Een green killer gehuurd voor 2 dagen. Op de middag in panne gevallen en ze zijn hem komen repareren. Ter compensatie maar één dag aangerekend. Dus top service
L'azienda ha risposto
Al verschillende keren gehuurd bij Wim Verhuur. Altijd recente machines ontvangen die doen wat ze beloven. Ook het ontvangen factuur was hetzelfde als de offerte die ik ontvangen had. één keer een mac... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gehuurde machine niet in orde. Bedrag voor “borg” wordt ingehouden( wordt niet gezegd natuurlijk) wegens slijtage van een slijpschijf. Een nieuwe schijf kost minder dan de aangerekende slijtage. Fac... Leggi di più
De zogenaamde "goedkope" prijzen op de site, zijn slechts schijn. Voor een schaarlift (batterijen) van 102,85€ betaal je na ophaling liefst 249,20€. Naast de verplaatsingsonkosten (45€) word... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wim Verhuur is al meer dan 20 jaar dé betrouwbare partner als het gaat om het huren van machines en gereedschappen voor uiteenlopende projecten. Of het nu gaat om een klein of grootschalig project, wij bieden altijd de juiste oplossing. Onze jarenlange ervaring combineren we met een dynamische aanpak, waardoor we flexibel inspelen op de noden van onze klanten. Wat ons onderscheidt, is niet alleen ons uitgebreide assortiment van professioneel materiaal, maar vooral onze persoonlijke service. We denken actief mee met onze klanten en zoeken samen naar de meest efficiënte oplossing. Het woord ‘neen’ komt niet in ons woordenboek voor. Voor elke uitdaging bestaat er een oplossing en wij helpen je die te vinden. Van advies bij de keuze van machines tot het snel en vakkundig oplossen van onvoorziene problemen tijdens je project, ons team staat klaar om mee te denken en te ondersteunen. Daarnaast begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom zorgen we voor ruime openingsuren, zodat je altijd op ons kunt rekenen, zelfs buiten de standaarduren. Bij Wim Verhuur geloven we dat een goede samenwerking begint bij vertrouwen en flexibiliteit, en dat is precies wat je van ons kunt verwachten. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteitsmateriaal én het bieden van een klantgerichte ervaring waarbij we je project vlot laten verlopen. Met Wim Verhuur aan je zijde werk je altijd met de juiste middelen en de juiste ondersteuning. We zijn er niet alleen om machines te leveren, maar om jouw partner te zijn gedurende het hele proces.
Fortsesteenweg 44, 2860, Sint-Katelijne-Waver, Belgio
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Heel onvriendelijke man achter de balie! Liegt dat hij de volledige informatie heeft gegeven. De eerste en laatste keer dat ik er iets zou huren. Gelieve mijn factuur tijdelijk te bezorgen via mail.
Scrupules staan hoog in hun vaandel, dat zal voor de meeste wel duidelijk zijn als je de reviews leest en was bij ons niet anders.
In mei huurde ik hier helaas een gevelstelling. Ik had een offerte ontvangen waarin alle kosten waren berekend. Nadien krijg ik een afrekening waarop het totaalbedrag 50% hoger ligt.
- ze laten na afmelding de stelling enkele weken staan en proberen dit aan te rekenen.
- ik werd vereerd met een factuur voor ontbrekende onderdelen. Deze onderdelen werden echter allemaal correct terug ingeleverd.
- ze spelen met een onduidelijke omschrijving van de huurperiode om te trachten toch meer te kunnen aanrekenen (bv offerte voor 20 werkdagen is achteraf slechts 20 dagen,...)
- als ze op hun fout worden gewezen zullen ze dit ontkennen. Het was zeer duidelijk dat ze ongelijk hadden, toch moest ik met verschillende keren mailen en zelfs bewijsstukken aanleveren voor dit kon worden toegegeven.
- Toen er uiteindelijk dan toch een kredietnota werd opgemaakt, was deze incorrect. Uiteraard een veel te laag bedrag.
Na ontvangst van een factuur mag je binnen de week een betaalherinnering verwachten, hoe fout uw factuur ook mag zijn. Betaal uw foute facturen zeker niet: ik huurde in mei een stelling en wacht nog steeds op een terugbetaling van de teveel aangerekende som.
Vandaag, 12 oktober, nog maar eens vriendelijk geïnformeerd of ze de centjes die ze uit mijn zakken sloegen toch niet zouden willen teruggeven.
Ik heb hier nu 2 x gehuurd en telkens was de ervaring zeer slecht. Dit volstond voor mij om een profiel aan te maken en mijn ervaring te delen. Hopelijk kan ik hiermee enkele mensen heel wat miserie mee uitsparen, mijn tip luidt dus: huur elders!
Ik heb er geen goede ervaring mee, als je iets gaat huren zijn ze wel vriendelijk maar achteraf als er een probleem is antwoorden ze niet, ik moet meermaals een mailtje sturen voor ze antwoorden. Ze rekenen extra kosten aan voor schoon maken, terwijl wij zeer goed de machine hebben schoongemaakt, ze hebben staan klungelen met de machine in de ochtend waardoor ik minder tijd had thuis en ik mijn werk niet af kreeg. Ze hebben duidelijk gezegd dat de machine optijd binnen moet zijn omdat ik anders een dag bij moest betalen. Als ik dan mail wat de compensatie is sturen ze doodleuk dat het te laat is en dat ik op de dag zelf maar had moeten bellen voor iets te regelen. Mooie klantenservice blijkbaar moet de goedheid maar van 1 kant komen, en antwoorden doen ze ook niet meer. Ik huur hier nooit meer!
