Banner for Woonsquare - Capelle aan den IJssel

TrustScore 4 su 5

Schinkelsebaan 6a, 2908LE Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 2 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

We kwamen alleen maar even oriënteren en kwamen met een 2-zitter en relaxstoel naar buiten. Geen gekleef van de verkoper maar liet ons lekker rondneuzen. Daar stond de bank die ik zocht + de relaxst... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2888 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

We hebben onze bank nog niet dus ik…

We hebben onze bank nog niet dus ik weet nog niet of alles goed gaat, maar de service was helemaal top. Fijne mensen werken daar.

22 settembre 2026

Bedankt voor uw review.
Deze review is inderdaad bestemd om uw bezoek aan de winkel te beoordelen zodat wij weten of u netjes bent geholpen.

Het staat u uiteraard vrij om na ontvangst van uw nieuwe bank een nieuwe review te plaatsen met uw ervaring over het product.

Nogmaals bedankt voor uw positieve beoordeling voor onze vestiging in Capelle

Valutata 5 stelle su 5

Nam de tijd voor ons en gaf…

Nam de tijd voor ons en gaf uiteindelijk een goede deal en advies.

19 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Dag Eric, dank voor uw review en alvast veel plezier van uw aankoop, fijn dat het advies naar uw wens was en dat u er een mooie deal aan over heeft gehouden!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk te woord gestaan door…

Vriendelijk te woord gestaan door Chris. Met een mooie bank de deur uit gegaan!

19 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Rick, goed dat u met de hulp van Chris een mooie nieuwe bank heeft kunnen vinden. Veel plezier van uw nieuwe aanwinst!

Valutata 2 stelle su 5

Misleidende prijzen bij de banken en op…

Misleidende prijzen bij de banken en op internet. Ze laten een foto zien met een prijs maar dat is niet de prijs die hoort bij de bank op de foto. Er staat dan wel een stof bij maar je moet maar toevallig bij een meubelzaak werken om te weten hoe die stof er dan uit ziet. Bij binnenkomst wordt er gezegd dat je even lekker op je gemak mag rondkijken maar als je dan op een bank gaat zitten komt diezelfde verkoper toch direct naar je toe dus rustig rondkijken gaat niet.

De prijzen op de website zijn dus de goedkoopste stof maar de foto van de bank is de duurdere stof. Alsof je een foto van Mercedes ziet staan met een prijs van een Fiat zonder dat er ook maar iets staat als vanaf bijvoorbeeld

12 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

[UPDATE] Helaas hebben wij geen reactie van u ontvangen en heeft u aangegeven geen gegevens te willen doorgeven.

Uw review kan derhalve niet op juistheid worden getoetst en is wat u stelt, zoals reeds aangegeven, gelukkig ver van de werkelijke situatie die de rest van onze klanten ervaren en vermoeden wij dat er iets anders aan de hand is waar uw frustratie vandaan komt.

U kunt altijd nog contact met ons opnemen als u wel het gesprek aan wilt gaan.

---

Dank voor uw review. Vooral de kwalificatie dat wij met misleidende prijzen zouden werken, herkennen wij totaal niet. Een dergelijke beschuldiging vraagt wat ons betreft om enige toelichting en onderbouwing van uw kant.

In onze winkels staan de verschillende stofcategorieën en bijbehorende stoffen overzichtelijk aangegeven. Daarnaast zijn er uitgebreide stofstalen beschikbaar, zodat klanten kunnen zien en voelen welke stof bij een bepaalde categorie en prijs hoort. Uiteraard zijn onze medewerkers beschikbaar om uitleg te geven over de verschillende stoffen, prijscategorieën en mogelijkheden.

Daar zit wat ons betreft ook een opvallende tegenstelling in uw review. U geeft aan dat u niet begrijpt hoe de prijsstelling en stoffen werken, maar beschrijft tegelijkertijd dat het contact met de verkoper juist als ongewenst werd ervaren. Onze medewerkers laten klanten graag op hun gemak rondkijken, maar zijn uiteraard wel beschikbaar zodra iemand vragen heeft of meer informatie wil. Dat juist die beschikbaarheid en poging tot toelichting in uw geval als vervelend is ervaren, vinden wij jammer.

