Banner for Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Woonsquare - Capelle aan den IJssel Recensioni

TrustScore 4 su 5

Schinkelsebaan 6a, 2908LE Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wat zijn we fijn door Joël geholpen. We hebben heerlijk verschillende banken ter plaatse uitgeprobeerd door echt wel even een tijdje te zitten. God voorzien van informatie. Joël neemt echt de tijd voo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We zijn geholpen door Dinand, wat een vriendelijke sympathieke jongen was! Heeft ons echt goed geholpen met de keuze voor een bank, was geduldig, toegankelijk, eerlijk en gezellig! Echt een aanrader o... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Misleidende prijzen bij de banken en op internet. Ze laten een foto zien met een prijs maar dat is niet de prijs die hoort bij de bank op de foto. Er staat dan wel een stof bij maar je moet maar toe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We kwamen alleen maar even oriënteren en kwamen met een 2-zitter en relaxstoel naar buiten. Geen gekleef van de verkoper maar liet ons lekker rondneuzen. Daar stond de bank die ik zocht + de relaxst... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

2872 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Goede service, heel vriendelijke verkoper.
Alles goed uitgelegd

24 gennaio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Petra, bedankt voor uw fijne review

Valutata 1 stelle su 5

Wij hadden onze dochter een hoekbank…

Wij hadden onze dochter een hoekbank cadeau gedaan op 1 december geleverd maar toen hij werd geleverd was er al een beschadiging en sloot het eiland helemaal niet goed aan ook was de hoekzitting niet goed gevuld je zakte helemaal weg servicemonteur geweest kon de problemen niet oplossen kortom kat in de zak gekocht van 1800 euro het is net Seats and Sofas van vroeger slechte kwaliteit banken uit Oostbloklanden kan je beter wat meer geld uitgeven voor betere kwaliteit

20 gennaio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste heer Smits, bedankt voor uw review.

Vervelend om te lezen dat de bank niet aan de verwachtingen van uw dochter voldeed. Wel goed dat er direct een servicemelding is gemaakt en dat er een specialist bij u langs is geweest om de situatie te beoordelen.

De bevindingen van onze servicemonteur zijn hierin leidend.
Desondanks hebben wij u gevraagd om aanvullende informatie, zodat we konden bekijken of er nog verdere mogelijkheden waren.
Helaas hebben wij hierop geen reactie ontvangen, waardoor wij uw klacht en review niet verder in behandeling kunnen nemen.

Mocht uw dochter alsnog willen dat wij opnieuw meekijken, dan kan zij altijd rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij staan daar uiteraard voor open.

Warning! Waarschuwing!

Hoekbank gekocht, na 2 maanden doorgezakt. Niet kopen!

4 gennaio 2026

Beste George,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat uw bank is doorgezakt.

Zoals u weet heeft u gewoon garantie op het product, er kan altijd een fabrieksfout zijn waardoor de meubels niet aan de verwachting voldoen.

Normaliter geven klanten dit door aan de klantenservice, zodat wij een monteur langs kunnen sturen om het probleem te verhelpen.

U heeft er echter voor gekozen om het in uw review te plaatsen en op ons verzoek om extra gegevens heeft u niet gereageerd.

Zonder deze melding en uw gegevens kunnen wij het ook niet voor u oplossen.

Wij verzoeken u daarom nogmaals om contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij uw situatie kunnen beoordelen en met een oplossing kunnen komen.

Valutata 5 stelle su 5

Alex was zeer prettig in de omgang

Alex was zeer prettig in de omgang. Was heel goed in de omgang. En heeft kennis van zaken. Kortom een hele goede service.

15 gennaio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Renate, bedankt voor het delen van jullie prettige winkel ervaring!

Onlangs een hoekbank gekocht

9Onlangs een hoekbank gekocht. De verkoper heeft helaas niet het showroom model aangehouden welke wij wilden. De hoofdsteunen waren bij de hoek niet meegeleverd omdat deze niet op de verkooporder deze stonden aangegeven. Collega's bieden excuus aan maar nog geen coulance ontvangen vanuit de klantenservice. Uiteraard de bon goed moeten doorlezen, maar je neemt aan dat de verkoper het goed noteerd

Aanvullend: er wordt aangegeven dat ik niet gereageerd heb op aanvullende informatie, dit is ook niet bij me opgevraagd? Sterker nog er wordt amper gereageerd op de mails

Aanvullend, de order is bekend op.naam van holdermans. Er is alleen een tegoedbon aangeboden die je kan besteden voor een nieuwe bank, maar dat is natuurlijk geen oplossing. De gegevens heeft u, ik wacht uw reactie af

17 dicembre 2025

Beste Jan,

[Update] Wij hebben op 3 januari via Trustpilot aanvullende gegevens verzocht en hier heeft u niet op gereageerd waardoor wij niet inhoudelijk kunnen reageren of contact met u opnemen om dit te bespreken. Wellicht is dit verzoek via Trustpilot niet goed bij u aangekomen.
In plaats van ons te contacten hierover, plaatst u een aanvullend bericht; wij hadden liever gezien dat u ons had bericht zoals verzocht.
Indien u alsnog open staat voor het gesprek dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

---

Dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat de bestelling niet naar wens is verlopen.
Het is inderdaad belangrijk dat gemaakte afspraken altijd duidelijk op de verkooporder staan en vooraf goed worden gecontroleerd, juist om misverstanden achteraf te voorkomen — dat geldt voor beide kanten, want ook een verkoper kan iets over het hoofd zien.

