Banner for Willab Garden Danmark

Willab Garden Danmark Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Det er sidste gang jeg har handler hos den virksomhed, i mit tilfælde, har jeg bestilt et væghængt drivhus, der er betalt "up front". Produktet kommer ikke som aftalt, i mit tilfælde med 1 mdr. fo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Købte et Orangeri Greenroom fra Willabgarden 2019. Den har nu stået i haven gennem 7 år og er fortsat flot og virker solid i døre og vinduer. Der har været ting der er gået i stykker, men selv efter s... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Reklamation Green Room Lean To 17,5 M2. Omhandler følgende. 1. Transportskade. 2. Vandskade. 3. Manglende og ringefaglighed af Willab Garden certificeret montør, jeg har selv 46 års erfar... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God service både via mail og telefon. Mulighede for at se løsningen på Byggecentrum. Levering til den lovede tid. God service efter leveringen med ombytning af et ridset håndtag, som også blev lev... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Vivaio e articoli per il giardino

Scritti dall'azienda

Willab Garden har siden 1986 været Nordens førende leverandør af udestuer og drivhuse. Vi har butik og showroom i Greve ved København og en stor udendørs udstilling i Middelfart. I vores butik i Greve kan du se produkterne bygget op i inspirerende miljøer og få hjælp af vores dygtige sælgere. Du kan enkelt handle online eller kontakte os på telefon. Willab Garden leverer alle ordrer over 990 kr sker fragtfrit hjem til dig (Alle brofaste øer incl. Bornholm) . I vores sortiment er der komplette udestuer, drivhus og tilbehør. Du kan desuden specialbestille efter dine egne mål, kontakt os så får du et gratis tilbud og tegninger på din udestue eller dit drivhus.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

191 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Gode materialer, god oplevelse

Gode materialer, god behandling, så jeg vil gerne anbefale Willadsen garden til andre

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores materialer og behandling. Mange tak for din anbefaling, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

God service, god vejledning, gode produkter og hurtig levering

22 settembre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service, vejledning, produkter og hurtig levering. Tak for din positive feedback!

Super god service

Super god service fra sælger og hurtigt og præcis leveringen. I det hele taget et godt produkt. Vi glæder os til at få udestuen sat op.

11 dicembre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre om den gode service og hurtige levering. Tak for din positive feedback om produktet. Vi håber, I bliver glade for jeres nye udestue!

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og præcis ekspedition og levering

At man hurtigt kommer i forbindelse med den person, der har med mit ærinde at gøre. Hurtig ekspedition og leveret som ønsket (her pa min adresse)

3 dicembre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du hurtigt kom i kontakt med den rette person, og at ekspeditionen og leveringen forløb som ønsket. Tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 2 stelle su 5

Pas på med deres samarbejdspartnere.

2 stjerner gives på grund af deres samarbejdspartnere. Den første var direkte ubehøvlet. Den anden sagde ja til opgaven og jeg købte med glæde et drivhus til lev. Uge 45 da de lovede at komme uge 47. Nu har vi uge 51 og drivhuset ligger bare her på grunden urørt, og jeg har ikke set skyggen af nogen. Trods jeg ringer og skriver og de love at komme, men jeg får ingen dato eller tilbagemelding på en arbejds plan. Så pas med hvad deres samarbejdspartnere lover. Servicen og venligheden er fin hos willab Garden, men helhedsoplevelsen er pt skidt, håber det ender godt.

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores samarbejdspartner. Vi er kede af at høre om den manglende overholdelse af aftaler og den manglende kommunikation.

Vi har ikke kontrol over de selvstændige montøres aftaler, og laver heller ikke disse aftler mellem vores kunder og de kunder der vælger at bruge en certificered montør.
Du må meget gerne kontakte din sælger her hos os, da vi ikke kan se hvem du har aftale med.

Vi er selvfølgeligt kede af, at det skal udløse 2 stjerner her hos os, og vil da opfordre til at du bedømmer på den aktuelle montørs profil herinde.

MVH Willab Garden.

Positiv oplevelse

God support for tilpasset udestue med gode løsninger fra willab garden. Tak for det

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med supporten og løsningerne til din tilpassede udestue fra Willab Garden. Tak for din positive feedback!