De reviews van veel andere klanten laten juist zien dat het vrij rondkijken en de mogelijkheid om op ieder gewenst moment vragen te stellen doorgaans als prettig wordt ervaren. Blijkbaar is dat bij uw bezoek anders overgekomen.

U bent uiteraard welkom om nogmaals bij ons langs te komen. We leggen u dan graag rustig uit hoe onze prijsstelling en stofcategorieën zijn opgebouwd, zodat daar geen onduidelijkheid meer over bestaat.

Valutata 4 stelle su 5

We zijn goed geholpen door verkoper…

We zijn goed geholpen door verkoper Dinand. Hij was geduldig en legde alles goed uit. We moeten de bank nog ontvangen dus we zijn benieuwd hoe deze straks echt zit.

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor uw review! Deze is inderdaad bestemd voor uw ervaring over het aankoop proces en de hulp en het advies die u heeft gekregen in de winkel.

Na levering kunt u daar uiteraard weer een review over die fase plaatsen, indien gewenst.

Maar zoals wij uw review nu zien, bent u niet volledig tevreden over het aankopen van uw bank dus vernemen wij graag wat er beter kan.

Netjes geholpen

Netjes geholpen. Goed advies en informatie en zeker een hele mooie bank uitgekozen. Bedankt voor de fijne ervaring.

12 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor uw review en het delen van uw prettige ervaring bij Woonsquare Capelle. Goed om te lezen dat het advies en de informatie ertoe hebben geleid dat u een goede keuze kon maken.

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een goede ervaring gehad

We hebben een goede ervaring gehad, we werden geholpen door een aardige man die ons rustig liet kijken en ons daarna erg goed hielp met de samenstelling van de bank.

11 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Tim, bedankt voor het delen van uw positieve ervaring bij Woonsquare Capelle. Fijn dat u in alle rust kon kijken, maar daarna wel de hulp kreeg die u nodig had om de bank samen te stellen.

Alvast veel plezier van uw nieuwe bank!

🚨 @Woonsquare

🚨 @Woonsquare, dit is toch geen service?! 🚨

Onze bank is inmiddels AL 2 WEKEN weg voor reparatie. Na eindelijk contact (na wekenlang al contact proberen te krijgen over de defecte bank)te hebben gekregen, blijkt nu dat er een VERKEERDE STOF is gebruikt/besteld. 🤦‍♀️

Serieus… na twee weken komen jullie er pas achter?!

Wij hebben duidelijk aangegeven dat wij de bank a.s. woensdag nodig hebben. Ons voorstel was heel simpel: breng de bank nu terug en haal hem opnieuw op zodra de juiste stof binnen is.

Maar blijkbaar kan dat niet, want… het is te druk.

Dus wij mogen de gevolgen dragen van een fout die niet door ons is gemaakt. Geen oplossing, geen flexibiliteit, gewoon: “het kan niet vanwege de drukte.”

Dit is toch niet hoe je met klanten omgaat?!

Een fout kan gebeuren. Maar twee weken lang een bank weg hebben, vervolgens ontdekken dat de verkeerde stof is gebruikt en daarna niet eens bereid zijn om mee te denken met de klant… dat vinden wij echt schandalig.

📢 @Woonsquare, wij verwachten vóór woensdag een passende oplossing.
Niet vertellen waarom iets niet kan, maar meedenken over wat wél kan.

En aan iedereen die bij Woonsquare een bank heeft gekocht of van plan is dit te doen: hoe zijn jullie ervaringen met de service en reparaties? Wij zijn benieuwd, want dit is voor ons inmiddels een flinke teleurstelling. 👇

#Woonsquare #Klacht #SlechteService #Klantenservice #Bank #Woonwinkel #Consumenten

7 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

[UPDATE] Tot op heden hebben wij geen reactie of gegevens van u ontvangen, na het verzoek van Trustpilot om dit door te geven.

Dat vinden wij opmerkelijk. U neemt in uw review uitgebreid de ruimte om onze service aan de kaak te stellen, doet een oproep aan andere klanten om hun negatieve ervaringen te delen en stelt vervolgens een ultimatum voor de oplossing.

Tegelijkertijd laat u het zelf na om de gegevens te verstrekken die wij nodig hebben om uw situatie überhaupt te kunnen terugvinden en beoordelen.

