Wat zijn we fijn door Joël geholpen. We hebben heerlijk verschillende banken ter plaatse uitgeprobeerd door echt wel even een tijdje te zitten. God voorzien van informatie. Joël neemt echt de tijd voo... Leggi di più

Schinkelsebaan 6a, 2908LE Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
L'azienda ha risposto
We zijn geholpen door Dinand, wat een vriendelijke sympathieke jongen was! Heeft ons echt goed geholpen met de keuze voor een bank, was geduldig, toegankelijk, eerlijk en gezellig! Echt een aanrader o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Misleidende prijzen bij de banken en op internet. Ze laten een foto zien met een prijs maar dat is niet de prijs die hoort bij de bank op de foto. Er staat dan wel een stof bij maar je moet maar toe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We kwamen alleen maar even oriënteren en kwamen met een 2-zitter en relaxstoel naar buiten. Geen gekleef van de verkoper maar liet ons lekker rondneuzen. Daar stond de bank die ik zocht + de relaxst... Leggi di più
Schinkelsebaan 6a, 2908LE, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Na een jaar kussens ingezakt,afspraak gemaakt monteur die zou komen tussen 10.00 en 12.00 maar zou nog definitief laten weten.Stond dus 8.00 uur voor de deur.Wij bel niet gehoord helaas.Nieuwe afspraak maken kost je 125,00 euro.Geen coulance niets..Bank was 2200,- euro maar is zijn geld niet waard.Zijn wel goed geholpen in de winkel Capelle aan den Ijssel
Ze staan teveel in je nek te hijgen, je komt binnen en binnen mum van tijd staat er al een vrouw bij je, en als je dan zegt dat je even wil rond kijken en je wil oriënteren gaan ze weg, maar op een afstand voel je die ogen prikken, en dan komt ze nog een nog een keer vragen of het lukt, en als je dan zegt dat je aan het rond kijken bent ging ze weer weg, komt ze daarna nog een keer langs om te vragen of je wat wil drinken. We hadden een hele leuke bank gezien, maar doordat er constant iemand om je heen draait (denk dat ze op provisie werken) zijn we geërgerd weggegaan.
Uiteindelijk bij Zittmaxx geslaagd waar je echt op je gemak kan rondkijken, geen gehijg in je nek, geen ogen die prikken in je rug. En op het eind kan je je wensen kenbaar maken. En zo hoort het Woonsquare!!!!!
Erg behulpzaam, respecteerde onze besluitvorming door ons ook de tijd te geven om de informatie rustig te bespreken, dacht mee in oplossingen en vriendelijk. Locatie voelde ook aangenaam.
Koop je een fauteuil van meer dan €1000, waarop je 5 maanden moet wachten. Kom je langs na al die maanden wachten om eindelijk je fauteuil op te halen. Huur je een aanhanger van €35, rijd je 30 km heen en 30km terug. Kom je thuis aan, pak je het mega grote pakket uit, mist de hocker. Hier heb je dan 5 maanden op gewacht…. en meer dan €1000 voor betaald.
Vervolgens bel je de klantenservice waar de hocker is, krijgen ze het filiaal niet te pakken hoe is dat mogelijk? De belofte om teruggebeld te worden, wordt ook niet voldaan. Dan bel je nogmaals de klantenservice en dan krijg je iemand aan de lijn die zegt ze zijn het pakket (de hocker) vergeten mee te geven aan je. Op de vraag hoe dat opgelost dient te worden of hoe dat gecompenseerd, zeiden ze nee dat is uw probleem. U weet toch wat u heeft aangekocht, dus u had dat moeten aangeven bij het ophalen. Hoe moet ik weten, dat het in twee verschillende pakketten zit? Het probleem wordt gewoon bij de klant neergelegd en als je het niet nogmaals komt ophalen wordt binnen een aantal weken het pakket teruggestuurd naar het hoofdkantoor.
Echte eikels zijn het daar! Nooit meer koop ik daar wat…. De enige oplossing is als ik zelf weer 60km maak om die hocker op te halen. En dat terwijl 5 maanden zwanger.
