På Herning Messen i 2025 bestilte vi en seng. Desværre løb vi ind i nogle udfordringer med renoveringen af det soveværelse, den skulle stå i, så først i januar 2026 kunne vi modtage sengen. Der v... Leggi di più
Vi købte massage stol på messe i Herning. Vi snakkede med Soner. Meget behagelig menneske. Ingen tvivl om at han er sælger, men på en god måde. Vi følte os ikke presset på nogen måde til at købe. V... Leggi di più
Vi mødte WeCare4U på Ferie for alle i Herning messe center og fik lov til at prøve en klapstols løsning på en massagestol, der var intet pres fra sælgeren og efter endt behandling sagde vi pænt tak og... Leggi di più
Hej WeCare4u Tak for handlen, vores forventning til sengen lever helt op til den grundige forklaring i gav til os. Vi er ligeledes glade for den hurtige levering, vi bestilte sengen søndag efter... Leggi di più
Mange har behov for højere livskvalitet eller har problemer med ryggen, hovedpine, blodomløbet, uro i benene osv. Massage hjælper mange mennesker med øget velvære via en massagestol, en massageseng eller et håndholdt massageapparat. WeCare4u leverer massagestole, massagesenge og andre massageapparater til mange private hjem, hvor velvære og sundhed prioriteres højt. Vi leverer også til virksomheder & arbejdspladser.
Kærup Parkvej 11, 4100, Ringsted, Danimarca
- +4528100600
- mail@wecare4u.dk
- www.wecare4u.com
Super Service
Hej har lige haft besøg Service mand simpelthen super service.besøgt os idag på hans vej fra Nordjylland til Vejle da vi bor i Holstebro selv om jeg først ringede i formiddags er servicen klaret kl.1300 super service Mvh.jan jensen

Risposta di Wecare4u
Bestilte deres topmodel massagestol på…
Bestilte deres topmodel massagestol på en boligmesse. sød og rar montør kom med den, og fik den monteret samt blev instrueret i dens funktioner. Ingen stress :-). Stolen er bare super god! Tak til jer for at holde min ryg smedig mange år frem endnu :)

Super god service
Super god service, et sted jeg gerne bruger igen og kan klart anbefales til andre.

Ok produkt men x 4 prisen
Ok produkt som gør som lovet men svineri at jeg betaler 1200 kr for produktet / nakke massage apparat / hvorefter jeg dagen efter opdager et ens produkt til 299 kr. Kig jer for før i bestiller et produkt igennem Wecare4u. Ville ligeledes bestille en massage stol til mit Gym men nåede jeg gudskelov ikke.

Sælgeren løj angående produkt
Da vi skulle flytte, bad vi om hjælp til at få vores store massagestol med. For et ret højt beløb kom der to mænd og tog den med på lageret, så den også kunne få en gang service. Fik den så leveret tilbage. Denne gang kom kun en mand og den knirker stadig. Det er nu ikke så meget det der er problemet. Vi købte for ca. 2 år siden en lækker 3-personers sofa som kunne ‘læne’ sig tilbage. Den ville vi gerne have med op på 2. etage. Da vi ikke kunne huske hvordan den var blevet leveret (i hvor mange moduler) troede vi faktisk at den ikke kunne skilles. Vi ringede til firmaet og spurgte om den kunne skilles og om de ville være behjælpelige med det, når vores stol alligevel blev leveret.
Fik det svar at den ikke kunne skilles ad og da det var utrolig dårlig kvalitet ville firmaet ikke være interesseret i at købe den tilbage. (Vi ville jo så blive nødt til at sælge den, da den var for stor til at komme ind i huset) Til gengæld ville han meget gerne sælge os en anden sofa.
Sagaen endte med at vi fandt ud af at sofaen godt kunne skilles ad og selv fik båret den op på 2. sal.
Har ellers været tilfreds med firmaet, men det var simpelthen for dårligt at sælgeren decideret lyver, enten for at slippe for at hjælpe eller for at prøve at sælge os noget andet af ‘god’ kvalitet.

Risposta di Wecare4u
Suveræn kundeservice og lækre produkter!
Suveræne produkter og fantastisk service!
Jeg er den heldige ejer af en fodmassage fra wecare4u som jeg bruger hver dag. Den er uden sammenligning den bedste fodmassage jeg har prøvet!
Nu prøver jeg så at tage skridtet og købe en massagestol - og selvom den ikke er købt endnu, så har kundeservicen været helt fantastisk. Selv efter lukketid har de været søde og behjælpelige med spørgsmål. Også selvom jeg måske havde lidt mange 😅
Den service finder man ikke mange steder.
Nu ser jeg bare frem til at få fundet den rigtige stol og få den hjem hurtigst muligt 😁
Men det korte af det lange er at jeg varmt kan anbefale wecare4u til alle der er på jagt efter lækre produkter og suveræn kundeservice!
Fantastisk god hjælp
Fik en fantastisk hjælp over telefonen, af teknikeren, da vores stol brændte af, pga. et uheld.
Jeg fik leveret reservedelene fra dag til dag og nu virker stolen igen perfekt.

Risposta di Wecare4u
Super god service hurtigt levering
Super god service og hurtigt levering.
Kan anbefale icare 70 massagepistol samt icare10 øjnemassage og sidst men ikke mindst icare 80+ alle produkter er super og helt uundværlig .👍🌞👍

Super og venlig service
Super og venlig service, kan varmt anbefale og har nu 2 fine massagestole

Super forløb
Super forløb. Leo stod med fremvisningsbilen på vores adresse 1 time efter vores første opkald til dem. Vi fik en god snak og prøvede de forskellige stole. Under en uge efter vi havde besluttet hvilken det skulle være stod den på 1. Sal herhjemme. De kan varmt anbefales - også deres stole :-) vi har købt iCare Skyline+ 3D

Risposta di Wecare4u
Fra jeg bestilte mit produkt til den…
Fra jeg bestilte mit produkt til den kom
Gik der kun kort tid er super tilfreds
Med forløbet og produktet 👍😀

Købte deres fodmassage icare 7000
Købte deres fodmassage icare 7000, og deres massagepistol icare 70.
Varerne kom efter 2 dage. Super kvalitet 👍👍

Risposta di Wecare4u
Super hurtig levering og et fantastisk…
Super hurtig levering og et fantastisk produkt jeg har købt mig. Stor anbefaling herfra.

Risposta di Wecare4u
Fantastisk service og gode fornuftige…
Fantastisk service og gode fornuftige aftaler. Jeg havde i forvejen en massagestol fra samme firma, som jeg anvendte om del af betalingen til ny og bedre model. Fik en kanon aftale inkl levering af afhentning af den gamle uden merpris. Kan varmt anbefales 🙏

Fantastisk service
Super venlig uformel ekspedition. Fleksible og præcise i aftalerne.

god service
behagelig kontakt med sælger og levering før aftalt tid, er altid glad for at handle med jer