Om die reden hebben wij u verzocht om aanvullende informatie, zodat wij samen konden kijken naar een passende oplossing. Helaas hebben wij hierop geen reactie meer ontvangen. Zonder deze gegevens kunnen wij de situatie niet verder beoordelen of voor u oplossen.

Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen, dan staan wij daar uiteraard voor open en denken wij graag met u mee.

Valutata 5 stelle su 5

Super blij met me nieuwe bank

Super blij met me nieuwe bank. Mega goed geholpen!!

9 gennaio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Fliss, dank voor uw review en alvast veel plezier van uw aankoop

Goede verkoper

Goede verkoper, Bob, zeer betrokken en mijn moeder is erg blij met haar nieuwe Italiaanse bank!!

3 gennaio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor uw review en alvast veel zitplezier gewenst voor uw moeder

Geen aanrader

Na 3 maanden is onze bank eindelijk geleverd op oudejaarsdag. In de winkel werd ons verteld dat de bank alleen in elkaar geschoven moest worden. Wij kregen een vrij onvriendelijke bezorger die niet wilde helpen met de bank in de woonkamer zetten. Was voor de drempel en niet verder. Het regende die dag ook nog.
Onze bank zou ook een beschermlaag moeten hebben dat beek niet zo want stond niet op de factuur. En achteraf is dat niet meer mogelijk. Hier heb ik echt om gevraagd want wij hebben een kleine.
Al met al kan je geen afspraken maken want er wordt geen gehoord gegeven aan je verzoeken. Ik raad deze winkel niet aan. In de winkel kom je met je probleem en ze staan je amper te woont en interesseert ze helemaal niet als je ontevreden bent. Geen fijne ervaring…

2 gennaio 2026

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Valerie, dank voor uw review en dat u de tijd heeft genomen uw ervaring te delen.

Het spijt ons te horen dat de levering van uw bank niet helemaal soepel is verlopen. De meeste banken zijn inderdaad eenvoudig zelf te monteren, en bij Quick Delivery is afgesproken dat de bezorger de bank tot de drempel plaatst. Helaas hebben wij geen invloed op hoe de externe bezorger zijn werk uitvoert of in wat voor bui zij aankomen. Indien u had gekozen voor Full Service delivery dan hadden wij hier actie op kunnen ondernemen.

Wat betreft de beschermlaag: als deze was besteld, staat dit op de overeenkomst vermeld. Achteraf toevoegen is helaas niet mogelijk, omdat dit voor levering moet gebeuren op een nieuwe bank.

We zouden graag met u meekijken om te zien wat er mogelijk is. We hebben eerder om aanvullende informatie gevraagd, maar nog geen reactie ontvangen. Zodra u uw gegevens met ons deelt, kunnen we samen kijken naar een passende oplossing.

Fijne bank en service

Goed en vriendelijk geholpen in de winkel. We hebben gekozen om de bank zelf op te halen. Ook bij de klantenservice goed geholpen over de levertijd van onze bank. Zij vertelde ons wanneer de bank bij het filiaal binnen zou komen. De communicatie verliep snel en soepel. De bank was netjes en in orde. We konden de bank binnen de levertijd van 12 weken ophalen. Top!

23 dicembre 2025

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Hoi B., bedankt voor de review. Het gaat ook meestal sneller dan de aangegeven levertijd, fijn dat u nu lekker kunt zitten!

Valutata 5 stelle su 5

We gingen voor een bank kijken en zijn…

We gingen voor een bank kijken en zijn super goed geholpen in de winkel in Capelle aan den IJssel, een hele mooie bank gezien en aangekocht voor een mooie aanbieding.

24 dicembre 2025

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Hoi Thomas, top dat jullie konden slagen. Alvast veel zit- en loungeplezier!

Goede ervaringen

Mooie banken, geweldige hulp en simpelweg een goede ervaring

24 dicembre 2025

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Dennis, bedankt voor de positieve review!

Valutata 2 stelle su 5

Klanten .. nou geen service

Eind augustus onze bank gekregen zoals, helaas zat er een beschadiging en een kussen was erg zacht. Na 6 weken kwam er eindelijke een monteur die had de beschadiging weggewerkt en voor de zitting zou een nieuwe afspraak worden gemaakt. Helaas niks gehoord dus zelf contact opgenomen met de klantenservice. Die verklaarde mijn Klacht ongegrond en zeiden dat het door gebruik kwam. Gebruik van 1 week!!!! Bij de klantenservice kwam ik geen cm verder ze waren echt niet bereid om te helpen uiteindelijk uitgesprokenzaak.nl ingeschakeld helaas koste ons dit zelf nog €100. Toen werd ik gelukkig binnen enkele dagen gebeld met de mededeling dat er een nieuwe bank geleverd zou worden. Inmiddels zitten we op de bank zonder doorzit plek jammer dat er een extern bedrijf aan de pas moest komen en wij nog eens €100 moesten betalen op de al €2500 maar we zitten nu tenminste wel op een fijne bank.

