Schinkelsebaan 6a, 2908LE Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
L'azienda ha risposto
We kwamen alleen maar even oriënteren en kwamen met een 2-zitter en relaxstoel naar buiten. Geen gekleef van de verkoper maar liet ons lekker rondneuzen. Daar stond de bank die ik zocht + de relaxst... Leggi di più
Schinkelsebaan 6a, 2908LE, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
We hebben onze bank nog niet dus ik weet nog niet of alles goed gaat, maar de service was helemaal top. Fijne mensen werken daar.

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Nam de tijd voor ons en gaf uiteindelijk een goede deal en advies.

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Vriendelijk te woord gestaan door Chris. Met een mooie bank de deur uit gegaan!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Misleidende prijzen bij de banken en op internet. Ze laten een foto zien met een prijs maar dat is niet de prijs die hoort bij de bank op de foto. Er staat dan wel een stof bij maar je moet maar toevallig bij een meubelzaak werken om te weten hoe die stof er dan uit ziet. Bij binnenkomst wordt er gezegd dat je even lekker op je gemak mag rondkijken maar als je dan op een bank gaat zitten komt diezelfde verkoper toch direct naar je toe dus rustig rondkijken gaat niet.
De prijzen op de website zijn dus de goedkoopste stof maar de foto van de bank is de duurdere stof. Alsof je een foto van Mercedes ziet staan met een prijs van een Fiat zonder dat er ook maar iets staat als vanaf bijvoorbeeld

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
We zijn goed geholpen door verkoper Dinand. Hij was geduldig en legde alles goed uit. We moeten de bank nog ontvangen dus we zijn benieuwd hoe deze straks echt zit.

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Netjes geholpen. Goed advies en informatie en zeker een hele mooie bank uitgekozen. Bedankt voor de fijne ervaring.

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
We hebben een goede ervaring gehad, we werden geholpen door een aardige man die ons rustig liet kijken en ons daarna erg goed hielp met de samenstelling van de bank.

🚨 @Woonsquare, dit is toch geen service?! 🚨
Onze bank is inmiddels AL 2 WEKEN weg voor reparatie. Na eindelijk contact (na wekenlang al contact proberen te krijgen over de defecte bank)te hebben gekregen, blijkt nu dat er een VERKEERDE STOF is gebruikt/besteld. 🤦♀️
Serieus… na twee weken komen jullie er pas achter?!
Wij hebben duidelijk aangegeven dat wij de bank a.s. woensdag nodig hebben. Ons voorstel was heel simpel: breng de bank nu terug en haal hem opnieuw op zodra de juiste stof binnen is.
Maar blijkbaar kan dat niet, want… het is te druk.
Dus wij mogen de gevolgen dragen van een fout die niet door ons is gemaakt. Geen oplossing, geen flexibiliteit, gewoon: “het kan niet vanwege de drukte.”
Dit is toch niet hoe je met klanten omgaat?!
Een fout kan gebeuren. Maar twee weken lang een bank weg hebben, vervolgens ontdekken dat de verkeerde stof is gebruikt en daarna niet eens bereid zijn om mee te denken met de klant… dat vinden wij echt schandalig.
📢 @Woonsquare, wij verwachten vóór woensdag een passende oplossing.
Niet vertellen waarom iets niet kan, maar meedenken over wat wél kan.
En aan iedereen die bij Woonsquare een bank heeft gekocht of van plan is dit te doen: hoe zijn jullie ervaringen met de service en reparaties? Wij zijn benieuwd, want dit is voor ons inmiddels een flinke teleurstelling. 👇
#Woonsquare #Klacht #SlechteService #Klantenservice #Bank #Woonwinkel #Consumenten

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Heel goed ontvangen door de verkoper die ons ook de benodigde informatie gaf. Veel tijd gekregen om een bankstel uit te zoeken .

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
nou een bank gekocht in april maar zou in augustus geleverd worden maar nog steeds niks geleverd en contact zoeken met hun ook lastig nemen niet op zijn gewoon niet bereikbaar

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Wat zijn we fijn door Joël geholpen. We hebben heerlijk verschillende banken ter plaatse uitgeprobeerd door echt wel even een tijdje te zitten. God voorzien van informatie. Joël neemt echt de tijd voor, waardoor je tot de beste keuze komt. En de prijs /kwaliteit veehouding is echt top!

Wat een goede verkoper
Goede advies
Leuk in de omgang
Zeer vriendelijke man

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Van alles heel slim en net zo vaag kwam voor bank die online stond 825 nu met btw ??? Staat op voorraad niet . Duurdere stof ???? Ook nergens iets van terug te vinden kan van alles wezen bezorgen ook zo iets je moet het wel vooruit betalen ,?? Voor dat het komt ook heel vreemd en raar . Allemaal 1 grote vraag teken . Niks in elkaar zetten wordt voor je voordeur neer gezet????? En dit verkopen ze dan als noem dit geen sevice of wat dan ook verkoper daar was heel opdringerig had al tweemaal aan gegeven dat ik er nog over wilde na denken . Maar korting gelde nu zij hij ook dat is nergens te vinden allemaal nattevinger werk voelt niet goed . Je kan beter online kopen dan zit je nergens aan vast . . En geef mij nog maar de normale verkoop winkels met de prijs er op en je wist wat je kocht En wat gratis thuis geen gezeur vooruit betaling was 50 euro . Dat was het toen Nu mag je het zelf uitvogelen

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Goed geholpen! Vriendelijk, gezellige service. Vraag naar Dinand!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
We zijn geholpen door Dinand, wat een vriendelijke sympathieke jongen was! Heeft ons echt goed geholpen met de keuze voor een bank, was geduldig, toegankelijk, eerlijk en gezellig! Echt een aanrader om hier je meubels te kopen, vraag naar Dinand!