Via de website de firma witgoedreparatie-vandijk.nl gebeld ivm storing in de watertoevoer van de vaatwasser. De monteur, die kwam sprak in 1-woord zinnen en was zeer langzaam in zijn handelen, waar... Leggi di più
Dit zijn oplichters! Doe geen zaken met witgoedreparatie Vandijk. Ze komen bij je thuis en benoemen lukraak een bedrag dat je alvast moet betalen voor de aanbetaling. Vervolgens zijn de reparatie kost... Leggi di più
Oplichters, niet mee in zee gaan. Monteur Youssef (0614112573) noemt lukraak een bedrag voor reparatie, laat aanbetalen. Daarna hoor je niets. Telefonisch word je weggedrukt, per mail late en vage rea... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
1) Ze advertereOnacceptabel gedrag! n 'zonder…
1) Ze adverteren 'zonder voorrijkosten'. Dit is gelogen. Dat doen ze wel, ze noemen het alleen anders....
2) Het was duidelijk dat de reparateur per 15 minuten betaald werd. Ik heb nog nooit iemand zo traag zien bewegen.
3) Vervolgens probeerde hij ook 'de prijs is exclusief BTW' truc te spelen.. Toen ik hem vertelde dat consumenten prijzen INCL gecommuniceerd worden, zag hij daar vanaf.
4) Vervolgens vroeg hij of hij nog even naar de WC mocht. Daar heeft hij keihard naast de pot staan pissen en een dot schaamhaar achter gelaten.
Normaliter neem ik niet de moeite om een review achter te laten, maar dit sloeg echt alles.
1 ster is te veel..
dag van reparatie word je afgebeld
Woensdagochtend afspraak ingepland voor zaterdag. Monteur zou tussen 11-16uur komen. Om 11:30 uur op zaterdag (dag van reparatie) word ik gebeld dat ze afzeggen omdat er maar 1 monteur zou zijn. Neem aan dat dit eerder bekend is, bel dan eerder om af te bellen. Dan had ik iets anders kunnen regelen. Ik kan nu al week niet wassen. Het boeit ze vrij weinig en de medewerker zegt alleen maar: ik kan niks voor je doen, behalve terugkoppeling geven. Slechte zaak!!
Pas op voor deze oplichter(-s)
Pas op voor deze oplichter(-s). Ze opereren onder verschillende bedrijfsnamen in Google, en adverteren met NU BELLEN 085-0193502 in een oranje gekleurde balk. Als je dit ziet: RUN!! Helaas trapte ik er in. Reparateur Youssef lijkt een vriendelijke man, maar is met zijn telefonisch assistente een team van oplichters. Misschien zijn er nog meerdere, geen idee. Werkwijze: ik had een issue met mijn wasdroger. Probleem is de motor - die moet worden vervangen - Youssef belt assistente die gegevens noteert zoals e-mail adres om bevestiging te sturen. Youssef vraagt alvast om een aanbetaling voor de bestelde nieuwe motor - op naam van Amsterdam Service Team. Met de belofte dat de bevestiging per mail wordt gestuurd. Die komt nooit. Vervolgens probeer je ze de dagen erna te bereiken via zijn mobiel of het bovengenoemde nummer om je geld terug te claimen - ze nemen de telefoon gewoon niet op. Dit geintje heeft me ruim 200 euro gekost - heb inmiddels de droger door een andere partij laten repareren. Dure les geleerd.
Onbeschofte slecht Nederlandse mevrouw aan de…
Wat een onbeschofte mevrouw aan de telefoon. Slecht Nederlands en liet me niet uit praten werd snel agressief
Zit de hele dag te wachten had keurig een afspraak gemaakt komen ze niet langs.
Hadden ze met een onbekend nummer smorgens half 9 gebeld terwijl ik gebeld zou worden half uurtje van te voren.
Ik bellen rond 1400 uur.... wat een .... bedrijf geen zaken mee doen
Bizarre asociale oplichters
Bizarre asociale oplichters.
Ik had gewild dat ik de reviews had gelezen. Mohammed komt langs, spreekt amper Nederlands, drukt 3x op een knopje van de wasmachine en zegt vervolgens dat de printplaat kapot is. Met 15 minuten is hij weer weg, NIETS gerepareerd. Ik bel vervolgens de klantenservice en krijg me toch een asociale straatrat aan de telefoon die zegt dat hij prima NL spreekt en dat hij het niet kan maken.
69 euro afgerekend, ongelooflijk bedrijf.
Felt like a scam
paid 200 euros after their confirmation it'd work for a year, relying on their website's 3-month workmanship warranty. But after the so-called repair, the same problem returned in under an hour. I'll be pursuing legal action for misleading claims and willful negligence. Plus, they still did not send an invoice, which is against Dutch law. Wish I'd read reviews here first—avoid at all costs; how unfortunate for anyone who chooses them!
OPLICHTERS VAN DIJK
DEZE OPLICHTERS ZIJN GERAFFINEERD
MENSEN OPLICHTEN IS HUN WERK
NIKS REPAREREN EN GELD DAARVOOR ONTVANGEN
DIT STUUR IK DOOR NAAR DE MEDIA
ONGESCHIKT PERSONEEL DIE GEEN KLANTVRIENDELIJKHEID KENT!!!!
