Wat zijn we fijn door Joël geholpen. We hebben heerlijk verschillende banken ter plaatse uitgeprobeerd door echt wel even een tijdje te zitten. God voorzien van informatie. Joël neemt echt de tijd voo... Leggi di più

Schinkelsebaan 6a, 2908LE Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
L'azienda ha risposto
We zijn geholpen door Dinand, wat een vriendelijke sympathieke jongen was! Heeft ons echt goed geholpen met de keuze voor een bank, was geduldig, toegankelijk, eerlijk en gezellig! Echt een aanrader o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Misleidende prijzen bij de banken en op internet. Ze laten een foto zien met een prijs maar dat is niet de prijs die hoort bij de bank op de foto. Er staat dan wel een stof bij maar je moet maar toe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We kwamen alleen maar even oriënteren en kwamen met een 2-zitter en relaxstoel naar buiten. Geen gekleef van de verkoper maar liet ons lekker rondneuzen. Daar stond de bank die ik zocht + de relaxst... Leggi di più
Schinkelsebaan 6a, 2908LE, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Goede service, heel vriendelijke verkoper.
Alles goed uitgelegd

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Wij hadden onze dochter een hoekbank cadeau gedaan op 1 december geleverd maar toen hij werd geleverd was er al een beschadiging en sloot het eiland helemaal niet goed aan ook was de hoekzitting niet goed gevuld je zakte helemaal weg servicemonteur geweest kon de problemen niet oplossen kortom kat in de zak gekocht van 1800 euro het is net Seats and Sofas van vroeger slechte kwaliteit banken uit Oostbloklanden kan je beter wat meer geld uitgeven voor betere kwaliteit

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Hoekbank gekocht, na 2 maanden doorgezakt. Niet kopen!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Alex was zeer prettig in de omgang. Was heel goed in de omgang. En heeft kennis van zaken. Kortom een hele goede service.

Heel goed geholpen door Aleks in Capelle ad IJssel,
heel gezellig, Top!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
9Onlangs een hoekbank gekocht. De verkoper heeft helaas niet het showroom model aangehouden welke wij wilden. De hoofdsteunen waren bij de hoek niet meegeleverd omdat deze niet op de verkooporder deze stonden aangegeven. Collega's bieden excuus aan maar nog geen coulance ontvangen vanuit de klantenservice. Uiteraard de bon goed moeten doorlezen, maar je neemt aan dat de verkoper het goed noteerd
Aanvullend: er wordt aangegeven dat ik niet gereageerd heb op aanvullende informatie, dit is ook niet bij me opgevraagd? Sterker nog er wordt amper gereageerd op de mails
Aanvullend, de order is bekend op.naam van holdermans. Er is alleen een tegoedbon aangeboden die je kan besteden voor een nieuwe bank, maar dat is natuurlijk geen oplossing. De gegevens heeft u, ik wacht uw reactie af

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Super blij met me nieuwe bank. Mega goed geholpen!!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Goede verkoper, Bob, zeer betrokken en mijn moeder is erg blij met haar nieuwe Italiaanse bank!!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Na 3 maanden is onze bank eindelijk geleverd op oudejaarsdag. In de winkel werd ons verteld dat de bank alleen in elkaar geschoven moest worden. Wij kregen een vrij onvriendelijke bezorger die niet wilde helpen met de bank in de woonkamer zetten. Was voor de drempel en niet verder. Het regende die dag ook nog.
Onze bank zou ook een beschermlaag moeten hebben dat beek niet zo want stond niet op de factuur. En achteraf is dat niet meer mogelijk. Hier heb ik echt om gevraagd want wij hebben een kleine.
Al met al kan je geen afspraken maken want er wordt geen gehoord gegeven aan je verzoeken. Ik raad deze winkel niet aan. In de winkel kom je met je probleem en ze staan je amper te woont en interesseert ze helemaal niet als je ontevreden bent. Geen fijne ervaring…

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Goed en vriendelijk geholpen in de winkel. We hebben gekozen om de bank zelf op te halen. Ook bij de klantenservice goed geholpen over de levertijd van onze bank. Zij vertelde ons wanneer de bank bij het filiaal binnen zou komen. De communicatie verliep snel en soepel. De bank was netjes en in orde. We konden de bank binnen de levertijd van 12 weken ophalen. Top!

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
We gingen voor een bank kijken en zijn super goed geholpen in de winkel in Capelle aan den IJssel, een hele mooie bank gezien en aangekocht voor een mooie aanbieding.

