Een half jaartje geleden hebben we uitstekende service gehad tijdens onze aankoop van eetkamerstoelen. Ik lees dat er momenteel een achterstand is in levering. En dat de winkel tijdelijk gesloten is,... Leggi di più
Op 21 maart hebben we een tafel besteld, met als afgesproken leverdatum in de week van 15 juni. In de winkel hebben we het volledige bedrag betaald en zijn we fijn geholpen. Op 19 juni hadd... Leggi di più
We hebben een prachtige tafel ontvangen met barkrukken. Dit heeft even geduurd ivm prive problemen van het bedrijf maar Rob heeft ons prima geholpen en we zijn erg tevreden!
Half mei een tafel en twee lange planken gekocht. Super aardige mensen, mooie showroom. 600 euro aanbetaalt en toen was er geen communicatie mee. Een x telefonisch contact gehad over dat er prive o... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Stoer en robuust wonen, met aandacht voor de klant. We maken tafels op maat en we zijn leverancier van suar boomstambladen. Alles kan op maat gemaakt worden en ook onze onderstellen hebben we in eigen beheer. U kunt uw eigen boomstamblad uitzoeken samen met een onderstel naar keuze en dan maken wij er een mooi geheel van. Naast onze prachtige tafels van diverse soorten eikenhout in de vormen rechthoek, ovaal en rond hebben we ook eetkamerstoelen van echt leer en werken we samen met Towerliving als leverancier van onze stoelen. Wij staan ook bekend om onze aparte accessoires en het hergebruik van materialen zoals hout, houten wandbekleding en golfplaten. Kom een kijkje nemen in onze showroom 3000 m2 woonplezier. Industrieel, scandinavisch, vintage en landelijk!
Amstelkade 1, 3652 MD, Woerdense Verlaat, Paesi Bassi
- 0615356759
- info@woodindustries.nl
- www.woodindustries.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Vakmanschap & Service
Enkele weken geleden een paar grote op maat gemaakte tafels besteld voor mijn bedrijf. Gisteren zijn ze geleverd. De levering verliep vlekkeloos - we werden keurig geholpen. En de tafels zijn prachtig handgemaakt.

Top winkel👍
Fijn geholpen in de winkel, in de loods erg veel keus en mooi op tijd geleverd.

Kantoormeublair
Na het verhuizen naar een nieuw kantoorpand waren wij opzoek naar nieuw meubilair. Na telefonisch contact bleek dat Woodindustries eigenlijk alles mogelijk is doordat ze alles op maat maken. We hebben onze wensen gedeeld en Woodindustries heeft alles verder uitgedacht en geproduceerd. We zijn heel erg blij met het eindresultaat!

Risposta di Woodindustries
wat een aanwinst voor Woerden en…
wat een aanwinst voor Woerden en omgeving! We kwamen bij Woodindustries na een niet zo'n goede ervaring bij een ander hout-bedrijf en kwamen in een overzichtelijke en ruim opgezet pand. De Suar-tafelbladen waren goed te zien en als we iets anders wilden werd het blad goed zichtbaar gemaakt. Geen opdringerige verkopers maar wel deskundig. De prijs is in goede verhouding en de aflevering was ook goed. We zijn enorm blij met onze tafel en niet te vergeten het mooie onderstel: Rob, klasse! En Michelle dank voor je advies!
Geweldige service en veel keus!
Op zoek naar een boomstamtafel kwamen we uit bij Woodindustries. Geweldig om in een loods je eigen tafel qua lengte breedte en vorm uit te kunnen zoeken en zoveel keus!! Ook hadden wij het geluk dat er net een nieuw ontworpen onderstel gemaakt was door de vakmensen van woodindustries die nu mooi onder onze tafel pronkt! We zijn er helemaal happy mee. Ook zeer vriendelijk personeel die met je meedenkt. Een absolute aanrader om daar een kijkje te gaan nemen!
hele snelle service.
hele snelle service.
duidelijk contact.
vriendelijk.
enorme mooie en grote tafel binnen 3 dagen geproduceerd en geleverd!
Zelf samengesteld en gemaakt door Woodindustries...
