Valutata 1 stelle su 5

Via de website de firma witgoedreparatie-vandijk.nl gebeld ivm storing in de watertoevoer van de vaatwasser. De monteur, die kwam sprak in 1-woord zinnen en was zeer langzaam in zijn handelen, waar... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Dit zijn oplichters! Doe geen zaken met witgoedreparatie Vandijk. Ze komen bij je thuis en benoemen lukraak een bedrag dat je alvast moet betalen voor de aanbetaling. Vervolgens zijn de reparatie kost... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

paid 200 euros after their confirmation it'd work for a year, relying on their website's 3-month workmanship warranty. But after the so-called repair, the same problem returned in under an hour. I'll... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Oplichters, niet mee in zee gaan. Monteur Youssef (0614112573) noemt lukraak een bedrag voor reparatie, laat aanbetalen. Daarna hoor je niets. Telefonisch word je weggedrukt, per mail late en vage rea... Leggi di più

1,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,2

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Oplichters

Oplichters! Doen alsof ze iets gerepareerd hebben maar is niet zo. Intussen heb je al wel de rekening van honderden euro's betaald. Daarna krijg je ze telefonisch niet meer te pakken. Bel je met een ander nummer, dan nemen ze wel op. Gedreigd met een rechtzaak, maar ze weten precies de mazen van de wet.

29 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Donderdag afspraak gemaakt voor…

Donderdag afspraak gemaakt voor zaterdag voor reparatie koelkast. Belt 1 of andere Youssef mij op wat er aan de hand is en geeft aan zo terug te bellen. Daarna natuurlijk niks meer van gehoord. Daarna wordt ik terug gebeld dat ze geen koelkasten repareren wat wel op de website staat. Ik had eerder naar de recensies moeten kijken want dat spreek voor zich.

30 marzo 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wasmachinemonteur komt langs voor…

Wasmachinemonteur komt langs voor gierende geluiden bij centrifugeren. Hij laat de machine niet eens centrifugeren. Diagnose na ronddraaien van trommel met de hand: niks aan de hand, niet te vol laden. Tikt €70,- af. Het probleem was duidelijk nog aanwezig, ook met minder lading. Er is echt iets mis met de wasmachine.

Gebeld, de monteur zou nagevraagd worden en ik zou worden teruggebeld. Nooit gebeurd. Klachtenformulier ingevuld, ik krijg bericht dat kosten voor diagnose (die nooit heeft plaatsgevonden) niet terugbetaald worden, dat staat ook in de voorwaarden.

Rot bedrijf. Niet intrappen!!!

18 marzo 2024

Wat een vuile oplichters

Wat een oplichters. Komen langs. Doen alsof ze iets repareren, vervolgens krijg je ze telefonisch niet meer te pakken. Wel lekker geld pakken van mensen. De recensies spreken voor zich. Nooit meer.

2 febbraio 2024

Oplichters

Oplichters! Dit is jammer voor ze.. maar OP TV GAAN ZE KOMEN! Deze oplichters zullen weten wat ze geflikt hebben! Ik zal niet rusten voordat zij kapot gaan! Ipv mijn wasdroger!

13 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

17 augustus vaatwasser reparateur langs…

17 augustus vaatwasser reparateur langs geweest was niet meer te repareren nieuwe bij hem besteld en 889 euro pin betaald ,nooit meer geleverd helaas na veel bellen beloven ze het geld terug te storten maar nog steeds niet ontvangen. Het bedrijf komt uit Almere hebben in Nederland overal monteurs.politie doet er niets aan ze kunnen ongestoord door blijven gaan en nog meer slachtoffers maken!!!!! Het adres van de oplichter.firma HALA.Khalil Edvard Munchweg 26 E 1328 MA Almere. Telefoon nr 0850193502. Monteur die mij opgelicht heeft 31648228654

17 agosto 2023

De Sprint - pas op!

Onder het KvK nummer van dit bedrijf wordt ook gewerkt vanuit de naam Witgoed reparatie De Sprint. 1 pot nat, alles wat ik hieronder lees herken ik. Monteur geweest, machine 'gerepareerd', rekening betaald en binnen een week wasmachine weer stuk.

Daarna onbereikbaar, alleen als je met een nummer belt wat nog niet bij hen bekend is nemen ze op, maar oplossen ho maar. Diverse verhaaltjes gehoord maar geen daden gezien, ben bang dat het ook bij ons niet meer goed gaat komen.

13 gennaio 2024

Klopt niks van.

