paid 200 euros after their confirmation it'd work for a year, relying on their website's 3-month workmanship warranty. But after the so-called repair, the same problem returned in under an hour. I'll... Leggi di più
Oplichters, niet mee in zee gaan. Monteur Youssef (0614112573) noemt lukraak een bedrag voor reparatie, laat aanbetalen. Daarna hoor je niets. Telefonisch word je weggedrukt, per mail late en vage rea... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Oplichting
Via de website de firma witgoedreparatie-vandijk.nl gebeld ivm storing in de watertoevoer van de vaatwasser. De monteur, die kwam sprak in 1-woord zinnen en was zeer langzaam in zijn handelen, waardoor hij pas na 2 uur tot de conclusie kwam, dat de motor kapot was en vervangen moest worden. Dat hij na 2 uur tot deze conclusie was gekomen, was voor ons de reden om niet verder met hem te gaan. De kosten van deze nutteloze werkzaamheden stond op een stukje papier en hij was niet instaat een factuur te maken. We hebben met tegenzin het bedrag betaald.
De volgende dag de persoon gebeld, waarmee wij de afspraak hadden gemaakt, die het oneens was met de klacht. Wij hadden het probleem gemaakt door de monteur weg te sturen, waardoor hij zijn werk niet af kon maken. Op aandringen ontvingen wij een factuur van Amsterdam Service Dienst, ons onbekend. De rekening klopte niet, maar verder overleg werd geweigerd.
Daarna werden we opnieuw gebeld met het zelfde telefoonnnummer, maar door een andere persoon, die een afspraak voor de monteur wilde maken.
Ons vermoeden is dat achter deze website een frauduleus bedrijf schuil gaat, duidelijk is, dat deze website niet deugt. Absoluut geen aanrader.
Dit zijn oplichters
Dit zijn oplichters! Doe geen zaken met witgoedreparatie Vandijk. Ze komen bij je thuis en benoemen lukraak een bedrag dat je alvast moet betalen voor de aanbetaling. Vervolgens zijn de reparatie kosten extreem hoog. En als je niet meer met ze in zee wil krijg je een deel van de aanbetaling niet terug (terwijl ze je dat wel beloven op voorhand). Als je hier over contact zoekt worden ze boos aan de telefoon of leggen ze je meteen op.
Onbetrouwbaar
Reparateur maakt er een rommel van! Werkt heel traag noemt aan het eind een bedrag om te betalen, waar niks van klopt.
Telefonisch kom je er niet door en als je er wel per ongeluk doorkomt hangen ze op.
Beetje sceptisch
Beetje sceptisch, en eigenlijk het gevoel dat ik opgelicht zou worden toen ik na mijn afspraak trustpilot ging bezoeken. Heb ze nog even gebeld na mijn onderzoek. Maar het viel mij alles mee. Monteur was heel aardig en winden er geen doekjes om. Gaf gelijk hoeveel de reparatie zou kosten en deed het binnen een kwartier. Als je in Den Haag woont zal ik je aanraden deze partij te boeken
De monteur kwam niet op de de…
De monteur kwam niet op de de afgesproken dag opdagen, gebeld, was druk en hadden we alle begrip voor, maar de monteur zou nog langskomen.
Monteur is niet op komen dagen. De volgende dag gebeld en er werd verbaasd gereageerd: Ja u staat voor vrijdag op de lijst, oh is hij niet op komen dagen? Dan zet ik u voor volgende week op de lijst….. aangegeven dat ik de monteur dan op zaterdag wilde laten komen aangezien er dan ook werd gewerkt. Maar dat kon niet want ze waren al volgepland. Maar de vrijdag ervoor was niet eens afgerond, dan start je daar de volgende dag toch mee?
Dat kon absoluut niet en moest maar akkoord gaan met een nieuwe datum… Vertrouwen in opkomst is zeer laag… Terwijl ik aan het praten was praatte ze er onbeschoft doorheen. Liet mij geen vraag stellen was was me alleen maar aan het afpoeieren …nee doe maar niet. Andere bedrijven doen wel wat ze beloven….
Hij heeft me bedrogen.
Hij rekende me 93 euro’s aan zonder eerst met me te overleggen, maakte de rubberen afdichting van de machine schoon, zei dat het probleem was opgelost, en toen hij wegging bleef de machine water spuiten.