Wij hebben juist aangegeven dat we, wanneer blijkt dat er iets niet goed is verlopen, graag willen bekijken hoe we dit kunnen oplossen.
Zonder ordergegevens kunnen wij uw verhaal echter niet controleren en blijft het bij een openbare beschuldiging zonder dat wij de mogelijkheid krijgen om de situatie inhoudelijk te onderzoeken of te controleren.

Soms is het ook goed om even naar de eigen rol in het verhaal te kijken en de hand in eigen boezem te steken.

Wanneer u alsnog wilt dat wij naar uw situatie kijken, ontvangen wij uw gegevens uiteraard graag.

---

Dank voor uw review. De situatie die u beschrijft rondom de reparatie en de gebruikte stof willen wij graag eerst zorgvuldig controleren voordat wij inhoudelijk op uw bericht reageren.

Wij hebben daarom uw ordergegevens opgevraagd. Aan de hand daarvan kunnen wij nagaan wat er precies is afgesproken, wanneer de bank ter reparatie is opgehaald, wat er tijdens de reparatie is vastgesteld en hoe het zit met de door u genoemde stof.

Wanneer blijkt dat er iets niet goed is verlopen, willen wij uiteraard bekijken hoe we dit zo goed mogelijk kunnen oplossen. We komen hier na beoordeling van uw dossier graag bij u op terug.

Valutata 5 stelle su 5

Heel goed ontvangen door de verkoper…

Heel goed ontvangen door de verkoper die ons ook de benodigde informatie gaf. Veel tijd gekregen om een bankstel uit te zoeken .

10 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Abigael, bedankt voor uw positieve beoordeling voor de woonwinkel in Capelle.
Bij Woonsquare krijgt u alle tijd om rustig te kijken en de banken zelf te proberen. Op het moment dat u vragen of hulp nodig heeft, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar.

Heel veel plezier van uw aankoop!

Valutata 1 stelle su 5

nou een bank gekocht in april maar zou…

nou een bank gekocht in april maar zou in augustus geleverd worden maar nog steeds niks geleverd en contact zoeken met hun ook lastig nemen niet op zijn gewoon niet bereikbaar

1 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

[UPDATE] Op ons verzoek om uw gegevens door te geven zodat wij met u mee kunnen kijken en kunnen vaststellen of wat er in uw review staat ook werkelijk klopt, heeft u niet gereageerd.

Wij kunnen de inhoud van uw review en wat u stelt over de bereikbaarheid daarom niet in behandeling nemen.

Mocht u nog vragen hebben dan is onze klantenservice wel bereikbaar via de diverse kanalen.

---

Beste Ilona, wij hebben twee vaste nummers van het hoofdkantoor, een whatsappnummer en een website waar op meerdere manieren contact met ons opgenomen kan worden.

Wij vernemen sowieso graag van u welke nummers u tijdens welke tijden heeft gebeld om vast te stellen of het niet bereikbaar zijn ook klopt. Want dat moet natuurlijk altijd het geval zijn.

Daarnaast hebben wij uw ordergegevens opgevraagd via Trustpilot zodat wij uw review en orderstatus kunnen uitzoeken.

Valutata 5 stelle su 5

Wat zijn we fijn door Joël geholpen

Wat zijn we fijn door Joël geholpen. We hebben heerlijk verschillende banken ter plaatse uitgeprobeerd door echt wel even een tijdje te zitten. God voorzien van informatie. Joël neemt echt de tijd voor, waardoor je tot de beste keuze komt. En de prijs /kwaliteit veehouding is echt top!

9 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Wat leuk om te lezen dat u zo prettig bent geholpen door Joël in onze vestiging in Capelle. Juist bij het uitzoeken van een nieuwe bank is het belangrijk om verschillende modellen echt uit te proberen en er rustig even voor te gaan zitten. Zo krijgt u pas goed een gevoel bij het zitcomfort.

Mooi dat Joël u daarbij uitgebreid heeft geïnformeerd, de tijd voor u heeft genomen en u heeft geholpen om uiteindelijk de beste keuze te maken. Dat u daarbij ook de prijs-kwaliteitverhouding als top ervaart, maakt het helemaal mooi.

Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling en het vertrouwen in Woonsquare. Heel veel plezier met uw nieuwe bank!