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Mooie banken, geweldige hulp en simpelweg een goede ervaring

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
Eind augustus onze bank gekregen zoals, helaas zat er een beschadiging en een kussen was erg zacht. Na 6 weken kwam er eindelijke een monteur die had de beschadiging weggewerkt en voor de zitting zou een nieuwe afspraak worden gemaakt. Helaas niks gehoord dus zelf contact opgenomen met de klantenservice. Die verklaarde mijn Klacht ongegrond en zeiden dat het door gebruik kwam. Gebruik van 1 week!!!! Bij de klantenservice kwam ik geen cm verder ze waren echt niet bereid om te helpen uiteindelijk uitgesprokenzaak.nl ingeschakeld helaas koste ons dit zelf nog €100. Toen werd ik gelukkig binnen enkele dagen gebeld met de mededeling dat er een nieuwe bank geleverd zou worden. Inmiddels zitten we op de bank zonder doorzit plek jammer dat er een extern bedrijf aan de pas moest komen en wij nog eens €100 moesten betalen op de al €2500 maar we zitten nu tenminste wel op een fijne bank.
Bij aankoop van bank met de verkoopster afspraak gemaakt dat ze bij levering van de bank de oude bank zouden meenemen en afvoeren. De oude bank zou buiten moeten staan, en zelf even helpen bij het inladen. Geen probleem volgens de verkoopster.
Bij aflevering van de nieuwe bank ; de oude bank werd absoluut niet meegenomen door de chauffeur.
Dit gemeld bij Woonsquare ; reactie: deze afspraak zien we niet in de papieren staan, dus we kunnen hier niets voor u doen.
Woonsquare is dus absoluut geen bedrijf waar je afspraken mee kan maken. Ook mondelinge afspraken zijn afspraken is mijn mening.

Risposta di Woonsquare - Capelle aan den IJssel
1. Bij bezorging vroeg ik de jongens voorzichtig te zijn met mijn pas geverfde gang, vroeg ze de poten eraf te halen. Dat kon niet zeiden ze. Later keek ik zelf en er zat een gewoon een schroef in de poot
2. Een enorme scheur van ca 10 cm in de rugleuning van 1 van de banken. Duidelijk van een stanleymes. Er is een foto gemaakt hiervan, nooit respons hierop gehad.
3. De hendels van het wandmeubel zaten aan de binnenkant gemonteerd. Zij wilden dit niet aan de goede kant monteren, dat heb ik zelf moeten dien
4. Achteraf 4 verkeerde stoelen geleverd. Hier kwam ik pas achter nadat ik gebeld werd door Woonsquare dat verkeerde stoelen waren geleverd, deze zouden gelijk worden omgeruild. Echter niet Woonsquare maar de kopers van die stoelen kwamen de stoelen ruilen.
5. Meerdere keren contact gehad met klantenservice, ene keer moest er nog worden besloten hoe of wat met de bank. Vandaag werd mij gezegd dat de persoon die erover ging paar dagen afwezig en niemand het over kon nemen.
Inmiddels 2 weken verder. Klantenservice kon niks doen omdat medewerker die mijn casus paar dagen afwezig is. Na paar dagen contact met haar gezocht, want ik word niet gebeld. Ze kon niks vinden over de bank, geen status te vinden. Ze zou een email sturen(!!!) naar de leverancier (telefoon hebben ze blijkbaar niet op hoofdkantoor). Dat was verleden week donderdag, ik zou maandag worden gebeld. Maandag niks gehoord, vandaag, dinsdag, zelf weer gebeld en krijg ik te horen dat mijn bank wordt gerepareerd! Ik heb een nieuwe bank gekocht en Woonsquare maakt er een 2e hands bank van. Ik ben zo boos en zo teleurgesteld! 2 weken geleden klacht ingediend, nooit meer wat van gehoord!
Mensen! KOOP NOOIT WAT BIJ WOONSQUARE!!!!!
Slechte kwaliteit banken en opeenvolgende slechte klantenservice. Wat een slecht bedrijf bestel hier nooit meer iets!
Wij waren eigenlijk enthousiast omdat we onze nieuwe bank al hadden gevonden. Helaas zorgde de houding van de filiaalmanager ervoor dat we snel de winkel weer zijn uitgegaan. Hij benadrukte tot drie keer toe dat hij “de manager” was, maar deed dit op een toon die hooghartig en arrogant overkwam. Het hautaine gedrag maakte het onmogelijk om met een goed gevoel verder te winkelen.
Vol ongeloof stonden we buiten: hoe kan iemand zo met klanten omgaan? Vanuit ons dus géén aankoop bij Woonsquare, en zeker geen gunst aan de manager van dit filiaal. Jammer, want de bank zelf hadden we graag gehad.
Na een jaar kussens ingezakt,afspraak gemaakt monteur die zou komen tussen 10.00 en 12.00 maar zou nog definitief laten weten.Stond dus 8.00 uur voor de deur.Wij bel niet gehoord helaas.Nieuwe afspraak maken kost je 125,00 euro.Geen coulance niets..Bank was 2200,- euro maar is zijn geld niet waard.Zijn wel goed geholpen in de winkel Capelle aan den Ijssel