Heel slecht bedrijf
29/12, Op 23 dec jl. ging mijn wasmachine kapot. Balen. Ik heb contact gezocht met Witgoed bedrijf van Dijk. Een vrolijke stem aan de andere kant van de lijn vertelde mij dat nog diezelfde middag er een monteur zou langskomen. Ik blij! De hele middag zitten wachten geen monteur gezien. Omdat ik ook druk was met kerst etc. Eea op dat moment losgelaten. De volgende dag teruggebeld. De dame aan de telefoon had het druk en zou binnen 5 min terugbellen. Je raad het al ze moet nog terugbellen! Vandaag 29/12 eerder uit nieuwsgierigheid dan dat ik hoopte dat er daadwerkelijkheid iets gerepareerd zou worden nogmaals gebeld. De telefoon werd aangenomen zodra Mw (dezelfe als in de eerdere contactmomenten) in de gaten kreeg wie ze aan de telefoon had werd het contact verbroken. Ik belde opnieuw toen werd er niet meer opgenomen. Heb gebeld via het toestel van mijn dochter. De telefoon werd opnieuw opgenomen. Zodra ze mijn stem hoorde werd de lijn verbroken. Ik begrijp werkelijk niets van zo'n bedrijf! Gelukkig heeft het mij geen geld gekost. Maar dit is echt heel slecht. Dus niet mee in zee gaan!
Oplichting!
Oplichting!! 1 ster is al te veel!
Komt voor een diagnose droger, maakt het erger dan wat het was. Koppelt alle draden los. En alles open achter gelaten, en nog de lef hebben om volledig af te rekenen.
Oplichting: Witgoed reparatie Khalil
Mijn koelkast ging in een weekend kapot en ik wilde dit zo snel mogelijk laten repareren. De website van “Van Dijk” zag er professioneel en betrouwbaar uit, maar schijn bedriegt helaas.
Men kwam in eerste instantie snel langs en stelden vast wat er kapot was. De benodigde onderdelen waren niet op voorraad, maar ik moest wél direct betalen. Daarna begon de ellende: afspraken werden niet nagekomen en ze zijn nooit meer langsgekomen om de reparatie uit te voeren.
Contact opnemen heeft weinig zin. De dame aan de telefoon is ronduit onbeschoft en houdt je aan het lijntje met vage beloftes. Uiteindelijk gebeurt er niets.
Uit een KvK-check blijkt dat de bedrijfsnaam waarmee wordt geadverteerd niet overeenkomt met de daadwerkelijke registratie. Eenmanszaak “Van Dijk” is in werkelijkheid gewoon meneer Khalil. Dit wekt geen enkel vertrouwen en bevestigt het beeld van een onbetrouwbare en ondoorzichtige werkwijze.
Laat je niet misleiden door de professionele uitstraling. Dit bedrijf heeft als enig doel mensen op te lichten.
Wat een walgelijk bedrijf
Wat een walgelijk bedrijf. Had ik maar de reviews gelezen. Zelfde ervaring als alle anderen hier. Een slecht Nederlands sprekende oude man kwam langs. Hij was zo langzaam dat de tijd snel verstreek (slim als je per kwartier declareert). Ik heb hem zelfs nog koffie gegeven en de droger gestofzuigd. Sloeg helemaal nergens op. Ik moest ook nog helpen om die droger uit de kast te tillen. Absurd. Hij heeft uiteindelijk niks gedaan en toen ik vroeg hoeveel geld het kostte zei hij iets onverstaanbaars. Het was iets van 93 of 91 euro. Daarna ging hij megatraag z’n jas aandoen en twee trappen naar beneden lopen. En ineens stond er 119 euro op z’n pin machine. Ik dombo betaal dat ook nog. Hij heeft de machine niet eens teruggeplaatst. Is zo weggegaan. En inderdaad wat een walgelijk asociaal wijf zit er achter de telefoon. Schandalig dat dit soort bedrijven blijven bestaan😤😤😤😤
Oplichters helaas
Oplichters helaas. Beloven snel en veel maar komen niet opdagen als een afspraak is gemaakt voor de feitelijke reparatie. Dit overkomt me zelfs 3x. Uiteindelijk alles geannuleerd. Ze beloven per mail deel van de aanbetaling te storten. Maar daar houden ze zich ook niet aan. Voor de telefoon steeds een mevrouw die goed van de tongriem gesneden is….
NOOIT mee in zee gaan en vooral iedereen doorvertellen op verjaardagen e.d.
Werk niet met dit bedrijf !!!!!!!
Werk niet met dit bedrijf !!!!!!!
Kunnen niet communiceren en op het moment dat je ze aanspreekt dan gooien ze het op racisme.Meneer heeft een hele heisa buiten gemaakt waarbij buren zelfs naar buiten kwam. We hebben helaas geen goed onderzoek gedaan anders hadden we ze niet gebeld.
We gaan zelfs aangifte doen, voor intimidatie.
WERK NIET MET ZE GOEDKOOP IS DUURKOOP
Dit zijn oplichters
Jammer genoeg geen reviews opgezocht voordat ik contact op nam met dit scam-bedrijf. Dit is geen echt bedrijf. Ver weg van blijven.
Oplichting!!