4 dicembre 2025

Afspraken nakomen!!!

Bij aankoop van bank met de verkoopster afspraak gemaakt dat ze bij levering van de bank de oude bank zouden meenemen en afvoeren. De oude bank zou buiten moeten staan, en zelf even helpen bij het inladen. Geen probleem volgens de verkoopster.
Bij aflevering van de nieuwe bank ; de oude bank werd absoluut niet meegenomen door de chauffeur.
Dit gemeld bij Woonsquare ; reactie: deze afspraak zien we niet in de papieren staan, dus we kunnen hier niets voor u doen.
Woonsquare is dus absoluut geen bedrijf waar je afspraken mee kan maken. Ook mondelinge afspraken zijn afspraken is mijn mening.

25 novembre 2025

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel

Beste Thijs, we begrijpen dat het vervelend is wanneer verwachtingen en registratie niet overeenkomen. We werken altijd op basis van de afspraken die in de overeenkomst staan vastgelegd, zodat alles voor iedereen duidelijk blijft wat is afgesproken.

Op ons verzoek om meer gegevens achter te laten zodat wij u verder kunnen helpen bent u helaas niet in gegaan dus wij kunnen ook helaas niets voor u betekenen.

Indien u duidelijkheid wenst over de situatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service, zeer slecht bedrijf

1. Bij bezorging vroeg ik de jongens voorzichtig te zijn met mijn pas geverfde gang, vroeg ze de poten eraf te halen. Dat kon niet zeiden ze. Later keek ik zelf en er zat een gewoon een schroef in de poot
2. Een enorme scheur van ca 10 cm in de rugleuning van 1 van de banken. Duidelijk van een stanleymes. Er is een foto gemaakt hiervan, nooit respons hierop gehad.
3. De hendels van het wandmeubel zaten aan de binnenkant gemonteerd. Zij wilden dit niet aan de goede kant monteren, dat heb ik zelf moeten dien
4. Achteraf 4 verkeerde stoelen geleverd. Hier kwam ik pas achter nadat ik gebeld werd door Woonsquare dat verkeerde stoelen waren geleverd, deze zouden gelijk worden omgeruild. Echter niet Woonsquare maar de kopers van die stoelen kwamen de stoelen ruilen.
5. Meerdere keren contact gehad met klantenservice, ene keer moest er nog worden besloten hoe of wat met de bank. Vandaag werd mij gezegd dat de persoon die erover ging paar dagen afwezig en niemand het over kon nemen.

Inmiddels 2 weken verder. Klantenservice kon niks doen omdat medewerker die mijn casus paar dagen afwezig is. Na paar dagen contact met haar gezocht, want ik word niet gebeld. Ze kon niks vinden over de bank, geen status te vinden. Ze zou een email sturen(!!!) naar de leverancier (telefoon hebben ze blijkbaar niet op hoofdkantoor). Dat was verleden week donderdag, ik zou maandag worden gebeld. Maandag niks gehoord, vandaag, dinsdag, zelf weer gebeld en krijg ik te horen dat mijn bank wordt gerepareerd! Ik heb een nieuwe bank gekocht en Woonsquare maakt er een 2e hands bank van. Ik ben zo boos en zo teleurgesteld! 2 weken geleden klacht ingediend, nooit meer wat van gehoord!

Mensen! KOOP NOOIT WAT BIJ WOONSQUARE!!!!!

27 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Misplaatste arrogantie van de manager

Wij waren eigenlijk enthousiast omdat we onze nieuwe bank al hadden gevonden. Helaas zorgde de houding van de filiaalmanager ervoor dat we snel de winkel weer zijn uitgegaan. Hij benadrukte tot drie keer toe dat hij “de manager” was, maar deed dit op een toon die hooghartig en arrogant overkwam. Het hautaine gedrag maakte het onmogelijk om met een goed gevoel verder te winkelen.

Vol ongeloof stonden we buiten: hoe kan iemand zo met klanten omgaan? Vanuit ons dus géén aankoop bij Woonsquare, en zeker geen gunst aan de manager van dit filiaal. Jammer, want de bank zelf hadden we graag gehad.

30 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Na een jaar kussens ingezakt,afspraak…

Na een jaar kussens ingezakt,afspraak gemaakt monteur die zou komen tussen 10.00 en 12.00 maar zou nog definitief laten weten.Stond dus 8.00 uur voor de deur.Wij bel niet gehoord helaas.Nieuwe afspraak maken kost je 125,00 euro.Geen coulance niets..Bank was 2200,- euro maar is zijn geld niet waard.Zijn wel goed geholpen in de winkel Capelle aan den Ijssel

11 settembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più