Masagestolen kom hurtig end forventet. Den er blevet pakket godt ind. Alt fungerer.

L'azienda ha risposto
OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D Massagestol købt hos Iwao Aps: fantastisk kundeservice både i Glostrup og Næstved. Møder dit behov på en yderst behagelig måde. Levering og installeringen var... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vare bestilt til fair pris, hurtig levering, tilfreds kunde, mere er der ikke at sige. Det er hvad jeg forventer når jeg bestiller på nettet. Opdateret efter ønske af Iwao.dk: Jeg giver 4 stjer... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har idagværet ovre i Glostrup for at aflevere mit fejlkøb desværre. Vi blev modtaget af nogle skønne medarbejdere, deltog sig kærlig af massagestolen. Vi er ikke nået hjem endnu men vi har allered... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hos IWAO gør vi velvære til en fast del af hverdagen. Vi tilbyder massagestole og tilbehør, hvor komfort, teknologi og design går hånd i hånd.
Du får en massageoplevelse, der føles målrettet og effektiv – hjemme hos dig selv 💆♂️
Vil du have afslapning efter en lang dag, eller en mere dybdegående massage til spændinger i ryg og skuldre?
Hos IWAO finder du modeller med funktioner som kropsscanning, forskellige massageprogrammer og høj komfort, så du får en løsning, der passer til dine behov ✨
Giv medarbejdere en pause med massage på arbejdspladsen.
Vi hjælper virksomheder med at finde den rette løsning, uanset om det er til kontor, klinik eller showroom. Kontakt os for en løsning, der passer til jeres behov.
Scritti dall'azienda
Prøv din massagestol derhjemme - helt uden stress
Hos IWAO får du 14 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du i ro og mag kan prøve din massagestol derhjemme og mærke, om den lever op til dine forventninger.
Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 14 dage. Vi hjælper dig gennem processen, så det bliver trygt og enkelt.
Formålet er, at du skal føle dig sikker i dit valg. En massagestol er en investering i komfort og velvære, og derfor skal du have tid til at teste den i dine egne omgivelser.
Naverland 25, 2600, Glostrup, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di Iwao
Jeg købte en Ogawa Smart Vogue Prime massagestol, som viste sig at have en fejl på skinnemekanismen. Den skulle derfor retur til reparation, og i mellemtiden lånte jeg en Ogawa Sonic X massagestol.
Men Sonic X var for smal til mig, gav dårlig massage, havde elendig lyd i højttalerne mv., og virkede i det hele taget til at være af dårlig kvalitet.
Jeg måtte kontakte IWAO flere gange, for at høre hvordan det gik med min stol og om hvornår den var færdig med at blive repareret. Der var hele tiden undskyldninger om at de ikke havde nået det endnu, at de ikke kunne finde fejlen, og senere at de ikke kunne skaffe reservedele til stolen.
Så bad jeg om at få min Smart Vogue Prime stol retur, selvom den havde fejl.
Men nu var IWAO pludselig ikke længere i besiddelse af stolen. De kunne pludseligt ikke finde den...!
Så tilbød de mig at jeg måtte beholde Sonic X i stedet for, da det ifølge dem var en meget bedre stol.
Jeg var i den situation at jeg ikke kunne undvære massage, så jeg måtte acceptere at beholde Sonic X.
Men kort efter begyndte der at opstå problemer med stolen, og det er blot blevet ved og er blevet mere og mere omfattende.
Beklædningen er lavet af noget virkelig dårligt og tyndt plastik-læder, som går i stykker ret hurtigt. Både ved ryggen, på sædet og ved fødderne. Beklædningen er nu blevet udskiftet 3 gange, og er i stykker igen. Hele mekanismen ved fodmassage er også blevet udskiftet.
Desuden er rullerne som giver massage knækket og faldet af. Fjedrene som er en del af mekanismen er knækket og faldet af. Den ene arm med massageruller stikker længere ud end den anden, osv. Så nu står jeg med en fuldstændig ubrugelig stol - som stadig har garanti tilbage - men som ikke kan repareres på garantien da IWAO har fået nye ejere efter en konkurs.
Efter utallige henvendelser til IWAO, mener de ikke det kan betale sig at reparere stolen, og de vil ikke købe den tilbage eller ombytte den. De synes i stedet at jeg skal købe en meget dyrere og bedre stol hos dem. Men dén synes jeg at have hørt før.
Så efter at IWAO har enten beholdt eller solgt min oprindelige massagestol, står jeg nu tilbage med en bunke skrammel som skal hentes af storskrald og køres på lossepladsen. Jeg vil ALDRIG eje nogle af deres produkter igen, og jeg vil ALDRIG anbefale IWAO til nogen som helst. De har været et dyrt bekendtskab.

Risposta di Iwao
Dejlig service af kompetent personale, og super dejlig stol jeg købte

Risposta di Iwao
Jeg har købt en apollo massagestol og den er fantastisk.
Kundeservice er helt i top.

Risposta di Iwao
Meget tilfreds. Meget hurtig levering og en fod/lægmassage maskine der absolut ikke skuffer - tværtimod. Jeg går normalt til max indstilling på alt det med massage, men HER er der plads til at jeg virkelig kan udfordre mig selv. Hold op hvor den tager ved i zoneterapi/shiatsu massage mode 1 - lige så jeg næsten må komme med lyd - og der er to niveauer mere! Fedt! Et fantastisk godt og solidt køb jeg bruger hver eneste dag. Service har jeg ikke haft brug for 😀

Risposta di Iwao
Gode og billige produkter der giver velvære og varme fødder.
Super service og pålidelig levering

Risposta di Iwao
Fem store stjerner fra min dejlige kone og jeg. Vi købte et fodmassage apparat som vi begge nyder. Det lever fuld op til vores forventninger. Hurtig levering og hurtig respons på mail spørgsmål. Tusind tak.

Risposta di Iwao
De havde et godt tilbud og selv ved Black Week blev varen sendt hurtigt.

Risposta di Iwao
Ikke modtaget min massagestol endnu.
Men rigtig godt indtryk i showroom.
Selvom der var 1-2 dages levering kunne det desværre ikke lade sig gøre her over 1 uge efter. Men IWAO vil sende en gave som plaster på såret. Går ud fra at det er udover de 2 som skulle følge med.
Så indtil videre godt indtryk
Helt igennem positiv betjening
Flinke medarbejdere
Skøn Massagestol

Risposta di Iwao
Virkelig skøn stol. Jeg kan bestemt anbefale sådan en massagestol til kvinder i overgangsalderen. Jeg får 15 min. rolig massage hver aften inden sengetid og min søvnkvalitet er blevet meget bedre. Bestilt iwao Performance lørdag, leveret onsdag. Sådan!

Risposta di Iwao
Hurtigt og rigtigt god service
Kan varmt anbefales

Risposta di Iwao
Flinke gutter, både i telefonen og i virkeligheden. Har købt en Relaxio massagestol. Den er god og min kone er meget glad for den. Mange glade hilsner fra Johnny Bak.

Risposta di Iwao
Bedste service man kan ønske sig og super lækre produkter.
Handler der gerne igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Iwao
Rigtig god hjemmeside. Hurtig levering.
Massagestolen er alle pengene værd.
Kan varmt anbefales at handle ved IWAO.

Risposta di Iwao
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.