Dit is een bedrijf waar veel wordt gepraat en belooft maar er niets wordt ondernomen.
Door hun hoogtewerker problemen bij mij door de aannemer die werken aan het uitvoeren was en doorgegeven wat het probleem was met de hoogtewerker. Dit toestel verliest olie op de oprit. Na aandringen van de ondernemer was er afgesproken dat de oprit ging gereinigd worden als compensatie. Dit was in het begin van het jaar maar TOT op heden nougabollen niets uitgevoerd en ik zit nog steeds met de vlekken op mijn oprit.
Dus bij deze laat ik persoonlijk weten ZIJN MISSCHIEN GROOT M A A R een goede firma zijn zij niet. Van klantenservice en verantwoordelijkheid hebben zij blijkbaar nog niet van gehoord of geleerd.,
Blijf weg bij deze amateurs!
Eerst een andere machine geleverd dan wat ik besteld had (hoogtewerker op kleine wielen ipv op rupsbanden, waardoor voor mij compleet nutteloos), dan meer dan een halve dag nodig gehad om een "nuttige" machine te leveren en bovendien het lef hebben om 2 volle dagen huur te factureren voor een machine die ik nog geen 7 werkuren in bezit heb gehad en weigeren het te veel betaalde deel van het voorschot terug te betalen. Dieven!
Ik had via de website een aanvraag ingediend om een hoogtewerker op rupsbanden te reserveren en laten leveren voor één dag. Vervolgens werd ik eerst telefonisch gecontacteerd dat er mogelijk een probleem was om de gevraagde machine te leveren op de door mij gevraagde dag, waarop ik vroeg op welke dag dit dan wel kon, maar daar kon de medewerker nog niet op antwoorden. Vervolgens kreeg ik toch een bevestigingsmail met een vraag om de huurprijs vooruit te betalen inclusief een extra som van 20% voor "eventuele huurverlengingen" die terugbetaald zou worden indien de machine op tijd terug afgemeld zou worden. Bovendien werd er nog eens % extra aangerekend voor een "machinebreukregeling" (wat dat ook moge inhouden) terwijl er hier nergens op de website info over te vinden was. Eigenlijk had ik hier al onraad moeten ruiken, maar ik ging toch over tot betaling. En toen begonnen de problemen.
Allereerst werd er geen enkele afspraak gemaakt voor de levering: terwijl ik gevraagd had voor gebruik op een maandag, werd de machine geleverd op de zaterdag voordien. Normaal zou ik hiermee blij zijn omdat ik zo de machine langer zou kunnen gebruiken, maar omdat ik dat weekend niet thuis was had ik geen baat bij de vroege levering en kon ik zo de machine ook niet echt in ontvangst nemen. De machine werd dan maar gewoon afgezet, met een bericht op mijn GSM waar ik de sleutel kon vinden. Helaas bleek een compleet verkeerde machine geleverd: er werd een machine op wielen geleverd, in plaats van een toestel op rupsbanden zoals ik gevraagd had. De machine op rupsbanden was daarbij duurder dan de machine op wielen, zodat je er normaal van uit kan gaan dat wie bereid is die meerprijs te betalen de rupsbanden ook echt wel degelijk nodig zal hebben, maar blijkbaar snappen ze dit niet bij Wim Verhuur en denken ze daar dat particuliere klanten niet weten wat ze willen of nodig hebben en dat ze dat bij Wim Verhuur beter kunnen beoordelen. In mijn geval kon ik echt niks beginnen met de geleverde machine: ik moest werken op losse grond. Een e-mail en telefoontje op maandagochtend (rond 6u 's morgens) resulteerden in een erkenning van fout door Wim Verhuur en een belofte om zo snel mogelijk de machine te komen omwisselen, maar dit werd uiteindelijk een levering met sleuteloverdracht om 14u00. Volgens de voorwaarden van Wim Verhuur zelf zou er geleverd moeten worden vóór 07u00, wat bij mij dus niet het geval was, en ik kan je vertellen dat eind oktober de zon ook vrij vroeg onder gaat zodat levering om 14u00 echt niet kan tellen als een volle dag. De nu omgeruilde machine bleek trouwens een veel groter en zwaarder type dan ik gevraagd/nodig had, met een iets complexere en moeilijkere bediening, maar ik aanvaardde het om verder te kunnen werken en heb zo de machine gebruikt van 14u00 tot zonsondergang om ca. 17u30 zodat ik die dag slechts 3,5u heb kunnen werken. Ik heb de machine dan ook niet afgemeld diezelfde dag en heb de volgende ochtend dan doorgewerkt van 7u00 tot 9u45, waarna ik de machine om 10u00 heb afgemeld via e-mail en telefoon.
's Anderendaags krijg ik een factuur voor 2 volle dagen huur (waarbij ik nog geen 6,5 werkuren een werkbare machine heb gehad) tegen de huurprijs van de zwaardere machine (die ik niet gevraagd of nodig had). Mailen of telefoneren met Wim Verhuur baat niet: ik krijg geen inhoudelijke reactie op mijn bezwaren en verwacht dan ook dat ik kan fluiten naar de terugstorting van de 20% extra voor "eventuele huurverlengingen".
Daarom mijn raad: blijf weg van dit stel amateurs en dieven. De kans dat je krijgt wat je vraagt is klein en wanneer ze dan toch iets werkbaar leveren, dan factureren ze je ook nog eens voor fouten die zij maken.