Wat een slecht bedrijf is dit. Koopt een bank vervolgens is die half kapot geleverd en ook nog lelijk afgewerkt. Dingen die eruit steken van de bank wat gevaarlijk is. En klantenservice is al een en al belachelijk helemaal niet klant vriendelijke eisen vervolgens geld terug wat wettelijk onze recht is en vervolgens nog durven te zeggen “ we gaan niet in discussie met jullie” werknemers weten niet eens wat hun rechten en plichten zijn en vervolgens iedereen wat anders zegt bah bah bah never nooit hier wat halen. Als je een slechte ervaring wilt beleven moet je vooral hier kopen!
Over het hoofdkantoor wil ik al helemaal niet beginnen!
Werden geholpen door Linda ze nam echt alle tijd voor ons heel vriendelijk en gezellig geholpen
Ze zijn wel heel erg bang dat ze hun geld niet krijgen. In de winkel eerst een voorschot betalen voordat leverdatum e.c.t besproken worden. En bij aflevering nog niks gezien en eerst moeten betalen voordat je meubels de vrachtwagen uit mogen.
Deze zaak is het verbeteren niet waard. Gewoon niet kopen!!!. Verlies€ 1547.00 krijg niks terug. 25 april meubelen gekocht. 600 euro aan betaald Wij besloten het te annuleren En maandag opnieuw te kopen. Andere meubelen Anders waren wij onze aan betaling kwijt. 30% van de aankoop som. Dus we werden geholpen door Fi..... Was leuk levertijd 10 weken de week erna was het al op voorraad. Vroeg nog Dit is toch geen show room model. Nee dat was het niet
Daar ik een huidziekte heb E. B. Mogen er beslist geen scherpen randen aan zitten. Dus de dame F... die ons hielp beloofde ons dat ze ons mail zou sturen met nieuwe en geen scherpe handvatten. Wij geloofde dat. Dus regelmatig bellen. Nog geen tijd gehad. Je kent het wel na ongeveer 5 tel gesprekken. Ging mijn man er naar toe. Nee ging niet door. We kregen de zelfde meubelen met de Scherpe handvatten. Nou nee. Deze dame had ook niks genoteerd. En wij hadden getekend en 947 euro bij betaald. Nou dat pikten wij niet. Toen ging de prijs omhooggevallen Zoe klantenservice Inkoop. Toen werd het 50 % Van het aankoop bedrag wat wij moesten betalen. Ongeveer.€ 1600.00!!! Wij wilde de meubelen niet meer. Maar moesten betalen. Ohw zei die dame. We winnen al de rechtzaken. Knap hoor. Onze jurist noemt het geen annuleren. Nee rechtelijke dwaling!! Getuigen. Je man is ook getuigen. Maar wij moesten betalen. Wel onder protest.!!! Kreeg ons geld niet terug . Nog niet eens de helft. Later Toen ik dit ook geplaatst had. Melden de maneger zich telefonisch naar ons. Hij had dit zelf niet zo op gelost. Kreeg 100 euro en moesten 15 handvatten zelf voor zorgen. Nergens de maat te krijgen. 14 dagen gezocht. Allebei heel nerveus. Ik werd er doodziek van. Antwoord klantenservice dan zetten wij het zo voor de deur. Wij betaalde ook 200euro extra voor bezorging. Hadden al getekend. Dus kregen wij ook niet terug. De maneger gaf ons 14 dagen geleden een limiet voor afname. Donderdag. 14 dagen geleden. Tja we hadden geen handvatten en nog eens 1600.00 euro Betalen en dan met gaten zitten.Want die scherpe handvatten Zaten er gewoon op. Hartaanval na bij.. Had die dame precies verteld. Wat epidermolisisch betekend. Helemaal uit gelegd en de wonden laten zien. Durfde het niet aan. Moest van de maneger wel mijn review weg halen. Ja het is geen visite kaartje. Heb ook gezegd Als het niet goedkomt dan plaats ik hem weer. Verder hoorde ik niks. Dus ik klantenservice gebeld. Zaak gesloten. Ik zeg nee moet naar de juridische afdeling. Wat een stelletje leugenaars zijn het Zowel Klantenservice als Woonsqware Capelle aan IJssel (Ben daar nog 1 keer binnen geweest. FI.... Bleef weg. Niemand hielp. Ze vallen elkaar niet af. Echt kotsmisselijk werd ik daar. Liegen en bedriegen. Niet noteren. De wereld is rot. Maar het winkelpersoneel ook. Dit krijgt ook een staartje. Dat mensen zo kunnen zijn. Hoop dat dit andere mensen helpt. Maar deze Review Gaat alleen over Woonsqware Schinkelbaan Capelle aan den IJssel. Wat een oplichters ook met de reclames die ze maken...