Deze mensen adverteren onder de naam “van Dijk” waardoor je verwacht dat dit een net Nederlands bedrijf is. Helaas, niets is minder waar. Dit zijn regelrechte oplichters. Ik zou willen dat ik eerst revieuws gelezen had voordat ik hun belde. Ze sturen binnen een dag een “monteur” en laten je dan weken wachten nadat je aanbetaald hebt. Als je belt krijg je de meeste keren een bandje dat het druk is en wordt er opgehangen maar als er iemand opneemt krijg je een saggrijnig wijf aan de lijn die je niet uit laat praten en je gewoon wegdrukt terwijl je probeert uit te leggen dat je niet zonder wasmachine kan met 2 kleine kinderen en er bovendien beloofd was dat het onderdeel een dag later vervangen zou worden. Ik ben 230 euro lichter en zit al 2 weken zonder wasmachine. Dus mensen zoek asjeblieft een erkend bedrijf zodat deze ellende je bespaard blijft.
niemand komen opdagen
Een week geleden heb ik een afspraak gemaakt voor vandaag, waarbij de monteur tussen 10:30 en 14:00 zou arriveren. Rond 12:00 heb ik contact opgenomen en kreeg ik te horen dat de monteur vertraagd was. Dat heb ik geaccepteerd. Inmiddels is het echter 16:16 en ik heb sindsdien niets meer van u vernomen, noch telefonisch noch per e-mail.
Dit is onacceptabel en zeer onprofessioneel. Het is de verantwoordelijkheid van uw organisatie om klanten tijdig te informeren wanneer afspraken niet kunnen worden nagekomen of wanneer er verdere vertraging optreedt. Op deze manier kan ik geen zaken doen.
Nieuwe sensor
Bij mij moest er een nieuwe sensor in me wasmachine tijd 25 min. Kosten €259,95
Heb de consumenten bond al ingeschakeld,
Klopt niets van. Ook wil ik iedereen waarschuwen die een rioolverstopping heeft normaal heb mijn wooncorporatie rrs dus die zag ik staan op Google gebeld en de andere dag een brutaal iemand aan de deur, hij wou gelijk al €75,00 hebben ik zeg dat de woningbouw de betaling altijd afhandeld, en dat was niet waar hij begon wat te dreigen ik zei hem dat hij nu mijn pand moet verlaten anders ga je straks op een brancard weg, dus beste mensen LET OP, RRS ZIT IN LEIDSCHENDAM.
Kon helaas niet minder geven
Kon helaas niet minder geven
Wat een schandalig bedrijf
Komen afspraken niet na weer bellen weer wachten tot ik terug wordt gebeld
Weer geen antwoord
Hele dag naar de …. en niks opgeschoten
job done but very tricky and nasty feeling....
GOOD: answering, email, calling, making appointment it is fast, the service team can contact in very quick response like possible to visit your home at second day.
SH*T part: i had the same thing like the reviewer here, it is really making me uncomfortable and feel scammed. I mean the cost is high first of all, just a fan/small motor, in the end charged 240 euros.
Above the payment, the service is so tricky!!! as a company, an experienced repair engineer, you cannot imagine how slow he moves, walks, unscrew the screws, and in the middle, go to pee, go out of house just to the car trunk to get the spare parts (come on?? you should be professional...), and then charged for 30mins labor, and spare parts is 100+ euros (plastic fan, and a tiny motor.. which internet search it ends up total in 50 euros). basically just unscrew the back panel, and replace it, and screw back, that is 5mins job, and you cannot believe when you see him moving like slow motion........that's tricky as well.
FYI, luckily i have bring the dryer down to the ground. so back panel is full open and ready to operate easily. you cannot imagine if he comes and do the job of moving your dryer out to the ground, that will be costing hours!!
And in the end, ex tax, etc. added up the cost is high. and most angry is when i send email to ask for inovice, no reply at all.... i will continue to complain to the consumer assocoiation or any legal instituation. it's so scamming!!!
Die trage monteur waar eerder over…
Die trage monteur waar eerder over geschreven is, was waarschijnlijk ook bij mij over de vloer. Deze monteur beweegt als een mime-speler duurt 10 minuten voordat hij een tang en 2 schroevendraaiers uit Ijn koffer heeft gehaald. Vervolgens 5 minuten om een wandje los te halen van een vaatwasser en zeer amateuristisch te werk gaat. Geloof me, dit is geen gekwalificeerde monteur.
Ga niet in zee met deze partij
1 ster is veel te veel. -5 sterren als het kon
Dramatische ervaring
Kwamen 2 keer niet opdagen. Na drie te hebben gebeld was het advies dat reparatie te duur zou zijn (had vooraf gekund, of is een oordeel dat op niks is gebaseerd). Ze nemen niet meer op na 14.00.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.