Wat ben ik bevoorrecht dat dit bedrijf in mijn omgeving gevestigd is.
Een bedrijf dat met je meedenkt of het nu gaat om materiaal keuze, maat, afwerking, budget of levertijd, altijd staat de klant voorop.
Ik zocht een tafel van Scandinavisch hardhout en Woodindustries maakte er een prachtige keuken/woon/leef/werk tafel van waarmee ik 100% tevreden ben.
Kortom, een bedrijf dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan en pas afscheid neemt wanneer de klant 100% tevreden is.
Een bedrijf dat door klein te zijn tot grote hoogte komt....
Op zoek naar een mooie tafel kwamen we…Mooie persoonlijke, unieke tafel van plak Suar hout
Op zoek naar een mooie tafel kwamen we bij ‘Wood Industrie’ terecht.
Fantastisch dat je in de loods je eigen tafelblad van Suar hout kunt uitzoeken in zoveel verschillende kleuren en maten. Elke plak boom is uniek!!
Een mooi onderstel in de showroom erbij gezocht en je hebt de mooiste, persoonlijke tafel met een warme, natuurlijke ‘look’.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Fijn dat het geen Megastore is!!!
Mooie tafel en bank van goede kwaliteit en perfecte service!
We waren al lang op zoek en afgelopen voorjaar een tafel met bijbehorende bank besteld. Op de afgesproken tijd geleverd. Leuk contact in de showroom en super geholpen. De bezorging was op top. Vriendelijke jongen die alles in elkaar heeft gezet. Mooie afwerking en goede kwaliteit. Mooie reactie gehad van vrienden e familie. Een echte aanrader!!!!! We zijn er super blij mee.
Echt de mooiste tafel die er is en…
Echt de mooiste tafel die er is en super meegedacht over budget en uitvoering.
De tafel is 300 lang en110 breed van Suar hout en met echt vakmanschap gemaakt.
Er zit een bepaalde afwerking op waardoor wijn en water niet echt een kans meer hebben wat prettig is.
De tafel is mijn pronkstuk van mijn nieuwe bedrijf (Pitch Power Scheveningen) aan de jachthaven van Scheveningen dus kom vooral een keer kijken als u wilt en erover denkt om een soortgelijke tafel te kopen.
Ik wil best als showroom het laten zien hetgeen Woodindustries gepresteerd heeft.
google mijn bedrijfsnaam en daar staan fantastische fotos van de tafel!
Woodindustries helemaal top en bedankt!
Remco
Woodindustries, zeker een aanrader!!
Niet alleen zijn de producten van Woodindustries top, maar ook het personeel. In onze situatie, dat wij op een bepaald moment onze tafel nodig hadden, werd er heel goed met ons mee gedacht om tot een goed resultaat te komen.
Tegen de leverdatum liep er in het bedrijf helaas iets anders dan gepland, maar werden wij goed op de hoogte gehouden over situatie. Uiteindelijk hebben wij twee super mooie tafelbladen geleverd gekregen, behandeld en al, waar wij nog steeds enorm blij mee zijn.
Wij raden het zeker aan om op zaterdag naar Woodindustries te gaan, zodat je je eigen blad kan uitkiezen in de loods. Wat was dat een leuke ervaring!
Het stralend middelpunt van ons huis!
In de prachtige showroom in Groot-Ammers vielen twee boomstambladen ons op, maar hoe konden wij één van die kiezen, terwijl er nog een enorme loods op ons stond te wachten? Eenmaal daar, trokken de mannen het ene na het andere blad uit het schap. Niets was te gek en ook die ene linksachter, onderop mochten we best nog even voor de tweede keer bekijken. Na een paar uur zagen wij door de bo(o)m(stamm)en het bos niet meer en gingen we terug naar de showroom. We inspecteerden de bladen die we eerder die dag hadden gezien nog eens en besloten toch voor onze eerste keuze te gaan. Dat is tenslotte toch vaak de beste... En of dat zo is! Deze unieke boomstamtafel is het stralende middelpunt in ons interieur. In ruim een half jaar tijd zijn er al vele minstens zulke unieke herinneringen aan gemaakt en dat zullen er alleen maar meer worden. Kortom, deze tafel is net als de service bij Wood Industries, gewoon echt ontzettend fijn!