Very untrusty salespeople, don't keep their promises, the servicedesk was not helpfull at all and the delivery were rude and initially did not even picked up the packaging material although we paid for that. The guy that fixed the damages was kind so therefore 2 instead of 1 stars
De bank die we hadden besteld zou worden geleverd en tijdens het leveren moest er nog een bedrag worden betaald, ik heb dit bedrag netjes gepind en het pinapparaat gaf een systeemsfout aan waardoor op de bon aangegeven stond dat de transactie niet voltooid was, overigens was het bedrag wel van mijn rekening afgeschreven. Ze mochten hierdoor de bank niet afleveren, terwijl dit niet mijn fout is dat hun pinapparaat het niet doet. Ongeveer een half uur later is het bedrag teruggeboekt op mijn rekening en belde ik de bezorgers op in de hoop dat hun nog langs konden komen om de bank te leveren. Ik heb de bezorgers ongeveer 5x gebeld zonder succes dus belde ik de klantenservice. Ik legde het verhaal uit en ze zouden dit gaan overleggen met de bezorgers en mij terug bellen na een half uur werd ik nogsteeds niet teruggebeld en heb ik ze zelf maar weer opgebeld om te kijken of er al een oplossing was. Er was geen oplossing mogelijk, ze konden de bank pas weer een week later leveren en ze konden verder niks voor mij betekenen. Ik heb nog voor een tegemoetkoming gevraagd maar zelfs dat zat er niet in. Dit is oprecht de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt! Afschuwelijk.
Bank gekocht bij Woonsquare, extra betaald voor Protexx-behandeling met 5 jaar garantie. Later bleek dat de bank niet geïmpregneerd was. Woonsquare stuurde me door naar Oranje schoonmaakbedrijf, maar die impregneren niet. Woonsquare blijft volhouden dat het wél gedaan is, maar weigert bewijs te leveren of een expert te sturen. Uiteindelijk werd zelfs de telefoon opgehangen. Erg slechte service.
16-4-25 een bankstel gekocht nu 25-6 nog niemand geweest zo lelijk bankstel heb naar kringloopwinkel gebracht zelf die zij we proberen het er staan heel veel valse reviews. Nooit kopen oplichters
We zijn niet tevreden over de klantenservice en de bank die we besteld hebben. De kleur was anders en we moesten al 4 maanden wachten op de bank voordat ons verteld werd dat als we de bank bestelden, het maximaal 8 weken zou duren voordat we hem in huis hadden! Maar dat was niet waar. Erg teleurgesteld over de service en de frisdrank.
We zijn erg teleurgesteld over de bestelling. We hebben een bank besteld en een van de medewerkers van de klantenservice heeft ons verteld dat als we de bank vandaag bestellen, we hem binnen maximaal 4 tot 8 weken in huis hebben. Maar ze heeft ons een pandrecht gegeven nadat we een aanbetaling hadden gedaan en de bank hadden besteld. We hebben 4 maanden moeten wachten op de bank! Nadat we de bank hadden ontvangen, hebben we de bank gecontroleerd. De kleur van de bank was anders dan wat we hadden besteld. We hebben contact opgenomen met de klantenservice. Ze zijn helemaal niet behulpzaam en zeiden dat ze het niet konden veranderen! We zijn erg teleurgesteld over de service en de producten en we zullen in de toekomst nooit meer producten bij Woonsquare kopen 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Diegene die ons heeft geholpen dacht erg goed mee! We gingen kijken voor een bank en de maten waren een beetje lastig, maar met behulp van Bob hebben we een hele mooi bank uitgekozen!
Topper!
we werden hartelijk ontvangen met koffie en lekkers echt super vriendelijk en niet opdringerig.
Ik ben hartelijk ontvangen, ben op alle risico's en verantwoordelijkheden gewezen en heb in alle rust een besluit kunnen nemen waar bij elke stap deskundig advies is verleend. Alle vragen zijn beantwoord en alle verwachte service is verleend.
Die bezorger van dit bedrijf heel asociaal en onbeleefd mensen,speciaal in Capelle aan den IJsel. 😡 hij is mijn achter duur hor gordijn met voet geschept en zeg dat hij heeft niet gedaan