[UPDATE] Bedankt voor het aanleveren van uw gegevens, dat stelt ons tenminste in staat om uw review inhoudelijk te beoordelen.

Het is inderdaad erg vervelend dat er vertraging heeft opgetreden in uw bestelling en de levering later is dan ook wij hadden verwacht.

Echter stelt u dat er geen communicatie is, maar wij zien wekelijkse contactmomenten met u en zal er een mail worden gestuurd met een voorstel ter compensatie.

Dat neemt niet weg dat wij betreuren dat u veel te lang heeft moeten wachten op uw bestelling.
Wij bespreken de mogelijke oplossingen graag persoonlijk met u.

---

Dank voor uw review. Wij hebben uw gegevens opgevraagd zodat wij met u mee kunnen kijken en dit objectief voor u kunnen beoordelen.

Wel willen wij aangeven dat het niet vreemd is dat een personeelslid in de winkel niet beschikt over de informatie van een bestelling en dat u door wordt verwezen naar het hoofdkantoor.

Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen zullen wij dit voor u onderzoeken.

Heel aardige dame

Heel aardige dame, die ons prima geholpen heeft.

5 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Bedankt voor uw review voor de woonwinkel in Heerlen. Wij hopen dat u veel plezier beleeft van uw aankoop.

Valutata 3 stelle su 5

Heel traag

Heel trage levering, contact bij defect traag , duurt heel lang voor er reactie komt. Pas na meermaals bellen afspraak voor reparatie...extreem hoge bezorgkosten, en dan reageren ze ivm brandstofprijzen enz......2.5 zitbank bezorgen zonder uitpakken enz 175 euro magazijn ligt 25 km vanaf mn huis....

12 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Sandra, bedankt voor uw reactie.
De bezorgkosten zijn door de toenemende kosten zoals brandstof inderdaad hoog. Gelukkig berekenen wij alleen de kostprijs door aan de klant.

Wij zullen uw feedback omtrent de contactmomenten meenemen in de gesprekken en trainingen om hier flink in te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Pootjes na 5 weken nog niet in huis!

Aangezien ik er niet achter kom hoe ik reageer op deze reactie doe ik het op deze manier.

Reactie van Woonsquare;
Beste Moniek, de situatie is vervelend, echter kunt u het een winkel niet aanrekenen dat zij niet beschikken over alle materialen voor elk model. Er zit helaas geen werkplaats aan de winkels vast.

Wij zullen verder onderzoeken wat er mis is gegaan en hopen dat meerdere slechte reviews over dezelfde situatie verder uitblijven.

Mijn reactie daarop;
De winkel had in ieder geval kunnen meedenken. Excuses aan kunnen bieden of uitleg geven zou ook al fijn zijn geweest. Ze deden eerst alsof we iets vertelden wat niet klopte want het 'zou moeten lukken'.
En daarna lieten ze ons alles zelf opsoppen.

------------------------------------

Op 25 april onze bank opgehaald. Thuis aangekomen waren de pootjes van het middenstuk niet goed. Hiervoor gebeld, winkel open maar niet direct bereikbaar. Woonsquare zelf dicht op zaterdag.
Mijn man is terug gegaan naar de winkel. Daar hielpen ze hem niet echt en kreeg alleen te horen dat hij zelf (!) Via de website een klacht kon indienen. Dit thuis gedaan maar aangezien het een lang weekend was (Maandag koningsdag) moesten we een tussenoplossing hebben want helaas bood woonsquare deze niet.
Zelf pootjes gehaald bij de bouwmarkt. De originele pootjes zouden zijn besteld. Vandaag, ruim 5 weken later voor de 3e keer gebeld en ze zijn vandaag pas besteld!!! Dit kan toch niet. Wat als we zelf niet een tussenoplossing hadden bedacht??? Hadden we de bank 5 weken niet kunnen gebruiken??
Schandalig! Wij kopen in ieder geval nooit meer een bank daar.

4 giugno 2026

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed geholpen in de winkel

Heel goed geholpen in de winkel, bank snel en goed gevonden! Personeel was erg behulpzaam.

1 giugno 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Hoi Sylvana, bedankt voor uw positieve review voor onze woonwinkel in Heerlen. Veel plezier van uw aankoop, het is fijn dat onze medewerkers u goed hebben geholpen.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne geholpen bij het kiezen en…

Fijne geholpen bij het kiezen en bestellen van onze nieuwe bank.

29 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Dank voor uw positieve review!

Wat fijn om te lezen dat u prettig bent geholpen bij het uitzoeken en bestellen van uw nieuwe bank in onze woonwinkel. Wij geven uw compliment graag door aan onze collega's in Heerlen.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen door proffesioneel…

Fijn geholpen door proffesioneel personeel. Super service en aardige verkopers niet opdringerig en we hebben een mooie stoel voor thuis

28 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Bese Bea, bedankt voor uw review over de woonwinkel in Heerlen en alvast heel veel plezier van uw nieuwe stoel!

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen door het personeel

Fijn geholpen door het personeel. Echt een top service! De stoel wordt snel geleverd en we kunnen snel genieten van de stoel.

28 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Feline, wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over de service in onze woonwinkel. Fijn dat u snel bent geholpen en dat alles rondom de levering van uw stoel vlot is geregeld.

Zo kunt u straks zonder lang wachten genieten van uw nieuwe zitcomfort in huis. Veel plezier alvast met uw aankoop en dank voor uw vertrouwen.

Mooi assortiment & fijn personeel

Mooi assortiment. Fijne medewerkers. Goed geholpen!

27 maggio 2026

Risposta di Woonsquare - Heerlen

Beste Nikki, wat leuk dat u onze collectie en de sfeer in de woonwinkel zo positief heeft ervaren. Het uitzoeken van nieuwe meubels wordt een stuk prettiger met een ruim assortiment en medewerkers die met u meedenken waar nodig. Veel plezier gewenst met uw aankoop en graag tot ziens in onze showroom.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più