Tafels van echte vakmannen
We wilden graag een bijzondere tafel met een natuurlijke,chique uitstraling. Annemieke van Woodindusties heeft hierin uitstekend geholpen! De communicatie verliep ook fijn, even een appje wanneer de tafel geleverd zou worden. Toen ik een vraag had over de structuur van de tafel, belde ze meteen terug & hielp bij het kiezen. Ik heb de vakmanschap van Woodindusties erg gewaardeerd en we genieten nog dagelijks van de prachtige tafel!
Niet meer verder zoeken...
Enige tijd op zoek geweest naar een tafelblad en een onderstel. Dat valt nog niet mee. Onderstellen in vele soorten en kwaliteiten te koop en tafelbladen, nou dikwijls niet helemaal je dat. Soms zelf niet om aan te zien wat kwaliteit en prijs betreft.
Woodindusties biedt echter het hele pakket.
Een tafelblad in het magazijn of de winkel uitzoeken is een leuke bezigheid, een bjjpassend onderstel kiezen ook. Dat het in overleg samengestelde produkt beslist niet duur is, is een regelrechte topdeal.
Ik heb nu een pracht computertafel met een suar teak blad en een oerdegelijk triangel onderstel.
Op mijn verzoek is de tafelrand oplopend, zodat onderarmen prettig ondersteund worden achter keyboard en trackpad.
De schuine rand met natuurlijke glooiing is een ergonomische vondst, heerlijk om zo aan het buro te zitten.
Voor de winkel, de verkoop, het magazijn, het vakmanschap, de communicatie, levering, Jack de bezorger en monteur alle lof. Een foutloos parcours. Kom daar maar eens om. De ligging in Groot Ammers (winkel) en Langerak (magazijn) is ook nog eens heel bijzonder. Des te meer reden voor een bezoek.
Prachtige tafels en andere producten van hout!
Ik kan Woordindustries absoluut sterk aanbevelen. Afgelopen jaar hebben we hier een prachtige tafel gekocht. We waren zo enthousiast dat we ze ook hebben gevraagd om bijpassende barkrukken te maken voor onze keuken. Bij het ophalen begrepen dat deze nu standaard in het assortiment komen, wij vinden ze super mooi geworden!
Alle bladen van de boomstamtafels zijn uniek en je mag zelf je blad uitzoeken in het magazijn. Zowel in de winkel als in het magazijn met veel geduld en aandacht geholpen en soepele communicatie achteraf. Een aanrader!
Prachtige boomstamtafel
Vandaag is onze boomstamtafel van 3 meter voor in de tuin bezorgd, heel blij mee! Erg leuke winkel, fantastisch geholpen in de fabriek bij het uitzoeken van de perfecte tafel en vandaag netjes bezorgd en in de tuin geplaatst!
Top winkel!
Super mooie, goede tafel gekocht bij Woodindustries!
Fijn geholpen in de winkel in Groot Ammers, contact verliep goed en levering was netjes optijd.
Mooie, vakkundig gemaakte tafels
Prima communicatie voorafgaand aan de levering, de tafels die wij besteld hebben zijn erg mooi en vakkundig gemaakt. De levering verliep soepel en ze hielpen ons met het naar binnen tillen en in elkaar zetten van de tafel op locatie. Wij zijn erg blij met onze twee mooie tafels!

Risposta di Woodindustries
Vandaag is onze boomstamtafel geleverd
Vandaag is onze boomstamtafel geleverd. Keurig op de afgesproken tijd door een uiterst vriendelijke bezorger.
Enkele dagen geleden op de hoogte gebracht dat de stoelen er helaas nog niet zijn, maar deze worden zodra ze binnen zijn direct nageleverd. Tot dan genieten we alvast van de mooie tafel en onze oude stoelen(zijn nog niet versleten)
Industriële Eettafel
We hebben een tafel laten maken volledig naar onze smaak. Het resultaat was boven onze verwachting. Service en levering was prima in orde.
Echt waar voor je geld en een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Ik zou ze zeker aanraden!