Via de website de firma witgoedreparatie-vandijk.nl gebeld ivm storing in de watertoevoer van de vaatwasser. De monteur, die kwam sprak in 1-woord zinnen en was zeer langzaam in zijn handelen, waar... Leggi di più
Dit zijn oplichters! Doe geen zaken met witgoedreparatie Vandijk. Ze komen bij je thuis en benoemen lukraak een bedrag dat je alvast moet betalen voor de aanbetaling. Vervolgens zijn de reparatie kost... Leggi di più
paid 200 euros after their confirmation it'd work for a year, relying on their website's 3-month workmanship warranty. But after the so-called repair, the same problem returned in under an hour. I'll... Leggi di più
Oplichters, niet mee in zee gaan. Monteur Youssef (0614112573) noemt lukraak een bedrag voor reparatie, laat aanbetalen. Daarna hoor je niets. Telefonisch word je weggedrukt, per mail late en vage rea... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Nul sterren zou beter zijn
Nul sterren zou beter zijn. Wasmachine centrifugeert niet meer. Monteur kon de volgende dag na het eerste contact al komen. Na ruim een half uur sleutelen komt hij tot de conclusie dat de koolborstels vervangen moeten worden. Nu is de wasmachine pas 2 jaar en 1,5 maand oud en voer ik een 1-persoonshuishouden waar ik gemiddeld 2 wassen per week draai. Maar nu komt het: ik heb een wasmachine ZONDER koolborstels. De monteur maar naar huis gestuurd en de EUR 65,00 betaald. Telefonisch contact opgenomen om de klacht door te geven. Werd ik eerst voor gek uitgemaakt, want mijn model zou wel koolborstels hebben (wat dus echt niet waar is), vervolgens zou hij met de monteur overleggen. Belt hij de volgende dag terug en zegt dat er binnen 3 kwartier een andere monteur komt. Omdat ik totaal geen vertrouwen meer had in dit bedrijf hier vriendelijk voor bedankt en gevraagd om mijn geld terug te storten. Dat kon dan natuurlijk niet! Als ze de eer aan zichzelf wilden houden, hadden ze mijn geld terug gestort. Kennelijk geven ze geen moer om klanten en klanttevredenheid. Al met al een waardeloos bedrijf en ik raad het iedereen ten strengste af om met hen in zee te gaan.
Kansloze missie
Jammer dat het geven van nul sterren niet mogelijk is. Wat een kansloos bedrijf.
Online had ik een afspraak aangevraagd, vervolgens word ik gebeld en wordt er een afspraak ingepland. Een dag voor de afspraak wordt deze door Van Dijk afgezegd ivm prive omstandigheden.
Prima, kan gebeuren dus plannen we een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak wordt weer met een smoes gecancelled en verplaatst naar een zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur.
Deze derde maal heb ik van 13.00 tot 17.00 zitten wachten en heb besloten te bellen omdat er niemand op kwam dagen. De telefoniste gaf aan het uit te zoeken waarop we hebben gereageerd geen nieuwe afspraak meer te willen. Zonder antwoord heeft ze de verbinding verbroken.
Ik heb drie maal voor niets vrij moeten nemen. Kan ik dit aan u factureren Van Dijk? Dan heb ik nog iets tegoed van u.
Achteraf ben ik blij dat er niemand is komen opdagen, want als ik de andere beoordelingen op diverse websites lees dan snap ik niet dat dit bedrijf nog bestaat.
Het is ook vreemd dat zij Trustpilot nog niet hebben geclaimd aangezien zij zich zo profileren op het internet.
€250 verloren, geen service.
Paid 250E deposit for work to be conducted. The repairman never turned up for the appointment, so the work was never carried out. No adequate response from customer service by phone or email. Do not use.
Op de gemaakte afspraak kwam niemand…
Op de gemaakte afspraak kwam niemand opdagen. De volgende dag meteen een nieuwe afspraak gemaakt. Gelukkig kwam er deze keer een monteur. Na betaling had hij geen factuur. Ik zou die per mail krijgen wat niet gebeurd is. Verder bleek achteraf dat hij mijn tussen stekker per ongeluk had mee genomen. Na 5 keer bellen en een klacht op hun website is er nog steeds niets gebeurd.
Ik ben erg ontevreden over dit bedrijf en raad hen niet aan.
Mijn oude Bosch vaatwasser is keurig op…
Mijn oude Bosch vaatwasser is keurig op afspraak door twee nette mannen gerepareerd, de rekening was: 240 euro.
"Het onderdeel (vlotterkamer) kost 120 euro en arbeidsloon 65 euro. Daar komt BTW bij."
"En u heeft een jaar garantie."
Hoe dan, ik zie geen adres op de rekening?
"U staat bij ons in de computer."
Maar goed. Het ding doet het weer.