Ik denk dat het oplichters zijn. Peperdure rekening. Machines zijn niet open geweest en er staan twee lege bruine doosjes met een vaag onderdeel erop. Je hebt later pas door wat er gebeurd is.

12 gennaio 2024

Oplichters nummer 1

Klootzakken, oplichters 240 EUR opgelicht probleem niet opgelost en ze komen niet langs weer. al 3 weken elke dag bellen, klantenservice is zo slecht. liegen en schreeuwen aan de lijn. Ik hoopte dat ze toch zullen langs komen maar toch niet. Dus nu officieel opgelicht.
Ik ga hier serieus werk van maken.

27 dicembre 2023

Onbetrouwbaar

De monteur heeft zonder overleg de reparatie uitgevoerd met opvolgend hoge kosten. Het vermoeden is ook dat er producten ''reparatiekosten'' in rekening zijn gebracht die niet zijn gebruikt. Met 1 week was de reparatie alweer defect. Opvolgend weer contact getracht te verkrijgen, maar helaas is het bedrijf niet meer te bereiken.

27 dicembre 2023

Oplichters!

Vuile oplichters! Rekenen 300 euro voor dingen die niet kapot zijn. Uiteindelijk is de wasmachine nog steeds kapot. Nooit mee in zee gaan, 1 ster is nog teveel!

20 dicembre 2023

Slecht!

Nemen niet op, bellen niet terug, hangen de hoorn erop, beloven van alles maar komen niets na, hele slechte ervaring mee

22 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Vreselijke service. Niet gebruiken!

Vaatwasser gemaakt voor €224. Vijf maanden later weer stuk. Opnieuw gebeld en gemaild. Geen antwoord en er staat 12 maanden garantie op hun website. Wordt gewoon geen antwoord op gegeven. Hele, hele slechte service. Niet gebruiken!!

20 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Komen afspraken niet na, dus zinloos om te bellen

Vaatwasser is defect. Zaterdag een afspraak aangemeld en direct een bericht dat ze maandag tussen 10.00 en 18.00 uur langskomen. Maandag om 14.30 een mailtje dat er iets fout is gegaan in de planning en of ze dinsdag langs kunnen komen. Bevestigd dat dit goed is. Dinsdag, je raadt het al: geen telefoontje, geen mailtje en niemand langs geweest. Nu ik de reviews heb gelezen, ben ik daar niet rouwig om.

Als je binnen 24 uur vooraf je afspraak afzegt, brengen ze € 59,95 in rekening. Ik denk ze ik ze maar een factuur ga sturen voor 2 x € 59,95 wegens twee maal niet nakomen van de afspraak …

29 agosto 2023

Schandalig

Schandalig, ik heb voor 420,- een wasmachine laten repareren, omdat een onderdeel besteld moest worden duurde dit al 2 afspraken en 6 dagen. Storing blijkt uiteindelijk niet verholpen. Vervolgens 10x moeten bellen voor een nieuwe afspraak, inmiddels 1,5 week verder. Blijkt afspraak niet te zijn ingepland. Bij aangeven van mijn klacht, waarvoor geen excuses worden aangeboden hangt medewerkster gewoon op. Ik krijg geen nieuwe afspraak. Hier moet je niet zijn!

25 agosto 2023
Valutata 1 stelle su 5

PAS OP! Monteurs zijn oplichters!

Onze vaatwasser was stuk en de storing gaf aan dat het ging om een lekkage. Ik belde van Dijk voor een afspraak. Helaas was ik niet thuis maar mijn vriendin deed open voor de monteur. Na 20 MIN was meneer klaar en mijn vriendin moest 200 euro betalen voor o.a. een nieuwe pomp. Geen factuur gekregen. Niet van de monteur of het bedrijf. Ik heb ze daar al 2x over gebeld.

3 maanden later gaat mijn vaatwasser weer stuk. Dit keer besloot ik een lokale reperateur te komen. Na onderzoek bleek de pomp nooit te zijn vervangen (er staat namelijk een jaartal op). Het probleem was namelijk iets anders wat nooit binnen 20 min opgelost had kunnen worden en wat bleek, de van Dijk monteur had een gaatje in het apparaat geboord waardoor al het lekkende water nu onder mijn keukenblok liep. Eigenlijk mag ik van geluk spreken dat die weer stuk is gegaan en het lekkende plasje meeviel, anders had ik nu mijn hele houten vloer opnieuw kunnen leggen. 1e klas prutswerk is dit. En nu maar hopen dat ik het geld van de pomp terug krijg.

18 luglio 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più