4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

4,3

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Top karakter herfra

Efter lange overvejelser og drøftelser endte vi med at bestille et drivhus fra Willab Garden. Herefter kontaktede vi Lars, som igennem hele projektet leverede en professionel indsats gennem vejledning og håndværk.

3 giugno 2026

Opstilling af hus og lægning af tegl

Vi har her i foråret haft Anlægshuset til at opstille Willab Green Room Season hus, udgravning indkøring af sand samt lægning af belægningstegl.

Super service, hurtig tilbagemeldning, overslag og endeligt tilbud!
Opstilling blev foretaget til aftalt tid, ingen skader på det opstillede.
Lægning af tegl samt etablering af cortenstål afstivning til aftalt tid.
Vi er super tilfredse med det udførte arbejde, og kan klart anbefale dem

13 aprile 2026

Opstilling af drivhus fra Willab Garden drivhus…

Vi havde købt et Willab Garden drivhus på 16 m2. Vi bad om tilbud på opstilling fra de samarbejdspartner som Willab Garden henviser til. Anlægshuset var først og bedst med et tilbud på opstilling. Opstilling blev gennemført hurtigt og effektivt, som aftalt. Vi er 100% tilfredse og kan kun anbefale Anlægshuset.
Med venlig hilsen
Lejf Juul

5 maggio 2026

Flot arbejde

Willab Garden drivhus med brøstningsmur.
God information om projektet. Pris som lovet. Og professionelt arbejde.

27 novembre 2025

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma , specielt hvis det drejer sig om opstilling af drivhuse og orangerier
De aner ganske enkelt ikke hvad de laver , og nægter alle fejl .
Vi har lige vundet en 3 årig retsag mod dem , hvor de har ødelagt et stort orangeri , grundet forkert montering , og meget dårlig håndværksmæssig udførelse .de er ganske enkelt nogle plattenslagere .. Der er mig en gåde at Villab Garden vil bruge Anlægshuset som certificeret montør.
Vi er ikke de eneste der har fået ødelagt orangeri af Anlægshuset pga af dårlig opstilling og dårlig håndværk kort og godt de er talentløse 🤡.

26 maggio 2026
Logo di Anlaegshuset

Risposta di Anlaegshuset

Hos Anlægshuset er vi meget kede af den dårlige oplevelse, I har haft. Vi er særligt kede af, at det ikke lykkedes at finde en forligsmæssig løsning med jer og tredjeparten i de tre år, sagen har varet.

I vores 25 år i branchen kan vi heldigvis tælle den slags sager på én hånd.

Vi er ikke helt enige i din forståelse af dommens detaljer, men vi er glade for, at sagen er afsluttet, så I kan komme videre med jeres spændende projekt. Vi håber, I kommer godt i mål.”

Oplevelse med Anlægshuset og Willabgarden

Vi har fået opført et willabgarden season wall orangeri, som virkelig er et kvalitets produkt. Der er fuld valuta for investeringen.
Opførelsen af orangeriet blev foretaget af Anlægshuset (far og søn: Lars og Malthe Hammerberg) og de to var virkelig et positivt og dejligt bekendskab. Man bliver nærmest venner med dem. De er ekstremt dejlige, hyggelige og samtidig MEGET dygtige, professionelle og arbejdssomme.
Vi kan på det stærkeste anbefale dem. De var med os hele vejen, lige fra opførelsen af selve "drivhuset" til anlæggelse af belægningsteglene på gulvet i huset.
Med risiko for at vores helt igennem positive anmeldelse kan virke kunstig og konstrueret, kan vi kun sige, at det er den ikke. Den bunder i en helt reel oplevelse af entreprisen og bekendtskabet med dem.
Derfor får de vores aller varmeste anbefalinger!!!!!

14 ottobre 2025

Fantastisk service

Vi havde købt et Willab Garden green room elegant 24m2 som vi egentlig havde tænkt at selv sætte den op. Men valgte at ringe til Anlægshuset for at få dem til at sætte orangeriet op og det har vi ikke fortrudt et eneste sekund,for hvilke fantastisk service vi fik fra Lars og Malthe lige fra første telefon opkald til færdig opsat orangeri. Kan kun varmt anbefale Anlægshuset. Hilsen Kim og Maria

25 giugno 2025

Willab Garden Green Room på 24 m2

Vi har fået opsat et Willab Garden Green Room på 24 m2 og anlagt i alt 60 m2 gule Samsø teglklinker i og omkring drivhuset. Hele anlægget er blevet helt utrolig smukt. Og vi har siden begyndelsen af marts måned opholdt os i drivhuset/orangeriet hver eneste gang solen skinner 😊. Lars og Malthe er super dygtige håndværkere og super søde mennesker. Vi giver dem vores varmeste anbefalinger!

21 febbraio 2025

God oplevelse. Godt håndværk.

En tryg og solid oplevelse af arbejde med anlægshuset.dk.
Indledningsvis havde jeg kontakt med Malthe (søn) og senere hans far (Lars), som i sidste ende stod for monteringen af et stort drivhus købt ved Willab Garden.
De var punktlige og leverede et bund solidt arbejde. Alle aftaler blev overholdt og forventningen mødt til fulde.
Anlægshuset.dk kan kun anbefales.

7 ottobre 2024