Woodindustries Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Een half jaartje geleden hebben we uitstekende service gehad tijdens onze aankoop van eetkamerstoelen. Ik lees dat er momenteel een achterstand is in levering. En dat de winkel tijdelijk gesloten is,... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Op 21 maart hebben we een tafel besteld, met als afgesproken leverdatum in de week van 15 juni. In de winkel hebben we het volledige bedrag betaald en zijn we fijn geholpen. Op 19 juni hadd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We hebben een prachtige tafel ontvangen met barkrukken. Dit heeft even geduurd ivm prive problemen van het bedrijf maar Rob heeft ons prima geholpen en we zijn erg tevreden!

Valutata 2 stelle su 5

Half mei een tafel en twee lange planken gekocht. Super aardige mensen, mooie showroom. 600 euro aanbetaalt en toen was er geen communicatie mee. Een x telefonisch contact gehad over dat er prive o... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili
  2. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Stoer en robuust wonen, met aandacht voor de klant. We maken tafels op maat en we zijn leverancier van suar boomstambladen. Alles kan op maat gemaakt worden en ook onze onderstellen hebben we in eigen beheer. U kunt uw eigen boomstamblad uitzoeken samen met een onderstel naar keuze en dan maken wij er een mooi geheel van. Naast onze prachtige tafels van diverse soorten eikenhout in de vormen rechthoek, ovaal en rond hebben we ook eetkamerstoelen van echt leer en werken we samen met Towerliving als leverancier van onze stoelen. Wij staan ook bekend om onze aparte accessoires en het hergebruik van materialen zoals hout, houten wandbekleding en golfplaten. Kom een kijkje nemen in onze showroom 3000 m2 woonplezier. Industrieel, scandinavisch, vintage en landelijk!

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

187 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 76% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

36 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Stoer, gaaf, vriendelijk: top zaak!

Aangetrokken door een leuke en duidelijke website zijn wij op een zaterdagmorgen naar Woerdense Verlaat getrokken. En niet voor niets! Super leuk en vriendelijk ontvangen door Rob. En bij het uitleggen van ons idee hielp Rob ons heel gericht, maar hij bood ons ook leuke alternatieven aan. Hij liet ons even alleen om te stoeien met de ideetjes en uiteindelijk een hele leuke keuze gemaakt. Al pratende bleek dat Rob ook nog kon voldoen aan een andere wens van ons. Top! Ook meteen gefikst. En als klap op de vuurpijl bracht Rob de spullen ook nog eens langs. Gelukkig had hij ook nog even tijd voor een kop koffie ;-)
Kortom: zoek je iets stoers voor in je (tuin)huis. Ga naar Woodindustries :-)

28 giugno 2025

Risposta di Woodindustries

Beste Peter, bedankt voor de leuke review en beschrijving ervaring! Bedankt voor de lekker koffie en tot ziens. groet Rob

Deens ovaal 12 personen/12 stoelen

We hebben via Woodindustries een prachtige vergadertafel en stoelen geleverd gekregen. Fijne service in de winkel maar ook in het contact rondom de levering.

5 giugno 2025

Risposta di Woodindustries

Beste Brigit, bedankt voor de fijne review. Het is ook een plaatje geworden, de tafel met de stoelen. Veel plezier ervan. Tot ziens groet Michelle

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar een mooie boomstamtafel

Op zoek naar een mooie, boomstam, eettafel terecht gekomen bij Woodindustries. Wat een enorme keuze en je kunt hier niet alleen voor tafelbladen terecht voor ieder wat wils. Wij zijn zeer vriendelijk geholpen en er werd moeite gedaan om een passende keuze voor ons te vinden. Voorzien met advies met wat wel en niet te doen onze keuze gemaakt. Het tafelblad is keurig bezorgd en communicatie omtrent levering is keurig verlopen. Kortom zeer tevreden met onze aankoop en raden een bezoek aan Woodindustries zeker aan.

8 maggio 2025

Risposta di Woodindustries

Beste Cees en Monique, bedankt voor deze fijne review. Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn over ons. Veel plezier van jullie tafel. groet Michelle

Wauw, echt een aanrader!

Wauw!! Wat een prachtige tafel hebben wij afgelopen weekend geleverd gekregen van de toppers van woodindustries! De positieve ervaring begon al met op zondag reactie krijgen per whatsapp en mail over het aanbod aan de hand van onze wensen. Er werden direct foto’s gestuurd en we konden de tafel die ons het meest geschikt leek reserveren. Dit deed ons besluiten de showroom te bezoeken, waar wij erg vriendelijk zijn geholpen en het ruime keuze aan aanbod hebben bekeken. Uiteindelijk hebben we de gereserveerde tafel definitief bevestigd. De communicatie is super verlopen, er werd steeds snel gereageerd op mail en er kon ook snel geleverd worden. Op de dag voor levering kregen we een sms met de levertijd, helemaal top!
De tafel is een echte eye-catcher, de kwaliteit is werkelijk prachtig! We zijn er superblij mee, op naar vele gezellige tafelmomenten, bedankt woodindustries!