Valutata 3 stelle su 5

Det tog næsten to måneder og krævede en…

Det tog næsten to måneder og krævede en del e-mails og telefonopkald for at få et simpelt tagvindue, der var blæst i stykker. Jeg havde endda den originale ordrebekræftelse, som jeg sendte til sælgeren, hvor både farve og størrelser fremgik med varenumre.
Da pakken endelig kom, var den delt i to forsendelser, så jeg måtte på pakkekontoret to gange. Det er meget tid at bruge på noget så lille.

27 novembre 2025

Hej Kim.

Vi har kikket din ordre igennem her hos os.
Der kan vi se du har fået et tilbud den 3 november 2025.
Dette er så sat i ordre af dig 24 november 2025.
Og varen er leveret til pakkeshop søndag den 30 november 2025.
Så fra ordre til levering 7 dage. Hvilket også stemmer overens med din ordrebekræfteklse hvor der står uge 48.

Så vi forstår ikke helt det du skriver omkring det har taget 2 måneder.

Postnord har varetaget transporten af dine vare, alt er afsendt samtidigt.
Så hvis der er kommet over 2 gange, kan vi kun beklage dette.

MVH Willab Garden.

Valutata 5 stelle su 5

Det var en professionel betjening med…

Det var en professionel betjening med en person, som kendte sig fagområde.

29 ottobre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for, at du oplevede professionel service og at personen var kompetent inden for sit felt. Tak for din positive tilbagemelding.

Valutata 5 stelle su 5

Gode varer til gode priser

Gode varer til gode priser , tak

21 ottobre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores gode varer og priser. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Valutata 5 stelle su 5

Det tog lidt længere tid end forventet…

Det tog lidt længere tid end forventet at opsætte det store drivhus men vi har ikke fortrudt et sekund - og glæder os til at tage det rigtig i brug i foråret.
Vi havde en kortvarig krise i opsætningen med et hurtigt telefonopkald redede situationen og alt blev godt!

21 ottobre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med drivhuset, selvom opsætningen tog lidt længere tid end forventet. Det er dejligt, at vi kunne hjælpe jer igennem udfordringerne undervejs. Tak for den positive tilbagemelding! Vi håber, I får stor glæde af det til foråret.

Valutata 5 stelle su 5

Magen til fantastisk service skal man…

Magen til fantastisk service skal man lede længe efter. Vi købte et drivhus til nedtagning i butikken i Greve, og her blev vi mødt med ekspertise, venlighed og hjælpsomhed. En virkelig god oplevelse, så af hjertet tak.

14 novembre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse i vores butik i Greve. Vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding om vores ekspertise, venlighed og hjælpsomhed. Tak for jeres anerkendelse.

Godt produkt

Godt produkt
Let at montere
Alle dele var i kassen
Virker som det skal

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du synes godt om produktet, at det var let at montere, og at alle dele var i kassen. Tak for din positive feedback.

Valutata 5 stelle su 5

God service, venlig personale, kvalitet produkter. Vi har handlet over flere omgange. Bl.a. et orangeri som nu er 5 år gammel… kvalitet

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre om jeres gode oplevelser og det venlige personale. Tak for jeres positive tilbagemelding om vores produkters kvalitet over flere år.

Effektiv service

Varen kom til tiden og ved hjælp af den medfølgende vejledning var det nemt at udskifte vinduessektionen.

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at varen ankom til tiden, og at udskiftningen af vinduessektionen var nem med den medfølgende vejledning. Tak for din positive feedback!

Lyn hurtig levering

22 febbraio 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.
Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Hjælpsom

Dejlig oplevelse at handle med Willab.
Vi blev betjent og vejledt at Lars.

13 novembre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for, at I havde en god oplevelse hos os. Tak for jeres positive tilbagemelding om betjeningen og vejledningen.
MVH
Willab Garden

Valutata 4 stelle su 5

Montage og service

Kvaliteten på drivhuset montagen og udtrykket har været helt i orden.

13 novembre 2025

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med drivhusets kvalitet, montage og udseende. Tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent sælger og tidsplanen blev…

Kompetent sælger og tidsplanen blev overholdt. God løbende info om processen.

Risposta di Willab Garden Danmark

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kompetente sælger og overholdelse af tidsplanen. Tak for din positive feedback om vores løbende information!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più