SCHELD KANONNEN EN ONBEKWAAM
ZE MOETEN AANGEPAKT WORDEN
FIOD MOET HIER ACHTERAAN
Klassieke oplichters
Monteur Mohamed komt snel bij een probleem met de wasmachine. Binnen 10 minuten heeft hij hem (vakkundig ogend) opgeschroefd en geconstateerd dat de printplaat moet worden vervangen. Hij vraagt en ontvangt een aanbetaling van € 250. Dan blijft het wekenlang stil. Na telefoongesprekken, waarin mevr. Simona onbeschoft is, volgt per mail het bericht dat de printplaat niet meer leverbaar is. Dat blijkt later niet waar te zijn. Geen woord over de aanbetaling. Na ontbinding door ons van de overeenkomst en sommatie tot betaling, komen ze met argumenten die juridisch en feitelijk nonsens zijn. Zoals: onze kosten en schade zijn verrekend met de aanbetaling. Uiteindelijk reageren ze niet meer inhoudelijk. Treurig dat je zo geld wilt verdienen...
Oplichters
Oplichters
Monteur was in 10 min klaar maar rekende half uur. Klacht ingediend, waarop asociale en bedreigende mail als antwoord kwam.
Wou dat ik recensies eerder had gezien.
Geen vertrouwen
Slecht te bereiken. Ook niet binnen 24 uur. Toen ik een bevestiging kreeg was dat via een gmailadres en toen gingen de bellen rinkelen bij mij. Naar de reviews gekeken. Via mail gevraagd mij terug te bellen. Na de confrontatie over het email adres en de reviews werd direct mijn afspraak verwijdert en de haak er op gegooid. Ik noem dit accociaal, beveel het berdijf dan ook niet aan.
telefonisch onbereikbaar
Witgoed Reparatie Van Dijk – Zeer teleurstellende ervaring
Laat je niet misleiden door de Nederlandse naam – dit bedrijf is allesbehalve Nederlands. Vaatwasserpomp laten vervangen voor €300, maar de volgende dag werkte hij alweer niet. Contact zoeken onmogelijk, garantieafspraak werd ingepland maar ze kwamen niet opdagen. Enige reactie kwam na ingebrekestelling, maar er gebeurde niets. Onbetrouwbaar en absoluut af te raden.
PAS OP NIET DOEN OPLICHTERS
PAS OP. Nieuwe manier van OPLICHTING
Kassa en medeia inschakelen voor deze grove oplichters praktijken.
Monteur komt langs. Doet wat interessant maar snapt helemaal niks van apparaten. Laat mensen direct betalen en repareerd niks. Moet vaak wat bestellen en je moet meteen betalen.
Er wordt echter nooit iets gemaakt. Standaard bij vaatwasser: Uw leiding zit verstopt. Maar daarna komen ze nooit meer. Klantenservice is er helemaal niet. Behalve als je voor de eerste keer contact hebt. Telefoon staat sowieso uitgeschakeld.
Heel slecht bedrijf als het over…
Heel slecht bedrijf als het over garantie gaat Maar wel 215 euro betalen terwijl hij niets heeft gedaan Het is noch steeds lek En drie afspraken gemaakt en niet komen Bellen krijg geen contact
Flink opgelicht
Dit bedrijf heeft ons goed opgelicht. In het najaar iets gemaakt voor 400 euro aan de vaatwasser. Hij kon volgens de monteur nog jaren mee. Nu in mei is deze monteur weer gekomen voor een reparatie, dit keer moesten we 200 euro betalen, maar probleem zou zijn verholpen. Volgende dag vaatwasser weer kapot. De monteur zou terugkomen, nieuwe afspraak voor gemaakt. Maar helaas, hij is niet gekomen en heeft niks laten horen. Vervolgens moest ik een mail sturen waar ik een standaard mail op terug kreeg. Na meerdere keren bellen was er geen telefonisch contact mogelijk. Ze gooiden de hoorn er op.
Opgelicht
Hier hetzelfde verhaal. Wasmachine laten maken voor €250. Blijkt niks aan gemaakt te zijn. Lekt nog steeds. Ze maken steeds een afspraak voor ons maar de monteur komt niet opdagen.
Jurist ingeschakeld en aangifte bij de politie gedaan.
oplichting
Vervolg op onderstaande bericht
- Wasdroger maakt hoog piepend geluid en ik heb recht op 3 maanden garantie.
- Zij geven aan dat zij de snaar hebben vervangen (vergeten hun eigen leugen: namelijk vervanging van de startmotor) en dat dit niet daardoor kan komen.
- ChatGPT geeft tal van verklaringen van de snaar en startmotor
- hebben wederom contact geblokkeerd
Ook ik ben net zoals iedereen hier…
Ook ik ben net zoals iedereen hier opgelicht. 220 euro betaald voor een vaatwasreparatie die na 2 dagen daarna weer kapot was. Toen zouden ze terugbellen zodra het “ontbrekende onderdeel weer op voorraad was”. Zes weken later nog steeds niets gehoord. En ondertussen totaal niet bereikbaar. Vermoed dat ook mijn telefoonnummer op hun zwarte lijst is komen te staan. Dan nemen ze gewoon nooit meer op.
Kansloos bedrijf
Als ik hier eerst even had gekeken had me dat een hoop moeite en frustratie bespaart. Klantenservice slecht bereikbaar. Ondanks dat ze van 8.00-20-00 uur bereikbaar. Monteur geweest nog geen 30 min arbeid, 1 onderdeel vervangen. 268 euro. Ik kreeg geen specificatie van de monteur want de bon kreeg ik in de mail. Dit is alleen een pinbon. Origineel onderdeel is 60 euro. Niet in zee gaan met dit bedrijf!!!!
Ik had een pomp probleem bij mijn…
Ik had een pomp probleem bij mijn wasmachine . Ik ben juist heel goed geholpen zonder heel veel kosten. Er is een chip vervangen en spoelen spoelen spoelen . Bleek dat er een verstopping zat .
Ik dacht ik schrijf toch ook maar een goede review omdat hieronder alleen maar ellende staat. Dat is toch ook een verkeerd beeld .