28 febbraio 2025

Risposta di Woodindustries

Beste familie, wat een fijne review bedankt! De ronde boomstamtafel staat ook prachtig in jullie interieur. Heel veel plezier ervan, groetjes Michelle

Mooie tafel, fijn geholpen

Gister is onze tafel geleverd, netjes op tijd, en de tafel helemaal top, erg blij mee.We zijn in de winkel ook netjes/goed geholpen. Dus wij alleen maar positief,

28 febbraio 2025

Risposta di Woodindustries

Beste familie van Mourik, dat is goed om te lezen, ik begreep van de bezorger dat die ook erg mooi in jullie huis staat. Veel plezier ervan en bedankt voor de fijne review. groet Michelle

Authentic tables

Authentic tables, pure and beautiful material. Tailor made, completely according to your wishes, and not too expensive. Warm contact, good advise and correct service.

18 agosto 2024

Risposta di Woodindustries

Beste Katleen, bedankt voor de fijne review. Het was ook een erg leuke opdracht met de verschillende kleuren stoelen en de mooie lange tafel. Veel plezier ervan. groet Michelle

Snelle en goeie service

Hebben erg mooie producten en een snelle service. De aankoop maar ook de retour gaat erg snel. Ook een retour met een betaling via Klarna was binnen enkele dagen al geregeld. Zelfs in de drukste periode van het jaar. Ik ga hier vaker shoppen

17 dicembre 2024

Risposta di Woodindustries

Beste klant, bedankt voor de fijne review. We zien u graag nog een keer terug. groet Team Woodindustries

Valutata 1 stelle su 5

Beun bedrijf!!! koop hier niet!!!!

Deze mensen komen afspraken niet na!! Leveren heel slecht werk af!! Tafelblad scheef gezaagd en loop dus af poten roesten binnen 3 maanden ben al een tijd bezig en ze blijven niet thuis geven. Beloven van alles. Naar mijn menig is dit een ouderwetse Beun de Haas. Wij zijn helaas zo stom geweest hier iets te kopen, mijn welgemeend advies koop hier niet, met een grote boog omheen rijden!!!!

Woodindustries u kunt contact opnemen met Mevr Zilver van Achmea rechtsbijstand. Zij is vanaf nu mijn contactpersoon in zake een gebrekkige tafel. (Achmea rechtsbijstand heeft dus de zaak in behandeling genomen). Ondertussen heb ik "echte vakmensen" gesproken die mogelijkheden zien om in ieder geval er een tafel van te maken waar de poten recht onderstaan staan (nu scheef als een huis), en het tafelblad horizontaal is. Wij zullen de kosten op u verhalen! Wij hebben geen enkel vertrouwen dat u op enige deskundige wijze de gebreken kan verhelpen!!!!

Helaas kunnen wij ons niet vinden in de door u geboden oplossingen
Dat hebben wij u eerder per aangetekend schrijven en email laten weten.
U heeft daar niet op gereageerd. Nogmaals u kunt contact opnemen met mevrouw Zilver van Achmea Rechtsbijstand.

U maakt melding van een dreigement in uw schrijven.
Ik maak melding van mijn mening dat is geen dreigement.
In Nederland mag je een mening uitspreken.

Ik neem aanstoot aan uw opmerking “staat genoteerd" en zal aangifte van bedreiging doen.

Wim Franken

29 ottobre 2024

Risposta di Woodindustries

Beste Wim Franken (Voorhout) wat jammer dat na alle aandacht en uitleg die u gehad heeft het niet wil begrijpen en nu op deze manier uw gram wil halen. We hebben u uitvoerig gesproken en een oplossing aangeboden waar ook uw vrouw het mee eens was. Maar het lijkt erop dat u geen oplossing wil. Wij staan achter ons mooie natuurlijk product en er is geen zaagsnede in uw blad gezet omdat het blad van zichzelf al de juiste maatvoering gehad. U heeft een uitzonderlijk mooi product van ons staan. De natuur is niet perfect en wij zijn dat ook niet hoe graag we dat ook willen.
We hebben u een mail gestuurd met nogmaals de geboden oplossingen. Het geuite dreigement in de mail dat dit een van de vele slechte revieuws wordt, hebben we genoteerd en zullen daar op handelen indien nodig.
Met vriendelijke groet Rob Team Woodindustries

Denkt goed mee

Het vorige Suar tafelblad voldeed niet aan onze verwachting. Is door Michelle goed opgelost. We hebben een nieuw blad gekregen en we hebben zelf gekozen voor een ander onderstel. Was ook geen probleem.
De jongens die het kwamen brengen waren kundig en begripvol.

26 ottobre 2024

Risposta di Woodindustries

Beste Paola, graag gedaan en veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar iets bijzonders…..

Wat een fantastische zaak. We kwamen voor een tafel, maar zijn uiteindelijk een nieuwe inrichting rijker. We zijn prima geholpen en de bezorger was echt super. Heeft nog geholpen met stofzuigen. Echt een aanrader als je op zoek bent naar unieke meubels met karakter.