Wat een goede verkoper

Wat een goede verkoper
Goede advies
Leuk in de omgang
Zeer vriendelijke man

8 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de hulp in onze woonwinkel in Capelle. Goed advies en een prettige omgang met klanten vinden wij belangrijk, dus mooi dat u juist die punten benoemt.

We zullen uw compliment uiteraard doorgeven aan onze verkoper. Bedankt voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in Woonsquare!

Valutata 1 stelle su 5

Van alles heel slim en net zo vaag

Van alles heel slim en net zo vaag kwam voor bank die online stond 825 nu met btw ??? Staat op voorraad niet . Duurdere stof ???? Ook nergens iets van terug te vinden kan van alles wezen bezorgen ook zo iets je moet het wel vooruit betalen ,?? Voor dat het komt ook heel vreemd en raar . Allemaal 1 grote vraag teken . Niks in elkaar zetten wordt voor je voordeur neer gezet????? En dit verkopen ze dan als noem dit geen sevice of wat dan ook verkoper daar was heel opdringerig had al tweemaal aan gegeven dat ik er nog over wilde na denken . Maar korting gelde nu zij hij ook dat is nergens te vinden allemaal nattevinger werk voelt niet goed . Je kan beter online kopen dan zit je nergens aan vast . . En geef mij nog maar de normale verkoop winkels met de prijs er op en je wist wat je kocht En wat gratis thuis geen gezeur vooruit betaling was 50 euro . Dat was het toen Nu mag je het zelf uitvogelen

3 settembre 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Dag Dina. Wij hebben uw bericht en uw eerdere WhatsApp-berichten zorgvuldig gelezen. Daarin worden zoveel verschillende zaken en aannames genoemd, waarvan een aantal feitelijk niet overeenkomt met onze werkwijze of met wat wij in uw dossier en de beelden, dat het niet zinvol is om iedere afzonderlijke bewering hier publiekelijk te bespreken.

Wel willen wij één belangrijk punt rechtzetten. U bent op 3 september uit eigen beweging naar onze winkel gekomen, heeft vervolgens zelf een model, uitvoering, stof en kleur gekozen, iets dat niet in een paar minuten is gedaan, maar juist de tijd voor wordt genomen.

Vervolgens heeft de verkoper op basis van uw eigen wensen de opstelling laten samenstellen, heeft uw gegevens verstrekt, een aanbetaling gedaan en de overeenkomst ondertekend. Op geen enkele wijze is gebleken dat u onder druk bent gezet.

U had op ieder moment de mogelijkheid om de winkel te verlaten en op een later moment eventueel terug te komen. Dat u bijna een week na aankoop alsnog stelt dat uw keuzevrijheid ernstig zou zijn beperkt, herkennen wij dan ook niet.

Wij vinden het daarom jammer dat er achteraf een beeld wordt geschetst dat geen recht doet aan het daadwerkelijke verkoopproces. Uw bericht bevat bovendien zoveel onduidelijkheden en feitelijke onjuistheden dat het voor ons onbegonnen werk is om die allemaal in een openbare reviewreactie te corrigeren.

Zoals wij u inmiddels ook schriftelijk hebben laten weten, kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Wij gaan het gesprek graag met u aan.

Goed geholpen

Goed geholpen! Vriendelijk, gezellige service. Vraag naar Dinand!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor uw review en aanrader. Dinand werkt altijd met passie en probeert mee te denken, terwijl er gezorgd wordt voor een goede en gezellige sfeer, wat het aankopen van nieuwe meubels een stuk leuker maakt.

Top service!

We zijn geholpen door Dinand, wat een vriendelijke sympathieke jongen was! Heeft ons echt goed geholpen met de keuze voor een bank, was geduldig, toegankelijk, eerlijk en gezellig! Echt een aanrader om hier je meubels te kopen, vraag naar Dinand!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over uw ervaring met Dinand! Fijn dat hij u met zoveel geduld en aandacht heeft geholpen bij het uitzoeken van uw nieuwe bank.

Dat u hem omschrijft als vriendelijk, sympathiek, toegankelijk én eerlijk, is een prachtig compliment. En dat het daarnaast ook nog gezellig was, maakt het natuurlijk helemaal compleet. We zullen uw compliment zeker aan Dinand doorgeven.

Bedankt voor uw mooie beoordeling en voor uw duidelijke aanbeveling. We hopen u uiteraard nog eens terug te zien bij Woonsquare!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più