På Herning Messen i 2025 bestilte vi en seng. Desværre løb vi ind i nogle udfordringer med renoveringen af det soveværelse, den skulle stå i, så først i januar 2026 kunne vi modtage sengen. Der v... Leggi di più
Vi købte massage stol på messe i Herning. Vi snakkede med Soner. Meget behagelig menneske. Ingen tvivl om at han er sælger, men på en god måde. Vi følte os ikke presset på nogen måde til at købe. V... Leggi di più
Vi mødte WeCare4U på Ferie for alle i Herning messe center og fik lov til at prøve en klapstols løsning på en massagestol, der var intet pres fra sælgeren og efter endt behandling sagde vi pænt tak og... Leggi di più
Hej WeCare4u Tak for handlen, vores forventning til sengen lever helt op til den grundige forklaring i gav til os. Vi er ligeledes glade for den hurtige levering, vi bestilte sengen søndag efter... Leggi di più
Mange har behov for højere livskvalitet eller har problemer med ryggen, hovedpine, blodomløbet, uro i benene osv. Massage hjælper mange mennesker med øget velvære via en massagestol, en massageseng eller et håndholdt massageapparat. WeCare4u leverer massagestole, massagesenge og andre massageapparater til mange private hjem, hvor velvære og sundhed prioriteres højt. Vi leverer også til virksomheder & arbejdspladser.
Kærup Parkvej 11, 4100, Ringsted, Danimarca
- +4528100600
- mail@wecare4u.dk
- www.wecare4u.com
God service, hurtig levering og produkterne lever helt op til mine forventninger :)

Risposta di Wecare4u
weltklasse
super godt firma med styr på tingen ,kan varmt anbefale

Risposta di Wecare4u
Perfekt service and very friendly
You must bee open for new indput from people from the shoop thet are very clever
superservice
lækre varer, dygtige sælgere især David T. leverer som aftalt og til tiden, dejligt koncept og fint udvalg til passende priser. MVH. Steen Pedersen.
Service i verdensklasse
Har fået leveret massagestol fra dette firma 2 gange og kan på det varmeste anbefale det. Alle jeg har været i kontakt med har været meget søde og deres produkter er efter min mening det hele værd.
Kan stærkt anbefales.
Hurtig handel, levering til tiden.
Købt en massagemadras på dyrskue i Roskilde.
Leveret til aftalt pris og tid. Meget venligt personale.
Kan anbefales.
Bedste massagestol uden sammenligning
Jeg har spillet fodbold det meste af mit liv og døjer med rygproblemer og derfor fik vi anbefalet en massagestol. Efter at have testet en del fandt jeg uden sammenligning den bedste hos WEARE4U - Et besøg i deres showroom og wupti - Jeg har sidder i verdens bedste massagestol.
Tak for hjælpen Søren
Nemt og lige til
Bestilte via deres hjemmeside, fik hurtigt en bekræftelse og mail om forsendelsen så jeg kunne følge den.
Ingen problemer her.!
Super service og produkter
Jeg døjer med ryg- og nakkeproblemer som mange andre kontoransatte og på trods af den gratis massageservice på arbejdspladsen. Tit og ofte kan jeg ikke få massageordningen til at hænge sammen med børnelogistikken og arbejdstiden som også skal passes.
Derfor har jeg købt en stol og et håndmassage apparat, hvilket jeg er meget glad for at have gjort. Begge produkter tager ordentlig fat, uden det gør ondt som nogle stole som insisterer på at massere ens knogler i stedet for musklerne.
Jeg kan ikke genkende det billede af manglende kvalitet som beskrives af andre brugere, jeg kan kun rose de produkter jeg har tilkøbt.
Slutteligt kan jeg ikke se at det er en kritik i 2012 at/hvis varene er produceret i Kina - det er en stor del af dagens forbrugerprodukter bl.a. Lenovo pc'er og Apple produkter?
Massage stol
Har købt en massage stol ved wecare4u i Silkeborg. efter ca 14 dage. 1 fejl.
Ringede og aftalte tid med montør. Kunne ikke lige finde fejl her og nu.
Så jeg fik stolen byttet med en ny.
Det er bare service.