7 settembre 2024

Risposta di Woodindustries

Wat een fijne review was ook erg leuk om dit voor jullie te doen!

Heel tevreden

Fijn advies gekregen in de winkel, waardoor er nu een heel mooie tafel met rond suar blad in huis staat, die goed past in de ruimte (daar had ik wel advies voor nodig :-))
Netjes en voorzichtig het huis in gedragen en netjes in elkaar gezet.
Tevreden klant :-)

16 agosto 2024

Risposta di Woodindustries

Beste mevrouw J.S., superleuk dat de ronde suar tafel passend is en de levering naar wens is gegaan. Veel plezier van de tafel. groet Michelle

Valutata 5 stelle su 5

Wood industries doen wat ze beloven

Wood industries doen wat ze beloven. Tafel en onderstel op maat. Exact zoals we wilden. Het onderstel kon door hen niet gemaakt worden, desondanks is alles op alles gezet om deze ergens anders te regelen. Top service van Michelle en wood industries! Daardoor wel veel langere levertijd door afhankelijkheid van een derde partij. Maar uiteindelijk perfect opgelost.

7 luglio 2024

Risposta di Woodindustries

Beste Bas, bedankt voor de review was een uitdaging inderdaad met de 3e partij en voor mij gelijk een goed leermoment. Fijn dat het gelukt is en dat we door goed contact te houden het allemaal gelukt is.
Veel plezier ervan! groet Michelle

Zeer tevreden

Soms lopen dingen anders … goed opgepakt en opgelost! Zeer tevreden en erg blij met onze nieuwe lampen 😃 Michelle en Rob bedankt!

20 maggio 2024

Risposta di Woodindustries

Beste Linda, bedankt voor de review en fijn dat we het goed hebben kunnen oplossen, daar staan we voor! fijn weekend

Valutata 1 stelle su 5

Beschadigd ontvangen en slechte service

Lange levertijd, het is flink beschadigd aangekomen en slecht bereikbaar. Hopende op een goede oplossing

3 giugno 2024

Risposta di Woodindustries

Beste Linda, bedankt voor de review van 5 sterren, inmiddels alles netjes opgelost fijn dat we het samen hebben kunnen oplossen. Bedankt voor het terugsturen van de lampen.

Beste Linda, Wat jammer dat u gelijk een review plaatst. Op maandag zijn we gesloten en hebben we 1 dag vrij omdat we de rest van de week open zijn. Ik heb wel de mail nagekeken maar daar was de klacht nog niet ontvangen. We hebben u op de hoogte gehouden van de levering omdat we een speciaal voor u gekleurde lampen hebben besteld. Dat duurt langer dan iets dat we op voorraad hebben. We hebben u inmiddels een mail gestuurd met een passende oplossing en telefonisch contact gehad. vriendelijke groet Michelle

Valutata 5 stelle su 5

super blij met onze salontafel

we zijn weer heel tevreden met onze salontafel snelle levering en personeel heel vriendelijk

1 giugno 2024

Risposta di Woodindustries

Bedankt Lenie, heel veel plezier van jullie salontafel! Hartelijke groet Michelle

Valutata 5 stelle su 5

Mooi product en uitstekend geholpen

We hebben bij Woodindustries een tuintafel en salontafel gekocht. Prettig ontvangen en er is alle tijd om in de showroom op zoek te gaan naar het mooiste tafelblad. Erg leuk verkoopgesprek gehad en goed geadviseerd. De aflevering was prima. Op de dag zelf een uur van te voren gebeld over de aflevertijd. Super aardige chauffeur met ook nog eens veel gevoel voor humor. Hij heeft de tafels keurig in elkaar gezet, met zorg en aandacht. We zijn heel blij met de mooie tuintafel en salontafel!

4 maggio 2024

Risposta di Woodindustries

Beste Gabrielle, bedankt voor de leuke review heel veel plezier van jullie tuintafel en salontafel. groet Michelle

Valutata 5 stelle su 5

De tafel is in meer dan in goede orde…

De tafel is in meer dan in goede orde ontvangen en wat is hij mooi.
Het team wat hem heeft geplaatst 'wist ook van wanten' en wat een leuke kerels!
Kortom wij zijn super tevreden en danken jullie voor alles.

18 maggio 2024

Risposta di Woodindustries

Beste Johannes, bedankt voor de fijne review! De mannen doen hun best inderdaad. Graag gedaan en veel plezier van jullie cadeau tafel dat maakt hem extra speciaal. groet Michelle

Valutata 5 stelle su 5

Great service and great product

Great service and great product! First at the showroom. Very helpfull and kind lady who showed us around. The showroom is very big with lots to see.

The table and chairs turned out great. The delivery boys were very helpfull as well and everything went smoothly. If we ever need a new table we would definitely come back here!

18 maggio 2024

Risposta di Woodindustries

Hello Davey, Thank you for the review. You made a good choice with the table and chairs - regards Michelle

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più